Τρίτη, 21 Μαΐου 2019

Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΝΙΚΟΣ ΛΕΜΟΝΤΖΗΣ. ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ.


 «Υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού και συγκεκριμένα στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών, στην Σχολή Αλεξιπτωτιστών, όπου ονομάστηκα καταδρομέας-αλεξιπτωτιστής και στην 2α Μοίρα Αλεξιπτωτιστών. Έχω συμπληρώσει 20 χρόνια ενεργής παρουσίας στη Χρυσή Αυγή και είμαι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος από το 2004.  Είμαι παντρεμένος και πατέρας ενός μικρού κοριτσιού.  Έχοντας επίγνωση της ποντιακής μου καταγωγής, σημαντικό για μένα είναι να καταδειχθεί και να γίνει διεθνώς γνωστή η Γενοκτονία που συντελέστηκε εις βάρος του Ελληνισμού του Πόντου».


"...Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1984. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με Ειδίκευση στην Ψυχολογία και τον Συμπεριφορισμό. Έχω εργαστεί χρόνια με παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές. Ομιλώ άριστα την αγγλική και τη ρωσική γλώσσα και γνωρίζω και λίγα γαλλικά. Υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού και συγκεκριμένα στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών, στην Σχολή Αλεξιπτωτιστών, όπου ονομάστηκα καταδρομέας-αλεξιπτωτιστής και στην 2α Μοίρα Αλεξιπτωτιστών. Έχω συμπληρώσει 20 χρόνια ενεργής παρουσίας στη Χρυσή Αυγή και είμαι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος από το 2004.
Έχω συγγράψει τα βιβλία:
- «Ο ΑΕΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΧΑΙΡΑ», ιστορικό μυθιστόρημα με επίκεντρο την δράση του Ήρωα Γρηγόρη Αυξεντίου και με ευρύτερες αναφορές στην εποποιία της ΕΟΚΑ.
-«Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ», ιστορική μονογραφία που αναφέρεται στην λεγόμενη κάθοδο των Δωριέων.
- Συμμετείχα στο συλλογικό έργο «ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ», με την συγγραφή μελέτης σχετικά με τον εθνικιστικό στίχο του μεγάλου ποιητή.
Είμαι παντρεμένος και πατέρας ενός μικρού κοριτσιού.
Λατρεύω το διάβασμα, ιδιαίτερα με συνεπαίρνει η Ιστορία αλλά και οι βιογραφίες και τα χρονογραφήματα. Με ενδιαφέρει πολύ και η αρχαία ελληνική γραμματεία, φιλοσοφία και ιστοριογραφία ,στην οποία στρέφομαι πολύ συχνά, ιδιαίτερα στον Πλάτωνα. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα βρίσκω και την Ιστορία των νεότερων χρόνων και θεωρώ πως υπάρχουν σκοτεινά σημεία που πρέπει να διαλευκανθούν. Επίσης, τα έργα του Ίωνα Δραγούμη και του Περικλή Γιαννόπουλου επηρεάζουν πολύ την σκέψη μου.
Συστρατεύτηκα από μικρή ηλικία στην Χρυσή Αυγή, γιατί έβλεπα να συντελούνται εθνικές μειοδοσίες και κανείς, πλην Χρυσής Αυγής, δεν αντιδρούσε. Έβλεπα ως μαθητής ένα εκπαιδευτικό σύστημα αντεθνικό και ημιτελές, βαθμοθηρικό και αντιπνευματικό και αναζήτησα να μάθω την Ιστορία της Πατρίδας μας κυριολεκτικά μέσα από την προσωπική έρευνα.
Ένα περιστατικό που χάραξε την ψυχή μου ως παιδί ήταν η τραγική νύχτα των Ιμίων το 1996, όπου παρακολουθούσα την εθνική μας αξιοπρέπεια να χάνεται, μαζί με το ελικόπτερο και τους τρεις ήρωες, τους οποίους σύσσωμη η πολιτική νομενκλατούρα αγνοεί συστηματικά. Μόνο η Χρυσή Αυγή βρέθηκε στους δρόμους να αντιδράσει και εκείνο το βράδυ και πολλά άλλα, υπερασπίζοντας τα δίκια και τα ιερά και τα όσια του Ελληνισμού. Είναι καθήκον κάθε Έλληνα Πατριώτη να δώσει τον Αγώνα με την Χρυσή Αυγή.
Στη Χρυσή Αυγή βλέπω την Ελλάδα του μέλλοντος. Ανιδιοτελής αγάπη για την πατρίδα, αγάπη για την Ιστορία και την Παράδοση, για τις ιδιαίτερες πατρίδες μας.
Έχοντας επίγνωση της ποντιακής μου καταγωγής, σημαντικό για μένα είναι να καταδειχθεί και να γίνει διεθνώς γνωστή η Γενοκτονία που συντελέστηκε εις βάρος του Ελληνισμού του Πόντου, μέσα από ατράνταχτα γεγονότα και διηγήσεις αλλά και από την επίσημη καταγραφή της Ιστορίας του Πόντου, με δράσεις και πρωτοβουλίες που θα θεσμοθετήσουν την αναγνώριση.
Το Δόγμα της Χρυσής Αυγής ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ, υποδηλώνει ακριβώς την βασική μας προτεραιότητα.
Τεράστια προβλήματα τα οποία βιώνει η χώρα μας εξαιτίας της ΕΕ είναι:
1. Η Λαθρομετανάστευση.
2. Η Καταπάτηση της Εθνικής Αξιοπρέπειας μέσα από την υποδούλωση της συμφωνίας των Πρεσπών και της Συνθήκης Δουβλίνο 2.
3. Η Υπογεννητικότητα και το Δημογραφικό ζήτημα.
Η Ελλάδα μας, το λίκνο του Πολιτισμού, χάνεται. Όλοι αδιαφορούν. Μην γυρνάς την πλάτη στο μέλλον των παιδιών σου. «Κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί».
Η Χρυσή Αυγή μάχεται για την Ευρώπη των Πατρίδων, την Ευρώπη των Λαών. Μάχεται ενάντια στους φιλελεύθερους ολετήρες και τους ανθέλληνες μπολσεβίκους, τους καταστροφείς της Παράδοσης, της Ιστορίας, των Ηθών και των Εθίμων του Ελληνικού Έθνους.ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.."

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...