Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019

ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ. ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΕΝΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ, ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Ο «ΛΑΟΣ» ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΑΠΑΘΗΣ. ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΑ ΤΟΥ ΞΕΡΙΖΩΝΑΝ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.


Ο  ΛΑΟΣ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ.  ΚΑΘΕ  ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ  ΕΧΕΙ  ΤΟΝ  ΛΑΟ  ΠΟΥ  ΤΟΥ  ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.

Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΤΟ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  ΤΟΥ  2018  ΣΕ  ΘΑΛΑΜΗΓΟ  ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ,  ΤΗΝ  ΩΡΑ  ΠΟΥ  ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΚΑΙΓΟΝΤΑΝ  ΣΤΟ  ΜΑΤΙ.

"Σὲ ποιὸ ἄλλο κράτος θὰ συνέβαινε αὐτό; To γεγονὸς ὅτι ἡ ἀντίδρασις ἦταν σχεδὸν μηδενική, φανερώνει τὴν ἠθική μας κατάπτωση ὡς λαοῦ ποὺ μᾶλλον ἔχουμε ἀποφασίση νὰ παραδώσουμε στὶς ἑπόμενες γενεὲς μία χώρα, ποὺ δὲν θὰ θυμίζη πλέον Ἑλλάδα".

Θά παραμείνουμε γιά πολύ ἀκόμη ἀδιάφοροι;

Προσπάθησαν νὰ τὸ κουκουλώσουν. «Σύριος πρόσφυγας» (κατὰ δήλωσή του) κατέβασε τὴν ἑλληνικὴ σημαία τὴν Κυριακή του Πάσχα τὸ ἀπόγευμα, στὴν πλατεία Ἄρεως (Τρίπολις) δίπλα ἀπὸ τὸ ἄγαλμα τοῦ Κολοκοτρώνη.

Ὅλο αὐτὸ συνέβη ἐμπρὸς στὰ ἔκπληκτα μάτια τῶν κατοίκων, καὶ τῶν ἐπισκεπτῶν τῆς πόλης. Μία κυρία κάλεσε τὴν Ἀστυνομία, ἐνῶ οὐδεὶς ἀπὸ τοὺς περαστικοὺς ἐμπόδισε τὸν 36χρονο. Στὸ σημεῖο ἔσπευσαν ἡ Ἀστυνομία, τὸ ΕΚΑΒ καὶ ἡ Πυροσβεστική.  

Τὸν Σύριο παρέλαβε τὸ ἀσθενοφόρο.
Στὴν συνέχεια, ὁδηγήθη στὸ Τμῆμα. Σύμφωνα μὲ πληροφορίες ὁ 36χρονος κατεδικάσθη σὲ 15 μῆνες μὲ ἀναστολή.

Τὸ ἐρώτημα εἶναι, σὲ ποιὸ ἄλλο κράτος θὰ συνέβαινε αὐτό
To γεγονὸς ὅτι ἡ ἀντίδρασις ἦταν σχεδὸν μηδενική, φανερώνει τὴν ἠθική μας κατάπτωση ὡς λαοῦ ποὺ μᾶλλον ἔχουμε ἀποφασίση νὰ παραδώσουμε στὶς ἑπόμενες γενεὲς μία χώρα, ποὺ δὲν θὰ θυμίζη πλέον Ἑλλάδα. Ἔχουμε συνειδητοποιήση τὴν ἰσλαμιστικὴ ἐπίθεση ποῦ γίνεται στὴν χώρα μας; Μὲ τέτοιους πολιτικάντηδες τῆς πλάκας, κοιμήσου ἥσυχα Ἕλληνα. Ξέρουν αὐτοί, σὲ λίγο θὰ ξεπουλήσουν καὶ τὴν ἴδια τοὺς τὴν μάννα.


Υ.Γ. τὸ φωτογραφικὸ ὑλικὸ τὸ ἔστειλε αὐτοπτυς μάρτυρας, στὸ τοπικὸ μπλὸγκ arcadiaportal.gr

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

2 σχόλια :

 1. Η Κύπρος ανακήρυξε την ΑΟΖ «που απέμενε» και ρίχνει το «γάντι» στην Αθήνα: «Εμείς το κάναμε, εσείς;»

  Η Κύπρος έριξε το «γάντι» στην ελληνική κυβέρνηση καθώς δημοσιεύτηκε ο χάρτης με τις συντεταγμένες για τις θαλάσσιες περιοχές βόρεια και δυτικά της Κύπρου, τον οποίο κατέθεσε η Λευκωσία στον ΟΗΕ προκειμένου να αποκρούσει τις παράνομες τουρκικές διεκδικήσεις στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη.
  Πλέον η Αθήνα θα πρέπει να λάβει σοβαρή και άμεση απόφαση και να προχωρήσει άμεσα σε ανακήρυξη της ελλημνικής ΑΟΖ
  Την αποκάλυψη έκανε η «Καθημερινή Κύπρου».
  Με βάση τον χάρτη αυτόν ορίζεται η ΑΟΖ κατά τέτοιον τρόπο που να ορίζει επί της ουσίας και την ελληνική ΑΟΖ υπολογίζοντας το Καστελόριζο και αποκόπτωντας, όπως ορίζει το Διεθνές Δίκαιο την Τουρκία από τις φιλοδοξίες της για καταπάτηση ταυτοχρόνως της ελληνικής και της κυπρικαής ΑΟΖ για να συναντάται η τουρκική με αιγυπτιακή και λιβυκή
  Ως γνωστόν η Άγκυρα αμφισβητεί ότι το Καστελόριζο έχει ΑΟΖ και συνεπώς με την ερμηνεία ενός δικού της «Διεθνούς Δικαίου» θεωρεί ότι μπορεί να υφαρπάξει ένα μεγάλο μέρος της ανατολικής Μεσογείου το οποίο είναι πλούσιο σε ενεργειακά αποθέματα και να το εκεμταλλευθεί η ίδια παρότι δεν έχει κανένα νόμιμο δικαίωμα.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Απελευθέρωσε κανόνες εμπλοκής το τουρκικό Ναυτικό: Στέλνει φρεγάτες στην περιοχή του «Πορθητή».
  Κορυφώνει την ένταση στην Α.Μεσόγειο η Τουρκία. Όπως έγινε γνωστό, το τουρκικό Ναυτικό έδωσε εντολή για απόπλου κύριων μονάδων επιφανείας στην περιοχή που πλέει ο «Πορθητής», με σαφείς εντολές να απαντήσουν με πυρά σε περίπτωση που επιχειρηθεί οποιαδήποτε παρενόχληση του πλωτού γεωτρύπανου.
  Μάλιστα όπως αναφέρεται το τουρκικό Ναυτικό έχει απελευθερώσει κανόνες εμπλοκής για τα τουρκικά πολεμικά σκάφη, χωρίς να ζητηθεί πρώτα η άδεια από την Άγκυρα.
  «Οι κανόνες εμπλοκής θα εφαρμοστούν στο ακέραιο σε οποιαδήποτε απόπειρα παρενόχλησης στο ερευνητικό μας σκάφος από τα Ναυτικό μας και δεν θα υπάρξει καμία επαφή των ναυτικών μονάδων με το αρχηγείο. Τα σκάφη θα δράσουν αυτοβούλως σύμφωνα με τους υφιστάμενους κανόνες εμπλοκής», αναφέρεται.
  Τα τουρκικά σκάφη θα προστατέψουν τόσο το «Πορθητής» όσο και το Barbaros. Αν και δεν αναφέρεται ο αριθμός των τουρκικών μονάδων επιφανείας, εντούτοις θεωρείται βέβαια πως αυτός θα περιλαμβάνει ένα αριθμό τεσσάρων τουρκικών φρεγατών και δύο ως τέσσερεις πυραυλακάτους.
  Μέχρι τώρα η Άγκυρα είχε «αποφύγει» να εμφανίσει τουρκικά πολεμικά σκάφη κοντά στην περιοχή του «Πορθητή», μετρώντας αντιδράσεις, κάτι που όμως φαίνεται ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει, καθώς δείχνει αποφασισμένη να στρατιωτικοποίηση της κρίσεως.
  Υπενθυμίζεται πως η Κύπρος εξέπεμψε σήμα μέσω του κέντρου συντονισμού έρευνας και διάσωσης Λάρνακας “JRCC Larnaka” στο τουρκικό πλωτό γεωτρύπανο «Πορθητής» το οποίο βρίσκεται παράνομα στην κυπριακή ΑΟΖ.
  Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο το “JRCC Larnaka” εξέπεμψε το παρακάτω μήνυμα στο πλήρωμα του πλωτού γεωτρύπανου:
  «Σταματήστε αμέσως τις δραστηριότητές σας – Απομακρυνθείτε από την περιοχή».
  Το «Πορθητής» δεν αντέδρασε στην κυπριακή προειδοποίηση και σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα η Τουρκία ήδη έχει θέσει σχέδιο παρουσίας τουρκικών πολεμικών σκαφών για την προστασία του τουρκικού πλωτού γεωτρύπανου όσο και του έτερου «ερευνητικού» σκάφους του Barbaros το οποίο θα συνεχίσει τις δραστηριότητές του.
  Η Τουρκία ενεργεί εκ του ασφαλούς. Ξέρουν οι Τούρκοι πως ούτε οι Αμερικανοί ούτε οι Ισραηλινοί θα κουνήσουν έστω και το δαχτυλάκι τους για να υπερασπιστούν τα ελληνικά και κυπριακά κυριαρχικά δικαιώματα, και ξέρουν επίσης ότι η προδοτική κυβέρνηση Τσίπρα έχει ήδη συμφωνήσει κρυφά να τους παραχωρήσει ολόκληρη την ελληνική ΑΟΖ του Καστελόριζου χωρίς να πέσει ούτε τουφεκιά. Αν υπήρχε έστω και ελάχιστος φόβος δυναμικής ελληνικής αντίδρασης, δεν θα τολμούσαν οι Τούρκοι να κάνουν τέτοιες ιταμές προκλήσεις. Το παιγνίδι όμως είναι στημένο, γι' αυτό οι Τούρκοι παριστάνουν τα λιοντάρια ενώ είναι διαχρονικά γνωστό ότι είναι απλώς ύαινες που τα βάζουν μόνο με ψοφίμια. Δύο τέτοια ψοφίμια είναι και οι σημερινές κυβερνήσεις της Κύπρου και της Ελλάδας οι οποίες έχουν ελαττώσει σε εγκληματικό βαθμό τις αμυντικές δαπάνες και κάνουν τεμενάδες στους Τούρκους για να "κατευνάσουν το θηρίο" όπως είπε και ο αρχιπροδόταρος Κοτζιάς προσφάτως.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...