Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΟΥΛΙΑΝΑΚΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.Ο κ. Περικλής Μουλιανάκης  δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη παρουσίαση αφού η μέχρι τώρα πολιτική ιστορία του, τον έχει κάμει πασίγνωστο στους χρυσαυγίτες ψηφοφόρους. 
Και το πιο σημαντικό, που ήταν άλλωστε και η βασική αφορμή για να σας τον παρουσιάσω εδώ, είναι το ότι, μαζί με τον κ. Γιάννη Λαγό [το πρώτο όνομα φυσικά στο ευρωψηφοδέλτιο του Λαϊκού Συνδέσμου] είναι ακριβώς τα δύο πρόσωπα που έχουν τραβήξει απάνω τους την πιο λυσαλέα μήνιν των κομμουνιστών.

Εκεί πέρα, στο Κερατσίνι, στο Πέραμα, στη Νίκαια, στη ναυπηγοεπισκευαστικη ζώνη, που μέχρι πριν λίγα χρόνια λογίζονταν ως κάστρο της κόκκινης πολιτικής συμμορίας, είναι γνωστό ότι η Χρυσή Αυγή εμφανίζει πλέον τα υψηλότερα εκλογικά ποσοστά της.

ΑΠΟ  Λ.  ΠΑΝΟΥΣΗ

Και πως να μην συμβεί κάτι τέτοιο, όταν οι άνεργοι εργάτες άρχισαν σιγά-σιγά να καταλαβαίνουν ότι έχασαν τις δουλειές τους, στα καρνάγια και στα εργοστάσια, προκειμένου να χτίσουν πολιτικές καριέρες, τα λυγκόρνια του συνδικαλισμού, που μια ζωή εκμεταλλεύονται την αγωνία της εργατικής τάξης, για να την εξαργυρώσουν με θεσάρες και μιστάρες κάπου στο δημόσιο.
Φυσικά ξεπουλώντας την όταν ευοδώνεται το βρώμικο παιχνίδι τους.

Αυτό το συνδικαλιστικό αληταριό λοιπόν ξεμπρόστιασαν άνθρωποι σαν τον Περικλή τον Μουλιανάκη και τον Γιάννη τον Λαγό, γι αυτό και τους μισούν θανάσιμα οι κόκκινοι πολιτικοί συμμορίτες.
Και για μένα, όταν ένας άνθρωπος συγκεντρωνει πάνω το μίσος του ερυθροφρουρού, κάτι καλό έχει πράξει στη ζωή του. Γι αυτό γουστάρω τον Γιάννη τον Λαγό ή τον Περικλή τον Μουλιανάκη.
Και του δίδω εδώ τον λόγο, για μία σύντομη αυτοπροσωπογραφία του, ώστε να ενημερωθείτε κι εσείς για την σπάνια ποιότητα του ανθρώπου...


     Σας το λέω και να το ξέρετε
Όποιος ανθρωπος συγκεντρωνει απανω του το λυσαλεο μισος των κόκκινων πολιτικων συμμοριων,
κατι καλο εχει καμει για την Ελλαδα..."...Ονομάζομαι Μουλιανάκης Περικλής, είμαι ιδιωτικός υπάλληλος, κάτοικος Πειραιώς, 45 ετών και έγγαμος.

Είμαι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής και υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής στις επερχόμενες εκλογές.

Παρών κι εγώ στην μεγάλη μάχη που θα δώσουμε στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο εναντίον της οικονομικής εξαθλίωσης των λαών, της λαθρομετανάστευσης και της ισοπέδωσης κάθε υγιούς συστήματος ηθικών αξιών.

Οι βασικοί άξονες του πολιτικού μας προγράμματος συνοπτικά αφορούν την οικονομία, τα εθνικά θέματα, την λαθρομετανάστευση και το οξύ δημογραφικό πρόβλημα της πατρίδας μας.
Εις ότι αφορά την οικονομία η Χρυσή Αυγή έχει υπηρετήσει με συνέπεια μία ξεκάθαρη αντιμνημονιακή πολιτική, πρεσβεύουμε αναπτυξιακή στροφή στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα παραγωγής, επιστροφή σε εθνικό νόμισμα και δίκαιη δημοσιονομική πολιτική ιδίως για τα ασθενέστερα στρώματα.
Στα εθνικά θέματα καμία παραχώρηση, υπεράσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, στροφή σε συμμαχίες που θα εξυπηρετούν τα εθνικά μας συμφέροντα και βέβαια κατάργηση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών, αλλαγή του σχεδίου νόμου για την απόδοση της Ελληνικής ιθαγένειας και αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων μας.

Τέλος σχετικά με το δημογραφικό πρόβλημα, άμεσα μέτρα ενίσχυσης της Ελληνικής οικογένειας, προστασία των πολύτεκνων, κίνητρα και επιδότηση στις Ελληνίδες για τεκνοποίηση.

Χρέος μας είναι λοιπόν να αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις στην λαίλαπα της νέας τάξης πραγμάτων, να αφυπνίσουμε τους συμπολίτες μας από τον εθνοκτόνο λήθαργο.
Πρωτίστως όμως να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας και τα κυριαρχικά της δικαιώματα, η Ελλάς πάνω απ' όλα !

Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς !

Χρυσή Αυγή : Για μια μεγάλη Ελλάδα σε μία ελεύθερη Ευρώπη..."

Περικλής Μουλιανάκης

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...