Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019

ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Αυτό είναι το κότερο των χλιδάτων διακοπών του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. ΕΔΩ ΓΛΕΝΤΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ 102 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.


Πότε άραγε πήγε διακοπές με το υπερπολυτελές σκάφος και τα πούρα Αβάνας  ο Τσίπρας; Πριν  ή μετά τους 102 καμένους ζωντανούς στο Μάτι και το ελεεινό κατάπτυστο  σόου που είχε  στήσει  εκείνο  το  φρικιαστικό  βράδυ;

 Από αυτό το ντεκ είναι οι φωτογραφίες όπου ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε με πούρο.Πότε άραγε πήγε διακοπές με το υπερπολυτελές σκάφος και τα πούρα ο Τσίπρας;

Πριν  ή μετά τους 102 καμένους ζωντανούς στο Μάτι  και το ελεεινό κατάπτυστο  σόου που είχε  στήσει  εκείνο  το  φρικιαστικό  βράδυ;

Μήπως  πήγε διακοπές μετά από αυτή την τραγωδία και το ολοκαύτωμα, για το οποίο έχει και ο ίδιος προσωπικά  τεράστιες ευθύνες;

Το  κάψιμο  των  Ελλήνων  στο  Μάτι  έγινε  στις  23 Ιουλίου 2018.  Τον Αύγουστο  ο  Τσίπρας   έγινε  σκαφάτος.  Μετά το σκάφος πήγε την  21 Αυγούστου στην Ιθάκη και έβγαλε ηλιοκαμένος το διάγγελμα ότι η μεσαία τάξη είναι εχθρός.

 Δηλαδή   το γομάρι  δεν  είχε καθόλου  τύψεις.  Ούτε  για  την  Προδοσία  της  Μακεδονίας,  ούτε  για  το  κάψιμο  102  Ελλήνων.  Τέτοιο ανήθικο πολιτικό παχύδερμο δεν έχει ξαναβγεί όχι στην Ελλάδα, αλλά  ούτε  σε ολόκληρο τον κόσμο.
 Το κότερο στο οποίο έκανε τις διακοπές του ο πρωθυπουργός.


Το σαλόνι του σκάφους όπου ξεκουραζόταν ο πρωθυπουργός,  μετά  την  βαριά  εργασία  του  στην  υπογραφή  της  Προδοσίας  της  Μακεδονίας  και  της  πυρκαγιάς  των  102  καμένων  Ελλήνων  στο  Μάτι.

 (Από  το  Pronews).
 
Αυτό είναι το «σκαφάκι», ιδιοκτησία της εφοπλιστικής οικογένειας Παναγόπουλου, που φιλοξένησε πέρσι το καλοκαίρι τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την οικογένειά του, βάσει των φωτογραφιών που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και δημιουργούν περισσότερο πρόβλημα με την αριστερή «πελατεία» του ΣΥΡΙΖΑ, παρά πραγματικό πολιτικό πρόβλημα στον ίδιο.
Κάποιοι θεωρούν ότι «κτύπησαν τον πυρήνα της αριστερής ιδεολογίας και του ηθικού πλεονεκτήματος οι δύο φωτογραφίες», αλλά το ζήτημα μάλλον είναι διαφορετικό και έχει να κάνει με την ουσία της υπόθεσης: Μπορεί ένας πρωθυπουργός να κάνει διακοπές σε υπερπολυτελή σκάφη εφοπλιστών;
Δεν έχει σημασία αν είναι αριστερός ή κεντρώος ή κεντροαριστερός ή κεντροδεξιός (δεξιός, πάντως, αποκλείεται να είναι, αφού δεξιό πρωθυπουργό έχει να δει η χώρα πολλές δεκαετίες), σημασία έχει αν υπάρχει ηθική νομιμοποίηση σε μία τέτοια ενέργεια με δεδομένο ότι περνά αρνητικό μήνυμα σε όλη την αλυσίδα των λειτουργών της δημόσιας διοίκησης που τους λέει «συγχνωτιστείτε ελεύθερα με επιχειρηματίες που αύριο μπορεί να σας ζητήσουν κάποιες χάρες, όχι κατ'ανάγκη στο πλαίσιο της νομιμότητας».
Ολοι οι Ελληνες πρωθυπουργοί «ήταν και αυτοί στο κότερο», κατά παράφραση του γνωστού σλόγκαν, από το 1981 και μετά. Διέφερε μόνο ο ιδιοκτήτης του κότερου.    Διαβάστε  και  το  άρθρο:  ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Ο ΠΡΩΗΝ ΑΓΓΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΝΥ ΜΠΛΕΡ, ΑΦΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΙΡΑΚ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΣΤΗΝ ΒΙΛΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ
 

    Ο  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΤΗΣ  ΑΓΓΛΙΑΣ  ΤΟΝΥ  ΜΠΛΕΡ,  ΑΦΟΥ  ΣΚΟΤΩΣΕ  ΧΙΛΙΑΔΕΣ  ΙΡΑΚΙΝΟΥΣ  ΚΑΙ  ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ  ΣΕ  ΕΝΑ  ΠΟΛΕΜΟ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΙΣΡΑΗΛ,  ΚΑΝΕΙ  ΔΩΡΕΑΝ  ΔΙΑΚΟΠΕΣ  ΣΤΗΝ  ΒΙΛΑ  ΤΟΥ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ  ΣΤΗΝ  ΚΕΡΚΥΡΑ.


  H  τίμια  μασονική  "Νέα  Δημοκρατία"  ανακοίνωσε:  «Ο ηγέτης της πρώτης φοράς Αριστερά το τερμάτισε» σχολιάζει η ΝΔ την επιβεβαίωση της Κατερίνας Παναγοπούλου ότι ο Αλέξης Τσίπρας έκανε διακοπές στο σκάφος του τεθνεότος συζύγου της, Περικλή Παναγόπουλου.
«Η Ν.Δ. απέφυγε να τοποθετηθεί για τις μυστικές διακοπές του Αλέξη Τσίπρα αναμένοντας από τον πρωθυπουργό να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φωτογραφίες που τον εμφάνιζαν κρυπτόμενο σε μια υπερπολυτελή θαλαμηγό λίγες μέρες μετά την εθνική τραγωδία στο Μάτι»τονίζει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.


Αδωνις  Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Υπάρχει ποινικό ζήτημα αν δεν έχει δηλώσει αυτές τις διακοπές»

Τις διατάξεις του 2016 βάσει των οποίων οι βουλευτές οφείλουν να μην αποδέχονται δώρα ή παροχές ή άλλα ωφελήματα αξίας άνω των 200 ευρώ υπενθύμισε με ανάρτησή του στο twitter ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την κρουαζιέρα του Αλέξη Τσίπρα με τη θαλαμηγό της Κατερίνας Παναγοπούλου.
Στο άρθρο 4 του Κώδικα Δεοντολογίας των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου που περιλαμβάνεται στο ΦΕΚ με αριθμό 67 του Απριλίου του 2016 ορίζεται ότι:
«Οι Βουλευτές οφείλουν να μην αποδέχονται δώρα ή παροχές ή άλλα ωφελήματα, των οποίων η φύση ή η χρηματική αξία εγείρουν ζητήματα μεροληπτικής άσκησης των κοινοβουλευτικών τους καθηκόντων. Χρηματική αξία μεγαλύτερη των διακοσίων (200) ευρώ θεωρείται, κατά τεκμήριο, και σύμφωνα με τη διεθνή πρακτική, ικανή να εγείρει ζητήματα αμεροληψίας».
Όπως σημειώνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ «ακόμη και για έναν απλό βουλευτή απαγορεύεται να αποδέχεται Δώρο άνω των 200€! Εδώ μιλάμε για Πρωθυπουργό που δέχθηκε Δώρο άνω των 100.000€».
Παράλληλα σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι «πρέπει να δούμε το πόθεν έσχες του Τσίπρα εάν έχει δηλώσει αυτές τις διακοπές. Ο λογιστής του πρέπει να τις υπολογίσει ως τεκμαρτό εισόδημα. Εάν δεν το έχει κάνει στο πόθεν έσχες, έχει κάνει ψευδές πόθεν έσχες είναι ποινικά κολάσιμο και θα πρέπει η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου να τον ελέγξει ».
Αναρωτήθηκε, μάλιστα, με αφορμή τις ρυθμίσεις που έκανε η κυβέρνηση για την εισφορά των εφοπλιστών «ποιος μου λέει ότι δεν έγινε ως ανταπόδωση της χάρης της κυρίας Παναγοπούλου;»
«Υπάρχει υπάρχει μεγάλο ζήτημα ποινικό εάν ο Τσίπρας δεν έχει δηλώσει στο πόθεν έσχες αυτό το ταξίδι» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.
        

   
   

ΟΤΑΝ  ΔΕΝ  ΚΑΙΝΕ  ΕΛΛΗΝΕΣ,  ΔΕΝ  ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ  ΤΗΝ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  ΚΑΙ  ΔΕΝ  ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ  ΔΙΑΚΟΠΕΣ  ΜΕ  ΚΟΤΕΡΑ,  ΚΑΝΟΥΝ  ΠΟΡΕΙΕΣ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ.


Στην «Πορεία των Ζώντων» ο Βούτσης, ελληνική έκθεση στο Άουσβιτς.

Ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Νίκος Βούτσης και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος βάδισαν στην «Πορεία των Ζώντων», δηλαδή από το Άουσβιτς ως το Μπιρκενάου, η οποία πραγματοποιείται ετησίως για να τιμήσει τη μνήμη των εκατομμυρίων Εβραίων που εξοντώθηκαν από τους ναζί στα «στρατόπεδα του θανάτου» κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
  

ΤΟ  ΒΙΒΛΙΟ  ΠΟΥ  ΔΙΑΒΑΖΕ  Ο  ΠΡΟΔΟΤΗΣ  ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΑΣ  ΠΟΥΡΑ  ΑΒΑΝΑΣ  ΚΑΙ  ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ  ΧΑΒΙΑΡI.

Ένα  μυθιστόρημα  με  θέμα  ιταλούς  «ήρωες»  κομμουνιστές  τρομοκράτες  των  «Ερυθρών  Ταξιαρχιών», που  δολοφονούν  ιταλούς  πολίτες  στο  στυλ  Κουφοντίνα.

Σήμερα  αποδείχτηκε  ότι  οι  «Ερυθρές  Ταξιαρχίες  ήταν  δημιούργημα  της  CIA


Από  το  Pronews 
Ποιο βιβλίο διάβαζε ο Τσίπρας στο χλιδάτο σκάφος των 15 εκατομμυρίων.


Η εικόνα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα πάνω στο χλιδάτο σκάφος του εφοπλιστή Παναγόπουλου τον δείχνει να απολαμβάνει τη θέα, να έχει δίπλα του ένα τασάκι -μάλλον για πούρα- και ένα βιβλίο.
Τι θα ταίριαζε, άραγε, σε ένα τέτοιο περιβάλλον; Η ολιγαρκής αφθονία του Σερζ Λατούς θα ήταν μια ιδέα, αλλά αυτό το διάβασε αργότερα. Πολιτικό βιβλίο δεν ταιριάζει ίσως, καθώς ο πρωθυπουργός, όπως μας ενημέρωσε η Κατερίνα Παναγοπούλου, ήθελε να ξεκουραστεί. Τι καλύτερη ιδέα από ένα μυθιστόρημα…
Οι προσεκτικοί παρατηρητές κατάφεραν να βρουν ποιο είναι το βιβλίο. Έχει τίτλο «Ανεξέλεγκτα στοιχεία» και το έχει γράψει ο Στεφάν Οσμόν. Και αν νομίζετε ότι η πολυτελής διαβίωση έκανε τον Αλέξη Τσίπρα να ξεχάσει τις ρίζες του, είστε γελασμένοι. Το βιβλίο είναι ούλτρα αριστερό, όπως θα έλεγαν οι σύντροφοι, αφού οι αναφορές του είναι στην εποχή της ιταλικής τρομοκρατίας από τις αριστερές οργανώσεις, όπως οι Ερυθρές Ταξιαρχίες και η Πρίμα Λίνεα.

Η ιστορία ξεκινά μ’ ένα τηλεφώνημα που δέχεται ο ήρωας του βιβλίου από τη Φεντόρα, τον νεανικό του έρωτα: εκείνη έχει μόλις βγει από τις ιταλικές φυλακές, μετά την έκτιση της ποινής της για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Prima Linea.
Και μετά αρχίζουν οι μνήμες: Παιδιά, οι δύο πρωταγωνιστές έζησαν σε ένα ελευθεριακό κοινόβιο, έπειτα πέρασαν στο μαθητικό και φοιτητικό κίνημα και εντάχθηκαν σε αριστερίστικες οργανώσεις, πρώτα στη Γαλλία κι ύστερα στην Ιταλία. Συμμετείχαν σε ληστείες και ένοπλες επιθέσεις. Εκείνη συνέχισε. Αυτός σταμάτησε, λίγο πριν πατήσει τη σκανδάλη.
Οπως γράφει η Αριάδνη Μοσχονά στα Marginalia:
«Αυτό το αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα είναι ένα πραγματικό πανόραμα της δεκαετίας του ’70, από τη σκοπιά ενός νεαρού Γάλλου αριστεριστή. Τα γεγονότα και τα πρόσωπα είναι όλα εκεί, όχι ως καρτ-ποστάλ μα ως μια φυσική αλληλουχία: η κατάληψη της Σχολής Καλών Τεχνών του Παρισιού τον Μάη του ’68, τα οδοφράγματα και οι ατελείωτες συνελεύσεις, διασπάσεις, κόντρες και τα συντροφικά μαχαιρώματα των αναρίθμητων οργανώσεων της άκρας αριστεράς, οι αδυσώπητες συγκρούσεις με τα διαβόητα CRS αλλά και τους ακροδεξιούς, η ίδρυση του πανεπιστημίου της Βενσέν, που στέγασε τα πιο ανήσυχα πνεύματα, μια Ελληνίδα φοιτήτρια που ανησυχεί για την τύχη του αγαπημένου της εν μέσω της Δικτατορίας, η Επανάσταση των Γαρυφάλλων, η άνοδος και η πτώση της ομάδας Μπάαντερ-Μάινχοφ, η απαγωγή του Άλντο Μόρο και το μούδιασμα που προκαλεί η εκτέλεσή του, οι Ερυθρές Ταξιαρχίες και η Prima Linea, νότες και κλίμα από την ανερχόμενη πανκ σκηνή, η θρυλική συναυλία Rock Against Racism του 1978 με τους Clash, η αναλγησία της Θατσερικής διακυβέρνησης, μια αναπάντεχη συνάντηση με τον Λουί Αλτουσέρ, τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα στην καρδιά της σεξουαλικής επανάστασης, ένα ταξίδι με το InterRail από το Παρίσι ως τον αρκτικό κύκλο κι από εκεί ως την Πορτογαλία μέσα από την Φρανκική Ισπανία, λίγο μετά τη βάρβαρη εκτέλεση του Σαλβαδόρ Πουτζ Αντίκ, μα και μια επικίνδυνη αποστολή ως τη Βαρσοβία μέσα από την Ανατολική Γερμανία, μ’ έναν αποσυναρμολογημένο πολύγραφο κρυμμένο στις αποσκευές.»
Στ' αλήθεια, ποιος μπορούσε να φανταστεί καλύτερο μυθιστόρημα για τον έρωτα δύο τρομοκρατών να απολαύσει κάποιος πάνω στο ξύλινο ντεκ του γιοτ;


 
Το εξώφυλλο του βιβλίου που διάβαζε στο σκάφος του εφοπλιστή Παναγόπουλου ο Αλέξης ΤσίπραςΣτις διακοπές… χαλάρωσης και ξεκούρασης του Αλέξη Τσίπρα,  μετά  την  Προδοσία  της  Μακεδονίας  και  την  φρίκη  στο  Μάτι,  σε υπερπολυτελές σκάφος σχολιάζει με νέο σκίτσο ο Αρκάς.
«Δώστε μου κότερα και πάρτε μου την ψυχή»

«Δώστε μου κότερα και πάρτε μου την ψυχή» λέει στο πρώτο σκίτσο, με τα γνωστά – autotranslate- αγγλικά του ο «μικρός πρωθυπουργός» της γνωστής σειράς των παιδικών χρόνων.
Στο δεύτερο σκίτσο το πρότυπο του Αλέξη Τσίπρα, ο Τσε Γκεβάρα, τον οποίο είχε και κάδρο στο γραφείο του, εμφανίζεται χωρίς την γνωστή τραγιάσκα, αλλά με ένα ναυτικό καπελάκι.


 Στον Τσίπρα Συγκεντρώνονται τα Χειρότερα Χαρακτηριστικά του Σύγχρονου Έλληνα. 

http://todelta.gr/tsipras-xeirotera-xaraktiristika/

Δεσπόζουσα φυσιογνωμία του απόλυτου Ελληνικού ξεπεσμού, ο νυν πρωθυπουργός της Ελλάδας.
Στο αφήγημα των εκφυλισμένων χαρακτηριστικών, ο Τσίπρας είναι το απόλυτο δείγμα που συγκεντρώνει ό,τι χειρότερο έχει να αναδείξει η Ελληνική κοινωνία σήμερα. Ο ξεπεσμός και ο πολιτικός του χαρακτήρας αγγίζουν πραγματικά την τελειότητα όσον αφορά το βαθμό της εθνικής κατρακύλας.
Αυτός λοιπόν, πρώτος και καλύτερος από όλους δεν λογαριάζει τη δικαιοσύνη, δρα παράνομα, στα όρια παρανομίας και ανομίας και χλευάζει την κυριαρχία του νόμου και του κράτους δικαίου. Αυτός πρεσβεύει την κατάλυση κάθε δημοκρατικού θεσμού και τις επιστροφές στα ολοκληρωτικά καθεστώτα.
Αν και ανίκανος, ατάλαντος, ανεπάγγελτος, άεργος, κηφήνας – αιώνιος φοιτητής, παιδί του κομματικού σωλήνα (έχοντας ενταχθεί στην ΚΝΕ από ηλικία 14 ετών!), τεμπέλης – καταληψίας, κατάφερε παρ’ όλα αυτά να αναρριχηθεί με κουτοπονηριές, προδοσίες και τεχνάσματα στην εξουσία. Καιροσκόπος, αριβίστας, ζώντας στον κόσμο των παραμυθιών και των ονείρων της ιδεοληψίας του, παρουσίασε ένα προδοτικό δημοψήφισμα στους πολίτες με την τσαπατσουλιά και την προχειρότητα που τον διακρίνει (δημοψήφισμα – express μέσα σε μια εβδομάδα, με ερώτημα σχετικό με έγγραφα που κανείς δεν μετέφρασε ή διάβασε!), λίγο έλλειψε να διαλύσει τη χώρα, πολύ απλά επειδή μπορούσε. Ως στυγνός αμοραλιστής και επειδή αυταρχικά δεν δέχεται τις διαφορετικές απόψεις, απέκοψε και κατέστρεψε εν μία νυκτί, τους επί χρόνια φίλους και συνεργάτες του.
Στα χαρακτηριστικά του πολιτικού ξεπεσμού, τα οποία συγκεντρώνονται όλα και μηδενός εξαιρουμένου στα μάτια του χαρισματικού πρωθυπουργού, πρέπει να συμπεριλάβουμε βεβαίως και τα ακόλουθα: αγένεια, απαιδευσία και υποκουλτούρα, εξύβριση, προσβολή, συκοφαντία, κατάχρηση εξουσίας, ανισορροπία και τρομοκρατία, ανικανότητα, διχασμός – κομματισμός, αυταρχισμός και φίμωση των διαφορετικών απόψεων, ψευτιά, προπαγάνδα, και αναξιοπιστία. Την εικόνα συμπληρώνουν οι ναυαρχίδες του πολιτικού εκφυλισμού, δηλαδή η διαπλοκή, η προκλητική οικογενειοκρατία, ο μεσαιωνικός παλαιοκομματισμός, και το χειρότερο όλων, η εθνική μειοδοσία.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο πρωθυπουργός διδάσκει στους Έλληνες, πώς μπορεί να πράττει κανείς όλα τα παραπάνω ανεκδιήγητα, και να το κάνει με έπαρση, θράσος και αναίδεια. Όπως για παράδειγμα να μην ντρέπεσαι για την ημιμάθεια, την αμάθεια και την πνευματική σου τύφλωση, και να απαιτείς από τους υπόλοιπους να σε παίρνουν στα σοβαρά και να μην σε αποπέμπουν.
Θα έλεγε κανείς ότι ο νυν πρωθυπουργός δεν είναι απλά το προϊόν των χειρότερων και πλέον οπισθοδρομικών στοιχείων της ελληνικής κοινωνίας. Αντιθέτως, είναι ο καλύτερος εκφραστής και υπερασπιστής τους, ο οποίος πολεμάει διακαώς να κυλίσει την κοινωνία στο υπό το μηδέν ιδεολογικό του επίπεδο, για να διατηρήσει την πνευματικά φτωχή του ύπαρξη στην εξουσία.          

                                          
 

Πόσο κοστίζουν διακοπές, μὲ κότερο σὰν αὐτὲς τοῦ Τσίπρα;  Χρῆστος Μόργκαν

Περισσότερα ἀπὸ 15 ἑκατομμύρια εὐρῶ εἶναι ἡ τιμὴ ἀγορᾶς τοῦ συγκεκριμένου σκάφους.
Περισσότερα ἀπὸ 17.000 εὐρῶ τὴν ἡμέρα ἡ τιμὴ ἐνοικιάσεως τοῦ σκάφους, ποὺ φιλοξένησε τὸν Ἀλέξη.
Χλιδὴ καὶ παροχὲς ποὺ προκαλοῦν ἴλιγγο, γιὰ ὅσους ἔχουν τὴν τύχη νὰ εὑρεθοῦν ἔστω καὶ μίαν ἡμέρα στὸ σκάφος τῆς Ferretti.
Τὸ ἐξαιρετικὸ σκάφος 40 μέτρων, ποὺ εἶναι παρόμοιο μὲ τὸ κότερο Odyssey London τῆς ἰταλικῆς ἐταιρείας Ferretti, εἶναι στὴν κυριολεξία ἀπλησίαστο! Μπορεῖ νὰ φιλοξενήσῃ μέχρι 12 ἄτομα. Διαθέτει ἕναν πλοίαρχο, δύο δίκλινα καὶ δύο μονόκλινα. Συνολικῶς διαθέτει πέντε καμπίνες. Κάθε καμπίνα διαθέτει κλιματισμό, τηλεόραση, σὲτ πετσετῶν, στεγνωτήρα μαλλιῶν, σύστημα μουσικῆς, τηλέφωνο ἐξυπηρετήσεως, φῶτα LED, ντοῦς καὶ τουαλέτα. Προσφέρει ἐπίσης δραστηριότητες θαλασσίιων σπόρ.

                                    

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ1 σχόλιο :

 1. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΜΗΓΟΥ *ODYSSEY LONDON* ΑΞΙΑΣ 100-165.000 ΕΥΡΩ
  Η καταγγελία κατατέθηκε μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τον κουρασμένο πρωθυπουργό και το κότερο της κυρίας Παναγοπούλου στο οποίο έκανε διακοπές δωρεάν.
  «ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
  Του Δρ. Δημητρίου Αντωνίου PhD, FRCS
  Ιδιώτη Χειρουργού
  Δ/νση: …., Χαλκίδα ΤΚ 34132
  ΑΔΤ …, ΑΦΜ … ΔΥΟ Χαλκίδος
  ΑΜ ΤΣΑΥ .. ΑΜΚΑ: …
  τηλ….., e–mail: …..
  ΑΑΔΕ
  Καρ. Σερβίας 10, 101 84 ΑΘΗΝΑ
  ΣΔΟΕ Αλκίφρονος 92, Αθήνα 118 53
  secoff@sdoe.gr
  Εισαγγελέα Διαφθοράς
  Κα Ελένη Τουλουπάκη
  ΘΕΜΑ: Φορολογικός έλεγχος για δωρεά στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα από τον ιδιοκτήτη της θαλαμηγού Odyssey London αξίας 100-165.000 ευρώ
  Κε Δ/ντά
  Πριν λίγες μέρες ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Άρης Πρωτοσάλτε δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να κάνει τον Αύγουστο του 2018 (20 μόλις μέρες από την εθνική εκατόμβη των 102 αποτεφρωμένων νεκρών στο «Μάτι») 7ήμερες διακοπές πάνω στην θαλαμηγό Odyssey London, ιδιοκτησίας του αείμνηστου εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου και -προφανώς- νυν της συζύγου του Κατερίνας Παναγοπούλου.
  Η θαλαμηγός αυτή, τύπου Ferretti 112 custom line, έχει μήκος 34 μέτρα και πλάτος 7 μέτρα, κατασκευάστηκε το 2008 από την εταιρεία Custom Line της Ferretti Group και φέρει πέντε άτομα πληρώματος, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει στις πέντε κρεββατοκάμαρές του έως και 10 άτομα.
  Ιδού το διαφημιστικό video τους σκάφους αυτού από την κατασκευάστρια εταιρεία:
  Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι διακοπές του Πρωθυπουργού στην θαλαμηγό αυτή διήρκησαν 7 ημέρες και κοστίζουν –κατά τις εκτιμήσεις ειδικών- 90 έως 150.000 ευρώ, πληρώνοντας επιπλέον 10 με 15.000 ευρώ για τα καύσιμα, και άλλες 5 έως 10.000 ευρώ για το φαγητό, ποσά τα οποία φυσικά συνιστούν φορολογητέες ΔΩΡΕΕΣ στον Πρωθυπουργό από την ιδιοκτήτρια της θαλαμηγού Κατερίνα Παναγοπούλου.
  Τον ΔΩΡΕΑ της παραπάνω θαλαμηγού στον Πρωθυπουργό για τις 7ημερες διακοπές του, με όλες τις υπηρεσίες της, την ΕΠΑΛΥΘΕΥΣΕ τόσο η Κατερίνα Παναγοπούλου σε συνέντευξή της στον ιστότοπο του «Πρώτου Θέματος» την 06-05-2019, όσο κι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός από του Βήματος της Βουλής την 08-05-2019 κατά την συζήτηση της ψήφου εμπιστοσύνης υπέρ της κυβέρνησης.
  Για τους λόγους αυτούς, είναι επιβεβλημένος η διενέργεια φορολογικού ελέγχου της δωρεάς αυτής στον Πρωθυπουργό, ήτοι για το εάν τηρήθηκαν οι φορολογικοί κανόνες και υποχρεώσεις των δωρητών (Κατερίνα Παναγοπούλου) και Δωρο-δόχων (Αλέξης Τσίπρας και οι συνοδοί του), να καταλογιστούν οι φορολογικές και ποινικές συνέπειες για την απόκρυψη και την μη-δήλωση της δωρεάς αυτής στις φορολογικές αρχές από τους υπαιτίους, για λόγους φορολογικής, πολιτικής και ΗΘΙΚΗΣ τάξης, διότι είναι προκλητικό να επιβάλλονται πρόστιμα για 10 τερλίκια σε υπεραιωνόβιες γριούλες της διασποράς και να αποκρύβονται «άσωτες ρεμούλες» της ξεπεσμένης κοινωνικής ελίτ της Ελλάδος και της αξιοθρήνητης «ατιμασμένης αριστεράς».
  Ελπίζω τα αυτονόητα από εσάς, διότι εσείς έχετε εκούσια κι ένορκα αποδεχτεί και δεσμευτεί για την άσκηση δοτών από τον λαό εξουσιών υπέρ αυτού, με συνέπεια να φέρετε ακέραια και την ευθύνη για την πληρότητα άσκησής των.
  Επισυνάπτονται 3 φωτογραφίες της θαλαμηγού και του Αλέξη Τσίπρα σε αυτό.
  Μετά τιμής
  Χαλκίδα 09-05-2019
  Ο καταγγέλλων –αιτών
  Δημ. Αντωνίου»
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...