Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019

ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΒΑΤΡΑΧΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΥΠΟΥ (ΓΥΦΤΟ)ΙΝΔΟΥΣΤΑΝ.


Ο  «ανθέλληνας»  Μέττερνιχ,  πρωθυπουργός  της  Αυστρίας:  «Αφού απεφασίσθη η ίδρυση Ελληνικού Κράτους, καλόν είναι να δοθούν σε αυτό εκτενέστερα και ασφαλέστερα σύνορα». Ο  «φιλέλληνας»  άγγλος  Λόρδος  Λοντόντερυ,    [Robert Stewart, Viscount Castlereagh, 2nd Marquess of Londonderry (1769-1822)]   Υπουργός   εξωτερικών  της  Αγγλίας:  «Οι  κατευθύνσεις  της  Αγγλικής  πολιτικής  όσον  αφορά  το  μελλοντικό  Ελληνικό  κράτος:  Το  κράτος  αυτό  να  γίνει  όσον  το δυνατόν  μικρότερο   (λιγότερο  επικίνδυνο)  και   ο  Ελληνικός  λαός  να  γίνει μικρόψυχος  σαν  τα  έθνη  του  Ινδουστάν». (Ο  Λόρδος  Βύρων  έγραψε  για  αυτόν  τον  άγγλο  πολιτικό  τον περίφημο στίχο:  «εδώ βρίσκονται τα οστά του Κάστλρηγ, ταξιδιώτη, σταμάτα και κατούρα τα»).

 

 Οι  εικόνες  είναι  από:  Μιχάλης Καλόπουλος - official Mixalis Kalopoulos

 

   


Μια φορά κι έναν καιρό, που λέτε, ήταν ένας γλυκούλης, ζωηρούλης και ατακτούλης, γαλάζιος βάτραχος.
Ο γαλάζιος μπακακός μας, όμως δεν ήταν ευχαριστημένος από τη ζωή στα βρωμόνερα της λιμνούλας του και κοίταγε πως και πως να την αλλάξει.
Μιας όμως και δεν μπορούσε να πείσει τα άλλα μπακακάκια να βάνουν μπροστά να καθαρίσουν τη λιμνούλα τους, που είχε καταντήσει σαν τη χέστρα του Γαργαντούα, το πήρε απόφαση να την κοπανήσει.

Με τα πολλά πήδα-πήδα το λοιπόν, κατάφερε να πεταχτεί έξω από τον λασπόλακο και στάθηκε καταμεσής του μεγάλου δρόμου, περιμένοντας να περάσει καμιά πεντάμορφη, να τον φιλήσει και έτσι να γίνει πρίγκιπας.
Αντί για την πεντάμορφη όμως πέρασε ένα φορτηγό και τον έκαμε βατραχόπιτα.

Παρακαλώ να ενθυμείστε αυτό το διδακτικότατο παραμύθι, άπαντες οι γαλάζιοι μπακακοί, όταν θα βρεθείτε μεθαύριο στις κάλπες...

Γιατί αυτά που θα συμβούν την 7η του Ιουλίου [και όχι του Ιούλη] θα τα βλέπει η 8η και θα κλαίει... 

Αν θέλετε μία εικόνα του πολύ κοντινού μέλλοντος μας, φαντασθείτε έναν άνεργο, με σάπια δόντια και τρύπια παπούτσια, να ψαχουλεύει στα σκουπίδια για ένα κομμάτι μισοφαγωμένη πίτσα, ενώ παραδίπλα, πάνοπλοι μπάτσοι σέρνουν φτωχούς Έλληνες έξω από τα σπιτια τους, ώστε να τα παραλάβει το δημόσιο και να μπάσει μέσα ορδές λαθρέποικων.
Την ίδια ώρα που στρατιές απελπισμένων ανθρώπων, σέρνουν σκυφτοί τα βήματα τους,  προς την αβάσταχτη 12ωρη εργασια τους.
Για 300 εβρά τον μήνα και ημέρα Κυριακή...

Η 8η Ιουλίου θα είναι η ημέρα, όπου οι ανυποψίαστοι φουκαράδες θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν ότι μία ψήφος στην ροζοκόκκινη πολιτική συμμορία, σημαίνει ψήφο στην προδοσία.
Αλλά μία ψήφος στη φαμίλια Μητσοτάκη, σημαίνει ψήφο στον θάνατο.

Αλλά θα είναι πολύ αργά, για τα εκατομμύρια γαλάζια μπακακκάκια, που αντί να τα φιλήσει η πεντάμορφη, τα έλιωσε το φορτηγό... 

Σε λίγες εβδομάδες από τώρα, ουρές ανθρώπων θα συνωστίζονται αποξω από τα εκλογικα κέντρα, λαλίστατοι και χαρούμενοι που τους δόθηκε η ευκαιρία να πεταχτούν έξω από τα βρωμόνερα του λασπόλακου τους και να ελπίσουν ότι τα πράγματα, "προσεχώς θα είναι καλυτερα", που έλεγε και ο σοφός Ζήκος.

Και θα τρέξουν ευθύς στα γαλάζια παραβάν, με ένα [συνήθως σταυρωμένο] ψηφοδέλτιο στο χέρι, προκειμένου να "τιμωρήσουν" τους προδότες, τους μιζαδόρους, τους σπεκουλαδόρους, τους άρπαγες, τις λιλίκες, τους ψυχανώμαλους, τους σκαφάτους και τις αιδοιογλείφτριες, ώστε επιτέλους να φέρουν στην εξουσία τους προδότες, τους μιζαδόρους, τους σπεκουλαδόρους, τους άρπαγες, τις λιλίκες, τους ψυχανώμαλους, τους σκαφάτους και τις αιδοιογλείφτριες.

Με τη διαφορά ότι, αν οι ροζοκόκκινοι πολιτικοί συμμορίτες πετούσαν στο πόπολο τα ψίχουλα από το τραπέζι τους, οι γαλάζιοι πολιτικοί συμμορίτες, θα τα κρατάνε κι αυτά, ώστε να τα μεταπωλήσουν για λουκάνικα...
Μάζευε κι ας είναι κι αποφάγια, που έλεγαν οι σοφοί φύλαρχοι του Μάτσου Πιτσου... 

Η φαμίλια Μητσοτάκη, που τώρα ετοιμάζουν τις διανομές της εξουσίας τους στους κολλητούς τους και στους χρηματοδότες τους, δεν θα έρθει απλώς για να κάμει τους πτωχούς πτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους, όπως έκαμαν άχρι τούδε οι προκάτοχοι της.
Θα έρθει για να κάμει τους πλούσιους πλουσιότερους και να εξαθλιώσει μέχρι θανατου τους φτωχούς...

Όσο πιθανό λοιπόν είναι να βρείτε μια πεντάμορφη στην επαρχιακή οδό Τρικάλων-Κουτσούφλιανης, που να σας φιλήσει και να γίνετε ευρωβουλευτής, άλλο τόσο πιθανόν είναι να διορθώσει η φαμίλια Μητσοτάκη, τα όσα δεινά σώρευσε η πρώτη φορά αριστερά στην νυν Ισλαμογρεκία και να  βάλει έστω ένα λιθαράκι, για κάποιο καλύτερο μέλλον.

Και δεν χρειάζεται να πάτε μακριά για να βεβαιωθείτε περί αυτού.
Ρίχτε μια ματιά στους κολαούζους, στους γλείφτες και στους παρατρεχάμενους, που ακολουθούν κατά πόδας τον Νumber 1 της μητσοτακέικης φαμίλιας, για να έχετε μια ιδέα του τι λιγούρια, τι λαμόγια, τι κρατικοζήτουλες, τι δημοσιοφαγάνες, τι ανωμαλιάρηδες και τι κρυφοπουταναριό περιμένει με τα κουτάλια στο χέρι, για να επιπέσει στα σχεδόν άδεια ταμεία της Ισλαμογρεκίας.

Δεν θα σας κοπεί μοναχά το χέρι στις 8 του Ιουλίου [και όχι του Γιούλη]
Θα σας κοπεί και η μάσα...

Είναι απορίας άξιον του τι μπορεί να φαντάζεται το θολωμένο μυαλό ενός γαλάζου βατραχου, πριν από την κωμωδία της κάλπης.

Τίποτα - μα, τίποτα από όσα θα θέλατε να διορθωθούν σε αυτόν τον δύσμοιρο τόπο, δεν πρόκειται να διορθωθεί. Κι όχι μόνο τα στραβά θα παραμείνουν στραβά ή θα στραβώσουν και περισσότερο, άμα τη παραλαβή της εξουσίας από τους μητσοτακικούς πολιτικούς συμμορίτες αλλά θα προστεθούν και νέα δεινά!

- Οι λαθρομετανάστες, οι λαθρέποικοι και οι λαθροεισβολείς θα κάνουν πάρτυ σε όλη την Ισλαμογρεκία, με όλα τα έξοδα πληρωμένα απο τους μπακακούς της παλιάς Ελλάδας.
Κι αν επί συριζαίων είχαν μπουκάρει εδώ μέσα κανα δυο εκατομμύρια λαθραίοι, επί των ημερών μητσογιανναίων, θα μαζωχτουνε οι διπλοί.
Για τον απλούστατο λόγο ότι οι γαλάζιοι πολιτικοί συμμορίτες θα πρέπει να αποδείξουν στα αφεντικά τους, ότι είναι συριζαϊκότεροι των συριζαίων, ώστε να τους εμπιστεύονται.
Κι αν δώσει ο διάβολος να εφαρμοστεί και το πλανητικό πακέτο μετανάστευσης του ΟΗΕ, θα δείτε εδώ μέσα καμια δεκαριά εκατομμύρια αφροασιάτες, που θα τρυπωνουν απρόσκλητοι ακόμα και στη μπανιέρα σας [να μου πεις και τωρα τρυπωνουν αλλα πρωτα τουλαχιστον, ρωτανε τις κυριες...]

- Οσοι εχετε χρεη σε δημοσιο ή τραπεζες αποχαιρετείστε από τωρα τα σπιτάκια σας. Δεν χρειάζεται να σας πω τι εχει να γινει με τη ΔΕΗ και την ΕΥΔΑΠ.
Θα πειτε το νερο νερακι και το φως φωτάκι...

- Οι δημόσιοι υπάλληλοι, συμβασιούχοι, μονιμούχοι, ευνούχοι και μετακλητούχοι θα 8πλασιαστούν, με τους διορισμούς των γαλάζιων παιδιών, ενώ στις αρπαχτικές των κρατικοδίαιτων λαμόγιων, θα προστεθούν και οι αρπαχτικές των ΜΚΟ και των κρατικοδίαιτων μεγαλοεπιχειρηματιών.

- Το 8ωρο θα γίνει 16ωρο, ο μεσος μισθος θα υποδιπλασιαστεί, ενώ απόξω από τα δημόσια νοσοκομεία, θα ξεψυχάνε οι ανασφάλιστοι Έλληνες, με μία ασπιρίνη δωρεάν στο χέρι, το μόνο που θα έχει να τους προσφέρει το κράτος [για τα υπολοιπα υπαρχουν και τα ιατρικά κέντρα]

- Οι γύφτοι [έτσι έλεγε τους ρομά ο Παπαδιαμάντης] οι λαθροεισβολείς, το αλβαναριό και οι ισλαμοκαραμπινιέροι, θα γαμουν ότι διαθέτει τρύπα [με τον βιασμό σε επίπεδο πταίσματος] θα σιδερώνουν, θα ανασκολοπίζουν και θα γδέρνουν ζωντανά τα θύματα τους, μέχρι να έρθει η αστυνομία να τα συλλάβει [τα θύματα]

- Ο σοσιαλνεοφιλελευθερισμός που θα εφαρμόσει η φαμίλια Μητσοτάκη [το ίδιο δηλαδη που εφάρμοσαν και όλοι οι προηγούμενοι] δεν θα συντρίψει απλώς ότι έχει παραμείνει ακόμα ζωντανό στον κοινωνικό και παραγωγικό ιστό της Ισλαμογρεκίας αλλά με την ραγδαία κορύφωση της δυστυχίας και της κοινωνικής αγανάκτησης που θα προκαλέσει, θα ανοίξει πλέον την πόρτα στον Γιάνις Βαρουφακις, ώστε να τεθεί οριστικά η ταφόπλακα στην ψυχορραγούσα Ισλαμογρεκία.
Και δεν θα υπάρχει στο τελος της χρονιας και ενα κοινωνικο μερισμα, να αγοράσει ο φουκαρας λίγο σκοινι να κρεμαστεί.
Από τις ταράτσες θα πέφτουνε πάλι...

- Τέλος σας εγγυώμαι ότι το χάλι της δημόσιας παιδείας θα ξεπεράσει κάθε όριο, ωστε να φύγουν ει δυνατόν όλοι οι μαθητές που οι γονείς τους έχουν να πληρώσουν ιδιωτικά σχολεία.
Οι υπόλοιποι θα είναι αναγκασμένοι να τρώνε τα παιδιά τους στην μάπα την καθημερινη προπαγάνδα των εκπαιδευτικών, για το πόσο ωραία είναι να τον παίρνει κανείς από πίσω, για το πόσο καλό καένι η αιδοιολειχία στο δέρμα και για το πόσο δίκιο έχουν τα κακόμοιρα τα προσφυγόπιυλα να πηδάνε αναμίξ κοριτσάκια και αγοράκια στι σχολικες τουαλετες. Και ολα αυτα θα διδασκονται κανονικα στα μαθηματα περι διαφορετικοτητας.
Για να μην σας πω για τα ομοφυλα ζευγαρια, που θα υιοθετουν αβερτα παιδακια, για να αναπαραγεται το μοντελο της διαστροφης και της παιδεραστιας, σε αμετρητα αντιτυπα...

- Οσο για κάτι Μακεδονίες, κάτι Θράκες, κατι Τεμένη, κάτι νησάκια στο Αιγαίο, κατι Ηπείρους και δεν συμμαζεύεται, αποχαιρέτα την "την Αλεξάνδρεια που χάνεις"

Εν ολίγοις αν θέλετε να δείτε μια εικόνα του μελλοντικου μας εφιάλτη, δεν χρειάζεται να πατε ουτε στη Βραζιλία ούτε στην Ινδια, ούτε στις Φιλιππινες  ούτε οπουδηποτε αλλού βρέθηκαν καποιες πρόθυμες φαμιλιες μητσοτακη για να διαχειριστουν τα μαζικα πειραματα των Πλανητικων Πανεξουσιαστών.
Αναμείνατε μεχρι τις 8 Απριλιου και θα τα δειτε σε ζωντανη μεταδοση, στις ίδιες τις γειτονιες σας.
Που τωρα τις θεωρειτε λασπολακους και νομίζετε ότι, ως γαλαζιοι βατραχοι θα γινετε πριγκιπες!
Τι να πω;
Οι πεντάμορφες εκδικούνται...

Α, και κάτι ακόμα...
Στις 7 Ιουλίου [και όχι Ιούλι] ο καιρός αναμένεται να είναι θαυμάσιος
Δεν πατε καλα μου γαλαζια βατραχακια να κοαξετε σε καμια παραλία, μπας και γλιτώσουμε εμεις δηλαδή...    
   

  

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣΔεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...