Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ - ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Ἐδῶ καὶ λίγες ἡμέρες ὁ Γεώργιος Μεταξᾶς ξεκίνησε ἀπεργία πείνας, γιὰ τὴν Μακεδονία μας. Μὲ ἔνα μικρό του κείμενο ἀνεκοίνωσε τὶς προθέσεις του καὶ τὸν σκοπό του.


Μία ἀπεργία πείνης γιὰ τὴν Μακεδονία μας…
Φίλες καὶ φίλοι,

Αὐτὲς τὶς ἡμέρες, εἶχα τὴν εὐκαιρία καὶ τὸν χρόνο νὰ σκεφθῶ ὅσο πιὸ καθαρὰ γινόταν κάποια σοβαρὰ θέματα. Ἔτσι, κατέληξα στὸ νὰ πάρω κάποιες ἀποφάσεις, ποὺ θεωρῶ σημαντικές. Γιὰ κάποιους εἶναι εἴτε ἠλίθιες, εἴτε ἀδιάφορες. Δεκτό! Γιὰ μένα ὅμως εἶναι σημαντικές.
Ἐδῶ κι ἕνα χρόνο, τὰ πολιτικὰ ῥεμάλια, ἀπεφάσισαν ἀπὸ κοινοῦ τὴν ἄνευ ὅρων παράδοση τῆς Μακεδονίας μας. Μία ἀπόφασις ποὺ ὑλοποιήθηκε μὲ τὴν αἰσχρὴ «Συμφωνία τῶν Πρεσπῶν».
Ἐμεῖς, ὡς Ἕλληνες, ἀντὶ νὰ ἑνωθοῦμε καὶ νὰ πολεμήσουμε γιὰ τὰ πάτρια ἐδάφη, περιορισθήκαμε σὲ στημένες συγκεντρώσεις ποὺ κάποιοι καπηλεύτηκαν γιὰ προσωπικό τους πολιτικὸ ὄφελος. Μεταξὺ αὐτῶν κι ὁ γνωστός μας Μίκης Θεοδωράκης.
Τὸ ἀνάλγητο, ἀνθελληνικό, φασιστικό, παράνομο καὶ ἀντισυνταγματικὸ κράτος τῶν Ἀθηνῶν, μὲ τὴν πανάκεια τοῦ κυνοβουλίου, ὄχι μόνο ὑπερψήφισε τὴν αἰσχρὴ αὐτὴ συμφωνία μὲ τὴν σιωπηρὴ ἀποδοχὴ τῶν κομμάτων τῆς ἀντιπολιτεύσεως, ἀλλὰ καὶ τὴν πανηγύρισε καταργῶντας τὶς ποινὲς γιὰ ὅσους ἔβλαψαν μὲ τὶς πράξεις τοὺς τὴν Χώρα.
Ἡ συνείδησςι μου, δὲ μοῦ ἐπιτρέπει νὰ παραμείνω ἀμέτοχος σὲ αὐτὸ τὸ ἔγκλημα. Ἡ Μακεδονία μας εἶναι μία καὶ εἶναι Ἑλλάς!!!
Γι’ αὐτὸ ἀπὸ σήμερα, κατεβαίνω -μὲ πλήρη συνείδηση τῆς ἀποφάσεώς μου αὐτῆς- σὲ ἀπεργία πείνης μέχρι τελικῆς πτώσεως.

Ἀπαίτησις τῆς διαμαρτυρίας αὐτῆς, ἡ κατάργησις τῆς αἰσχρῆς «Συμφωνίας τῶν Πρεσπῶν»!

Νίκη ἢ Θάνατος!

Μεταξᾶς ΓεώργιοςΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 

Γεννήθηκα στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής στις 02 Οκτωβρίου 1971.
Αμέσως δόθηκα για υιοθεσία στην ανάδοχη οικογένεια των Εμμανουήλ Δουρμούση και Λουκίας Χαρικιοπούλου.
Ήλθα στην Ελλάδα σε νηπιακή ηλικία και έκτοτε διαμένω στην Νέα Σμύρνη Αττικής, όπου και τελείωσα το Δημοτικό και το Γυμνάσιο. Εργάζομαι από την ηλικία των 9 ετών σε διάφορες εργασίες (βοηθός μηχανικού αυτοκινήτων, κατασκευή γεννητριών, κλωστοϋφαντουργός κ.α.).
Το 1984, έγινα μέλος της Κ.Ν.Ε., απ’ όπου έφυγα το επόμενο έτος, λόγω διαφωνίας με την πολιτική της παράταξης. Το 1984, ξεκίνησα να ερευνώ και να αποκαλύπτω τις ανομίες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, καταφέρνοντας να δημιουργήσω ένα άριστο επιτελείο συνεργατών και στις πέντε Ηπείρους (το 2006, πρώτος απεκάλυψα παγκοσμίως τις συνέπειες του R.F.ID. Viochip με αποτέλεσμα την αναβολή της εφαρμογής του επ’ αόριστον).
Στις 12 Μαΐου 1989, στρατεύτηκα ως Εθελοντής Πενταετούς Υποχρέωσης στα Τεθωρακισμένα. Στις 28 Αυγούστου 1989, μετατέθηκα στην 15η Επιλαρχία Μέσων Αρμάτων (Πρωτοκκλήσι Έβρου), η οποία εν συνεχεία μετονομάστηκε σε 50η Επιλαρχία Μέσων Αρμάτων. Στις 02 Σεπτεμβρίου 1992, τραυματίστηκα σοβαρά κατά την διάρκεια ασκήσεως και στις 23εις Αυγούστου 1993 αποστρατεύτηκα με Ι3 εξ αιτίας του τραυματισμού μου.
Το 1996, αποφάσισα να συνεχίσω τις σπουδές μου και για τον λόγο αυτό μαθήτευσα στο 1ο Εσπερινό Λύκειο Αθηνών απ’ όπου και πέρασα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στην Θεολογική Σχολή Αθηνών (2000) ενώ παράλληλα εργαζόμουν ως ελαιοχρωματιστής.
Το 1999, ασπάστηκα την Ελληνορθόδοξο Εκκλησία του Πατρώου (Παλαιού) Ημερολογίου και έγινα μέλος του Ελληνορθοδόξου Κινήματος Σωτηρίας (ΕΛ.ΚΙ.Σ.).
Το ίδιο έτος έμαθα για την υιοθεσία μου και ανεκάλυψα την βιολογική μου μητέρα, Αλεξάνδρα Μεταξά. Πραγματοποιώντας προσωπική έρευνα στο γενεαλογικό δένδρο της βιολογικής μου μητέρας, ανεκάλυψα ότι είχα συγγένεια με τον Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά.
Το 2000, έγινα μέλος του Ελληνικού Μετώπου του νυν βουλευτού του ΛΑ.Ο.Σ. Μάκη Βορίδη. Από την ένωση του ΕΛ.ΜΕΤ. με το ΛΑ.Ο.Σ., διετέλεσα Υπεύθυνος Νεολαίας Ορθοδόξου Συναγερμού Βορείων Προαστίων. Το 2001 παντρεύτηκα την Ιωάννα Ανδριοπούλου του Παναγιώτη, με την οποία το 2003 αποκτήσαμε έναν γιο.
Σήμερα εργάζομαι ως αντιπρόσωπος Ιταλικής εταιρίας φυτικών καλλυντικών, έχω ιδρύσει και είμαι πρόεδρος, το Σωματείο «Δελφική Αδελφότης» το οποίο έχει ως αντικειμενικό σκοπό την προώθηση των Ελληνικών Ιδεωδών, την συνένωση του Ελληνικού Έθνους όπου κι αν αυτό βρίσκεται και την πάταξη των ανθελληνικών σχεδίων, είμαι ενεργό μέλος του Συλλόγου Έρευνας και Αποκάλυψης Στοιχείων Υιοθετημένων Παιδιών (Σ.Ε.Α.Σ.Υ.Π.), είμαι μέλος του ΕΛ.ΚΙ.Σ. και εξακολουθώ να ερευνώ και να αποκαλύπτω τις ανομίες τις Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Έχω εμφανιστεί στις εκπομπές των: Άννα Δρούζα (περί σατανισμού και καταστροφικών λατρειών), Σπυρίδωνος Καρατζαφέρη (περί σατανισμού) και Τατιάνας Στεφανίδου (περί υιοθεσιών). Έχω συγγράψει άρθρα και αυτό το διάστημα συγγράφω βιβλίο για την παράλληλη πορεία της αρχαιοελληνικής φιλοσοφίας και της Ελληνορθοδόξου διδασκαλίας.
http://www.facebook.com/pages/-/-/148759520752 
ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ
Το πλήρες όνομά μου είναι Γεώργιος Δουρμούσης - Μεταξάς. Γεννήθηκα το 1971 στην Νότιο Αφρική, από Έλληνες γονείς. Μεγάλωσα στην Νέα Σμύρνη και τώρα ζω στη Χαλκίδα. Έχω δύο παιδιά (ένα αγόρι και ένα κορίτσι) και αγωνίζομαι για την Ελλάδα μας, με όποιο κόστος. Είμαι στον πατριωτικό χώρο εδώ και 27 χρόνια. Για μερικούς μήνες, όντας στην αρχή της εφηβείας, μπήκα στην ΚΝΕ, από την οποία έφυγα τρέχοντας όταν συνειδητοποίησα τι ήταν.
Κατόπιν, μπήκα στην ΕΠΕΝ. Όταν η ΕΠΕΝ διαλύθηκε, προσχώρησα στο ΕΝΕΚ. Στην συνέχεια, το 1999 με βρίσκει στο Ελληνικό Μέτωπο του Μάκη Βορίδη. Όταν ο Βορίδης αποφάσισε να ενωθούμε με το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, εξέφρασα έντονες διαφωνίες ως ομιλητής στην τελευταία Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του Ελληνικού Μετώπου και παρέμεινα ανενεργός. 
Κατόπιν, πρώην συναγωνιστές με κάλεσαν στο ΛΑΟΣ τρεις φορές, προκειμένου να βοηθήσω στην ανασύνταξη των καταλόγων των μελών (πρώτη), στην οργάνωση της νεολαίας (δεύτερη) και να συμμετέχω στις εκλογές (τρίτη). Το 2009 λοιπόν, ήμουν υποψήφιος με το ΛΑΟΣ στην β’ Αθηνών.
Όταν υπεγράφη το Μνημόνιο από το ΛΑΟΣ, παραιτήθηκα, με επεισοδιακό τρόπο, αν και ήμουν μέλος της Επιτροπής Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης. Κατόπιν, δημιουργήσαμε την Ελλήνων Πολιτεία, όπου και ανέλαβα την διεύθυνση οργανωτικού. Παραιτήθηκα, όταν διαπίστωσα ότι τα πράγματα εξελίσσονταν με παλαιοκομματικό τρόπο. Έκτοτε, παραμένω στις επάλξεις όντας ανεξάρτητος.
Στον Στρατό, υπηρέτησα ως Εθελοντής Πενταετούς Υποχρέωσης (ΕΠΥ) στα Τεθωρακισμένα (Αυλώνα - Πρωτοκκλήσι Έβρου). Έχω τελειώσει την Θεολογική Σχολή Αθηνών. Παράλληλα, εδώ και 23 χρόνια ασχολούμαι με έρευνες που αφορούν την Αρχαία Ελλάδα, τα παραφυσικά φαινόμενα και την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η ομάδα μου, που ιδρύθηκε το 2006 (Hellenic Nemesis) έχει κάνει σημαντικές επιτυχίες, αποκαλύπτοντας την αλήθεια για τα RFIDs δηλαδή τα βιοτσίπ (2007), τις «χημικές ουρές» (2008) και πολλά άλλα.
Είχαμε καταφέρει να βάλουμε «κατασκόπους» στην Digital Solutions Corporation, η θυγατρική της οποίας (Digital Angel Corporation) είχε κατοχυρώσει την πατέντα των RFIDs. Αποκαλύψαμε τον ρόλο της «Satan’s Church» και τα παρακλάδια της στην Ελλάδα, καθώς και τις εταιρείες που την χρηματοδοτούν. Όπως ακόμη τον ρόλο της «Luci’s Trust» (ο εκδοτικός οίκος της Satan’s Church) στους «Μάρτυρες του Ιεχωβά», τους «Προτεστάντες», τους «Μορμόνους», τους «Σαϊεντολόγους» και αλλού. Αποκαλύψαμε τον ρόλο του Τεκτονισμού, των LIONS και των ROTARY, καθώς και την απάτη του προσκοπισμού. Κάναμε πολλές αποκαλύψεις, με αποτέλεσμα να μου «σπάσουν» δύο φορές το αυτοκίνητο, να με απειλήσουν προσωπικά, να με απειλήσουν με την ζωή των παιδιών μου και πολλά άλλα. Ωστόσο δεν το έβαλα κάτω και συνέχισα τον αγώνα. Μέχρι που πριν λίγα χρόνια «χάσαμε» τον συνεργάτη μας στην Παραγουάη, οπότε και αναγκαστήκαμε να διαλύσουμε επισήμως την ομάδα.ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

2 σχόλια :

 1. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΡΑΜΠ: "Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΥΛΟΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ". Α'
  ¨Κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Ομπάμα ζήτησαν να αγοράσουν το πυραυλικό μας σύστημα Πάτριοτ. Δεν τους το πούλησαν. Παρά το ότι είναι μέλη του ΝΑΤΟ και παρά το ότι έχουν έναν μεγάλο στρατό και ισχυρούς μαχητές.
  Ο Ερντογάν θέλησε να αγοράσει πυραύλους Πάτριοτ και η ομάδα του προέδρου Ομπάμα είπε “όχι”. Συνέχισε να ζητάει να αγοράσει πυραύλους και αυτοί συνέχισαν να του το αρνούνται. Και είχε ανάγκη αυτήν την πυραυλική άμυνα.
  Μετά πήγε στη Ρωσία και συνήψε μία συμφωνία για να πάρει τους S-400. Διότι δεν του επέτρεψαν να αγοράσει τους Πάτριοτ.
  Αυτή η κυβέρνηση και όταν λέω αυτή η κυβέρνηση εννοώ και την προηγούμενη δεν επέτρεψε στον Ερντογάν να αγοράσει πυραύλους Πάτριοτ. Αργότερα πήγε στη Ρωσία και έκανε τη συμφωνία για τους S-400, οι οποίοι να προσθέσουμε δεν είναι τόσο καλοι όσο οι Πάτριοτ. Αλλά έκανε μία συμφωνία, πλήρωσε χρήματα και πλήρωσε πολλά χρήματα. Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει άλλωστε, τους αγόρασε τους S-400.
  Μόλις τους αγόρασε κάποιοι άνθρωποι στην δική μας χώρα δήλωσαν “Κοίτα δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσεις αυτά τα συστήματα διότι το ΝΑΤΟ κ.λ.π.” , γνωρίζετε τις λεπτομέρειες αυτές. Κάνε ένα καλό του είπαν και “εμείς θα σου πουλήσουμε τους πυραύλους Πάτριοτ”.
  Αυτός απάντησε πως είναι πια αργά “Εγώ αγόρασα τους S-400”. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο, ήδη τους είχε αγοράσει.
  Στο μεταξύ αγόρασε και 100 F-35 που είναι το καλύτερο μαχητικό αεροσκάφος στον κόσμο. Δεν μπορείτε να το δείτε αυτό το αεροσκάφος και είναι δύσκολο να νικήσετε κάτι που δεν μπορείτε να το δείτε. Και ο Ερντογάν αγορασε πάνω από 100 αεροσκάφη τέτοια, αγόρασε 116 αεροσκάφη. Μπορεί να αγοράσει ακόμα περισσότερα. Τώρα ζητά να γίνει η μεταφορά αυτών των αεροσκαφών, για τα οποία έχει πληρώσει ένα σοβαρό ποσό στην εταιρεία Lockheed, στους εργαζομένους μας.
  Τώρα τι λέγεται; Λέγεται πως χρησιμοποιεί το πυραυλικό σύστημα s-400 το οποίο δεν είναι συμβατό με τα δικά μας συστήματα. Και ότι αν χρησιμοποιήσουν τους S-400, οι ξένοι θα έχουν πρόσβαση σε απόρρητες πληροφορίες των δικών μας F-35.
  Να είμαι ειλικρινής φυσικά υποστηρίζω τη χώρα μου, αλλά στον Ερντογάν δεν φέρθηκαν καθόλου δίκαια.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΡΑΜΠ: "Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΥΛΟΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ". Β'
  Eπί πολύ καιρό του έλεγαν “Δεν μπορείς να αγοράσεις Πατριοτ” και όταν αυτός προσπάθησε να αγοράσει κάτι άλλο του είπαν πως “Μπορούμε να σας τους πουλήσουμε και να τους μεταφέρουμε μέσα σε τέσσερα χρόνια”. Μετά του είπαν πως “Μπορούμε αμέσως να πραγματοποιήσουμε τη μεταφορά”. Και αυτός απάντησε “Δεν το κάνω αυτό. Ξόδεψα μία περιουσία και αγόρασα παρόμοιο σύστημα από τη Ρωσία”.
  Το θέμα είναι ότι εν τω μεταξύ αγόρασε αεροσκάφη. Και εδώ υπάρχει ένα θέμα από την πλευρά μας, όχι θέμα εναρμόνισης αλλά υπάρχει θέμα εθνικής ασφάλειας.
  Είναι μία άθλια κατάσταση. Μία άθλια κατάσταση. Και αν είναι να είμαστε ειλικρινείς σε αυτό, πραγματικά δεν φταίει ο Ερντογάν.
  Τώρα κάποιοι της τελευταίας στιγμής μπαίνουν και λένε πως “Ο Ντόναλντ Τραμπ αγαπάει την Τουρκία αντί των ΗΠΑ και υποστηρίζει την πλευρά της Τουρκίας”. Όχι δεν το κάνω. Αγαπάω τη χώρα μου αλλά είμαι υποχρεωμένος να πω και αυτό.
  Ο Πρόεδρος Ερντογάν επέστρεψε τον πάστορα Μπράνσον πίσω και όπως ξέρετε κανείς δεν είχε μπορέσει να τον πάρει πίσω. Το θυμάστε ετσι δεν είναι; Ενας αθώος άνθρωπος θα καθότανε 35 χρόνια στη φυλακή. Αναζήτησα τον Ερντογάν και σύντομα ο Μπράνσον βρισκόταν στο Οβάλ office. Κατά τη γνώμη μου ο Ερντογάν είναι ένας σκληρός άνθρωπος αλλά εγώ συνεννοούμαι μαζί του.
  Κατά τη γνώμη μου όταν εμείς δηλώσαμε πως “δεν μπορείς να αγοράσεις” δεν φερθήκαμε δίκαια.
  Όταν αργότερα αγόρασε άλλο σύστημα και εμείς του είπαμε “μπορούμε να σου πουλήσουμε”, αυτός είχε αγοράσει και τα αεροσκάφη και τους S-400. Είναι μία μπερδεμένη συμφωνία. Εργαζόμαστε σχετικά με το τι μπορούμε να κάνουμε.
  “Η Τουρκία είναι περίεργο θέμα. Διότι ο Ερντογάν είναι δύσκολος άνθρωπος, αλλά εγώ τα βρίσκω μαζί του, τα βρίσκω μαζί του. Μπορεί αυτό να είναι κάτι κακό. Ναι αλλά κατά την γνώμη μου είναι κάτι καλό. Μιλώντας ειλικρινά, ο Ερντογάν έχει μεγάλο θέμα με τους Κούρδους, θέλησε να τους διώξει και διαθέτει 65.000 στρατό στα σύνορα. Θέλησε να διώξει τους Κούρδους που μας βοήθησαν εμάς στον αγώνα ενάντια στην ISIS. Φέραμε το τέλος του χαλιφάτου, τους τελειώσαμε 100%. Του τηλεφώνησα και του ζήτησα να μην το κάνει αυτό. Φυσικοί εχθροί νομίζω ο Ερντογάν και η Τουρκία με τους Κούρδους.Αλλά δεν το έκανε, έστησε τους στρατιώτες του και ετοιμαζόταν να εξαφανίσει τους Κούρδους που μας βοήθησαν.Αλλά του είχα πει “Δεν μπορείς να το κάνεις, δεν μπορείς να το κάνεις”. Και δεν το έκανε. Υπάρχει δηλαδή μία σχέση μου μαζί του.Εργαζόμαστε μαζί για την Ιντλίμπ γιατί δεν θέλει να δει να πεθαίνουν 3 εκατομμύρια άνθρωποι και δεν το θέλω και εγώ, αυτά για τη Συρία”.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...