Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: "ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ". ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;


Ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι Έλληνας δημοσιογράφος, εκλεγμένος ευρωβουλευτής και πρόεδρος του κόμματος Ελληνική Λύση, και πρώην βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης με το κόμμα του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Το 2012 προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία, από την οποία όμως αποχώρησε το 2015.


Συνομιλία  μεταξύ του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου και της Έλλης Στάη  σε  τουρκοκάναλο.
Ήδη από την αρχή της live σύνδεσης του κ. Βελόπουλου η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη με τον ίδιο να διορθώνει την κυρία Στάη επειδή είπε καλησπέρα και όχι καλημέρα: 
«Καλημέρα σας. Είναι μία παρά τέταρτο εσχάτως. Περίμενα πολύ ώρα, φαντάζομαι η Ελληνική Λύση θα έχει περισσότερο χρόνο στη διάθεσή της». 
«Και εμείς δουλεύουμε τέτοιες ώρες για σκεφτείτε και εμάς», του απάντησε η Έλλη Στάη.
Από την πρώτη κιόλας ερώτηση με αφορμή δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με το αν η Ελληνική Λύση βρίσκεται στο ακροδεξιό τόξο πλησίον της Χρυσής Αυγής, ο κ. Βελόπουλος έδειξε την δυσαρέσκειά του.
«Αυτό είναι δική σας ερμηνεία ή του Κυριάκου Μητσοτάκη; Εγώ δεν το άκουσα έτσι. Ο καθένας μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται όπως θέλει. Έχω να πω στον Κυριάκο Μητσοτάκη το εξής: άλλο οι ναζιστές άλλο οι πατριώτες. Οι ναζιστές πρέπει να φύγουν από την Ελλάδα έτσι ή αλλιώς και αν εγώ είμαι ο ηθικός ή φυσικός αυτουργός που θα εξαφανίσουμε τη Χρυσή Αυγή, τους ναζιστές δηλαδή, θα είμαι περήφανος. Αυτό το είπα πρώτος εγώ και το δήλωσα. Δεύτερον εγώ δεν έκανα σκι στην Κόρινθο ενώ κάναμε συλλαλητήρια στην Αθήνα κ. Θεοδωρικάκο, ο αρχηγός σας ήτανε», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...