Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: "ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ".
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ:  "Ο  Μητσοτάκης είναι ανίκανος να πείσει τον ελληνικό λαό ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να κυβερνήσει την χώρα".
Προέβλεψε ότι η ΝΔ θα έχει αυτοδυναμία, είτε με έξι κόμματα είτε με επτακομματική Βουλή και μάλιστα ευχήθηκε να είναι αυτοδύναμος ο Κυριάκος Μητσοτάκης «για να καταλάβει ο ελληνικός λαός πόσο επικίνδυνα ανόητος αλλά και ανίκανος είναι».
autochthonesellhnes.blogspot.com/2018/09/blog-post_53.html

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΤΕΡΑ; Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΑΓΩΓΗ; ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ; 


ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:  "θα κάνω συνεργασία ακόμα και με αυτοδυναμία".

Όταν  ο  ικανότατος Μητσοτάκης  αναλάβει  την  εξουσία  που  θα  του  παραδώσει  η  αμερικανική  πρεσβεία,  θα  διαπιστώσει  "έκπληκτος"  σε  λίγες  ημέρες  ότι:  "παρέλαβε  χάος".  
Τα  ταμεία  είναι  άδεια  γιατί  "ο  Τσίπρας  πριν  τις  εκλογές  έδωσε  ασύστολα  παροχές".  
Έτσι  ο  Μητσοτάκης  της  αμερικανικής  πρεσβείας  θα  δηλώσει  ότι  "δεν  ήξερε  πόσο  σοβαρά  ήταν  τα  πράγματα"  και  θα  αρχίσει  μία  συστηματική  φοροεισπρακτική  πολιτική  υπέρ  του  χρηματιστηρίου. 

Τελικά  θα  επιχειρήσει  και  αυτό  που  δήλωσε  στο  ιουδαϊκό  συνέδριο:  την  σφαγή  των  νατιβιστών,  δηλαδή  του  ντόπιου  ελληνικού  πληθυσμού,  υπέρ  των  λαθρομεταναστών.  Θα  έχει  και  την  αμέριστη  συμπαράσταση  της  μασονικής  στοάς  του  δικηγόρου  του  Ρότσιλντ  Δένδια. ΠΩΣ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΑΝ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΒΟΔΙΑ. 

Τα κόλπα της Ολιγαρχίας , των Γκαλοπατζήδων και των τηλε-Παπαγάλων
Του Σπύρου Χατζάρα 

Στην Εθνική Δημοσκόπηση με Κάλπη που έγινε στις 26 Μαΐου η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έλαβε 1.873.137 ψήφους και το ποσοστό της διαμορφώθηκε στο 33,12% . Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ έλαβε 1.343.595 Και το ποσοστό του διαμορφώθηκε σε 23,75% .
Μετά την προκήρυξη των εκλογών εμφανίστηκαν τρείς «μαϊμού» «δημοσκοπήσεις» για να δημιουργήσουν κλίμα και οι «διαρροές» της Βασιλίσσης Σοφίας 91.
Η δημοσκόπηση της MRB κατέβασε την ΝΔ από το 33,12% στο 31,3% και κράτησε τον ΣΥΡΙΖΑ σταθερό στο 23,7% οπότε ανακοίνωσε ότι η διαφορά «διαμορφώνεται» στο 7,6%.
Η δημοσκόπηση της Pulse κράτησε τη ΝΔ σταθερή στο 33,5%, και ανέβασε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 25,5%, και ανακοίνωσε προβάδισμα 8 μονάδων για τη Νέα Δημοκρατία.
Η εταιρεία MARC για την εφημερίδα «Πρώτο Ψέμα» με δείγμα 1115 ατόμων πανελλαδικά, έδωσε στην πρόθεση ψήφου στη Νέα Δημοκρατία 34,4% αλλά φούσκωσε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 24,6% και βρήκε διαφορά 9,8 μονάδων.
Απλές ταχυδακτυλουργίες.
Οι γκαλοπατζήδες χρησιμοποιούν τους αναποφάσιστους ως «φύλο συκής» για να κρύψουν την προφανή απόπειρα επηρεασμού της Κοινής Γνώμης υπέρ του δικομματισμού.
Οι επιθυμίες της Αμερικανικής Πρεσβείας είναι ο Κούλης να πάρει 4-6 μονάδες πάνω από τις ευρωεκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ να κινηθεί μεταξύ 25% και 27%. Δηλαδή, ο δικομματισμός να συγκεντρώσει από 62% μέχρι 66%. Και αυτή είναι η εκτίμηση των τηλε-Ρουφιανοπαπαγάλων.
Ο σύντροφος Πάιατ, είναι έντονα δυσαρεστημένος με τον Κυρ Βασίλη που δεν τον άκουσε για τη συμφωνία των Πρεσπών και θέλει να τον βγάλει από τη Βουλή, καθώς επίσης και με την Φώφη. Για το λόγο αυτό η Πρεσβεία δεν της δίνει πάνω από 4,5%. και προβλέπει οτι το βράδυ των εκλογών Σημίτης και Βενιζέλος θα ζητήσουν την παραίτηση της Φώφης.
Αντίθετα , ο σύντροφος Τζέφρι είναι ενθουσιασμένος με τον Μπαρούχ από την Συναγωγή των Χανίων και με την Δανάη, οπότε οι γκαλοπατζήδεςε λένε ότι «δεν αποτελεί έκπληξη το ότι ο Μπαρουχάκης είναι πολύ πιθανό να καταφέρει να μπει στην ελληνική βουλή. Και «εμπιστευτικά» διαρρέουν ποσοστά από 8% μέχρι και 12%.
Η αμερικανική πρεσβεία έχει ρίξει άσπρη πετσέτα με την Χρυσή Αυγή και λένε πλέον ότι «έχει πιθανότητες να αντέξει» και της δίνουν ποσοστά κοντά στο 4,5-5%. Αντίθετα δεν επιθυμούν την είσοδο της «Ελληνικής Λύσης» και διαδίδουν ότι «από-συσπειρώνεται» και βάζουν την Τσαρλαμπά να έχει ανησυχίες για τους… «ΝΑΖΙ».
Βρισκόμαστε 22 ημέρες προ των εκλογών και είναι σαφές σε όλους ότι η ΝΔ «έχει ρεύμα» ενώ ο Αλιέκσι «αποσυσπειρώνεται».
Το προφανές είναι ότι η ΝΔ είναι κοντά στο 34-35% και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτω από το 23%. Η διαφορά τους είναι ήδη πάνω από 12 μονάδες και αυξάνεται , αλλά ο δικομματισμός είναι στο 56-57%, δηλαδή κάτω από το 60% και αυτό στενοχωρεί την Βασιλίσσης Σοφίας 91. Αν δεν αυξηθεί η ψευτοπόλωση μεταξύ Αλιέκσι και Κούλις, και αν υπερβούν το 40% τα άλλα κόμματα , τότε η σύνθεση της Βουλής θα είναι «πολυκομματική», και είναι πολύ πιθανό να μην βγαίνουν τα κουκιά της αυτοδυναμίας, ιδίως αν μπει στην Βουλή τελικά, ο Κυρ Βασίλης.
Η Σία και ο Γιώργος Αράπογλου παρουσίασαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ δημοσκόπηση της «Pulse». Υπάρχει πληθώρα δημοσκοπήσεων, με κεντρικό στόχο τη στήριξη των εκλεκτών της Αμερικανοκρατίας και της Ολιγαρχικής Κλεπτοκρατίας.
Πρώτος στόχος είναι ο δικομματισμός των «Ευρωπαϊκών Αξιών», και η διάσωσή του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργώντας την εικόνα ότι δεν είναι βέβαιη η νίκη της ΝΔ. Στην πρόθεση ψήφου (αλλά με αναγωγή) η ΝΔ έχει ποσοστά από 32 έως 37%, ο ΜΥΡΙΖΑ από 23,7 έως 28,3%, το ΚΙΝΑΛ από 5,5% έως 8,4%, το ΚΚΕ από 4,3 έως 6,7%.
Ο Τσιπρόφσκι , δεν θα περάσει το 20% και ο Μπαρουχάκης είναι από τώρα στην Βουλή, όπως θα είναι και η Ελληνική Λύση. Τα ανοιχτά ζητήματα είναι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής και η Ένωση Κεντρώων της οποίας την εξαφάνιση διέταξε ο αμερικανός ανθύπατος.
Το πιο πιθανό σενάριο είναι η οκτακομματική Βουλή. 


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...