Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019

ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Τι ακριβώς είναι αυτό που καθιστά ένα ηλίθιο άτομο τόσο επικίνδυνο για τους άλλους ανθρώπους;


   Διαβάστε:
"Ἡ Τεράστια Κοινωνικὴ Σημασία τῶν Βλακῶν ἐν τῷ Συγχρόνῳ Βίῳ" του Ευάγγελου Λεμπέση.


Οι χώρες που προοδεύουν διαθέτουν  ένα ασυνήθιστα υψηλό ποσοστό ευφυών ατόμων, τα οποία κατορθώνουν να κρατούν το ποσοστό των  ηλιθίων  υπό έλεγχο και παράλληλα παράγουν αρκετά κέρδη για τον εαυτό τους και για τα άλλα μέλη του κοινωνικού συνόλου ώστε να διασφαλίζεται η πρόοδος.


 Διαβάστε:

"ΒΑΣΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ"ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

2 σχόλια :

 1. ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥΣ; ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙ ΘΑΝΑΤΟΛΑΓΝΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΟΥΤΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΟΦΙΑ (Η ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ).
  "Και δανιείς έθνεσι πολλοίς, σύ δε ου δανιεί και άρξεις εθνών πολλών, σου δε ουκ άρξουσιν" (Παλαιά Διαθήκη, Βιβλίο Δευτερονόμιο, ΙΕ΄6)
  Ο Ιεχωβά συμβουλεύει στην Παλαιά Διαθήκη τους Εβραίους: "να δανείζουν τους άλλους λαούς, αλλά αυτοί να μην δανείζονται από κανένα, για να καταφέρουν να κυβερνήσουν πολλά έθνη"...
  Τα κατάφεραν;
  ¨Τω αλλοτρίω εκτοκιείς, τω δε αδελφώ σου ουκ εκτοκιείς, ίνα ευλογήση σε Κύριος ο Θεός σου¨ (Παλαιά Διαθήκη, Βιβλίο Δευτερονόμιο, ΚΓ΄21)
  "Τους ξένους να δανείζεις με τόκο, τους δε εβραίους χωρίς τόκο".
  Έξυπνη συμβουλή δίνει στα τέκνα του εδώ ο θεός, αλλά ηχεί λίγο παράξενα όταν την ξεστομίζει ο ίδιος ο Θεός...πάντως οι Εβραίοι την εφήρμοσαν και την εφαρμόζουν αποτελεσματικά εδώ και χιλιετίες.
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ" ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,
  (Ορθόδοξη Απολογητική Ομάδα):
  "Ο Ιεχωβά δεν μιλάει για ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ, αλλά για νόμιμο έντοκο δανεισμό. Τοκογλυφία, είναι ο υπερβολικός τόκος. Υπάρχει όμως και ο λογικός και νόμιμος τόκος, τον οποίο εννοεί ο Θεός.
  Όμως οι κακοπροαίρετοι Παγανιστές, και αυτό το διέστρεψαν, και μιλούν για τοκογλυφία, κάτι που είναι ψευδές.
  Δηλαδή, κακό είναι που ο Θεός, τους είπε ότι εκτός από τον νόμιμο τόκο προς τα έθνη, μεταξύ τους θα έπρεπε να δανείζουν άτοκα; Μάλλον πολύ καλό είναι! Όμως και σε αυτό οι ειδωλολάτρες, έσπευσαν να διαστρέψουν την αλήθεια, μιλώντας για τοκογλυφία! Παρατηρήστε κακοήθεια!"
  Αυτή είναι η επίσημη απάντηση της ορθοδοξίας και σχόλασαν με το θέμα. Μπράβο τους.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΘΕΙ ΤΟ ΑΝΕΡΜΗΝΕΥΤΟ. ΠΩΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ.
  ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ
  Στις θεοκρατικές ισλαμικές χώρες αποκεφαλίζονται οι γυναίκες και οι γυναικολόγοι που πραγματοποιούν εκτρώσεις. Η βαθιά θεοκρατική "ορθόδοξη χριστιανική θρησκευόμενη" στον Ιεχωβά Ελλάδα, τα θέλει και τα δύο: Φαρισαϊκή "θεοκρατική πίστη" και πρώτη - ΠΡΩΤΗ - παγκοσμίως στις εκτρώσεις. Η δομή της ορθόδοξης χριστιανικής ιδεολογίας είναι: άσχετα του τι κάνεις στην προσωπική σου ζωή, όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία, αρκεί να συμμετέχεις στις ορθόδοξες τελετουργίες με τα γνωστά μακρόσυρτα ογκανίσματα, να κάνεις βαθιές μετάνοιες, να φιλάς τα χέρια των δεσποτάδων, να κάνεις μεγαλόσταυρους δήθεν βαθιά προσευχόμενος, να συμμετέχεις σε ατελείωτες ψαλμωδίες και λιτανείες με κεριά και λιβάνια, να περιμένεις με τις ώρες σε μια ουρά για να προσκυνήσεις την "άγια" εικόνα ή το ταριχευμένο πτώμα ενός "αγίου", να πιστεύεις σε "προφητείες", να "κοινωνείς" - λαμβάνοντας, στα τελευταία χρόνια, αντιβιοτικά μετά -, να έχεις "πνευματικό" και "γέροντα" και να πηγαίνεις σε μοναστήρια. Δημιουργείται έτσι μία ψυχολογική αντιστοιχία, ένα ψυχολογικό ισοδύναμο, που καθορίζει ότι η τελετουργική ζωή (κάτι σαν την μαγεία) είναι το παν, σε θεραπεύει από ό,τι και να κάνεις. Μετά επέρχεται μία διάσχιση του εγώ και ένα άλλοθι στην συνείδηση του "ορθόδοξου χριστιανού". Η συνείδησή του, μέσα από μία ομαδική ψυχοθεραπεία μη μνήμης, "αφέσεως των αμαρτιών" αναβαθμίζεται και ησυχάζει. Έτσι δεν χρειάζεται να καταβάλεις τις προσωπικές, επίπονες και δύσκολες προσπάθειες για μια ουσιαστική έντιμη και αξιοπρεπή ατομική και κοινωνική ζωή. Σημασία έχει μόνο η συμμετοχή στις θρησκευτικές τελετουργίες και στην εξωτερική συμμόρφωση στις οδηγίες των ιερέων. Η ατομικότητα λιώνει μπροστά στην ομαδικότητα, οι ομαδικές τελετουργίες εξαφανίζουν τις ενοχές και εξαγνίζουν την ψυχή. "Μπορεί να είμαι κακός και ανίκανος, αλλά έμεινα δέκα ώρες στην ουρά, έκανα μεγαλόσταυρους και φίλησα και άγια λείψανα", έτσι σκέφτεται ο μέσος ευφυής ορθόδοξος και νοιώθει απόσυρση ενοχών. Έτσι συγχωρούνται όλα και το ίδιο βράδυ μπορείς να σφάξεις στο σφαγείο του Χ γυναικολόγου το αγέννητο παιδί σου, που μπορεί να το έκανες με τον γείτονα, απατώντας τον σύζυγό σου. Καμία αίσθηση προσωπικής ευθύνης και αξιοπρέπειας. Η παράνοια της "ορθόδοξης ζωής" στο απόγειό της.
  Διαβάστε και το:
  ΩΡΙΓΕΝΗΣ, ΕΝΑΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΕΥΝΟΥΧΙΣΤΗΚΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ. Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΒΡΑΑΜΟΓΕΝΕΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ. ΕΝΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ.
  autochthonesellhnes.blogspot.com/2017/02/blog-post_20.html
  Ζ.Π.


  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...