Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΣΑΡΚΟΖΙ ΣTΗΝ ΓΑΛΛΙΑ.
 • Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ», ΕΝΑ ΔΙΑΤΡΗΤΟ, ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΚΩΜΙΚΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΓΓΕΛΗ.


  • Στην  Ελλάδα,  "στην  χώρα  που  γεννήθηκε  η  Δημοκρατία"  όπως  λένε  οι  παπαγάλοι,  κυβερνούν  οι   λαθρέμποροι  πετρελαίου  και  οι  πράκτορες  ξένων  πρεσβειών,  οι  οποίοι,  αφού  εξαγόρασαν  εφημερίδες  και  τηλεοπτικούς  σταθμούς,  καθορίζουν  ουσιαστικά   αυτοί,  ποιος  θα  είναι  ο  επόμενος  πρωθυπουργός.  Ο  δήθεν  κυρίαρχος  λαός,  η  "δημοκρατία"  κλπ  είναι  λόγια  μόνο  για  τους  αφελείς,  χαζές  ιδέες  που  εμφυτεύονται κατάλληλα  στον  εγκέφαλό  τους,  από  τους  απατεώνες  που  κυριαρχούν.
   Αν ο Σαρκοζί  ήταν Έλληνας πολιτικός, δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα  από  την  ελληνική  δικαιοσύνη.
   Θα  ήταν άεργος βουλευτής του Κοινοβουλίου (όπως είναι ο Σημίτης,  ο  Καραμανλής,  ο  Παπανδρέου  και  ο Σαμαράς), απολαμβάνοντας παχυλούς μισθούς και επιδόματα, ενώ με βάση την ελληνική νομοθεσία, η Δικαιοσύνη δεν θα  μπορούσε  να τους  αγγίξει  καθόλου.
   Τα πάντα θα είχαν παραγραφεί.
   Δυστυχώς για τον ιουδαίο  Σαρκοζί,  στη Γαλλία  υπάρχει Δικαιοσύνη και υπάρχουν  κανόνες τέτοιοι, ώστε  κανένας  Γάλλος  πολιτικός  δεν  μπορεί  να  σκεφτεί, να περάσει έναν νόμο που να παραγράφει εγκλήματα πολιτικών, όπως «φρόντισαν» στην Ελλάδα.
   Και  το  κυριότερο,  μέσα  στην  Γαλλική  δικαιοσύνη  υπάρχουν  άνδρες  με  δίδυμους  γεννητικούς  αδένες  και  όχι  ξέκωλα,  που  λαμβάνουν  αποφάσεις  ανάλογα  με  τα  ευρήματα  του  φλυτζανιού  του  καφέ.  Ούτε μπορεί ένας  παλιός  πρωθυπουργός,  να πάρει τηλέφωνο τον Μακρόν και να του ζητήσει να «μαζέψει» τη Δικαιοσύνη,  αφού αυτός  έχει διορίσει την ηγεσία της.
   ΔΕΝ την έχει διορίσει, είναι πραγματικά ανεξάρτητη.
   Ακόμη και στη γειτονική Ιταλία, η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη ανακάλυψε το 1992 σκάνδαλο μαύρου χρήματος του πρώην σοσιαλιστή πρωθυπουργού Μπετίνο Κράξι (1983-1987).
    Ο Κράξι δραπέτευσε στην Τυνησία το 1994 και πέθανε 6 χρόνια μετά αυτοεξόριστος για να μην φυλακιστεί.
    ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ : «ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ. ΑΝ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ, ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΩ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ».

   Σε δίκη παραπέμπεται ο ιουδαίος Σαρκοζί.

   Σε δίκη για αθέμιτη άσκηση επιρροής μετά την απόρριψη από το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο της τελευταίας προσπάθειάς του να τεθεί στο αρχείο η υπόθεση, θα προσαχθεί, ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, όπως δήλωσε σήμερα η δικηγόρος του.
   Ο Σαρκοζί κατηγορείται ότι προσφέρθηκε να βοηθήσει έναν δικαστή να κερδίσει προαγωγή σε αντάλλαγμα για τη διαρροή πληροφοριών σε μια ξεχωριστή έρευνα. Ο Σαρκοζί, ο οποίος εμπλέκεται σε διάφορες ποινικές έρευνες, αρνείται ότι έκανε οτιδήποτε επιλήψιμο.
   Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν ερευνητές άρχισαν να παρακολουθούν τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του προκειμένου να εξετάσουν ισχυρισμούς ότι ο αποθανών Λίβυος ηγέτης Μουάμαρ Καντάφι χρηματοδότησε την επιτυχή εκστρατεία του Σαρκοζί για τις προεδρικές εκλογές του 2007.
   Κατά την υποκλοπή των τηλεφωνημάτων του, οι ερευνητές άρχισαν να υποπτεύονται πως ο πρώην πρόεδρος είχε προσφέρει στον δικαστή προαγωγή με αντάλλαγμα πληροφορίες για μια άλλη έρευνα σχετικά με ισχυρισμούς ότι ο Σαρκοζί είχε δεχθεί παράνομες πληρωμές από την κληρονόμο της L’Oreal Λιλιάν Μπετενκούρ για την ίδια αυτή προεκλογική εκστρατεία.
   Οι δικηγόροι του Σαρκοζί υποστήριξαν πως οι δικαστές που ερευνούσαν τη φερόμενη μυστική λιβυκή χρηματοδότηση υπερέβησαν τις εξουσίες τους και προχώρησαν σε μια «εξόρμηση ψαρέματος» υποκλέπτοντας τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις του στο διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου 2013-Μαρτίου 2014, παραβιάζοντας το προνόμιο δικηγόρου-πελάτη.
   Ο Σαρκοζί έχει απαλλαγεί από τους ισχυρισμούς σχετικά με χρηματοδότηση από την Μπετανκούρ.
   Σήμερα Τετάρτη, η υπερασπιστική του ομάδα είπε πως η χρήση σε αυτή την υπόθεση σταχυολογημένων υποκλαπέντων σχολίων σε σχέση με μια διαφορετική έρευνα αντιβαίνουν σε μια απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
   «Αυτά τα νομικά θέματα εξακολουθούν να είναι συναφή», δήλωσε η δικηγόρος του Σαρκοζί Ζακλίν Λαφόν. «Εναπόκειται στο δικαστήριο να αποφασίσει αν ένα γαλλικό δικαστήριο μπορεί να αναιρέσει μια απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων».


     Διαβάστε  και  τα  άρθρα:

   ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ   Υ.Γ.

   ΣΟΦΙΑ  ΒΟΥΛΤΕΨΗ,  ΤΗΝ  17.01.2019:

   "Η  Μέρκελ  έδιωξε  τον  Σαμαρά  και  διόρισε  πρωθυπουργό  τον  Τσίπρα.  
   Aποστολή του Τσίπρα ήταν να δώσει τη Μακεδονία". 


   "Στις 15 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπρόβνικ μια συνάντηση των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων με επίσημη προσκεκλημένη και ομιλήτρια την κ. Μέρκελ.
   Και ήλθε στο γραφείο μου, το γραφείο του κυβερνητικού εκπροσώπου, το δελτίο από το Γραφείο Συνδέσεώς μας στα Σκόπια, όπου αναφερόταν ότι η Μέρκελ είπε πως «το πρόβλημα με το όνομα και την ταυτότητα αυτού του κράτους αποτελεί βάρος για όλους». Ταυτότητα!
   Για ταυτότητα μιλούσε ήδη από τότε η κ. Μέρκελ. Και έλεγε επίσης εκείνο το τηλεγράφημα ότι οι Σκοπιανοί είπαν της Μέρκελ πως στην Ελλάδα πρωθυπουργός είναι ο Σαμαράς και επομένως δεν έχουν κατάλληλους  συνομιλητές στην Αθήνα.
   Έπρεπε λοιπόν να φύγει ο Σαμαράς για να βρουν συνομιλητή οι Σκοπιανοί. Έτσι άρχισαν τα διάφορα προσχήματα για να μην κλείσει η αξιολόγηση και να πέσει η κυβέρνηση  Σαμαρά.
   Αποστολή του  διορισμένου  Τσίπρα  ήταν να δώσει τη Μακεδονία. Γι’ αυτό τους επαινούν οι δανειστές. Μετά την δήθεν έξοδό μας από τα μνημόνια είχαμε πέντε κραχ στις τράπεζες.
   Επίσημα ανακοινώθηκε ότι στο δεύτερο εξάμηνο του 2018 οι τράπεζες έχασαν το 55% της χρηματιστηριακής τους αξίας. Μέσα σε τέσσερις μέρες έχασαν άλλο 16%.
   Τις μέρες που ήταν εδώ η κ. Μέρκελ το δεκαετές ομόλογο βρισκόταν στο 4,32%. Δεν τα ξέρουν αυτά οι δανειστές; Τα ξέρουν.
   Αλλά πήραν την Μακεδονία και δεν τους νοιάζει γιατί έχουν στρογγυλοκαθίσει πάνω στο υπερταμείο. Γι’ αυτό έβαλαν στο υπερταμείο τους αρχαιολογικούς χώρους. Για να μπορούν, αν συμβεί κάτι, να πάνε κατευθείαν να πάρουν τις εισπράξεις από την επισκεψιμότητα, γιατί αυτό είναι το μόνο ζεστό χρήμα".


   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΕΡΒΕΣΟΣ. 

   Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ «ΔΙΚΗ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΣΥΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ! 

   Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, Δημήτριος Βερβεσός στην εκπομπή "Επί του πιεστηρίου" αναφορικά με την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και τους πραγματικούς υπεύθυνους για το γεγονός πως η Δίκη τραβάει σε μάκρος.
   Απαντώντας κατ΄ ουσίαν και στις συκοφαντίες που προέρχονται από τα παπαγαλάκια της ΝΔ για δήθεν ευνοϊκή μεταχείριση από τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν ολοκληρώνει την Δίκη ο κ. Βερβεσός ανέφερε: "Για αυτό δεν φταίει η κυβέρνηση, αλλά ο εισαγγελέας που πακετάρει όλες τις δίκες σε ένα. Για να στείλει με τα αυτοκίνητα με τις κλούβες για να δείχνουμε στον κόσμο και σε κάποιους στο εξωτερικό.
   Από εισαγγελέα έγινε. Πήρε εντολή από κυβέρνηση και υπάκουσε στις εντολές του τότε υπουργού. Και έστειλε εκείνα τα περιβόητα αυτοκίνητα για να βλέπουμε στις τηλεοράσεις, λες και βλέπαμε καμιά αμερικάνικη ταινία! Για να το βλέπουνε κάποιες πρεσβείες του εξωτερικού".
   Στην συνέχεια γίνεται ακόμα πιο αποκαλυπτικός για τον ρόλο της συμμορίας Σαμαρά στην σκευωρία, αλλά και για την ταυτότητα των σκευωρών: "Όποιος ένωσε αυτές τις δίκες και έχει όνομα και επώνυμο, υπουργός και εισαγγελέας και τον ξέρουμε! Και έχει βγει και το παίζει κήνσορας ο εισαγγελέας αυτός... Είναι υποβολιμαίοι εκείνοι που ενώσαν τις δίκες σε μία. Εκείνος!"
   Όσο για το ποιας ομάδας οπαδός είναι ο εν λόγω εισαγγελέας (παναθηναϊκάκιας) ειπώθηκε σχετικά: "Ξέρετε πολύ καλά. Αν ανατρέξουμε, άμα δει ποιος ήταν υπουργός όταν ασκήθηκαν οι διώξεις και ποιος ήταν εισαγγελέας που σήμερα τάχα μου τον κυνηγάει η κυβέρνηση. Να μας πει αυτός ο εισαγγελέας, γιατί πακετάρισε όλες τις υποθέσεις μαζί. Και δεν έχει βγει ποτέ να τον ακούσω...".
   Και για όσους δεν κατάλαβαν ο κ. Βερβεσός αναφέρεται στο παραδικαστικό της ΝΔ, τον Σαμαρά, τον τότε υπουργό Δικαιοσύνης Μπάμπη Αθανασίου και στον παναθηναϊκάκια εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο.
   Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται!


   Δεν υπάρχουν σχόλια :

   Δημοσίευση σχολίου

   Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

   LinkWithin

   Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...