Κυριακή, 2 Ιουνίου 2019

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΟΧΟΥΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΩΝ ΧΑΧΟΛΩΝ. ΠΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΙΣ ΙΟΥΔΑΪΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΠΟΥ Η Goldman Sachs ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ".

Οι  έλληνες  γεννιούνται  με  πρωθυπουργούς  τους  παππούδες  των  "ελλήνων"  πολιτικών  και  πεθαίνουν  με  πρωθυπουργούς  τα  εγγόνια  των  "ελλήνων" πολιτικών.  Και  ο  καιρός  περνά.

    (Προσέξτε  ιδιαίτερα  την  παραπάνω  φωτογραφία.  Η  σημαία  της  Ελλάδος  είναι  εξαφανισμένη.  Υπάρχει  μόνο  η  σημαία  του  Καλλέργη.  Ο  "θα  συντρίψω  τον  νατιβισμό"  ξέρει  να  μας  το  δείχνει).  

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΗΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΚΟΜΗ.
ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ : «ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ. ΑΝ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ, ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΩ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ».


Στις 31/3/2019, η δημοσιογράφος Αριστοτελία Πελώνη που εργάζεται στην "Καθημερινή" ανησυχεί για το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται μακριά από την κόρη του που θα είναι στο Λονδίνο.
Και έτσι κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη, ότι δηλαδή η κόρη του θα εργάζεται στην Goldman Sachs.

Γράφει λοιπόν:
Κλασικός μπαμπάς
Εχω την εντύπωση ότι οι πολιτικές έγνοιες δεν είναι τίποτα μπροστά στις οικογενειακές. Το λέω γιατί πληροφορούμαι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στενοχωριέται που δεν θα μπορέσει να είναι δίπλα στην κόρη του Σοφία κατά την τελετή αποφοίτησής της από το Τζονς Χόπκινς, καθώς είναι προγραμματισμένη μερικά 24ωρα πριν από τις ευρωεκλογές. Μάλιστα, ως κλασικός μπαμπάς έχει αγωνία για το γεγονός ότι η μεγάλη κόρη του ετοιμάζεται στη συνέχεια να μετακομίσει στο Λονδίνο για να πιάσει δουλειά στην Goldman Sachs, όπου είχε εργαστεί και το καλοκαίρι. Το Λονδίνο είναι βέβαια πιο κοντά από τις ΗΠΑ. Αλλά δεν είναι και δίπλα.
 


Γέρος,  γνωστός  Έλληνας  πολιτικός,  μπροστά  σε  κόσμο  -  είχε  πιεί  λίγο:  "Γιε  μου,  αποχωρώ  από  την  πολιτική.  Σου  παραδίδω  την  έδρα  και  28.000  τουλάχιστον  βόδια  περιουσία".  

Ο  λαός  των  χαχόλων  που  λέγαμε.  Δεν  υπάρχουν  τέτοια  μοσχάρια  πουθενά  σε  όλη  την  γη.ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...