Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019

ΑΝΑΤΕΛΕΙ Ο 145ος ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. «Ποια πρεμούρα είχε ο Μητσοτάκης να ανταμείψει έναν πολιτικό ο οποίος πήρε μια τόσο κατάφωρα αντεθνική θέση στο μείζον ζήτημα της Μακεδονίας»;
 Άραγε ποια άλλα δεκανίκια του Τσίπρα πρέπει να περιμένουμε να δούμε σε δημόσιες θέσεις;   Stirlitz
Η κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες τους 28 γενικούς και ειδικούς γραμματείς των υπουργείων. Στον κατάλογο των ονομάτων ξεχωρίζει ο πρώην αρχηγός της Αστυνομίας την εποχή που έγινε η εκατόμβη στο Μάτι ο οποίος δήλωνε τότε υπερήφανος για τον τρόπο που χειρίστηκε η υπηρεσία του την πυρκαγιά, καθώς και ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς που ψήφισε υπέρ της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή μαζί με τους άλλους «πρόθυμους» συνοδοιπόρους που είχε καταφέρει να εξασφαλίσει ο Τσίπρας προκειμένου να ολοκληρώσει την προδοσία της Μακεδονίας. 

 
 

Επειδή στην περίπτωση του πρώτου ατόμου μπορεί να πει κανείς ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα και όλοι δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία, θα σταθώ στο δεύτερο άτομο στην περίπτωση του οποίου τίθεται σαφέστατα ζήτημα ηθικής τάξης. Αναρωτιέμαι ποια πρεμούρα είχε ο Μητσοτάκης να ανταμείψει έναν πολιτικό ο οποίος πήρε μια τόσο κατάφωρα αντεθνική θέση στο μείζον ζήτημα της Μακεδονίας, τη στιγμή μάλιστα που σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία ξιφουλκούσε στη Βουλή εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών χαρακτηρίζοντάς την απολύτως εσφαλμένη και προβληματική. 

Όλοι θυμόμαστε ότι η στάση που θα κρατούσε το Ποτάμι στην κρίσιμη ψηφοφορία της 25ης Ιανουαρίου 2019 είχε διχάσει βαθειά το κόμμα, με τον Αμυρά και τον Ψαριανό να διαφοροποιούνται και να αποχωρούν, ενώ ο Θεοδωράκης και ο Μαυρωτάς πρωτοστατούσαν υπέρ του «ναι». Οι άνθρωποι που στήριξαν με την ψήφο τους την προδοσία της Μακεδονίας είναι καταγεγραμμένοι για πάντα στη συλλογική μνήμη του ελληνικού λαού και δεν πρόκειται να απαλλαχθούν ποτέ από το άγος της πράξης τους. 
  
Είναι λοιπόν άξιο απορίας γιατί επέλεξε ο Μητσοτάκης να ορίσει ως γενικό γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού τον άνθρωπο που έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τα απαράγραπτα ιστορικά δικαιώματα της Ελλάδας στη Μακεδονία, και τα χάρισε με περισσή ευκολία και ύποπτη επιμονή στους Σκοπιανούς ελεεινούς πλαστογράφους της Ιστορίας. Δεν είχε άραγε άλλους άξιους και ακέραιους χαρακτήρες η Νέα Δημοκρατία να αξιοποιήσει στη συγκεκριμένη θέση; Έπρεπε σώνει και καλά να προωθηθεί ο Ποταμίσιος «μακεδονοκλάστης» Μαυρωτάς; Δεν αντιλαμβάνεται ο πρωθυπουργός ότι με τον τρόπο αυτό προκαλεί το πατριωτικό αίσθημα των ψηφοφόρων του, πολλοί από τους οποίους συμμετείχαν στα μαζικά συλλαλητήρια για τη Μακεδονία όταν οι διάφοροι Μαυρωτάδες ήταν συνειδητά απέναντί τους, τους λοιδορούσαν και τους περιφρονούσαν και δεν δίστασαν να ψηφίσουν σε ένα μείζον εθνικό θέμα ενάντια στην εκπεφρασμένη βούληση του ελληνικού λαού; 

Άραγε ποια άλλα δεκανίκια του Τσίπρα που τώρα είναι στα αζήτητα θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε να ανταμείβονται με καλοπληρωμένες δημόσιες θέσεις από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στο όνομα της δήθεν διεύρυνσης; Τον Καμμένο, τον Κουίκ και τον Δανέλλη; Αυτό ψήφισαν οι άνθρωποι που εμπιστεύτηκαν τη Νέα Δημοκρατία; 
  
Πολύ φοβάμαι ότι δεν αρχίζει καλά ο Μητσοτάκης την πρωθυπουργική του θητεία. Θέλω να πιστεύω ότι η επιλογή του Μαυρωτά υπήρξε απλώς μια αστοχία κρίσης, και ότι δεν θα επιβεβαιωθούν τελικά όλοι εκείνοι που προεκλογικά ήταν εξαιρετικά επιφυλακτικοί απέναντι στον Μητσοτάκη και έλεγαν πως θα αποτελέσει κι αυτός μια ανούσια επανάληψη του «ολίγιστου» Κώστα Καραμανλή.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Υ.Γ.


   Ο  ΕΛΛΗΝΑΣ  "ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"  ΤΟ  2035

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός αναγνωρίζει το κουράγιο του Χουάν Γκουαϊδό στην Βενεζουέλα, που αγωνίζεται εναντίον μιας δικτατορίας και μάλιστα τον προσκάλεσε να έρθει στην Ελλάδα ως αρχηγός κράτους.

FaceApp: Έτσι θα είναι γερασμένος ο  Κούλης  Μητσοτάκης,  όταν  η  αμερικανική  πρεσβεία  μας  τον  τοποθετήσει  κι  αυτόν,  με  το  έτσι  θέλω,  σαν  «πρόεδρο  της  ελληνικής  δημοκρατίας»  το  2035.

 (Το FaceApp σπάει ταμεία από την στιγμή που το ανακάλυψαν οι χρήστες των κινητών τηλεφώνων. Η εφαρμογή αυτή «γερνάει» όποιον το επιθυμεί και θέλει να δει τον εαυτό του πως θα είναι σε βαθιά γεράματα).

Μέχρι να γίνει πρόεδρος ο Γκουαϊδό, ο  Κούλης  Μητσοτάκης θα έχει τοποθετηθεί πρόεδρος της  Δημοκρατίας και ο γιος του θα είναι υπουργός στην κυβέρνηση του γιου του κουρασμένου  Κωστάκη  Καραμανλή  ή  του  γιου  του  Τζέφρυ  Παπανδρέου.


3 σχόλια :

 1. ThanosTzimeros H Ρουμανία είχε φορολογικό σύστημα Τσακαλώτου - Σταϊκούρα (ένας είναι ο κρατισμός) και η οικονομία της σερνόταν.
  Υιοθέτησε δραστική μείωση φορολογικών συντελεστών και flat tax και απογειώθηκε.
  Το 1998 είχε 48% φορολογία φυσικών προσώπων. Σήμερα έχει 10%.
  Είχε 38% φορολογία εταιρειών. Σήμερα έχει 16%.
  Είχε ασφαλιστικές εισφορές εταιρειών 39,75%. Σήμερα έχει 2,25%.
  Μέχρι 1.000.000 ευρώ τζίρο οι εταιρείες φορολογούνται με 1% (επί του τζίρου) ανεξαρτήτως κερδών.
  Ούτε προκαταβολές φόρου για την άλλη χρονιά, ούτε τέλη επιτηδεύματος ούτε εισφορές αλληλεγγύης.
  To AEΠ της Ρουμανίας το 1998 ήταν 42 δισ. δολάρια. Σήμερα είναι 239 δισ. δολάρια (214 δισ. ευρώ).
  Σε 20 χρόνια, σχεδόν το εξαπλασίασαν!
  Περιμένετε τώρα να έρθουν επενδυτές στην Ελλάδα επειδή θα γίνει μείωση από το 28% στο 20% σε... βάθος διετίας!
  Ο κόσμος καλπάζει κι εμείς συζητούμε για πλαφόν στο Airbnb!
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γκουαϊδό σε Μητσοτάκη: «Θα ερευνήσουμε πού πήγαν τα χρήματα του Μαδούρο».
  Ο Έλληνας Πρωθυπουργός αναγνωρίζει το κουράγιο του Χουάν Γκουαϊδό στην Βενεζουέλα, που αγωνίζεται εναντίον μιας δικτατορίας και μάλιστα τον προσκάλεσε να έρθει στην Ελλάδα ως αρχηγός κράτους.
  Ο Χουάν Γκουαϊδό, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας ανακοίνωσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως πρωταρχικός του στόχος είναι να ελέγξει που πήγαν τα 350 δισεκατομμύρια δολάρια που πήρε ο Νικολά Μαδούρο από το λαό της Βενεζουέλας. Ποσό τεράστιο που θα αναζητηθεί.
  Και στο σημείο αυτό, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του liberal, o Xουάν Γκουαϊδό υποσχέθηκε ότι η Εθνοσυνέλευση της Βενεζουέλας θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να φέρει στο φως το τι έγινε με τις χρηματοδοτήσεις ξένων κομμάτων από τον Νικολά Μαδούρο. Μάλιστα ανέφερε ότι η Βουλή της χώρας του θα στηρίξει προσπάθειες για να αποκαλυφθεί τι πραγματικά συνέβη και και αν μεταξύ των κομμάτων είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ.
  ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΣΧΟΛΙΟ: «Μέχρι να γίνει πρόεδρος ο Γκουαϊδό, ο Μητσοτάκης θα έχει γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο γιος του θα είναι υπουργός στην κυβέρνηση του γιου του Καραμανλή».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.
  Στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας κρατήθηκαν όλη τη νύχτα δύο μέλη των «Ελεύθερων Μακεδόνων Κατερίνης», οι οποίοι είχαν προσαχθεί από την αστυνομία κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για τη συμφωνία των Πρεσπών στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην αστυνομοκρατούμενη «Εκάβη» με ομιλητή τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και νυν Τομεάρχη Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτή Νότιου Τομέα Β΄Αθήνας Νίκο Παππά.
  Οι προσαγωγές στη συνέχεια μετατράπηκαν σε συλλήψεις και σήμερα το πρωί οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο στα δικαστήρια της Κατερίνης.
  Η απόφαση:
  Πήραν αναβολή για να δικαστούν την Παρασκευή
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...