Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2019

ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΪΑΤ, Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ» ΕΚΛΟΓΩΝ.του Χαράλαμπου Μηνάογλου,   katanixi

Σε χθεσινή μας ανάρτηση, νωρίς το πρωί, πολλές ώρες προτού ανακοινωθούν τα έξιτ πολς, γράψαμε ότι ο νικητής των εκλογών θα ήταν ο Τζέφρυ Πάιατ. Κάποιοι φίλοι, ευτυχώς όχι οι περισσότεροι, γέλασαν με την ανάρτηση θεωρώντας ότι αστειευόμασταν. Δυστυχώς, όμως, και εμείς δεν αστειευόμασταν, αλλά και τα αποτελέσματα δικαίωσαν απόλυτα την πρόβλεψή μας.
Ο Σύριζα, το πλέον υποταγμένο στις αμερικανικές εντολές κόμμα που έχει κυβερνήσει ποτέ τον τόπο, όχι μόνο δεν συνετρίβη, αλλά διατήρησε τα ποσοστά του. Έχασε περίπου 4% από το ποσοστό που είχε λάβει το 2015. Τότε, θυμίζω, που ερχόταν ως το αντίδοτο σε όλα τα προβλήματα. Τότε, που θα τελείωνε τα μνημόνια με ένα άρθρο και έναν νόμο. Κυβέρνησε 4,5 χρόνια, διέψευσε όλες μα όλες τις προσδοκίες που είχε καλλιεργήσει, είπε ψέμματα σε όλα και κυρίως στον κόσμο της αριστεράς, ξεπούλησε την Μακεδονία και παρόλα αυτά έχασε μόνο 4 μονάδες!
Όσο θυμάμαι, κανένα κυβερνόν κόμμα μετά από ολόκληρη τετραετία δεν έχασε τόσο μικρό ποσοστό από την εκλογική του δύναμη. Γιατί, λοιπόν, έκανε αυτό το ρεκόρ διατήρησης ποσοστών; Μα, το είπαμε ήδη, επειδή υπήρξε το πλέον αμερικανοπροσκυνημένο κόμμα και τα ΜΜΕ στην Ελλάδα είναι απολύτως ελεγχόμενα από τους νατοϊκούς επικυρίαρχους.
Και αυτή η μεγάλη νίκη του Πάιατ δίνει ακόμη πιο ξεκάθαρα το μήνυμα σε όποιον ῾῾πατριώτη῾῾, ῾῾αριστερό῾῾ κτλ. ενδιεφέρεται για την πάρτη του, ότι μόνο η υπακοή στην Αμερική μπορεί να τον οδηγήσει στην πολυπόθητη για αυτόν εξουσία (ψευτοεξουσία δηλαδή, διαχείριση των νατοϊκών εντολών).
Ο Μητσοτάκης, που κέρδισε μια άνετη αυτοδυναμία, είναι επίσης από γενιές άνθρωπος πιστός στο ΝΑΤΟ με ερείσματα τόσο στην Αμερική όσο και την Γερμανία.
Για το ΚΙΝΑΛ, που τις τελευταίες μέρες στις συγκεντρώσεις τους θυμήθηκαν ότι είναι το ΠΑΣΟΚ και το έβαλαν παντού σε εμφανές σημείο, ούτε λόγος να γίνεται.
Ο ΓΑΠ ξανά βουλευτής, η Φώφη στον ρυθμό της πρεσβείας.
Ακόμη και τα δύο φαινομενικά αντιαμερικανικά κόμματα, το ΚΚΕ και ο Βελόπουλος, την κρίσιμη ώρα, θα δείξουν και εκείνα την υποταγή ή έστω την ανοχή τους στις νατοϊκές πολιτικές.
Το ΚΚΕ το έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά και ο Βελόπουλος –μακάρι να με διαψεύσει- έχει αλλάξει το φιλορωσικό κήρυγμα που έκανε στις εκπομπές πριν από 1,5-2 χρόνια και όσο πλησίαζαν οι εκλογές όλο και περισσότερο αναφερόταν στην ανάγκη παραμονής μας στο ΝΑΤΟ, για να πάρει ο ταλαίπωρος την άδεια να μπει στην Βουλή.
Επίσης, το ΝΑΤΟ, που βασικό στόχο έχει την διάλυση της ταυτότητάς μας, ώστε να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε και να γίνουμε πειθήνια σκλαβάκια του, έχει πλέον από χθες άλλο ένα εργαλείο στο κοινοβούλιο. Την Μέρα 25 του Βαρουφάκη. Ένα κόμμα με πρόγραμμα καθαρά και ανοικτά κατά της ορθόδοξης ταυτότητας της Ελλάδας. Και κανένας ιεράρχης δεν βρέθηκε να μιλήσει για αυτό προεκλογικά.
Μόνο ο Βελόπουλος με τις βλακείες του ενόχλησε. Δηλαδή, για να το πω με την ορολογία που χρησιμοποίησαν όσοι ιεράρχες στράφηκαν εναντίον του, ο χριστέμπορας ενόχλησε, ο χριστομάχος όχι!
Τελικά, το ξεπούλημα της Μακεδονίας και η γενικότερη παράδοση της χώρας μέχρι τώρα, για τα οποία προκλήθηκε από τους δυτικούς συμμάχους μας πρωτίστως η Κρίση των τελευταίων ετών και δημιουργήθηκε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να τα υλοποιήσει, φαίνονται μάλλον πολύ λίγα μπροστά σε αυτά που έρχονται.
Όσο ο πραγματικός εχθρός βλέπει την αδυναμία μας να τον εντοπίσουμε, και ακόμη περισσότερο, την ανοησία μας να τον θεωρούμε και σύμμαχο, θα είναι αμείλικτος μαζί μας.

Ο  Πάιατ  εξεδίωξε  με  τις  κλωτσιές  τον  άχρηστο  πλέον  Τσίπρα,  από  το  Μέγαρο  Μαξίμου  και  τοποθέτησε  τον  Μητσοτάκη.  Ο  κομμουνιστής  κνίτης  του  Μπεναρόγια  και  του  Βεντούρα  Τσίπρας  είχε  παίξει  τον ρόλο  που  του  είχε ανατεθεί,  ξεπούλησε την  Μακεδονία,  αρχίζοντας  τον  διαμελισμό  της  πατρίδας μας.

ΕΥΛΟΓΑ  ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:


α)  Μισό εκατομμύριο Έλληνες έφυγαν στο εξωτερικό. Πόσοι από αυτούς επέστρεψαν και ψήφισαν;
β)   Δεκάδες χιλιάδες "ελληνοποιήσεις" έγιναν τους τελευταίους μήνες, μπορεί συσσωρευτικά και εκατοντάδες χιλιάδες τα τελευταία χρόνια. Ποιός είναι ο πραγματικός αριθμός;
γ)  Ενώ οι γεννήσεις, κάθε χρόνο, είναι λιγότερες από τους θανάτους, οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι αυξήθηκαν. (Ψηφίζουν βέβαια τώρα και οι 17χρονοι).

Το ερώτημα είναι, πόσο πραγματικά επηρέασε το εκλογικό αποτέλεσμα η αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού που έφυγε στο εξωτερικό να δουλέψει, από αλλοδαπούς που "ελληνοποιήθηκαν";


  

 «Από τον χώρο των εταιρειών ασφαλείας ο νέος διοικητής της ΕΥΠ του Μητσοτάκη».
 
«Πρόσωπο έκπληξη από τον χώρο της ιδιωτικής ασφάλειας με ερείσματα στις ΗΠΑ, ανεμένεται να τοποθετηθεί διοικητής της ΕΥΠ στη θέση του υπό αποχώρηση κ. Γιάννη Ρουμπάτη.
Το κρίσιμο πόστο αναμένεται να αναλάβει –σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος»- ο κ. Παναγιώτης Κοντολέων, διευθυντικό στέλεχος μεγάλων ελληνικών εταιρειών security, με συνεργασία με την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα και με ενδιαφέρον στα ζητήματα ασφαλείας στη Μέση Ανατολή. 

Ο κ. Κοντολέων ήταν προσεκτική επιλογή του περιβάλλοντος του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη». Γιὰ μίαν ΕΥΠ παραμάγαζο ξένων μυστικῶν ὑπηρεσιῶν
 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 ΑΠΟ ΤΟΝ  ΜΕΤΑΞΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,  ΦΙΛΟΝΟΗ

Ἀδέλφια μου ἀγαπημένα, καλησπέρα σας…!!!
Ὅσο καλὴ μπορεῖ νὰ εἶναι…

Νέος διευθυντὴς τῆς ΕΥΠ, ἀνέλαβε ὁ Παναγιώτης Κοντολέων…
Ἔχοντας ἐργασθῆ κατὰ τὸ παρελθὸν ὡς Security, VIP Security, ἀλλὰ καὶ Ὑπεύθυνος Ἀσφαλείας σὲ ἑταιρεῖες ὅπως ἡ Wackenhut, ἡ Universal Security, ἡ Λουκόπουλος Security, εἶχα τὴν ἀτυχία νὰ τὸν γνωρίζω. Ὅταν τὸν ἐγνώρισα, ἤμουν Ὑπεύθυνος Ἀσφαλείας στὴν Bank of America. Ἐκεῖνος τότε, εἶχε τὴν εὐθύνη τῆς Ἀμερικανικῆς Πρεσβείας. Τελικῶς, ἔγινε καὶ διευθυντὴς τῆς Group 4 SecuriCore. Μίας ἑταιρείας ποὺ ἔχασε πολλὲς στατικὲς φυλάξεις ἀπὸ τὴν Wackenhut καὶ τὴν Ἑρμῆς Brinks Security καὶ κατέληξε νὰ ἀναλαμβάνῃ μόνο χρηματαποστολές.

Δὲν πρόκειται γιὰ κάποιον ἐπιτυχημένο διευθυντὴ ἑταιρείας φυλάξεως. Τὸ ἀντίθετο θὰ ἔλεγα. Δὲν διαθέτει στρατηγικὸ μυαλό, δὲν ἔχει διοικητικὴ ἱκανότητα καὶ πολὺ δύσκολα ἀναλαμβάνει πρωτοβουλίες.
Κι ὅμως! Ἀνέλαβε διευθυντὴς ΕΥΠ!
Γιά ποιόν λόγο;
Τὰ πράγματα εἶναι ἁπλά:
Ὁ Παναγιώτης Κοντολέων, ἦταν ἔμπιστός της ἀμερικανικῆς πρεσβείας. Οἱ «κακὲς γλῶσσες» ἔλεγαν ὅτι τὸν εἶχε ὑπὸ τὴν… «προστασία» της ἡ CIA. Δὲν εἶναι τυχαῖο ποὺ ἀποτελεῖ προσεκτικὴ ἐπιλογὴ τοῦ περιβάλλοντος Μητσοτάκη. Ἕνα ἄτομο μὲ τὴν… ἀνικανότητα τοῦ Κοντολέωντος, εἶναι ἰδανικὸς γιὰ νὰ ἐκτελῇ ἐντολές. Μία ἀκόμα μαριονέτα στὴν ΕΥΠ.

Τὸ ἔχω γράψη κατὰ τὸ παρελθὸν καὶ τὸ ἐπαναλαμβάνω γιὰ νὰ καταλάβουμε τὸ τί συμβαίνει στὴν ΕΥΠ.
Σὲ αὐτὴν τὴ νευραλγικὴ ὑπηρεσία, ὑφίστανται οἱ ἑξῆς τάσεις – ὁμάδες.

Ἡ τάσις ποὺ ἐλέγχεται ἀπὸ τὴν Mossad (Ἰσραὴλ)
Ἡ τάσις ποὺ ἐλέγχεται ἀπὸ τὴ CIA (ΗΠΑ)
Ἡ τάσις ποὺ ἐλέγχεται ἀπὸ τὴν Intelligence Service (Ἀγγλία)
Ἡ τάσις τῶν κακῶς ἐννοουμένων δημοσίων ὑπαλλήλων, ποὺ νοιάζονται μόνο νὰ παίρνουν τοὺς μισθούς τους καὶ
Ἡ τάσιςη τῆς πατριωτικῆς πτέρυγος.
Ἡ τελευταία, ἀποτελεῖται κυρίως ἀπὸ στρατιωτικούς. Οἱ ὑπόλοιπες ἀπὸ ἀστυνομικοὺς καὶ ἁπλοὺς ὑπαλλήλους.
Μέσα σὲ αὐτὸ τὸ κλίμα, καταλαβαίνουμε ὅτι ἰσχυροποιεῖται ἡ θέσις τῆς CIA ἐντός της ΕΥΠ, ἄσχετα ἐὰν αὐτὴ ἐπηρεάζεται σαφῶς ἀπὸ τὴν Mossad. Ἀντικαθιστᾶ τὸν δημοσιογράφο Γιάννη Ῥουμπάτη ὁ ὁποῖος ἦταν ἀπολύτως ἐλεγχόμενος ἀπὸ τὴν Mossad.

Κίνησις στρατηγικῆς; Σίγουρα! Ἕνα πάντως εἶναι σίγουρο καὶ τὸ γράφω μὲ ἀπόλυτη εὐθύνη κι ἐπίγνωση αὐτοῦ ποὺ γράφω: ὁ Παναγιώτης Κοντολέων, εἶναι ἀνίκανος γιὰ τὴν θέση τοῦ διευθυντοῦ τῆς ΕΥΠ!ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; ΕΝΑΣ ΑΝΙΨΙΟΣ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ), ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΜΕ ΒΟΗΘΟ ΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (ΜΗΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ - ΖΗΜΕΝΣ ΚΛΠ), ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΔΙΑ. 

 

Η ΕΥΠ «περνάει» υπό τον άμεσο έλεγχο του γραφείου του πρωθυπουργού από το οποίο και θα εποπτεύεται.


Ο ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη δικηγόρος Αθηνών, Γρηγόρης - Αλέξανδρος Δημητριάδης θα είναι ο σύνδεσμος του πρωθυπουργού με την ΕΥΠ.

Ανθρωπος με χαμηλό προφίλ, μονίμως στο «παρασκήνιο» χωρίς να έχει διεκδικήσει την προβολή μέχρι σήμερα, ο 40άρης Γρηγόρης Δημητριάδης αποτελεί ίσως το πιο κρίσιμο κομμάτι στο παζλ των μυστικοσυμβούλων του προέδρου της ΝΔ - προτού καν ο Μητσοτάκης βρεθεί στη θέση του υπουργού στο Διοικητικής Μεταρρύθμισης το 2013, όπως λένε οι γνωρίζοντες.

Είναι το πρόσωπο που, σύμφωνα με πληροφορίες, θα παίξει σημαντικό ρόλο και στην επόμενη μέρα του Μητσοτάκη, καθώς φέρεται να αναλαμβάνει «ειδική αποστολή» στο νέο ισχυρό Μέγαρο Μαξίμου.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο γιος της Κατερίνας Μητσοτάκη (το τρίτο παιδί της οικογένειας του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας Μητσοτάκη) και του Σπύρου Δημητριάδη, θα έχει πλέον «έδρα» στο Μαξίμου ως ο άνθρωπος - κλειδί στο ιδιαίτερο γραφείο του Πρωθυπουργού, το οποίο διαχωρίζεται από τη γενική γραμματεία Συντονισμού του κυβερνητικού έργου.

Οπως σε όλα αυτά τα χρόνια της πολιτικής διαδρομής του προέδρου της ΝΔ, ο Δημητριάδης θα εξακολουθεί να είναι «τα αφτιά και τα μάτια» του Μητσοτάκη, φροντίζοντας ώστε οι υπουργοί της νέας κυβέρνησης να κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ο ίδιος αναλαμβάνει και την εποπτεία και επικοινωνία με την ΕΥΠ για λογαριασμό του Μαξίμου, κίνηση που επίσης επιβεβαιώνει τη σχέση απολύτου εμπιστοσύνης των θείου και ανιψιού.
ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...