Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΚΑΝΕΝΑΣ "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.

Γεώργιος Μεταξάς: Έβδομη ημέρα ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ για τι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ - ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.


      Γεώργιος Μεταξάς

Φίλες και φίλοι,
καλή σας ημέρα! Έβδομη ημέρα αγώνα σήμερα.

Σήμερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους εσάς για τη στήριξή σας και τη δύναμη που μου δίνετε. Αν και όλοι διαφωνείτε με την απόφασή μου αυτήν, έχετε κάτι καλό να πείτε ή να γράψετε κι αυτό μου δίνει δύναμη! Σας ευχαριστώ πολύ!
Ναι! Είναι αλήθεια! Ο Αγώνας μας έχει όλους ανάγκη. Μας χρειάζεται όλους γερούς και δυνατούς. Ωστόσο, να θυμάστε ότι κάθε Αγώνας, έχει και κάποιο τίμημα. Κάθε τίμημα, απαιτεί και κάποια θυσία. Κι εδώ, θ' απευθυνθώ στις Ομάδες οι οποίες με προσέγγισαν. Δεν έχει καμία σημασία ποιες είναι. Δε θα ήθελα να αναφερθώ. Σημασία όμως έχει το ιστορικό.
Μετά την ανακοίνωση από μέρους μου αυτής της εσχάτης μορφής αγώνος, ήρθαν κάποιες ομάδες. Μιλήσαμε σε μηνύματα και ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Όλοι συμφωνούσαμε στη δημιουργία μίας μεγάλης ομάδας που θα δράσει πανελλαδικά. Καλά τα είπαμε, καλά τα συμφωνήσαμε. Αλλά βλέπω ότι όλα έμειναν εκεί. Δε βλέπω πραγματική διάθεση από κάποιους, να ενωθούν. Και πρόκειται για ομάδες με δράση είτε στην Αττική, είτε στη Μακεδονία, είτε στην Κρήτη αλλά και αλλού.
Αυτό που με κάνουν να καταλαβαίνω, είναι ότι κάποιοι φοβούνται μην τυχόν πάψουν να είναι ηγέτες. Μην τυχόν το όνομά τους, πάψει να μοστράρει πρώτο στη μαρκίζα της Επανάστασης. Μην τυχόν πάψουν να είναι τα... «είδωλα» όσων τους ακολουθούν.
Δε λυπάμαι γι' αυτό. Οικτίρω! Ντρέπομαι που βλέπω ότι η προσωπική προβολή κάποιων είναι σημαντικότερη από τον ίδιο τον Αγώνα για την Ελευθερία. Κάνουν αυτό για το οποίο κατηγορούν τους «δημοκράτες» κυβερνήτες του προτεκτοράτου των Αθηνών. Έχουν την ίδια νοοτροπία. Τον ίδιο τρόπο σκέψης.
Προσωπικά, το έχω δηλώσει πολλές φορές: δε με ενδιαφέρει η μαρκίζα. Με ενδιαφέρει η ενότητα. Όποιος θέλει ας αναλάβει την ηγεσία του Αγώνα. Σημασία έχει να γίνει ουσιαστικός Αγώνας, σε όλα τα μέτωπα. Κι όταν με το καλό ελευθερωθεί αυτή η Πατρίδα, ας κάθομαι στα σκαλιά της Εκκλησίας να ζητιανεύω ως άλλος Νικηταράς λέγοντας «απολαμβάνω ελεύθερη Πατρίδα λοχαγέ μου...».
Το ζήτησα ΚΑΙ στο βίντεο που ανέβασα:
Ας ενωθούμε όλοι σε μία οργανωμένη πανελλαδική ομάδα, χωρίς να αφήσει ο καθ' ένας την ομάδα του. Να λειτουργούμε όλοι μαζί, συντεταγμένα. Η κάθε ομάδα ξεχωριστά κι όλες μαζί ταυτόχρονα. Αλλά μάλλον, ΟΎΤΕ αυτό σας βολεύει...
Είναι πολύ λαμπερή η μαρκίζα του Αγώνα για να την αφήσουν ορισμένοι...
Αιδώς Αργείοι!

«Το εναντιούμενον τω δυναστεύοντι δήμος ωνόμασται.»
(μτφ. Αυτό που εναντιώνεται στο δυνάστη λέγεται λαός.)
Θουκυδίδης


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...