Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019

ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΑΛΥΒΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΤΗΝ British Steel, ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ. ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΧΑΛΥΒΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΣ ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ.

Μια ισχυρή βιοµηχανική βάση έχει ουσιαστική σηµασία για την οικονοµική ανάπτυξη.  Η  παραγωγή  χάλυβα  είναι  πάντοτε  ένα κρίσιμο μέρος της εκβιομηχάνισης μιας  χώρας.  Είναι  επίσης  δομικό  στοιχείο  για  την  εφαρμογή  μιας  αποτελεσματικής  πολιτικής  στην  Εθνική  Άμυνα.  Είμαστε  άλλωστε  στην  «Εποχή  του  Σιδήρου».  Το ατσάλι είναι ένα από τα σημαντικότερα βιομηχανικά υλικά και οι χαλυβουργίες (εργοστάσια παραγωγής χάλυβα) ανήκουν στις βαριές βιομηχανίες. Σε παλαιότερες εποχές, αλλά  και  σήμερα,  η βιομηχανική παραγωγή μιας χώρας αξιολογούνταν από την παραγωγή της σε χάλυβα. Μια από τις τρεις Ευρωπαϊκές Κοινότητες που ιδρύθηκαν το 1957 ήταν και η Ευρωπαϊκή Κοινότητα Άνθρακα και Χάλυβα,  σε  μια  φανερή  προσπάθεια  να  ελέγχουν  τον  χάλυβα  της  μεταπολεμικής  Γερμανίας.  Εάν  ένας  πράκτορας  πολιτικός  θέλει  να  σαμποτάρει  τελείως  την  Εθνική  Οικονομία  και  την  Εθνική  Άμυνα  της  πατρίδας  μας,  θα  σαμποτάρει  την  παραγωγή  χάλυβα.


 Η  Ν.Δ.  παρέλαβε  το  1974   την  Ελλάδα  με  60%  των  Ελλήνων  να  ασχολούνται  με  τον  πρωτογενή  παραγωγικό  τομέα  (γεωργία, κτηνοτροφία,  αλιεία  κλπ),  το  20%  με  τον  δευτερογενή  τομέα  (βιοτεχνίες,  βιομηχανίες)  και  το  20%  με  τον  τριτογενή  τομέα  (υπηρεσίες,  γκαρσόνια). 
«Πείστηκε»  η  ανίκανη  πρακτόρικη  μασονική  Ν.Δ. από  τον  Ρότσιλντ  και  τους  γραφειοκράτες  της  ΕΟΚ,  να  μετατρέψει  την  Ελλάδα  σε  χώρα  παροχής  υπηρεσιών  (δηλαδή  γκαρσόνια  του  τουρισμού  για  τους  Ευρωπαίους)  κατά  90%.  Είπανε επί  λέξει:  «εσείς  έχετε  καλό  κλίμα,  να  γίνετε  γκαρσόνια  για  τους  τουρίστες,  θα  βγάλετε  πολλά  λεφτά».
Και  από την στιγμή που ενταχθήκαμε στην ΕΟΚ  άρχισαν τα γιατί; Γιατί να
παράγουμε ζάχαρη;  γιατί να έχουμε δικά μας ναυπηγεία;  γιατί να έχουμε δικά μας αγροτικά προϊόντα;  γιατί να έχουμε δική μας αλιεία;  Και άλλα πολλά.

Ο  Ρότσιλντ  είπε  ότι  οι  Έλληνες  είναι  ανίκανοι  να  στήσουν  μία  βιομηχανία.  Κάνουν  μόνο  για  υπηρέτες  των  ιουδαίων.
Τότε γεννήθηκε η άτυπη πολιτική "συναίνεση", να συρρικνωθεί η ιδιωτική οικονομία και να ξεριζωθεί η βιομηχανία.   ΄Έτσι  από το 1974  ξεκίνησε η αποβιομηχάνιση της χώρας με τις ιδέες του "Εθνάρχη", που εξυπηρετούσαν τις βιομηχανίες της βόρειας Ευρώπης, κι ακολούθησε η απίσχναση της αγροτικής οικονομίας προς όφελος της Γαλλικής και της Ολλανδικής.
Οι  γεωργοί  πούλησαν  τα  χωράφια  τους,  αγόρασαν  ντάτσουν,  συσσωρεύτηκαν  στις  πόλεις  και  μετατράπηκαν  σε  εύκολο  θύμα  των  δημαγωγών  «σοσιαλιστών»  πρακτόρων  τύπου  Παπανδρέου  και  Τσίπρα.  Η  αγροτική  παραγωγή  κατέρρευσε.  Η  Ελλάδα  εισάγει  λεμόνια  από  Τουρκία  και  φασόλια  από  Κίνα.  Σε  λίγο  θα  εισάγουμε  και  λάδι.  Η  κτηνοτροφία  καταστράφηκε.  Και  τελικώς  η  βιομηχανία  διαλύθηκε. Η πολύτιμη τεχνογνωσία του ανθρωπίνου κεφαλαίου χάθηκε για πάντα.
Σε  ένα σημαντικό ποσοστό της  Ελληνικής  κοινωνίας  έχει "καλλιεργηθεί"  η  νοοτροπία  να είναι μία μάζα καταναλωτών, χωρίς  αξίες και διάθεση για παραγωγική εργασία.
Να θυμηθούμε τι έλεγε ο Κίσσινγκερ; 
Ακόμη  και αν δεν το είπε, όπως διατείνονται κάποιοι, ήταν όντως  προφητικός.
Επλήγησαν οι πολιτισμικές ρίζες μας, η ιστορία μας, το Ελληνικό πνεύμα.  Καταστράφηκε κάθε  παραγωγική δραστηριότητα και καταντήσαμε " τα γκαρσόνια της Ευρώπης".  Και  βέβαια  μας κυβερνούν γκαρσόνια και μαφιόζοι  μπάρμαν.


ΠΗΓΗ: capital.gr  Του Κώστα Ράπτη


Ο πανίσχυρος OYAK, δηλ. το Μετοχικό Ταμείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας, αναδείχθηκε πιθανότερος αγοραστής της δοκιμαζόμενης British Steel, εκτοπίζοντας περίπου 80 ανταγωνιστές, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή.
Οι άνθρωποι της Ataer Holding, δηλ. του επενδυτικού βραχίονα του OYAK, είναι οι μόνοι που απέκτησαν το δικαίωμα να μελετήσουν μέσα στο επόμενο δίμηνο τα λογιστικά και νομικά βιβλία του βρετανικού γίγαντα της χαλυβουργίας, ο οποίος βρίσκεται σε καθεστώς υποχρεωτικής εκκαθάρισης από τον Μάιο, οπότε κατέρρευσαν οι συνομιλίες για τη διάσωσή του από την κυβέρνηση της Βρετανίας, με αποτέλεσμα να κινηθεί κοινοβουλευτική έρευνα σχετικά. Όλοι οι εμπλεκόμενοι αισιοδοξούν ότι η συμφωνία εξαγοράς θα αποτελέσει πραγματικότητα εντός του 2019.
Οι Τούρκοι διαπραγματευτές δηλώνουν ρητά ότι αντιμετωπίζουν το Brexit ως ευκαιρία.

Υπενθυμίζεται ότι η British Steel, που έχει ιστορία 150 ετών και τώρα κατέχεται από την Greybull, απασχολεί 5.000 εργαζόμενους, ανάμεσά τους 3.000 στο εργοστάσιο του Σκάνθορπ και 800 στο εργοστάσιο του Τίσαϊντ στη βόρεια Αγγλία, ενώ από την όλη αλυσίδα τροφοδοσίας της εξαρτώνται άλλες 20.000 θέσεις εργασίας. Επιπλέον, οι δραστηριότητές της απλώνονται στην Γαλλία και την Ολλανδία.
 Αντιπροσωπεύει το ένα τρίτο της βρετανικής χαλυβουργίας.
Από την πλευρά της, η Ataer κατέχει ποσοστό σχεδόν 50% της Erdemir, μεγαλύτερης χαλυβουργίας της Τουρκίας, με 11.530 εργαζόμενους, αλλά και της Oyak-Renault που εδρεύει στην Προύσα. Συνολικά, εταιρείες συμφερόντων του ΟΥΑΚ παράγουν περί το ένα τέταρτο του τουρκικού χάλυβα, καθιστώντας τον τρίτο μεγαλύτερο παραγωγό στην Ευρώπη.
Αυτό που έκανε θελκτική για τη βρετανική πλευρά την προσφορά της Ataer είναι η δέσμευση ότι θα επενδυθούν 900 εκατ. στερλίνες με στόχο τον διπλασιασμό εντός δεκαετίας του όγκου παραγωγής του Σκάνθορπ, στα 4 εκατ. τόνους ετησίως.
Όλο αυτό θα διευκολυνθεί με κρατικές επιδοτήσεις και δάνεια ύψους 300 εκατ. στερλινών. Το ότι πάντως δεν προτιμήθηκε εγχώριος αγοραστής αποτελεί αντικείμενο διαμάχης στη βρετανική δημόσια συζήτηση.

Η ανταγωνιστική πρόταση της βρετανικής Liberty House, ιδιοκτησίας του Ινδού μεγιστάνα Sanjeev Gupta, προέβλεπε παρόμοιο τίμημα με της Ataer, ύψους 70 εκατ. στερλινών, αλλά με 400 περισσότερες καταργήσεις θέσεων εργασίας, στο πλαίσιο αντικατάστασης των υψικαμίνων με ηλεκτρικές, λιγότερο ενεργοβόρες, λιγότερο επιβαρυντικές προς το περιβάλλον και λιγότερο εξαρτημένες από τη διακύμανση των τιμών του σιδηρομεταλλεύματος και του άνθρακα.Η αρμόδια υπουργός της Βρετανίας Άντρεα Λίντσομ (την οποία οι αντιπολιτευόμενοι Εργατικοί κατηγορούν ότι βρισκόταν κατά την κρίσιμη διαπραγμάτευση σε διακοπές) χαιρέτισε την καταρχήν συμφωνία για την British Steel, όπως και τα βρετανικά συνδικάτα, που πάντως έρχονται ήδη σε επαφή με τα τουρκικά για να πληροφορηθούν τις εργοδοτικές πρακτικές του νέου ιδιοκτήτη.


Ο OΥΑΚ (Ordu Yardımlaşma Kurumu) ιδρύθηκε το 1961, στον απόηχο του στρατιωτικού πραξικοπήματος της προηγούμενης χρονιάς, ως επικουρικό ταμείο των στρατιωτικών και σήμερα καλύπτει 260.000 δικαιούχους, στους οποίους προσφέρει και στεγαστικά δάνεια, βοηθήματα αναπηρίας κ.ο.κ. Είναι οργανισμός ιδιωτικού δικαίου, αν και προεδρεύεται από απόστρατο στρατηγό, αποτελώντας τον οικονομικό βραχίονα της τουρκικής στρατογραφειοκρατίας (και της διαπλοκής της με ιδιωτικά συμφέροντα). Τα κύρια έσοδά του προέρχονται από εισφορά της τάξης του 10% στη μισθοδοσία των ενστόλων και ανέρχονταν το 2018 σε 9,8 δισ. δολάρια, ενώ η αξία του χαρτοφυλακίου του φθάνει τα 19,3 δισ. δολάρια. 
Ο ρόλος του στην τουρκική οικονομία ήταν πολύ πιο σημαντικός πριν από τις ιδιωτικοποιήσεις της πρώτης δεκαετίας του αιώνα μας, οπότε το ταμείο κατείχε την Oyak Bank και την αλυσίδα πολυκαταστημάτων Oypa.
Δεν είναι λίγα τα σκάνδαλα που περιβάλλουν τον OYAK. Το 2012 συγκροτήθηκε κοινοβουλευτική εξεταστική επιτροπή που κατέληξε σε πόρισμα 130 σελίδων για δραστηριότητες του Ταμείου, ιδίως κατά τη δεκαετία του ΄90, οι οποίες ζημίωσαν τα δημόσια ταμεία. Μεταξύ άλλων, ο ΟΥΑΚ είχε εξασφαλίσει άδειες οικοδόμησης στρατοπέδων σε εκτάσεις του οι οποίες τελικά αξιοποιήθηκαν για την ανέγερση εμπορικά εκμεταλλεύσιμων συγκροτημάτων κατοικιών. Οι ιθύνοντες του Ταμείου επιμένουν ότι μετά την αλλαγή διοίκησης το 2016, επικρατεί πλήρης διαφάνεια.ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ  Υ.Γ.


  Στην  Ελλάδα  όλα  τα  προβλήματα  είναι  λυμένα.  Ο  ακτιβιστής  Κούλης  της  οικογενειοκρατίας  δεν  πρόλαβε  να  γίνει  πρωθυπουργός  και  εργάζεται  εντατικά  κάνοντας  ακτιβισμό  στις  παραλίες.  Ο  επαρχιωτισμός  και  η  κενή  ανοησία  πάνε  μαζί.  Οι  καθυστερημένοι  μασόνοι  της  Ν.Δ.  είναι  ενθουσιασμένοι.  Ο  αρχηγός  τους  μας  έσωσε,  γιατί  κατάφερε  να  μιλήσει  στο  Παγκόσμιο  Εβραϊκό  Συνέδριο  εναντίον  του  Νατιβισμού  και  άρπαξε  με   λαχτάρα  το  κόκκαλο  που  του  πέταξαν  μέσα  στην  Λέσχη  Μπίντελμπεργκ.


ΟΙ  ΤΟΥΡΚΟΙ  ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ  ΣΤΟ  (ΞΕΡΟ) ΚΕΦΑΛΙ  ΤΟΥ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ  ΣΤΗΝ  ΑΘΗΝΑ.

  (Από  το  Pronews)


Εντοπίστηκε βάση των τουρκικών βαλλιστικών πυραύλων Bora-2 στην ΒΔ Μικρά Ασία με στόχο Εβρο και νησιά Ανατολικού Αιγαίου.

Το Bora-2, ο τουρκικός τακτικός βαλλιστικός πύραυλος εγκαταστάθηκε σε βάσεις στην βορειοδυτική Μικρά Ασία κοντά στην χερσόνησο της Καλλίπολης και είναι ήδη σε υπηρεσία αναφέρουν πληροφορίες του ελληνικού ΓΕΕΘΑ.
Η πρώτη έκδοση του Bora δοκιμάστηκε επιτυχώς και τέθηκε σε λειτουργία το Μάιο του 2017 ενώ πλέον παράγεται και η έκδοση Bora-2 η οποία είναι και η πλέον επικίνδυνη.
Το όχημα εκτόξευσης Bora-2 μεταφέρει 2 κιβώτια με βαλλιστικούς πυραύλους με βεληνεκές 280 χλμ. δηλαδή ολόκληρη η Θράκη και η Ανατολική Μακεδονία, και το σύνολο των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου είναι εντός της ακτίνας δράσης της βάσης, που έχει εντοπιστεί από τα ελληνικά αναγνωριστικά.Το βλήμα (φωτό) εκτοξεύεται κάθετα.


To όπλο εγκαταστημένο στην μικρασιατική ακτή μπορεί να προσβάλει και την Αθήνα, όπως απεικονίζει τουρκικός χάρτης:
Το βλήμα φέρει πολεμική κεφαλή βάρους 470-kg υψηλής εκρηκτικότητας ή διασποράς. Το Bora είναι ουσιαστικά μια τουρκική έκδοση των κινεζικών βαλλιστικών βλημάτων BP-12A τα οποία κατασκευάζονται κατόπιν ανάλογης άδειας από την Roketsan.  Για την πλοήγησή του προς το στόχο, χρησιμοποιεί GPS και σύστημα αδρανειακής καθοδήγησης (INS).
Ο πύραυλος μπορεί να επαναπροσανατολιστεί κατά τη διάρκεια της πτήσης. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει την κρούση κινούμενων στόχων και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τις ελληνικές τεθωρασκισμένες μεραρχίες
Η ακρίβεια του συστήματος κυμαίνεται στα 30-50m CEP. Όσον αφορά τις επιδόσεις και τις δυνατότητες, θεωρείται ισοδύναμο με το ρωσικό σύστημα Iskander-E.


https://youtu.be/xgDk62dG1vA ΚΕΝΤΡΙΚΟ  ΑΡΘΡΟ  ΤΗΣ  "ΕΣΤΙΑΣ"  ΤΗΣ  ΔΕΥΤΕΡΑΣ  19ης  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  2019  Η  ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ  ΤΟΥ  ΑΡΘΡΟΥ  ΤΗΣ  ΚΥΡΙΑΚΗΣ  18ης  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  2019  ΤΩΝ  "ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ".

"ΣΤΑ  ΧΕΡΙΑ  ΤΟΥ  ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ  ΣΤΡΑΤΟΥ  Η British Steel"

4 σχόλια :

 1. ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΣΟΥΛΤΣΜΠΕΡΓΚΚΕΡ «ΤΑΪΜΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ» ΣΥΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ.
  Ένα άρθρο κατά του Μητσοτάκη, της οικγενειοκρατίας και του Μάκη Βορίδη, έγραψε στους New York Times κάποιος δημοσιογράφος ονόματι Ματθαίος Τσιμιτάκης.
  Στο άρθρο δεν απάντησε κάποιος από τους θιγόμενους, αλλά ο… Ντέιβιντ Χάρρις, διευθύνων σύμβουλος της διαβόητης Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής (AJC).
  Η αυτοπρόσωπη απάντηση του σιωνιστή λομπίστα, σε πολύ έντονο ύφος, έχει τίτλο «Δώστε στο νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας μια ευκαιρία».
  Ο αρχισιωνιστής υπερασπίζεται μετά μανίας όχι μόνο τον Κούλη, αλλά και ολόκληρη την «αγία οικογένεια» των Μητσοτάκηδων, καθώς και τον Βορίδη, υπενθυμίζοντας τις επανειλημμένες δηλώσεις μετανοίας στους σιωνιστές.
  Ιδού η απάντηση Χάρρις:
  «Αξίζει να δοθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον κεντροδεξιό Έλληνα πρωθυπουργό που ανέλαβε τα καθήκοντά του εδώ και τέσσερις εβδομάδες ύστερα από τη νίκη του στις εθνικές εκλογές, η ευκαιρία να κυβερνήσει πριν κριθεί. Ο κ. Τσιμιτάκης, υποστηρικτής του πολιτικού αντιπάλου του κ. Μητσοτάκη, πρώην πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, δεν του έδωσε αυτή την ευκαιρία.
  Η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται η προσέλκυση ξένων επενδύσεων, η μείωση της ανεργίας, καθώς και η αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν την Περιφέρεια. Τα θέματα αυτά, που έχουν προβληματίσει και τις προηγούμενες κυβερνήσεις, δεν μπορούν να λυθούν άμεσα.
  Επιπλέον, ο κ. Τσιμιτάκης κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη για οικογενειοκρατία. Ο ανιψιός του Κώστας Μπακογιάννης εξελέγη δήμαρχος Αθηναίων από τους κατοίκους της πόλης ένα μήνα πριν από την εκλογική νίκη του κ. Μητσοτάκη. Επίσης, ο κ. Τσιμιτάκης αναφέρεται στις παλαιότερες δηλώσεις άρνησης του Ολοκαυτώματος του νυν υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκη Βορίδη, αλλά δεν αναφέρει ότι απολογήθηκε δύο φορές στην Ισραηλιτική Κοινότητα και ότι έχει γυρίσει σελίδα.
  Σε μία περίοδο που o λαϊκισμός εισβάλει στην Ευρώπη, αλλά και πέρα από αυτή, εξελέγη στην Ελλάδα ένας φιλοευρωπαίος και φιλοαμερικανός ηγέτης. Θα πρέπει να κριθεί με βάση το έργο του και όχι βάση μιας πολιτικοποιημένης πρόγνωσης».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Βουλγαρία: Τα νέα σχολικά βιβλία θα χαρακτηρίζουν πλέον το κομμουνιστικό καθεστώς ως «εγκληματικό».
  Η Βουλγαρία πλέον ευθυγραμμίζεται με τις περισσότερες πρώην Σοβιετικές χώρες στον τρόπο που περιγράφουν τα κομμουνιστικά τους καθεστώτα.
  Σε όλα τα νέα βιβλία ιστορίας για την 10η τάξη, σύμφωνα με τα οποία οι μαθητές θα μελετήσουν την τελευταία ιστορία της Βουλγαρίας από τις 15 Σεπτεμβρίου, θα αναφέρεται ως εγκληματικό το κομμουνιστικό καθεστώς που εξουσίαζε 45 χρόνια, δήλωσε ο υπουργός Παιδείας Κρασιμίρ Βίλτσεφ σε συνέντευξή του στο «Ντνέβνικ».
  Πρόκειται για πέντε εγχειρίδια πέντε βουλγαρικών εκδοτικών οίκων, τα οποία επιστράφηκαν για επεξεργασία στις αρχές καλοκαιριού λόγω αμφιλεγόμενων κειμένων για το κομμουνιστικό καθεστώς στη Βουλγαρία από το 1944 έως το 1989.
  Τώρα τα βιβλία συμπληρώνονται και εγκρίνονται από το υπουργείο Παιδείας.
  Ο νόμος για την κήρυξη του κομμουνιστικού καθεστώτος στη Βουλγαρία ως εγκληματικό, εγκρίθηκε το 2000 και δείχνει ότι ο κομμουνισμός έφερε στη χώρα την εθνική καταστροφή, παραβίαση των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών, την τρομοκρατία σε όσους διαφωνούσαν με το σύστημα κλπ.
  Τα νέα σχολικά βιβλία θα περιέχουν πληροφορίες σχετικά με την κατασταλτική πολιτική και τις οικονομικές δυσκολίες κατά τη διάρκεια του κομμουνιστικού καθεστώτος, τα στρατόπεδα πολιτικών κρατουμένων και τις κρίσεις χρέους.
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Ελλάδα απέμεινε το μόνο περιθωριακό κράτος της υδρογείου που αποθεώνει τον κομμουνισμό. Στην Ελλάδα όλοι αναφέρονται ακόμα στον κομμουνισμό με σχεδόν ερωτική διάθεση. Τα «ελληνικά» κομμουνιστικά κόμματα πήραν συνολικά στις τελευταίες εκλογές το 55% των ψήφων του ελληνικού λαού. Δεν προσθέτουμε εδώ και το περιβόητο μασονικό κόμμα της «Νέας Δημοκρατίας», που ενώ τους σκοτώνουν οι κομμουνιστές (π.χ. Μητσοτάκης, Μπακογιάννης), αυτοί έχουν διακηρύξει επανειλημμένα ότι: «σέβονται και τιμούν τους αγώνες της αριστεράς» και η πλειοψηφία των σημερινών στελεχών της, εκτός από μασόνοι, έχουν θητεύσει στην ΚΝΕ του Μπεναρόγια και του Βεντούρα.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ «ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΣΕ ΤΟ 2017 ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.
   ΕΛΛΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ
   ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
   ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ.
   ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕ
   ΚΑΝΕΝΑΣ.
   «Η Ελλάς είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη, πού ενώ έκλεισε το εργοστάσιο στο εξωτερικό (ΕΣΣΔ), διατηρεί ανοιχτή την αντιπροσωπεία του εδώ (ΚΚΕ)».
   ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, Η 100Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΙΦ, ΠΑΡΒΟΥΣ, ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΤΡΟΤΣΚΥ. ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ.
   http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2017/11/100.html
   Η 100η επέτειος από την επανάσταση των εβραιοκομμουνιστών στην Ρωσία, γιορτάστηκε μεγαλοπρεπώς στην...Ελλάδα, στο Μέγαρο του Λαμπράκη, με την παρουσία του προέδρου της δημοκρατίας και του προέδρου της βουλής (δηλαδή των υπ’ αριθμόν 1 και 3 στην ιεραρχία του συστήματος). Στην χώρα που έγινε το εβραϊκό πραξικόπημα πέρασε εντελώς απαρατήρητη. Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε: «Για ποιον λόγο πρέπει να γιορτάσουμε αυτό το γεγονός;» Ο πρόεδρος Πούτιν επέλεξε να παραστεί την ίδια μέρα, στα εγκαίνια ορθοδόξου ναού, προφανώς για λόγους συμβολισμού. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα που έγινε κατά παραγγελία του φθίνοντος Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσίας, το 58% του πληθυσμού δεν γνωρίζει καν για την επέτειο και το εβραϊκό πραξικόπημα.
   Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
   Παρόντες στους εορτασμούς των κομμουνιστών στο Μέγαρο Λαμπράκη (γνωστού πράκτορα των αγγλικών μυστικών υπηρεσιών), ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ο Ζ' αντιπρόεδρος της Βουλής, Σπύρος Λυκούδης, η πρέσβειρα του Βιετνάμ, Τραν Θι Χα Φουόνγκ, αντιπροσωπείες από τις πρεσβείες Ρωσίας, Κίνας, Βενεζουέλας και Παλαιστίνης, η Ανδρονίκη Θεοτοκάτου, πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ο Χριστόφορος Σεβαστίδης, πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος, ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, Ιωάννης Καραβοκύρης, η Φωτεινή Τομαή, προϊσταμένη της Υπηρεσίας Διπλωματικού και Ιστορικού Αρχείου του υπουργείου Εξωτερικών, ο Δημήτρης Τομπουλίδης, πρώην δήμαρχος Μελισσίων, ο Θεοχάρης Παπαμάργαρης, οικονομολόγος, ο Κιβωτίδης Σταύρος, από την Οργανωτική Επιτροπή της Ελληνορωσικής Λέσχης «Διάλογος» και άλλοι.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
 3. Τις 40.000 έφτασαν τα εθνικά τυφέκια MPT-76 που έχουν κατασκευαστεί στη Τουρκία για τις ένοπλες δυνάμεις της
  Από το 2017 η εταιρεία ΜΚΕΚ κατασκεύασε πάνω από 40.000 MPT-76 που τα αρχικά του προέρχονται από τις λέξεις εθνικό τυφέκιο στα τουρκικά με 4.500 από αυτά να έχουν παραδοθεί πρόσφατα σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu μεταδίδει η Hurriyet
  Το MPT-76 σχεδιάστηκε και κατασκευάζεται στην Τουρκία εξ ολοκλήρου με δικά της μέσα χωρίς καμιά υποστήριξη από το εξωτερικό
  Το συγκεκριμένο τυφέκιο μπορεί να ρίξει 650 βολές το λεπτό και σύμφωνα με το δημοσίευμα πέρασε με επιτυχία όλα τα τεστ με τα πρότυπα του ΝΑΤΟ, μεταξύ των οποίων η αντοχή σε ακραίες καταστάσεις ψύχους, ζέστης, σκόνης, βροχής και λάσπης.
  Ζυγίζει περίπου 4 κιλά και το διαμέτρημα του είναι 7.62. Έχει δραστικό βεληνεκές τα 600 μέτρα και η κάνη του έχει διάρκεια ζωής στις 12.000 βολές.
  Η εταιρεία που το κατασκευάζει έχει μάλιστα εδώ και καιρό δημοσιοποιήσει βίντεο με όλο το στάδιο της κατασκευής και των δοκιμών
  https://youtu.be/NIwuSWsGjL0
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...