Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019

Η ΚΡΟΑΤΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. Η «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ 1000 hotspot ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Ο υπουργός Εσωτερικών της  Κροατίας Davor Božinović 

Για πρώτη φορά από τον πόλεμο του '90, η Κροατία κάλεσε στην ενεργό υπηρεσία απόστρατους αστυνομικούς και μέλη των ειδικών δυνάμεων λόγω των αλλοδαπών και των προβλέψεων για επικείμενο χάος στα Βαλκάνια μόλις ο Ρ.Τ.Ερντογάν πραγματοποιήσει την απειλή του και αφήσει εκατ. αλλοδαπούς να φύγουν προς Ελλάδα και ΕΕ.

Σύμφωνα με κατεπείγον σήμα του υπουργείου Εσωτερικών της Κροατίας, 2.000 αξιωματικοί ε.α. θα αναλάβουν αμέσως καθήκοντα "διαχείρισης" των ροών των αλλοδαπών.
"Ναι, για πρώτη φορά από τον πόλεμο καλούμε ξανά στην υπηρεσία αξιωματικούς ε.α. για την διαχείριση του προβλήματος των μετανατών" είπε ο υπουργός Εσωτερικών Davor Božinović στα ΜΜΕ της χώρας του.
"Παρά το γεγονός ότι οι κληθέντες είναι πλέονσυνταξιούχοι, παραμένουν σε άριστη ψυχική και φυσική κατάσταση" τονίζουν ΜΜΕ της Κροατίας.
Μάλιστα στα ΜΜΕ της Κροατίας γίνεται ειδική αναφορά στην κατάσταση που επικρατεί σε Λέσβο και στα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου καθώς και στις απειλές Ρ.Τ.Ερντογάν για άνοιγμα της "κάνουλας" των ροών αλλοδαπών.


Η «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ 1000 hotspot ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Έντονες φήμες κυκλοφορούν για δημιουργία χοτ σποτ σε ολόκληρη την χώρα. Ήδη πληροφορίες μέσα από δήμους καταφθάνουν ότι ετοιμάζουν χώρους στην Πελοπόννησο και ανάμεσα σε αυτούς και ένα μεγάλο στρατόπεδο που βρίσκεται έξω από την Σπάρτη! Σίγουρη είναι πάντως η εγκατάσταση λαθρομεταναστών στην Φθιώτιδα και σύσκεψη έγινε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπό τον κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με αποκλειστικό θέμα την εγκατάσταση λαθρομεταναστών στον Καραβόμυλο. Σε αυτήν συμμετείχαν οι βουλευτές του Νομού, ο Περιφερειάρχης Στερεάς και η Δήμαρχος Στυλίδας. Ο Υπουργός δήλωσε ότι θα προχωρήσει στην δημιουργία του hot spot στο στρατόπεδο του Καραβομύλου, χωρίς να συζητήσει άλλες προτάσεις που του έγιναν. Είπε μάλιστα ότι θα είναι μόνο 312 άτομα της ίδιας εθνικότητας. Επίσης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι αν δημιουργήσουν προβλήματα θα τους πάρει ο ίδιος στο σπίτι του.
«Καλύτερα να τους πάρει από τώρα στο σπίτι του. Δεν κάνουμε πίσω. Δεν δεχόμαστε τετελεσμένα. Θα χυθεί αίμα», ήταν η αντίδραση των κάτοικων του Καραβόμυλου όταν έμαθαν την δήλωση του υπουργού.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...