Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, ΟΧΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ 1500 ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.


Ο Αργολίδος Νεκτάριος βάφτισε Ορθόδοξη μια νεαρή από την Κένυα.  Από  το  «Βήμα  Ορθοδοξίας».

Νεαρή Κενυάτισσα βαπτίσθηκε Ορθόδοξη Χριστιανή στην Ιερά Μονή Αγίας Μακρίνης Αναβάλου στο Κιβέρι Αργολίδος, τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019.
Το Ιερό Μυστήριο του Βαπτίσματος και του Χρίσματος τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος , και το οποίο έγινε στην θάλασσα. Τα ονόματα που έλαβε η νεαρή Κενυάτισσα είναι Μαγδαληνή και Άνναˑ το όνομα της Μητέρας της Παναγία μας, το οποίο σημαίνει «Χάρις».
Στο μυστήριο της βάπτισης συμμετείχαν φίλοι και γνωστή της νεαρής κοπέλας , η οποία το τελευταίο διάστημα μένει μόνιμα στην Ελλάδα.
Την κατήχηση της νεαρής Κενυάτισσας έκανε ο εφημέριος του Ιερού ναού Παναγίας Ναυπλίου. Νονά της κοπέλας ήταν μία γυναίκα  συμπατριώτισσα της, από την Κένυα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Κατά  την  θεωρία  της  η  εκκλησία  βαφτίζει  τους  ανθρώπους  για  να  τους  «σώσει  την  αθάνατη  ψυχή  τους».  Αυτό  που  ενδιαφέρει  εθνολογικά  τον  Ελληνισμό  είναι  οι  εμβαπτιζόμενοι  να  μετατρέπονται  τουλάχιστον  σε  Φιλέλληνες.  Ας  σώσουν  όπως  αυτοί  θέλουν  την  ψυχή  τους.  Καμία  βέβαια  «βάπτιση»  σε  νερό  δεν  μετατρέπει  έναν  αλλοεθνή  σε  Έλληνα.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...