Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ;

 Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντoγάν κάλεσε τις γυναίκες να γίνουν πολύτεκνες, ώστε η χώρα να κατακτήσει ολόκληρη την Ευρώπη.  "Οι Ευρωπαίοι θα ψάχνουν λάκκο για να κρυφτούν όταν θα τους κατακλύσουμε χάρη στην πληθυσμιακή μας υπεροχή".  Μίλησε  ποτέ  έτσι  ο  Κούλης,  ο  προδότης,  ο  Βούδας  κλπ;

Ερντογάν: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας έχουν τεθεί σε πολεμική ετοιμότητα - Ανοίγω τις "πύλες" για εκατομμύρια πρόσφυγες».
Μπαράζ δηλώσεων, προκλήσεων και εκβιασμών από τον Ρ.Τ.Ερντογάν ο οποίος ομολόγησε πως θα ανοίξει τις "πύλες" για 3  εκατ. πρόσφυγες (κάτι που έχει κάνει ήδη) ενώ τόνισε πως οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν τεθεί σε πλήρη πολεμική ετοιμότητα.
Συγκεκριμένα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντoγάν στην ομιλία του προς τα στελέχη του κόμματος του ανέφερε σχετικά με την Ανατολική Μεσόγειο:
«Στην ανατολική Μεσόγειο δεν κοιτάμε ποιος τι λέει. Κοιτάμε το τι λέμε εμείς!
Στην ανατολική Μεσόγειο σήμερα αν έχουμε λόγο αυτό έγινε λόγω της αγοράς των πλοίων σεισμικών ερευνών αλλά και των πλοίων γεωτρήσεων. Στο παρελθόν νοικιάζαμε. Ενδέχεται να αγοράσουμε και τρίτο πλοίο γεωτρήσεων.
Αυτή τη στιγμή τα πλοία μας είναι στην περιοχή.
Όλες οι φρεγάτες μας, οι κορβέτες μας είναι σε ετοιμότητα και τα αεροσκάφη μας είναι ετοιμότητα.
Κανένας δεν μπορεί να μας στερήσει από τα δικαιώματα μας.
Εδώ έχει δικαιώματα η «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρεια Κύπρου» , κι εμείς ως εγγυήτρια χώρα. έχουμε δικαίωμα να μιλάμε.
Οι κυρώσεις δεν πρόκειται να μας αποθαρρύνουν.
Αντίθετα, θα δείτε τι θα κάνουμε".


Για το προσφυγικό είπε:
"Δεν έχουμε λάβει υποστήριξη από την Ευρώπη για τους πρόσφυγες.
Κάναμε υπομονή αλλά αν δεν υπάρξει άλλη λύση, λυπάμαι αλλά θα ανοίξω τις "πύλες".
Στη χώρα μας έχουμε 3.650.000 πρόσφυγες.Τώρα προέκυψε και το Ιντλίμπ. Έχουμε κι αυτούς που έρχονται από το Αφγανιστάν. 
Όμως να ξέρετε πως αυτή η πορεία θα μας φτάσει σε διαφορετικά σημεία. Ποιο είναι το σημείο αυτό; H θα γίνει αυτό ( σ.σ. η ζώνη ασφαλείας) ή θα αναγκαστούμε να ανοίξουμε τις πύλες μας. Η στηρίξτε μας ή θα μας παρεξηγήσετε. Ως ένα όριο αντέχουμε.
Δεν μπορούμε να σηκώνουμε μόνο εμείς το βάρος αυτό. Δείτε κι εσείς  τι είναι να σηκώνεις το βάρος αυτό. Δεν έχουμε πάρει την απαραίτητη στήριξη από την Ε.Ε. και τον υπόλοιπο κόσμο και για να πάρουμε τη στήριξη ίσως αναγκαστούμε να κάνουμε αυτό» είπε.
Για Συρία είπε:
"Η Τουρκία δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Είμαστε αποφασισμένοι να ξεκινήσουμε την δημιουργία ζώνης ασφαλείας στην Συρία.
Θα μπούμε ανατολικά του Ευφράτη μέχρη το τέλος του μήνα αν η συμφωνία με τις ΗΠΑ δεν υλοποιηθεί.
Οι προετοιμασίες μας θα ξεκινήσουν με τα δικά μας μέσα.
Τις επόμενες μέρες και μήνες θα δώσουμε σκληρό αγώνα για το θέμα αυτό.
Ο στόχος μας είναι να τοποθετήσουμε 1 εκατ. Σύρους πρόσφυγες στην ζώνη ασφαλείας κατά μήκος των 450 χλμ των συνόρων με την Συρία.
Μόνη λύση η ζώνη ασφαλείας για να κτίσω εκεί σπίτια και να μετακινήσω τους πρόσφυγες . Σε μια τέτοια περίπτωση η Τουρκία θα "ανακουφιστεί".
Έχω μιλήσει για το θέμα αυτό με Τραμπ-Πούτιν και Μέρκελ» ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος.
Ο  επερχόμενος  πόλεμος  με  την  Τουρκία  θα  γίνει  όχι  γιατί  το  θέλει  ο  Ερντογάν.  Οι  πόλεμοι  δεν  γίνονται  γιατί  τους  επιδιώκουν  ορισμένα  πολεμοχαρή  άτομα.  Είναι  απλοϊκή,  αφελής,  ανόητη  και  τελείως  λάθος  αυτή  η  άποψη.
Οι  πόλεμοι  προκύπτουν - επιβάλλονται  για  συγκεκριμένες  γεωπολιτικές  ανισορροπίες  που  δημιουργούνται  ανάμεσα  σε  διάφορες  εθνικές  και  κρατικές  οντότητες. Οι  πόλεμοι  είναι  αναγκαστικό  προϊόν  συγκεκριμένων  συνθηκών  με  βαθειά  μακροχρόνια  ιστορικά  και  κοινωνικά – οικονομικά  αίτια. 
Ένα  βασικό  αίτιο  είναι  η  δημογραφική  ανισορροπία.

Πριν  πολλά  χρόνια  ένας  διορατικός  και  φιλέλληνας  άγγλος  υπουργός  είχε  δηλώσει:  «Έλληνες,  προσέξτε,  σε  λίγα  χρόνια  θα  έχετε  ένα  Πακιστάν  έξω  από  την  πόρτα  σας». 
Ποιος  Έλληνας  πολιτικός  τον  άκουσε;
Ποιος  Έλληνας  πολιτικός  διάβασε,  έστω  επιπόλαια,  την  επιστήμη  της  Γεωπολιτικής;
Και  όμως  η  Γεωπολιτική  θεωρεί  φυσικό  επακόλουθο  το  γεγονός,  ότι  όταν  δημιουργηθεί  πληθυσμιακή  ανισορροπία  σε  ανάμεσα  σε  δύο  λαούς,  σχεδόν  σίγουρα  θα  προκύψει  πόλεμος  ανάμεσά  τους.
Ο  πολυπληθέστερος  λαός  θα  πιέσει  τον  άλλο. 

Τι  συνέβη  στην  Τουρκία  και  στην  Ελλάδα; 

Το  1922  η  Τουρκία  είχε  15.000.000  πληθυσμό  και  η  Ελλάδα  7.000.000  Το  1961  η  Τουρκία  είχε  24.000.000  και  η  Ελλάδα  8.000.000  Το  2018  η  Τουρκία  έχει  75.000.000  και  η  Ελλάδα  11.000.000

Η  μέση  τουρκική  οικογένεια  έχει  τέσσερα  παιδιά  και  η  μέση  ελληνική  ένα  παιδί.  Οι  Έλληνες  έχουν  350.000  εκτρώσεις  κάθε  χρόνο,  οι  τούρκοι  μηδέν.  Στην  Ελλάδα  συντελείται  πραγματική  γενοκτονία. 
Επί  πλέον  στην  Τουρκία  δεν  υπάρχουν  αριστερά  κόμματα,  η  επικρατούσα  ιδεολογία  των  οποίων  είναι  η  πραγματική  θεομηνία - κατάρα για  την  βιολογική  επιβίωση  και  την  κοινωνική  και  οικονομική  ανάπτυξη  του  Ελληνικού  λαού.       
Μπορεί  στην  σημερινή  κατάσταση  να  ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ  ένας  πόλεμος  με  την  Τουρκία;
Ασφαλώς  ναι.

ΕΝΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΣΧΕΔΙΟ  ΓΙΝΟΝ.
Η  προϋπόθεση  είναι  οι  τούρκοι  να  καταλάβουν,  ότι  η  Ελλάδα  είναι  τόσο  ισχυρή,  ώστε  όχι  μόνο  θα  αντισταθεί  επιτυχώς,  αλλά  ότι  μπορεί  να  τους  διαλύσει  σαν  οργανωμένο  κράτος,  σε  κομμάτια.  Τότε  και μόνο  τότε  δεν  θα  αποπειραθούν  επίθεση  σε  βάρος  της  Ελλάδος.  Κάτι  περίπου  σαν  την  κατάσταση  του  Ισραήλ  με  τους  γείτονές  του.

Μακροχρόνια  βέβαια,  αν  δεν  αποκατασταθεί  μία  πληθυσμιακή  ισορροπία,  ο  πόλεμος  θα  γίνει  αναπόφευκτος.  Ή  θα  σταματήσουν  να  γεννάνε  σαν  κουνέλες  οι  Τουρκάλες  ή  οι  Ελληνίδες  πρέπει  να  γεννάνε  10  (δέκα)  παιδιά  η  μία,  όπως  οι  γιαγιές  τους.


Αλλιώς  προκύπτει  το  ερώτημα:  η  επιβίωση  του  ελληνικού  λαού  κινδυνεύει.  Κάτι  πρέπει  να  γίνει  στα  ερχόμενα  χρόνια.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣΥ.Γ.

Οι οικογένειες με πολλά παιδιά έχουν μικρότερο κίνδυνο καρκίνου 

Οι οικογένειες με πολλά παιδιά διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο καρκίνου, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική μελέτη. 
Όσο πιο μεγάλο είναι το μέγεθος της οικογένειας τόσο μειωμένη είναι η πιθανότητα καρκίνου στις γυναίκες και στους άνδρες, ιδίως στους δεύτερους.


Οι ερευνητές του Ινστιτούτου Εξελικτικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης και της Ιατρικής Σχολής της Αδελαΐδας, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο ιατρικό περιοδικό «BMC Cancer», ανέλυσαν στοιχεία για 178 χώρες και βρήκαν ότι η συχνότητα διαφόρων ειδών καρκίνου αυξάνεται, όταν είναι μικρό το μέγεθος της οικογένειας.

Η σχέση οικογενειακού μεγέθους και καρκίνου είναι ανεξάρτητη από το οικογενειακό εισόδημα, από τον τόπο διαμονής ή από την ηλικία. Μάλιστα, φαίνεται να δρα προστατευτικά όχι μόνο το μέγεθος της πυρηνικής οικογένειας (γονείς και παιδιά), αλλά και της διευρυμένης, δηλαδή ο αριθμός των άλλων μελών της οικογένειας.
Η μείωση του κινδύνου στις πολύτεκνες οικογένειες είναι πιο αισθητή σε μερικούς καρκίνους: εγκεφάλου, πνευμόνων, ουροδόχου κύστης, στομάχου, μαστού, ωοθηκών, μήτρας, παχέος εντέρου και μελανώματος.

Παλαιότερες μελέτες είχαν δείξει ότι όσo περισσότερες φορές έχει γεννήσει μια γυναίκα, τόσο μειώνεται ο κίνδυνος να εμφανίσει καρκίνο του μαστού ή των ωοθηκών.
Η νέα έρευνα δείχνει ότι ο μεγάλος αριθμός των παιδιών μειώνει ακόμη περισσότερο τον κίνδυνο για τους άνδρες (πατέρες), κάτι που αφορά καρκίνους που δεν σχετίζονται με τη γέννα.
Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι, παρόλο που η οικογενειακή ζωή είναι πηγή στρες με διάφορους τρόπους, παράλληλα δημιουργεί ένα ευνοϊκό συναισθηματικό περιβάλλον, το οποίο μπορεί να έχει θετική επίδραση στην ψυχοσωματική υγεία, αυξάνοντας έτσι την αντίσταση του οργανισμού σε διάφορες ασθένειες – και στον καρκίνο.


«Είστε η ελπίδα και το μέλλον αυτού του τόπου». 
Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΣ ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

Πρώτη μέρα στο σχολείο σήμερα για χιλιάδες παιδιά και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, παρευρέθη στον αγιασμό στο 108ο/170ο Δημοτικό και το 90ο/108ο Νηπιαγωγείο Σχολείο Αθηνών στα Κάτω Πατήσια, σε μια περιοχή της Αθήνας όπου φοιτούν και πολλά παιδιά αλλοδαπών.
«Είστε η ελπίδα και το μέλλον αυτού του τόπου. Ξέρω σε ποιο σχολείο βρίσκομαι και μιλώ και για εκείνα τα παιδιά που δεν είναι Έλληνες, αλλά είναι κοντά μας, είναι ένα κομμάτι από την ψυχή μας και την καρδιά μας. Αυτός ο τόπος, η Ελλάδα, όπως έχει αποδείξει μέσα στον χρόνο, είναι χώρα της Δημοκρατίας, της πραγματικής ισότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Όλα τα παιδιά, είναι παιδιά μας», είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Μόλις χθες η υπουργός Παιδείας του Μητσοτάκη φωτογραφήθηκε με ανήλικα παιδιά σε «κέντρο φιλοξενίας» της Λέρου όπου σημείωσε την «άοκνη και συγκινητική προσπάθεια των εκπαιδευτικών μας και του λοιπού προσωπικού να στηρίξουν τα παιδιά των προσφύγων και να υπηρετήσουν στην πράξη το πρότυπο της εκπαίδευσης χωρίς αποκλεισμούς.»
5 σχόλια :

 1. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕΝΚΤΑΣ.
  Για να μην στενοχωρήσουν τους βρωμότουρκους που κατέχουν την μισή Κύπρο, τους επέστρεψαν πίσω τη σημαία που κατέβασε ο μικρός ήρωας Σάββας και την φωτογραφία του εισβολέα και υπεύθυνου για τις δολοφονίες των αγνοούμενων Ραούφ Ντενκτάς.
  Το κατάντημα του Κυπριακού Ελληνισμού: έτρεξε να τα επιστρέψει πίσω, μετά τις απειλές των εισβολέων. Την τραγική για το ελληνισμό είδηση, μια και ο ραγιαδισμός επικράτησε για άλλη μια φορά επιβεβαίωσε στην ουσία ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πρόδρομος Προδρόμου, που ανέφερε ότι η τουρκική η σημαία και η φωτογραφία του Ραούφ Ντενκτάς, που είχε πάρει μαζί του φεύγοντας ο 16χρονος, επεστράφησαν στα κατεχόμενα. «Το έχω ακούσει αυτό δεν μπορώ να σας δώσω πληροφορίες με βεβαιότητα» δήλωσε συγκεκριμένα ο ίδιος, ενώ αρνήθηκε κάθε συνεργασία με το ψευδοκράτος για την υπόθεση.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. 16χρονος Ελληνοκύπριος κατέβασε την τουρκική σημαία από το δημοτικό σχολείο της κατεχόμενης Λύσης.
   Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα έγιναν μόλις 100 μέτρα από το Ναό της Παναγίας της Λύσης, όπου εκεί βρίσκεται το δημοτικό σχολείο.
   Σε ανύποπτη στιγμή ο 16χρονος διέφυγε της προσοχής των υπολοίπων 2.000 Λυσιωτών που έδιναν το παρών τους στον εκκλησιασμό και κατευθύνθηκε στο δημοτικό σχολείο, όπου εκεί προχώρησε σε υποστολή της τουρκικής σημαίας.
   Όπως μεταδίδει η Hurriyet, η «αστυνομία» του ψευδοκράτους αναζητεί τον Έλληνα που κατέβασε την τουρκική σημαία και πήρε φωτογραφία του Ραούφ Ντενκτάς από το «Δημοτικό Σχολείο Φαζίλ Κουτσιούκ».
   Ηη Λύση ήταν το χωριό του αειμνήστου ήρωα υπαρχηγού της ΕΟΚΑ Γρήγορη Αυξεντίου, ο οποίος μάχονταν ώρες με τον Άγγλο κατακτητή.
   Σε εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικώς ο Δήμαρχος Λύσης, Αντρέας Καούρης, και επεκτάθηκε επί του θέματος της υποστολής τουρκικής σημαίας από δημοτικό σχολείο στη σκλαβωμένη Λύση.
   Ο κ. Καούρης είπε ότι το εν λόγω συμβάν έλαβε χώρα, μετά από έντονη συναισθηματική φόρτιση που διακατείχε τον 16χρονο που υπέστειλε τη σημαία της κατοχής, στο σκλαβωμένο μας χωριό.
   «Πιθανόν να ήταν και η πρώτη φορά που επισκεπτόταν τους τόπου των γονιών του. Ήταν μία έξαρση φορτισμένης στιγμής», είπε.
   Ο κ. Καούρης δήλωσε ότι «μεγιστοποιείται» ένα μικρό γεγονός.
   «Μεγάλο γεγονός ήταν η μαζικότατη προσέλευση των Λυσιωτών στον εκκλησιασμό. Μέσα σε μία τόσο μαζική εκδήλωση, προφανώς και θα προέκυπτε ένα μικρό μεμονωμένο περιστατικό», συμπλήρωσε.
   «Ο νεαρός σε στιγμές ενθουσιασμού και συγκίνησης, προέβη σ αυτή την ενέργεια», κατέληξε ο Δήμαρχος Λύσης.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
 2. 2001 ΤΕΣΤ DNA ΤΟΥΡΚΙΑ 98 ΤΙΣ 100 ΕΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΛΛΑΔΑ 98.2 ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ. ΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ? ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ αναγνώστη,
   είναι πλέον γνωστό και στους Έλληνες και στους τούρκους, ότι τουλάχιστον οι δύο στους τρεις τούρκοι, έχουν Ελληνική καταγωγή. Η τουρκάλα συγγραφέας Uzay Bulut έγραψε επί λέξει: «Τον 11ο αιώνα, οι Τούρκοι τζιχαντιστές από την Κεντρική Ασία εισέβαλαν και κατέκτησαν την ελληνόφωνη χριστιανική βυζαντινή αυτοκρατορία ανοίγοντας το δρόμο για την τουρκοποίηση και τον εξισλαμισμό της περιοχής με την μέθοδο των δολοφονιών, των απαγωγών, των βιασμών και τον βίαιο προσηλυτισμό». Η Μικρά Ασία υπολογίζεται ότι το 1000 μ.Χ. κατοικείτο από περίπου 10 εκατομμύρια Έλληνες. Το 1520 μ.Χ. η Μικρά Ασία (σε επίσημη οθωμανική απογραφή) είχε περίπου 5.000.000 κατοίκους, ( 4.000.000 μουσουλμάνους, 450.000 Έλληνες - οι 250.000 Πόντιοι - και 50.000 Αρμένιους, καθώς και μικρούς αριθμούς από Κούρδους και Άραβες στα ανατολικά). Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο διάστημα 1045 – 1337 μ.Χ. ήταν γιγαντιαία, πολύ μεγαλύτερη από την Γενοκτονία που πάθαμε στο διάστημα 1912 – 1922. Υπολογίζεται από τους ιστορικούς ότι στο διάστημα 1045 – 1337 μ.Χ. η Ελλάδα είχε περίπου 3.000.000 νεκρούς και 4.000.000 εξισλαμισμένους.
   Το θέμα είναι τι νοιώθουν οι τούρκοι όταν μαθαίνουν ότι έχουν Ελληνική καταγωγή. Αρχίζουν μήπως να αισθάνονται Έλληνες; Αρχίζουν να αγαπούν την Ελλάδα; Τι συμβαίνει; Δυστυχώς οι περισσότεροι γίνονται φανατικώτεροι ανθέλληνες.
   Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι όπως όλοι οι σημερινοί κάτοικοι του Πόντου που, ενώ γνωρίζουν ότι έχουν ελληνική καταγωγή, διακατέχονται από το σύνδρομο του γενιτσαρισμού και θέλουν να αποδείξουν στη πράξη ότι είναι πιο Τούρκοι από τους υπολοίπους. Το ίδιο έργο βλέπουμε με τον Ράμα στην Αλβανία και με τον Γκρούϊο στα Σκόπια. Η ελληνική καταγωγή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι ένα σχεδόν αποδεδειγμένο θέμα, αν και ο ίδιος ο Τούρκος Πρόεδρος, δίχως να το αρνείται, το «ξορκίζει». Μιλώντας σε εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη αναφερόμενος στην εθνική του καταγωγή είπε:
   «Ρώτησα τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου αν είμαστε Λαζοί ή Τούρκοι» ομολόγησε ο Ερντογάν. «Ο δικός μου παππούς μού είπε ότι, όταν πεθάνουμε και πάμε στον άλλον κόσμο, θα μας ρωτάνε «σε ποιον Θεό πιστεύεις;», «ποιος είναι ο προφήτης σου;» και «ποια είναι η θρησκεία σου;». Δεν θα μας ρωτήσουν για την εθνική μας καταγωγή.
   Ύστερα από αυτά, όταν ρωτούν εσένα ποια είναι η εθνική σου καταγωγή, εσύ να λες ότι είσαι μουσουλμάνος και να τραβάς τον δρόμο σου» ήταν η απάντηση που είχε λάβει από τον πατέρα του ο Ερντογάν, όπως τουλάχιστον την μετέφερε στο ακροατήριό του.

   Το σύνδρομο του γενιτσαρισμού έχει όλα τα χαρακτηριστικά παιδιού αγνώστου πατρός: φοβία, ανασφάλεια, παράλογες εκρήξεις θυμού, εντυπωσιασμού, εκδικητικότητας και κομπλεξισμού.
   ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ   Διαγραφή
 3. Κανένα πρόβλημα. Συνεχίστε να γιορτάζετε την νίκη του σιωνισμού την 8η Μαϊου. Μέχρι και ο στρατηγός Πάττον κατάλαβε την αλήθεια και τον καθάρισαν. 75 χρόνια μετά ολοι οι λαοί κοιμούνται βαθειά και τιμούν τους δυνάστες τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...