Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Πομάκων Α.Ιμάμ: «ΕΝΟΠΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ». Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΦΡΟΝΙΜΑ.


 greeknewsondemand.com
"Τούρκοι πράκτορες της MIT μας απειλούν οπλισμένοι εντός ελληνικού εδάφους.Έρχονται στα μέρη μας και μας εκφοβίζουν με το όπλο στο χέρι με τις ελληνικές κυβερνήσεις να μην έχουν κάνει τίποτα γι' αυτό" αποκάλυψε ο πρόεδρος των Πομάκων Α.Ιμάμ.


 Σε  βίντεο, ακούμε τον Πρόεδρο των Πομάκων, Αχμέτ Ιμάμ, να αποκαλύπτει τα ύπουλα σχέδια των Τούρκων για τον λαό του με τη συναίνεση της ελληνικής κυβερνήσεως. Συγκεκριμένα, λέγει τα εξής αποκαλυπτικά…
 • Οι Τούρκοι ουδέποτε ενδιαφέρθηκαν για τους Πομάκους από την Τουρκοκρατία μέχρι σήμερα
 • Κατά τον Β᾽ΠΠ, οι Βούλγαροι άρχισαν να εκχριστιανίζουν τους Πομάκους αλλά τότε, δεν διαμαρτυρήθηκαν γι' αυτό οι Τούρκοι! Σήμερα όμως, οι Τούρκοι κάνουν πως ενδιαφέρονται για όλες τις δήθεν «υποτουρκικές» μουσουλμανικές ομάδες σε όλη την Μέση Ανατολή κτλ.
 • Μόνο τα τελευταία 25 χρόνια άρχησαν οι Τούρκοι με τον εκτουρκισμό των Πομάκων! Και, εν μέρει, οι Τούρκοι έχουν καταφέρει να κάνουν μερικούς Πομάκους…«γενίτσαρους Πομάκους»! Αυτούς τους πληρώνουν για διάφορους λόγους!
 • Υπάρουν ακόμη και «ιμάμηδες» Πομάκοι που πληρώνονται από το τουρκικό κράτος!
Και η Ελλάδα δεν κάνει τίποτα για όλα αυτα ώστε να προστατεύονται οι Πομάκοι από τις βλέψεις των Τούρκων. Υπάρχουν Τούρκοι πράκτορες της ΜΙΤ που δρουν παράνομα στα Πομακοχώρια και λειτουργούν υπό την ιδιότητα του "τουρίστα".
Στο επόμενο βίντεο ερωτάται αν ο Ψευτομουφτής της Ξάνθης είναι στην δούλεψη των Γιουλενιστών.
Ερώτηση φωτιά: Ακούγεται πως το σύστημα Γκιουλέν ήταν ο χορηγός των σπουδών αλλά και της γενικότερης προώθησης (μέχρι το τουρκικό πραξικόπημα) του ψευτομουφτη Ξάνθης Αχμέτ Μέτε. Αληθεύει;
Και απαντάει ο Πρόεδρος με τα εξής κρίσιμα σημεία….
 • Ναι ακούγεται αυτό αλλά, αυτήν την στιγμήν, δεν μπορούμε να αποδείξουμε αυτό, ότι, δηλαδή, είναι Γιουλενιστής. Πάντως, έπεσε στη δυσμένεια του Τουκικού Προξενείο της Κομοτηνής, αλλά δεν έχουν κάποιον άλλον, πιο έμπιστον, για να τον αντικαταστήσει.
 • Το Τουρκικό Προξενείο επέβαλε την αντικατάσταση των Ιμάμηδων της περιοχής με ανθρώπους της επιλογής του.
Στο τρίτο βίντεο, επισημαίνει τα εξής απίστευτα ο Πρόεδρος, ότι….
 • Είναι το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής που κάνει κουμάντο, που ελέγχει όλη τη Θράκη και ιδίως τα Πομακοχώρια, που η Άγκυρα θέλει να εκτουρκίσει και αυτό με ευθύνη του Ελληνικού κράτους και της κυβερνήσεως του ΣΥΡΙΖΑ
 • Οι Τούρκοι εκτελούν πολιτισμική Γενοκτονία των Πομάκων και κωφεύει το Ελληνικό κράτος!
Στο τέταρτο βίντεο λέει ότι…
 • Δεν υπάρχει Τούρκος πολιτικός αξιωματούχος που να…μην ήλθε στα Πομακοχώρια ώστε να ασκήσει πίεση εκεί!
Σε  άλλο βίντεο εκφράζει την υποστήριξή του προς τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, αλλά όταν προσπάθησε να εξασφαλίσει βίζα για να πάει Αμερική για μια εκδήλωση δεν του το επέτρεψαν οι Αμερικανοί επειδή είχε παρασημοφορηθεί από Ρώσο πρόξενο που ήταν ένας εκ των απελασθέντων από τον ΣΥΡΙΖΑ Ρώσους πρέσβεις και πιθανόν και επειδή είχε συμμετάσχει σε μια ισλαμική σύσκεψη της Τεχεράνης για τα 40 χρόνια της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν.
 • Το γεγονός που οι Αμερικανοί δεν του χορήγησαν βίζα σημαίνει ότι δεν είχε τελικά την ευκαιρία να πάει Αμερική για να συμματάσχει σε μία πολύ σημαντική για τον λαό του εκδήλωση όπου θα ακούγονταν όλα τα προβλήματα του πομακικού λαού από τους Έλληνες Ομογενείς.
 • Θα μιλούσε επίσης για το γεγονός πως, σύμφωνα με τον ίδιον, γίνεται…παιδομάζωμα των δικών μας παιδιών από τους Τούρκους.
 • Θα ήταν ο πρώτος Πομάκος που θα επεσκέπτετο τις ΗΠΑ και αυτό θα ήταν πάρα πολύ σημαντικό για τον πομακικό λαό για ευνόητους λόγους
 • Οι ΗΠΑ ουδέποτε ενδιαφέρθη για τους Πομάκους γιατί ενδιαφέρεται μόνον και μόνον για την…«τουρκική» μειονότητα και τα συμφέροντα των….Τούρκων σε εκείνη την περιοχή της Ελλάδος
 •  
 

Και ιδού τα έγγραφα του ματαιωθέντος από τους Αμερικανούς (υπέρ τουρκικών συμφερόντων ) ταξιδιού του προέδρου για του λόγου το αληθές.
Όλα αυτά έγιναν φέτος τον Απρίλιο . Οι Αμερικανοί του έκαναν του ανθρώπου, μαζί με όλο τον λαό του μεγάλη ζημιά. Που όμως ήταν η κυβέρνηση του Α.Τσίπρα; Μήπως σε συνεννόηση με Αμερικανούς και Τούρκους;

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...