Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: «Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΗ, ΑΡΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ. ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΔΕΝ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ».
Του Σάββα Καλεντερίδη
Τις τελευταίες ημέρες ακούμε απίστευτα πράγματα από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια αλλά και από άλλα στελέχη της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία προσβάλλουν όχι μόνο τα νοημοσύνη αλλά και το εθνικό αίσθημα των Ελλήνων πολιτών
.
Η πρώτη ουρανομήκης ανοησία –με την πολιτική έννοια– που ακούμε κατά κόρον, είναι ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι επιβλαβής για τα εθνικά μας συμφέροντα, αλλά θα την τηρήσουμε και θα απαιτήσουμε την πιστή τήρησή της από τους Σκοπιανούς.


Δηλαδή, μια συμφωνία που είναι επιβλαβής, όταν εφαρμόζεται κατά γράμμα δεν είναι λογικό να παράγει αρνητικά αποτελέσματα για την Ελλάδα;
Η δεύτερη είναι ότι η συμφωνία αυτή δεν ακυρώνεται. Για να ακυρωθεί μια συμφωνία, μεταξύ άλλων, πρέπει να αποδειχθεί ότι ο ένας εκ των δυο υπουργών που υπέγραψαν, έχει χρηματιστεί. Πώς είναι σίγουροι οι της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας ότι δεν έγινε αυτό, τη στιγμή που υπάρχουν και σχετικές δηλώσεις που έγιναν μέσα στο υπουργικό συμβούλιο της Ελλάδας; Το έχουν ψάξει και λένε με τέτοια σιγουριά ότι δεν ακυρώνεται, ή μήπως αυτό τους βολεύει και ίσως αυτό υποσχέθηκαν στη Μέρκελ και σε όσους τα... έδωσαν όλα για να υπογραφεί και επικυρωθεί η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών; Και όχι μόνο τα έδωσαν όλα, διέλυσαν δύο κόμματα στην Ελλάδα, δωροδόκησαν με υπουργικές θέσεις και θέσεις μετακλητών ορισμένους βουλευτές για να την υπογράψουν – ένας από αυτούς και ο Γιώργος Μαυρωτάς, για να μην ξεχνιόμαστε, λίγο ριγμένος αυτός, γιατί αντί για υπουργείο ή βουλευτική έδρα, έλαβε Γενική Γραμματεία. Α, να μην ξεχνιόμαστε, αυτό το τελευταίο, η «αποκατάσταση» Μαυρωτά, όπως και το «δωράκι» στον Μαργαρίτη Σχοινά, υμνητή της Συμφωνία των Πρεσπών, δεν έγινε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Ένα άλλο αντεπιχείρημα, στο επιχείρημα «δεν ακυρώνεται», που αναμασούν ως σανό διάφοροι, κυβερνητικοί και μη, για να κρύψουν την απίστευτη υποκρισία τους και την κοροϊδία του ελληνικού λαού.
Η συμφωνία των Πρεσπών δεν θα μπορούσε να περάσει από τη βουλή των Σκοπίων, αν δεν την στήριζαν τα δύο αλβανικά κόμματα. Και για να την στηρίξουν, έλαβαν το μήνυμα από τα Τίρανα και από την Αθήνα.
Από την Αθήνα εκτός από μήνυμα μπορεί να έλαβαν και κάτι άλλο, αλλά αυτό δεν είναι της ώρας.
Αν λοιπόν μια ελληνική κυβέρνηση που πιστεύει πραγματικά ότι η παραχώρηση μακεδονικής γλώσσας και ταυτότητας είναι εθνικό έγκλημα, γιατί δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο, επιδιώξει τη στήριξη των Αλβανών αλλά και άλλων εθνοθρησκευτικών ομάδων των Σκοπίων, και οδηγηθούμε σε υπογραφή μιας άλλης συμφωνίας, που θα αντικαθιστά την πατσαβούρα των Πρεσπών, τότε δεν θα έχουμε στην πράξη ακύρωσή της;
Γιατί λοιπόν αφού υπάρχει αυτή η έστω και θεωρητική δυνατότητα, κατηγορηματικά δηλώνουν ο πρωθυπουργός και τα διάφορα πολιτικά ή άλλα παπαγαλάκια ότι δεν ακυρώνεται;
Πάμε τώρα και στα πιο... ήπια.
Το «ισχυρότερο» επιχείρημα της κυβέρνησης είναι ότι ο Κ. Μητσοτάκης προεκλογικά δεν δεσμεύτηκε ότι θα ακυρώσει τη συμφωνία, άρα δεν παραπλάνησε τον ελληνικό λαό.
Απορώ πραγματικά ποιοι είναι οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού και τον βάζουν να λέει τέτοια επιχειρήματα!
Όταν προεκλογικά έχει πει ή μάλλον έχει καταγγείλει την προηγούμενη κυβέρνηση ότι υπέγραψε μια εθνικά βλαπτική συμφωνία, που «όπως λένε οι πολίτες, η συγκυβέρνηση αντάλλαξε τη μη περικοπή των συντάξεων με το Σκοπιανό» καθώς επίσης και ότι με τη συμφωνία παραχώρησε μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα, που δεν υφίστανται, δεν οφείλει να πει με γενναιότητα στον ελληνικό λαό ότι θα παραμείνει πρωταρχικός στόχος της κυβέρνησης αυτό το εθνικό έγκλημα να αποκατασταθεί πάση θυσία;
Αν κάνει αυτήν τη δήλωση, τότε θα μπορεί να κοιτάξει τον Έλληνα πολίτη στα μάτια. Αν όχι, η στάση του είναι βαθύτατα υποκριτική και θα το βρει μπροστά του πολύ πιο γρήγορα από όσο του λένε οι σύμβουλοί του.
Όμως υπάρχει και ένα άλλο θέμα.
Από τη στιγμή που κάποιος έχει παραδώσει μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα, που όλος ο επιστημονικός κόσμος γνωρίζει ότι δεν υφίστανται αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός το κατήγγειλε προεκλογικά, δεν έχει υποχρέωση αυτός που το κατήγγειλε να αναζητήσει ποινικές ευθύνες από εκείνους που διέπραξαν αυτό το εθνικό έγκλημα;
Ή μήπως δεν είναι εθνικό έγκλημα να παραδίδεις στους σλάβους μακεδονική εθνότητα και γλώσσα;
Πέστε το μας κι αυτό, να ολοκληρωθεί το μενού της παραπλάνησης και της προδοσίας.
Κύριε πρωθυπουργέ, κύριε Δένδια και κύριοι της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας, είναι γνωστό το ρητό που λέει ότι «ένα λάθος δεν διορθώνεται με ένα άλλο και μάλιστα μεγαλύτερο λάθος».
Αυτό προσπαθούσε να μας πείσει ότι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Επικαλούμενος τα εγκληματικά λάθη των προηγούμενων κυβερνήσεων στο Σκοπιανό, οι οποίες όμως δεν υπέγραψαν, πάτησε πάνω σ’ αυτά και τα «διόρθωσε» με την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών.
Τώρα κάνετε κι εσείς το ίδιο λάθος, με τις γέμουσες πολιτικής ανοησίας δηλώσεις και θέσεις σας για το θέμα, ενώ με τη στάση σας νομιμοποιείται ένα εθνικό έγκλημα. Αλλάξτε τες και μη φοβάστε καμία Μέρκελ και κανέναν Σόρος.
Τα Σκόπια μπήκαν στο ΝΑΤΟ, που ήταν το ζητούμενο για τη Δύση.
Άρα, αν είναι ειλικρινείς οι Δυτικοί σύμμαχοί μας, αν πραγματικά αυτό ήθελαν και όχι τη δημιουργία «μακεδονικού έθνους» που θα διεκδικήσει στο μέλλον τη μία και μοναδική Μακεδονία, που είναι Ελλάδα, και την Θεσσαλονίκη, στην "πλάτη" της οποίας παίζονται πολλά παιχνίγια, δεν πρόκειται να σας πιέσει κανείς, κυρίως αν επικαλεστείτε το εθνικό συμφέρον και τη βούληση των Ελλήνων πολιτών.
Μην αυταπατάσθε.
Ο ελληνικός λαός μπορεί να νιώθει ότι υπέστη μια ήττα, λόγω της υπογραφής Κοτζιά-Τσίπρα, όμως η στάση του στο θέμα δεν άλλαξε. Αν συνεχίσετε να τον κοροϊδεύετε με επιχειρήματα που τον προσβάλλουν, θα το διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι. Όμως τότε θα είναι αργά και αν σας πάρει η κατηφόρα, τότε δεν έχει γυρισμό.
Και μια συμβουλή. Μη νιώσετε την κατακραυγή των πολιτών, δεν αφήνει καλή γεύση. Ρωτήστε γι’ αυτό τους υπογράψαντες του ΣΥΡΙΖΑ, πολλοί από τους οποίους είναι πεταμένοι στον κάλαθο των αχρήστων, όπου θα καταλήξουν και όσοι –με την πολιτική έννοια– χρήσιμοι ηλίθιοι διασώθηκαν.
Μια που βρισκόμαστε στην αρχή της σχολικής χρονιάς, πάμε πάλι απ’ την αρχή να πούμε το μάθημά μας.
 • Η Συμφωνία των Πρεσπών δυνητικά αντικαθίσταται από μία άλλη, άρα ακυρώνεται.
 • Και μακεδονικό έθνος και γλώσσα δεν υπάρχουν, και αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα της ελληνικής κυβέρνησης αυτό να απαλειφθεί.

Καθαρές κουβέντες.
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

4 σχόλια :

 1. Οι 2.083.000 Σκοπιανοί έχουν στην κατοχή τους περίπου 621.000 πυροβόλα όπλα ή αλλιώς 29.79 όπλα ανά 100 κατοίκους

  Η γειτονική χώρα «... κατατάσσεται στην 8η θέση στην Ευρώπη και στην 13η στον κόσμο στην κατοχή πυροβόλων όπλων ανά κάτοικο».

  Αυτός είναι ο τίτλος σχετικής αναφοράς στο ενημερωτικό δελτίο Σεπτεμβρίου του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Σκοπίων της ελληνικής πρεσβείας. Πρόκειται για τα αποτελέσματα της έρευνας του ανεξάρτητου οργανισμού «SAS-SmallArmsSurvey», με έδρα την Γενεύη, που απασχολούν ιδιαίτερα τις αρμόδιες αρχές του γειτονικού κράτους αφού οι κάτοικοί του φαίνεται ότι διαθέτουν αναλογικά πολύ περισσότερα πυροβόλα όπλα από τους Ιρακινούς και τους Αφγανούς!
  Σύμφωνα με τη μελέτη του «SAS-SmallArmsSurvey», οι 2.083.000 Σκοπιανοί έχουν στην κατοχή τους περίπου 621.000 πυροβόλα όπλα ή αλλιώς 29.79 όπλα ανά 100 κατοίκους. Από τα όπλα αυτά μόνο τα 169.687 είναι καταχωρημένα ενώ τα υπόλοιπα 451.313 καταγράφονται ως αδήλωτα. Οι εντυπωσιακοί αυτοί αριθμοί τοποθετούν την χώρα στην 13η θέση παγκοσμίως στη σχετική λίστα (αριθμός όπλων ανά 100 κατοίκους). Δηλαδή πολύ μπροστά από κράτη σε εμπόλεμες ζώνες. Για παράδειγμα ο αντίστοιχος αριθμός στο Ιράκ είναι 19,6 πυροβόλα όπλα ανά 100 κατοίκους και στο Αφγανιστάν 12,5.

  Στην πρώτη θέση βρίσκονται οι ΗΠΑ με 120,5 όπλα ανά 100 κατοίκους, ακολουθεί η Υεμένη με 52,8 ενώ στην 3η και 4η θέση παγκοσμίως και αντίστοιχα στην 1η και 2η θέση στην Ευρώπη κατατάσσονται το Μαυροβούνιο και η Σερβία ενώ οι Κύπρος καταλαμβάνει την 7η θέση στον κόσμο με 34 όπλα ανά 100 κατοίκους. Συγκριτικά με το παρελθόν, καταγράφεται εκτόξευση της οπλοκατοχής μεταξύ των Σκοπιανών αφού το 2006 ο αριθμός των καταχωρημένων και αδήλωτων όπλων ανέρχονταν σε 256.000 φτάνοντας σήμερα τα 621.000. Δηλαδή πριν 13 χρόνια αντιστοιχούσαν 12,52 όπλα ανά 100 κατοίκους με τον αριθμό αυτό να έχει πλέον σχεδόν τριπλασιαστεί. Τα πράγματα είναι χειρότερα όσον αφορά στα αδήλωτα πυροβόλα όπλα αφού οι εκτιμήσεις για την χρονιά του 2004 έκαναν λόγο για 100.000 πυροβόλα τη στιγμή που με τους τελευταίους υπολογισμούς έχουμε φτάσει στα 451.313.

  Στο μεταξύ, όσον αφορά στην χώρα μας και βάσει των εκτιμήσεων της ίδιας μελέτης, ο συνολικός αριθμός των πυροβόλων όπλων, που κατέχουν οι Ελληνες ανέρχεται σε 1.920.000. Από αυτά 1.010.000 όπλα είναι δηλωμένα ενώ τα υπόλοιπα 910.000 θεωρούνται ότι δεν είναι καταχωρημένα. Η αναλογία όπλων ανά 100 κατοίκους μεταξύ Ελλήνων και Σκοπιανών είναι 17,6 και 29,79 αντίστοιχα. Ο ίδιος αριθμός στην Αλβανία είναι 12,5 και στην Τουρκία των 13.249.000 πυροβόλων όπλων 16,5.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ (ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΛΑ) ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ;
  Έκρηξη σημειώθηκε σε ερευνητικό κέντρο στην Σιβηρία όπου φυλάσσονται δείγματα ευλογίας και έμπολα, με τις ρωσικές Αρχές να διαβεβαιώνουν πάντως ότι οι παθογόνοι παράγοντες δεν διέρρευσαν.
  Η έκρηξη έλαβε χώρα κατά την διάρκεια επισκευών στον πέμπτο όροφο. Ένας εργάτης υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού.
  Η πυρκαγιά που ακολούθησε εξαπλώθηκε σε εμβαδόν 30 τετραγωνικών μέτρων όμως στην συνέχεια τέθηκε υπό έλεγχο, όπως μεταδίδουν κρατικά μέσα ενημέρωσης.
  Το κέντρο, γνωστό ως Vector, λειτουργούσε ως μυστική μονάδα ανάπτυξης βιολογικών όπλων επί Ψυχρού Πολέμου.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΕ ΝΟΜΟ ΕΠΙΤΡΑΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΣΚΥΛΟΥΣ, ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΗΚΟΥΣ. Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑΣ.
  Το υπουργείο Δικαιοσύνης της Βρετανίας, ήρε την απαγόρευση, που είχε επιβληθεί στο παρελθόν, ώστε να μην καταβροχθίζουν σκύλους και γάτες οι πάσης φύσεως λαθρομετανάστες απο την Άπω Ανατολή.
  Ο λόγος είναι ότι οι Βρετανοί δεν θέλουν να προσβάλλουν τους εκλεκτούς καλεσμένους τους από Ασία μεριά…
  Περί τα 30 εκατομμύρια σκύλοι σφάζονται ετησίως, για να καταναλωθούν, σε ολόκληρη την Κίνα, τις Φιλιππίνες, την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη, το Λάος, το Βιετνάμ και την Καμπότζη, ενώ περίπου 100.000 σκυλιά σφαγιάζονται στο φεστιβάλ κρέατος σκυλιών του Yulin, στην Κίνα.
  Τα περισσότερα έχουν αρπαχτεί από τους δρόμους.

  Στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπάρχει επίσης μια ανερχόμενη αγορά κρέατος και βουτύρου, μεταξύ των κοινοτήτων που κατάγονται από τη Δυτική Αφρική, με το κρέας χιμπατζή να πωλείται σε υπαίθριες αγορές - παρά το παράνομο καθεστώς του.
  Ο ίδιος ο βουλευτής που μπήκε μπροστάρης στον αγώνα των άγγλων ώστε να έχουν οι άνθρωποι στο τραπέζι τους παϊδάκια από σκύλους, τόνισε ότι δεν μπορεί η Βρετανική κυβέρνηση να απαγορεύσει ή να υποδείξει σε άλλα έθνη τι θα φάνε!
  Αναμένεται ο Ρότσιλντ να διατάξει τον Δένδια και τον Κούλη να αρχίσει και στην Ελλάδα η προοδευτική συνήθεια διατροφής με σκύλους, γάτες και πιθήκους. Ήδη τα τυριά κυκλοφορούν σαν χαλάλ.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Νίκος Ταμουρίδης Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ: «Εθνικά επιζήμια» Συμφωνία και εθνικά επιζήμια Κυβέρνηση;

  Είναι φοβερά αυτά που ακούμε και βλέπουμε για τα εθνικά μας θέματα και ιδιαίτερα για την κατάπτυστη συμφωνία παράδοσης της Μακεδονίας μας!
  Πρώτα ο πρωθυπουργός και στη συνέχεια υπουργοί, βουλευτές και στελέχη της κυβερνητικής παράταξης, δηλώνουν ομοθυμαδόν ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι μεν «εθνικά επιζήμια», αλλά δεν μπορούν να την αλλάξουν. Και το χειρότερο, πρόσφατα διά στόματος αδερφής του πρωθυπουργού δηλώνουν ότι θα «τιμήσουν» την συμφωνία, λες και πρόκειται για την νίκη των νικών!!!
  Έχασαν και τις έννοιες των λέξεων ή λένε αυτό που πραγματικά πιστεύουν; Η έννοια του ρήματος τιμώ, μεταξύ ίσων, σημαίνει εκτιμώ, σέβομαι, θεωρώ κάτι ή κάποιον σημαντικό, αποδίδω τιμές και προβάλλω κάτι ή κάποιον ως πρότυπο. Πως μπορεί να προβάλλουμε ως πρότυπο κάτι που είναι «εθνικά επιζήμιο»;
  Οι περισσότεροι βέβαια από τους παραπάνω συμμετείχαν στα μεγαλειώδη συλλαλητήρια παρασταίνοντας τους Μακεδονομάχους και διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους κατά της συμφωνίας! Τώρα, γέμισε ο τόπος από μηδίσαντες που στρέφονται κατά της χώρας τους!
  Είναι «εθνικά επιζήμια» λοιπόν η συμφωνία, επανέλαβε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά «πρόκειται για μια κυρωμένη συμφωνία από την Ελληνική Βουλή και κατά συνέπεια δεν αλλάζει κατά το δοκούν». Θαρρείς και δεν αλλάζει όποτε θέλει κάθε κυβέρνηση προηγούμενες αποφάσεις της Βουλής.
  Είναι «εθνικά επιζήμια» η συσσώρευση εκατοντάδων χιλιάδων παρανόμων μεταναστών στη χώρα μας, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτε, οπότε διαλύεται η ελληνική κοινωνία και η Ελλάδα αλλάζει χέρια.
  Είναι «εθνικά επιζήμιος» ο αυξανόμενος σφιχτός κλοιός των Τούρκων, αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι, οπότε ας πάμε για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.
  Είναι «εθνικά επιζήμια» η συμφωνία που προωθείται στην Κύπρο, αλλά τι να κάνουν αφού έτσι θέλουν οι «μεγάλοι».
  Αν για όλα όσα γίνονται και είναι «εθνικά επιζήμια» δεν μπορεί η κυβέρνηση να κάνει κάτι, τότε γιατί υπάρχει; Γιατί την ψήφισε ο Ελληνικός λαός; Τι την θέλουμε;
  Η «εθνικά επιζήμια» συμφωνία των Πρεσπών ακυρώνεται και αυτό το έχουν αναλύσει κατά κόρον έγκριτοι νομικοί, διεθνολόγοι και συνταγματολόγοι. Και πρώτα από όλα γιατί η όλη διαδικασία υπογραφής ήταν συνταγματικά απαράδεκτη και από τις δύο πλευρές, ενώ τα Σκόπια κοροϊδεύουν τόσο εμάς όσο και τη διεθνή κοινότητα και δεν την τηρούν ή μάλλον την τηρούν στα δικά τους μέτρα, γεγονός που αποτελεί διεθνώς νομικά πρώτιστο κριτήριο ακύρωσης από την Ελλάδα.
  Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως τα εθνικά μας θέματα είναι πάνω από όλα! Πάνω από τα οικονομικά, πάνω από τα προσωπικά μας οικονομικά, πάνω από τα κοινωνικά, πάνω από τα λοιπά θέματα. Διότι, χωρίς πατρίδα, χωρίς έθνος σύντομα θα γίνουμε απόλυτοι δούλοι ξένων και εγχωρίων παραγόντων, οι οποίοι θα μας διαλύσουν και οικονομικά! Πρώτα η πατρίδα λοιπόν και μετά όλα τα υπόλοιπα!
  Όσον δε αφορά τα τελευταία γεγονότα, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι μάλλον η κυβέρνηση είναι «εθνικά επιζήμια» αφού αδυνατεί να εκτελέσει αυτά, για τα οποία την εξέλεξε ο Ελληνικός λαός και να υπερασπίσει τα εθνικά μας δίκαια!
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...