Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ;

ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ (επί λέξει στην βουλή: «οι έλληνες γερνούν, θα κάνω μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας, θα τους μπολιάσω με πρόσφυγες, έτσι θα λύσω το δημογραφικό μας πρόβλημα, είμαι υπερήφανος που θα μετατρέψω τον λαό μου σε πολυπολιτισμικό»), ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ, ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ. ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ Ή Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; Χθεσινό μήνυμα του ηγέτη Βουλγαρίας Μ.Μπορίσοφ στον πράκτορα του Σόρος Μητσοτάκη: «Σε περίπτωση που ξένοι επιχειρήσουν να περάσουν τα σύνορα και να εισέλθουν στο βουλγαρικό έδαφος από την Τουρκία και θελήσουν να κατεδαφίσουν τα συρματοπλέγματα, εγώ και ο υπουργός Άμυνας, θα διατάξουμε να πυροβολήσουν οι στρατιώτες μας στο ψαχνό».


"Όταν οι λαθρομετανάστες πατάνε τα χώματα της φτωχής  πατρίδος μας κρατάνε στα χέρια τους ένα υπερσύγχρονο κινητό τηλέφωνο, με το οποίο αρχίζουν αμέσως να φωτογραφίζονται. Αυτό σημαίνει ότι είναι καλά φορτισμένα. Από την άλλη, οι εισβολείς δηλώνουν ότι έχουν χάσει τα χαρτιά τους.  Το κινητό τους όμως δεν το «χάνουν» ποτέ.  Θα κινηθούν αστραπιαία προς τα σημεία συγκεντρώσεως που από πριν τους έχουν γνωστοποιηθεί,  σαν  καλοκουρδισμένος  στρατός  εισβολής.  Δίδεται στους εισβολείς, μόλις πατήσουν τα ποδάρια τους εδώ, ένας «Οδηγός Επιβίωσης στην Ελλάδα».  Έχουν λεπτομερέστατη πληροφόρηση για το που θα πάνε, πώς θα πάνε, τι συγκοινωνιακά μέσα θα χρησιμοποιήσουν, πόσο κοστίζουν, τι Υπηρεσίες ζητούν, τι δικαιώματα έχουν εκεί που θα πάνε, κλπ." 


ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ 2076 ΣΤΗΝ ΑΤΟΥΝΑ (ΑΘΗΝΑ) ΤΟΥ ΑΛ ΓΙΟΥΝΑΝ (ΜΕ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ, 6η τοῦ μηνὸς Moυχαρράμ, ἔτος 1499, ΜΕ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ).


Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης
Είναι εκπληκτική η ταχύτητα με την οποία προσαρμόζονται οι εισβάλοντες μέτοικοι στην χώρα μας. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάτι το οποίο λειτουργεί ταχύτατα, και αυτό δεν είναι ούτε οι προσφυγοκάπηλες ΜΚΟ, ούτε οι Διεθνείς Οργανώσεις. Υπάρχει ένα σχέδιο το οποίο εδράζεται στην σύγχρονη τεχνολογία και το οποίο υλοποιείται ΚΥΡΙΩΣ με τα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα. Εάν δηλαδή, κοπεί το σήμα των κινητών τηλεφώνων στα σύνορά μας, η οργάνωση μεταφοράς και προσαρμογής των αλλοδαπών στην χώρα μας θα καταρρεύσει.
Καταλάβατε τώρα φαντάζομαι γιατί οι τηλεπικοινωνίες της χώρας πήγαν στους γερμανούς μέσω της «ελεύθερης οικονομίας», του χρέους, και τόσων άλλων χαριτωμένων δικαιολογιών.
Θα έχετε παρατηρήσει ότι όταν οι υστερόβουλοι αλλογενείς πατάνε τα χώματα της πατρίδος μας κρατάνε στα χέρια τους ένα υπερσύγχρονο κινητό τηλέφωνο, με το οποίο αρχίζουν αμέσως να φωτογραφίζονται. Αυτό σημαίνει ότι είναι καλά φορτισμένα. Από την άλλη, οι εισβάλοντες δηλώνουν ότι έχουν χάσει τα χαρτιά τους.
Το κινητό τους όμως δεν το «χάνουν» ποτέ. Πως γίνεται αυτοί οι φτωχοί και κακορίζικοι άνθρωποι να έχουν κινητό τηλέφωνο που κοστίζει στις χώρες τους έως δύο ετήσια εισοδήματα και ήρθαν στην Ελλάδα λόγω της κακής τους μοίρας; Αλλά και να μην είχαν τηλέφωνο κάποιοι τούς το έδωσαν διότι όπως θα δούμε παρακάτω είναι ένα εργαλείο που θα τους βοηθήσει πάρα πολύ στον να κινούνται σε κάθε γωνιά της χώρας που εισβάλουν, άρα και στην Ελλάδα μας.
Αποτελεί το κινητό τηλέφωνο ένα εργαλείο πάνω στο οποίο έχει δημιουργηθεί ένα ολόκληρο σύστημα για την ταχύτατη, έως αιφνιδιαστική, εδραίωσή τους στην Ελλάδα. Όλα είναι τόσο τέλεια οργανωμένα από τους εντός και εκτός της Ελλάδος μισέλληνες που μας διαφεντεύουν! Επειδή τίποτα λοιπόν δεν έχει αφεθεί στην τύχη, έτσι και τα κινητά χρησιμοποιούνται για την επίτευξη των διαολικών σχεδίων τους.
Θα δούμε τον τρόπο που χρησιμοποιούν τα κινητά αρχίζοντας από την λιγότερο προς την περισσότερο σημαντική λειτουργία τους.
Ένας λόγος που έχουν σύγχρονα κινητά είναι για να βρίσκουν την κατεύθυνση της Μέκκας προς την οποία θα προσκυνήσουν μόλις ξεμπουκάρουν στην χώρα των απίστων, στην Ελλάδα. Έτσι θεωρούν την Ορθόδοξη Ελλάδα μας. Προσκυνώντας, ευχαριστούν τον Μωάμεθ που τους αξίωσε να μετέχουν στον αγώνα εξάπλωσης του Μωαμεθανισμού, σύμφωνα με το Κοράνι.
Ότι κάνουν το κάνουν κατόπιν εντολών του Κορανίου, και την άδεια φυσικά, των νεοταξιτών.

 Για διαβάστε στην παρακάτω φωτογραφία μερικές από τις εντολές που τους δίνει το Κοράνι, που σημειωτέον, δεν θεωρεί δολοφόνο κάποιον που σκοτώνει άπιστο, δηλαδή μη μουσουλμάνο.Αυτό το γράφω διότι στην Ελλάδα εισβάλουν μέτοικοι από τον σκληρό πυρήνα των ισλαμικών χωρών, που σημαίνει ότι είναι άγνωστος ο αριθμός των ταλιμπανοφρόνων. Επίσης, πολλοί στην Ελλάδα δεν θέλουν ν’ αναλογισθούν τι τους περιμένει.
Κατεβάζουν λοιπόν εφαρμογές (apps) στα κινητά τους που τους δείχνουν την κατεύθυνση της Μέκκας για να προσκυνήσουν τον Μωάμεθ.
Ένας άλλος λόγος που έχουν σύγχρονα κινητά είναι διότι μέσω του συστήματος εντοπισμού θέσεως (GPS) που διαθέτουν τα κινητά τους, μόλις οι επίβουλοι εισβάλουν, ξέρουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται ούτως ώστε να γνωρίζουν ακριβώς προς τα πού πρέπει να κινηθούν χωρίς χρονοτριβή, αλλά και με σιγουριά.
Θα κινηθούν αστραπιαία προς τα σημεία συγκεντρώσεως που από πριν τους έχουν γνωστοποιηθεί. Επίσης, και είναι πολύ σημαντικό αυτό, μόλις πάρουν κάρτες με ελληνικούς τηλεφωνικούς αριθμούς, τις οποίες παίρνουν άμεσα, μπορούν και μιλάνε με τις χώρες τους πάμφθηνα! Βλέπουμε λοιπόν πως ΚΑΙ οι, δήθεν, ιδιωτικές εταιρείες συμμετέχουν στην επιβολή της Νέας Τάξης αδιαφορώντας φυσικά για το αέρινο χρήμα.
Ο μπαγκλαντεσιανός, για παράδειγμα, έχει εξαπλάσιο χρόνο ομιλίας για να μιλάει στο Μπαγκλαντές, απ’ ότι έχει ο Έλληνας για να μιλάει σε Ευρωπαϊκές χώρες με τα ίδια χρήματα.
Δείτε, στον παρακάτω πίνακα τμήμα τιμοκαταλόγου τηλεφωνικής εταιρείας στην Ελλάδα, τον χρόνο που έχουν στην διάθεσή τους οι μετανάστες για να μιλάνε στις χώρες τους και θα καταλάβετε πάρα πολλά.
Τέλος, ο σπουδαιότερος λόγος για τον οποίο έχουν σύγχρονα κινητά οι επελαύνοντες μέτοικοι είναι διότι η όλη επιχείρηση αλλοίωσης του πληθυσμού της Ελλάδος βασίζεται στον αιφνιδιασμό και συντονισμό. Προσέξτε. 

Δίδεται στους εισβολείς, μόλις πατήσουν τα ποδάρια τους εδώ, ένας «Οδηγός Επιβίωσης στην Ελλάδα».

(Υπάρχουν και ξεχωριστοί οδηγοί επιβίωσης για την Αθήνα και Θεσσαλονίκη). Αυτός ο Οδηγός, έχει 51 σελίδες στις οποίες υπάρχουν οδηγίες, πληροφορίες και τα στοιχεία διαφόρων Υπηρεσιών. Εκδίδεται από την ΜΚΟ, τους Γιατρούς – αν και το ορθό είναι «Ιατρούς» – του Κόσμου.
Η πρώτη οδηγία που παρέχει ο Οδηγός στους μετανάστες είναι να κατεβάσουν στα κινητά τους μία εφαρμογή, με την οποία θα μπορούν να σαρώνουν (scan) γραμμωτούς κώδικες (barcode) ή κώδικες γρήγορης ανταπόκρισης, τους γνωστούς QR (QR < Quick Response = Γρήγορη Ανταπόκριση). 
Θα δούμε το «γιατί» παρακάτω. Ως γνωστόν οι γραμμωτοί κώδικες έχουν το 666 και οι QR έχουν τον Ναό του Σολομώντος. 
Η δεύτερη σημαντική οδηγία είναι να κατεβάσουν μία εφαρμογή, μέσω QR κωδικού, η οποία είναι ένα μικρό λεξικό που βοηθά τους νεοεισελθόντες να επικοινωνούν για τα βασικά. Παρέχεται μάλιστα η δυνατότητα μέσω του μικρού αυτού λεξικού, οι προτάσεις που θέλουν να πουν οι μετανάστες αλλά δεν γνωρίζουν άλλα γράμματα πέραν των αραβικών κλπ, και επομένως δεν μπορούν να τις διαβάσουν, να εκφωνούνται από το κινητό τους. Οι παγκοσμιοποιητές για όλα βρίσκουν λύσεις αρκεί να εξυπηρετούν τα σχέδιά τους. 
Τα στοιχεία των διαφόρων ωφελίμων Υπηρεσιών του «Οδηγού» για τους μετανάστες, παρέχονται μέσω QR κωδικού. Οι μετανάστες, πολύ απλά, σαρώνουν με το κινητό τους τον QR κωδικό που αντιστοιχεί στην Υπηρεσία ενδιαφέροντός των και άμεσα εμφανίζονται στο κινητό τους όλες οι πληροφορίες που θα ήθελαν.
Έχουν λεπτομερέστατη πληροφόρηση για το που θα πάνε, πώς θα πάνε, τι συγκοινωνιακά μέσα θα χρησιμοποιήσουν, πόσο κοστίζουν, τι Υπηρεσίες ζητούν, τι δικαιώματα έχουν εκεί που θα πάνε, κλπ. Τους παρέχεται η τέλεια πληροφόρηση. Για τους μετανάστες, ευρωπαίοι και έλληνες πολιτικοί, βρήκαν λύσεις για να κάνουν την είσοδό τους και την παραμονή τους ευκολότερη. Η παραμονή όμως των Ελλήνων στην Ελλάδα είναι δύσκολη, αλλά «πασχίζουν» να βρουν λύση.


Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται, ως υπόδειγμα, πως είναι τυπωμένες οι Υπηρεσίες και οι αντίστοιχοι QR κωδικοί και οι παρεχόμενες Υπηρεσίες στον Οδηγό Επιβίωσης.


Οι Υπηρεσίες που αναφέρονται στον Οδηγό Επιβίωσης στην Ελλάδα, για την εξυπηρέτηση των μεταναστών, είναι πάρα πολλές. Αναφέρω μόνο μερικές. 

Γιατροί του Κόσμου, Γιατροί χωρίς Σύνορα, Κοινωνικό ΕΚΑΒ, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Το Χαμόγελο του Παιδιού, Άρσις, Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Νόστος, Φάρος, Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, Ομάδα Δικηγόρων για τα Δικαιώματα των Προσφύγων και των μεταναστών, Κέντρο Ένταξης Μεταναστών, Δανικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες (Ναι, ήρθαν και από την Δανία), Κέντρο Προστασίας για την Γυναίκα και το Παιδί, Κιβωτός του Κόσμου, Συνήγορος του Πολίτη, Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι, Color Youth Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας, Praxis, Αποστολή, Amurtel Hellas, και πολλές άλλες.
Έτσι έχει λοιπόν το σχέδιο της άμεσης προσαρμογής των μεταναστών στην Ελλάδα. Η διαχείριση όλων αυτών των πληροφοριών που προσφέρονται στους μετανάστες γίνονται μέσω κινητού τηλεφώνου.
Γι αυτόν τον λόγο έρχονται όλοι με σύγχρονα κινητά. Το κινητό τους τηλέφωνο είναι συνυφασμένο με την προσαρμογή τους και την ύπαρξή τους στην Ελλάδα. 
Tους παρέχεται όπως είδαμε και φθηνό κοστολόγιο συνομιλιών με την χώρα τους για να μπορούν να προσκαλέσουν εδώ και τους συγγενείς τους, αφού τους παρέχεται και αυτό τα δικαίωμα στα πλαίσια του φιλανθρωπισμού και της δημοκρατίας. Μιας φιλανθρωπίας που είναι επιλεκτική και μιας Δημοκρατίας που δεν έχει αδιέξοδα.
Να είστε σίγουροι ότι η σύγχρονη τεχνολογία δεν θα δινόταν στις μάζες εάν δεν εξυπηρετούσε την επιβολή της Νέας Τάξης.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 

5 σχόλια:

 1. ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ, ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ. ΠΩΣ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ» ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
  Με καταγγελία «φωτιά», ο γνωστός, έμπειρος και έγκυρος διπλωματικός συντάκτης της ΕΡΤ Νίκος Μελέτης, γράφει χθες στο twitter: «Μα είναι δυνατόν τις ημέρες αυτές να είναι ελληνική δημοσιογραφική αποστολή οργανωμένη και πληρωμένη από την τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία;»
  Mείζον θέμα προκύπτει από τη δημοσίευση στημένων από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ρεπορτάζ στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας σε ελληνικά μέσα ενημέρωσης, την ώρα που ο τουρκικός στρατός εξολοθρεύει τους Κούρδους – θέμα που εκθέτει ανεπανόρθωτα την ελληνική δημοσιογραφία, την Ελλάδα, αλλά και την κυβέρνηση. Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες πως τα ρεπορτάζ αυτά όχι μόνο είναι στημένα, αλλά και «πληρωμένα» από την τουρκική προεδρία.
  Η ΕΣΗΕΑ, το υπουργείο Εξωτερικών και το Μέγαρο Μαξίμου πρέπει να παρέμβουν εδώ και τώρα, προκειμένου να σταματήσουν τον διασυρμό της χώρας από τα συγκεκριμένα τρία (τόσα φαίνονται προς το παρόν) μέσα ενημέρωσης, που έστειλαν απεσταλμένους στον τόπο του εγκλήματος, εκεί δηλαδή όπου ο Ταγίπ Ερντογάν βομβαρδίζει και σφάζει τους Κούρδους, μεταξύ των οποίων αμάχους και γυναικόπαιδα, αλλά και την ώρα που η Τουρκία κάνει εισβολή στην ΑΟΖ της Κύπρου και απειλεί στο Αιγαίο.
  Οι Έλληνες δημοσιογράφοι δεν καταγράφουν την εθνοκάθαρση και τη γενοκτονία που συντελείται από τον τουρκικό στρατό, αλλά το πόσο… καλά είναι τα κέντρα φιλοξενίας που στήνει ο Ερντογάν για τους πρόσφυγες. Κέντρα φιλοξενίας πάνω στα πτώματα των Κούρδων και σε έδαφος της Συρίας που έχει καταπατήσει η Άγκυρα, παραβιάζοντας κάθε έννοια Διεθνούς Δικαίου.
  Με λίγα λόγια, τα συγκεκριμένα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, ηθελημένα ή μη, παίζουν το παιχνίδι του Τ. Ερντογάν και ενισχύουν την προπαγάνδα του ότι «εισέβαλε στη Συρία για το καλό των προσφύγων». Δικαιολογούν και ξεπλένουν το αίμα από τα χέρια του με τη σφαγή που συντελείται σε βάρος ενός δοκιμαζόμενου λαού, του κουρδικού, τη στιγμή που όλος ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί από τις θηριωδίες του Τούρκου προέδρου.
  Η σύμβουλος Τύπου της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα Duygu Leloglu, ανέβασε φωτογραφία με δημοσιογράφο τού ενός από τα τρία ελληνικά ΜΜΕ που βρίσκονται στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας με δύο πρόσφυγες και έγραψε στη λεζάντα ότι «πρόκειται για ταξίδι που οργάνωσε η τουρκική προεδρία για ελληνικά media, με πρώτο σταθμό το κέντρο προσφύγων».
  Γιατί τα εν λόγω ΜΜΕ δεν ζήτησαν να πάνε να κάνουν ρεπορτάζ στα τουρκικά παράλια, εκεί όπου καθημερινά επιβιβάζονται από τους Τούρκους δουλεμπόρους μετανάστες και πρόσφυγες για να περάσουν παράνομα στα ελληνικά νησιά;
  Μάλλον ένα τέτοιο ρεπορτάζ δεν τύγχανε της έγκρισης του Ταγίπ Ερντογάν… Αντ’ αυτού, μας παρουσίασαν μια ειδυλλιακή εικόνα από τα hot spots στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας, εκεί όπου πήγαν δήθεν ως… πολεμικοί ανταποκριτές.
  Ζ.Π.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ.
  Το πρόγραμμα του εγχώριου υποβρυχίου της Τουρκίας (MiLDEN) έχει επίσημα ξεκινήσει, υποστηρίζει το «C4 Defence».
  Όπως ανέφερε στο 9ο Σεμινάριο Ναυτικών Συστημάτων ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής για τα ναυπηγεία στο υπουργείο Άμυνας, υποναύαρχος Mehmet Sari, έχουν ήδη οριστεί οι πρώτοι υπεύθυνοι και έχουν γίνει οι πρώτες τοποθετήσεις προσωπικού.
  Το πρώτο υποβρύχιο αναμένεται να έχει εισέλθει σε υπηρεσία το β΄ μισό της δεκαετίας του 2030. Η σχεδίαση και η ανάπτυξη του προγράμματος MiLDEN θα ωφεληθεί από το πακέτο τεχνογνωσίας και τεχνολογίας που αποκτήθηκε από τη Γερμανία με το πρόγραμμα των 6 υποβρυχίων Type 214TN, η σύμβαση προμήθειας των οποίων υπογράφθηκε στις 22 Ιουνίου 2011.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ρομά ξυλοκόπησαν πάλι αστυνομικούς στο Μενίδι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Η ΠΙΟ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΜΕΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΕΘΝΩΣ.
  Άγρια επίθεση από ομάδα Ρομά δέχτηκαν αστυνομικοί, που κλήθηκαν για διατάραξη κοινής ησυχίας στο Μενίδι το βράδυ της Τετάρτης.
  Συγκεκριμένα, αστυνομικοί μετέβησαν στην οδό Μενελάου Λουντέμη στις 22:30 με περιπολικό και στη θέα του, δέκα άτομα Ρομά βγήκαν από το σπίτι και τους επιτέθηκαν με μανία με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τους δύο αστυνομικούς.
  Άμεσα κλήθηκαν ενισχύσεις στο σημείο, με τις αστυνομικές δυνάμεις να προχωρούν σε προσαγωγές τριών ατόμων. Οι αστυνομικοί διακομίστηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: «Νίκη της Δημοκρατίας στην Ελλάδα η ήττα της Χρυσής Αυγής στις εθνικές εκλογές». ΑΥΤΟ ΠΟΝΟΥΣΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ…

  «Είναι πρώτη φορά που έρχομαι ως νεοεκλεγείς πρωθυπουργός. Αποδείξαμε νομίζω ότι μπορούμε να νικήσουμε το λαϊκισμό και αυτή η νίκη μας ήταν επίσης μια νίκη για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη, καθώς επιτύχαμε να εξαλείψουμε την άκρα Δεξιά και τη Χρυσή Αυγή απο το ελληνικό κοινοβούλιο», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσερχόμενος στη σύνοδο του ΕΛΚ στις Βρυξέλλες.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ. ΟΤΑΝ ΕΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΕΒΑ ΘΑ ΜΠΕΚΡΟΠΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΗΜΕΝΣ.

  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ
  15-16/10/2019

  Συνολικά 20 βάρκες αποβίβασαν 661 λάθρο

  ΛΕΣΒΟΣ
  1.Καλό Λιμάνι,53 άτομα
  2.Τσόνια,44 άτομα
  3.Αγ. Δημήτριος,48 άτομα
  4.Πάμφιλα,14 άτομα
  5.Μόλυβος,35 άτομα
  6.Πλωμάρι,39 άτομα

  ΣΑΜΟΣ
  1.Βαθύ, 26 άτομα
  2.Καρλόβασι, 53 άτομα
  3.Πυθαγόρειο, 49 άτομα
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.