Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019

Η ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ, Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ. Η ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ, ΟΛΟ ΧΑΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ, ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ 200 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821.


Η ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, (επιβεβαιώνοντας την ρήση του Ιωάννου Μεταξά), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ, ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΝΑΥΑΡΧΟΙ, ΚΛΠ ΕΜΦΟΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΚΡΑΙΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ. Θα συζητήσουν οι προδότες, οι εφιάλτες, τον εορτασμό της Εθνεγερσίας. Θα συζητούσε ο Εφιάλτης με τον Ξέρξη τον εορτασμό της Θυσίας του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες;
 
 
Μα πόσο καλός πρέπει να είναι ένας ψυχίατρος για να ερμηνεύσει τα νεοελληνικά τεκταινόμενα στον χώρο της πολιτικής; Ο Κάρολος Γιουγκ θα τα είχε προφανώς χαμένα.
Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ τοποθετήθηκε από τον αλλόφυλο πρωθυπουργό, γόνο μιας διεφθαρμένης μαφιόζικης ξένης οικογενειοκρατίας, που θέλει να αντικαταστήσει τον Ελληνικό λαό με μωαμεθανούς, σαν υπεύθυνη του εορτασμού του 1821.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ: «Ο Δημήτρης Κουτσούμπας συνάντησε χθες την Γιάννα Αγγελοπούλου.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, συναντήθηκε σήμερα με την Πρόεδρο της Επιτροπής Ελλάδα 2021, Γιάννα Αγγελοπούλου, στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ.
Όπως αναφέρει το ΚΚΕ, στη συνάντηση έγινε αναλυτική ενημέρωση για τους στόχους και τις επιδιώξεις της Επιτροπής, η οποία συστάθηκε για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, στόχους που εξέθεσε η κ. Αγγελοπούλου και με αφορμή την εκδήλωση, χθες, στη Βουλή.
Ο Δ. Κουτσούμπας επεσήμανε ότι θα μελετήσει τις προτάσεις και τους προβληματισμούς της Προέδρου της Επιτροπής, παρακολουθώντας την πορεία της Επιτροπής και των δράσεών της».


George Orwell 1949. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΑ «1984». ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ:
«Τα γεγονότα του παρελθόντος, δεν έχουν αντικειμενική ύπαρξη, αλλά επιβιώνουν μόνο σε γραπτές αφηγήσεις και ανθρώπινες μνήμες. Το παρελθόν είναι οτιδήποτε περιέχεται στα γραπτά και τις μνήμες.

Και αφού το Κόμμα (η Λέσχη Μπίτελμπεργκ, η Μασονία, ο Σιωνισμός κ.ο.κ) ελέγχει πλήρως τα αρχεία, και εξίσου τα μυαλά των μελών του, έπεται ότι το παρελθόν είναι οτιδήποτε το Κόμμα θέλει να είναι».


Η ΝΕΑ ΠΑΤΡΙΔΟΓΝΩΣΙΑ.
Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου δεν πήγε εκεί ως πρέσβειρα της επιτροπής 2021, για τα 200 χρόνια από το 1821, πήγε εκεί ως πρέσβειρα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και αποκάλυψε το σχέδιο για το πώς θέλει την Ελλάδα τις επόμενες δεκαετίες.
Μέχρι και ο αλλόφυλος Κούλης την άκουγε με γουρλωμένα μάτια.. μην τυχόν του ξεφύγει καμία εντολή της Γιάννας… ενώ ο μασόνος Παυλόπουλος παρακολουθούσε ευλαβικά…
Για «ζέσταμα» η Γιάννα Αγγελοπούλου λίγο μετά το ξεκίνημα των δηλώσεων της, ανέφερε ότι, « κομμάτι της Ελλάδας που θέλουμε να περιγράψουμε είναι τόσο ο Γιάννης Αντεντοκούμπο και ο Καχι Καχιασβίλι όσο και ο Ιμάμ Ζαχαρίας.»
Σημειώστε δε ότι στα λεπτά που μίλησε η πρέσβειρα… η αναφορά στα ονόματα των ηρώων του 1821 ήταν μηδενική.
To τι τελικά έχει σχεδιάσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων και το οποίο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, το περιέγραψε συνοπτικά και με τον καλύτερο τρόπο η Αγγελοπούλου, αναφέροντας ότι «όλοι μαζί καλούμαστε να συνδιαμορφώσουμε αυτή τη νέα πατριδογνωσία…».

Οι τοκογλύφοι της Γερμανίας βλέποντας το αυξανόμενο χρέος της Ελλάδος και την καταστροφή της οικονομίας της από την δημογραφική εξέλιξη, έπεισαν τον Σημίτη, ήδη από το 2000, να υπογράψει μυστικό πρωτόκολλο, βάσει του οποίου, στα επόμενα 30 χρόνια, η Ελλάδα πρέπει να υποδεχθεί σαν μόνιμους κατοίκους στο εσωτερικό της τουλάχιστον 15.000.000 νέους – νέους στην ηλικία μωαμεθανούς. Αυτοί θα γίνουν τα εργατικά χέρια που θα δουλέψουν για να αποπληρώσουν στους τοκογλύφους τα χρέη. Όλοι οι πρωθυπουργοί μαθαίνουν γι αυτή την Ελληνική υποχρέωση και δεν μπορούν να προβάλλουν αντιρρήσεις. Ορισμένοι μάλιστα νοιώθουν πραγματικό ενθουσιασμό γι αυτό το σχέδιο, όπως ο Τζέφρυ Παπανδρέου, ο Τσίπρας (που πέταξε από την χαρά του όταν τον ενημέρωσε σχετικά ιδιωτικά η Μέρκελ και μετά έγινε φανατικός θαυμαστής και υποστηρικτής της Μέρκελ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης) και ο Κούλης. Βέβαια ο Κούλης γνωρίζει για το σχέδιο από πρώτο χέρι από τον Σόρος και την Λέσχη Μπίλντελμπεργκ – η δυσκολία του είναι να πείσει τους αντιδρώντες συνεργάτες του.
ΑΡΑ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ 15.000.000 ΝΕΑΡΟΥΣ Η ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ, (ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΤΟΙΜΟΓΕΝΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ). Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΘΑ ΕΚΤΙΝΑΧΘΕΙ ΣΤΑ 25.000.000 ΝΕΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ο ιουδαίος φιλόσοφος Derrida. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ:
«Να αποδομηθούν τα έθνη-κράτη με τις απαγορευτικές μεταναστευτικές πολιτικές και την ρητορική του εθνικισμού, της εντοπιότητας, την μεταφυσική της πατρώας γης και της μητρικής γλώσσας, να αποδομηθεί η ταυτότητα που έχτισαν τα έθνη-κράτη προκειμένου να προστατεύσουν τον εαυτό τους από Εβραίους, Άραβες και μετανάστες».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...