Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2019 ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΚΙΑ. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΞΗΓΟΥΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕΝΟΣ: «ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΣΑΜΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠ’ ΟΤΙ ΛΟΓΑΡΙΑΖΑ».
odosdrachmis
Περισσότερα από τέσσερα στα δέκα παιδιά που γεννήθηκαν στη Σάμο από τις αρχές του 2019 μέχρι το τέλος του τρέχοντος Οκτωβρίου, είναι Μουσουλμανάκια. Όπως  αναφέρει η samiaki.tv από την αρχή του έτους μέχρι και τις 31/10 γεννήθηκαν στο νησί 226 παιδιά από τα οποία μόνο τα 120 ήταν Ελλήνων και τα 96 αλλοδαπών, προφανώς όλα τους από Μουσουλμάνες μητέρες.

ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΡΜΠΑΝ ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 44%. ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 33% ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 23%. Ο ΟΥΓΓΡΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΞΑΝΑΑΝΘΙΖΕΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΥΣΣΑΞΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ.


«Προς γνώση της Σαμιακής Κοινωνίας πληροφορούμε ότι το χρονικό διάστημα από 01-01-2019 έως και 31/10/2019 η μοναδική υπηρετούσα, με μετακίνηση, Παιδίατρος στο Νοσοκομείο μας, εξέτασε στα εξωτερικά ιατρεία της Παιδιατρικής Κλινικής 4.592 παιδιά και νοσήλευσε 293 παιδιά.Επιπλέον, εξέτασε 226 νεογνά, που γεννήθηκαν στη Μαιευτική –Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου μας, εκ των οποίων 130 ημεδαπά και 96 αλλοδαπά (προσφύγων-μεταναστριών).», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Γεγονός είναι ότι, πολλές αλλοδαπές μητέρες, κατάλληλα δασκαλεμένες από τους διακινητές,  επιδιώκουν να συνδυάσουν την είσοδό τους στη χώρα με τη γέννηση παιδιών προκειμένου αυτά να μείνουν μόνιμα και να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια. Η πρακτική αυτή αναμένεται να ενισχυθεί ύστερα και από την ψήφιση του νέου  μεταναστευτικού νόμου της κυβέρνησης Μητσοτάκη που δίνει προτεραιότητα στα παιδιά και στη συνένωση οικογενειών, 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι αφίξεις μουσουλμάνων μεταναστών στα νησιά και στον Έβρο λέγεται ότι μπορεί να ξεπερνούν πλέον και τα 700 άτομα την ημέρα, αφού πολλοί από τους εισερχόμενους δεν καταγράφονται, ή οι αρμόδιες υπηρεσίες παρέχουν σκόπιμα ή μη ελλειπή στοιχεία.
Ότι δεν καταφέρθηκε σε 400 χρόνια από τους Οθωμανούς, το κατάφεραν τώρα σε 2 δεκαετίες οι «κυβερνήσεις» μας.  Η χώρα έχει ένοπλες (ή  άοπλες;)  δυνάμεις. Δεν  κάνουν  το  καθήκον  τους.  Δεν  υπερασπίζονται  τα  σύνορα.  Η Ελλάδα ταχύτατα Ισλαμοποιείται.

Οι «κυβερνήσεις»  της  πρεσβείας  και  του  Σόρος  θα μοιράσουν αφειδώς σε όλους τους λαθρομετανάστες Ελληνικές υπηκοότητες.  Άλλωστε  το  είπε  επίσημα  στην  βουλή  ο  Κούλης.  «Όποιος δικαιούται άσυλο θα το παίρνει γρήγορα». Κυριάκος Μητσοτάκης.  Και  ποιος  δεν  δικαιούται; 
(Στο  συμμαχικό  Ισραήλ του  φίλου  Νετανιάχου,  από  το  2009  μέχρι  σήμερα  εγκρίθηκαν  τέσσερα  (4),  ναι,  τέσσερα,  αιτήματα  ασύλου).  
Σύντομα θα μπουν στην Βουλή πολλοί νέοι μουσουλμάνοι Βουλευτές.
Οι Έλληνες σταδιακά θα καταστούν μειοψηφία, λόγω του πολύ χαμηλού δείκτη γεννήσεων, που  είναι γύρω στο 1, εν σχέσει με των εποίκων, που είναι κοντά στο 5.
Η χώρα μας θα γεμίσει τζαμιά, οι έχοντες και κατέχοντες Έλληνες πλούσιοι θα σηκωθούν και θα φύγουν για το εξωτερικό.
Η Ελλάδα θα ρημάξει.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
 Υ.Γ.
ΖΑΒΟΣ  ΣΟΡΟΣ  ΚΟΥΛΗΣ:  "ΕΙΜΑΙ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ  ΝΑ  ΒΛΕΠΩ  ΤΗΝ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΜΑΣ  ΝΑ  ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ  ΣΕ  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ".

Ο  Σόρος  Κούλης  ξέρει  καλά  ότι  τα  9/10  των  λαθρομεταναστών  είναι  μουσουλμάνοι  και  μάλιστα  φανατικοί  μουσουλμάνοι.  Δεν  είναι  π.χ.  χριστιανοί  πάμπτωχοι  Αιθίοπες.  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.  Δεν  είναι  βουδιστές  ή  ινδουϊστές.  Ο  Δαλάϊ  Λάμα  καθημερινά  επιτίθεται  στην  λαθρομετανάστευση.  Δεν  είναι  Κινέζοι  αλλά  μουσουλμάνοι  τουρκογενείς  Ουιγούροι  εκ  Κίνας,  που  δεν  εγκαθίστανται  ούτε  στην  Τουρκία,  αλλά  κατευθύνονται  στην  Ελλάδα.  Άρα  να μην  κρυβόμαστε  πίσω  από το  δάχτυλό  μας.  Η  δήλωσή  του  ουσιαστικά  σημαίνει:  "ναι,  το  γνωρίζω  ότι  μόνο μουσουλμάνοι  εποικίζουν την Ελλάδα.  Είμαι  υπερήφανος  που  θα  καταστήσω  την  Ελλάδα  μουσουλμανική".  "Ναι,  είμαι  υπερήφανος  γιατί  κατευθύνω  την  αναίμακτη   αργή  γενοκτονία  του  Ελληνικού  λαού".
      

Κατά τα άλλα μην αντιδράτε - Η κυβέρνηση δημιουργεί ολόκληρα αφγανικά χωριά. 
Αναστάσιος Λαυρέντζος

Το 1% εγκατεστημένων λαθρομεταναστών ανά περιφέρεια είναι η παραπλάνηση της κυβέρνησης για να δεχτούν οι Έλληνες το αρχικό στάδιο του εποικισμού.                            
Κατά τόπους βέβαια οι λαθρομετανάστες θα είναι και πλειονότητα, αφού η κυβέρνηση δημιουργεί ολόκληρα αφγανικά χωριά στην ελληνική περιφέρεια που πεθαίνει μετά από δεκαετίες εγκατάλειψης.  
Στην επόμενη φάση, μόλις γεννοβολήσουν οι ετοιμόγεννες το ποσοστό θα γίνει 2%. 
Και μόλις έλθει και η επόμενη φουρνιά, θα γίνει 3%. Και όταν φέρουν και τις οικογένειες τους θα γίνει 6%.
 Κατά τα αλλά μην αντιδράτε. Μόνο 1% θα είναι. Κανείς δεν χρειάζεται να ανησυχεί για ένα τέτοιο ποσοστό.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Μόλις πιάσει η Ελλάδα το 1%, αυτομάτως, σε Αφγανιστάν, Τουρκία, Συρία Υεμένη, Σομαλία, Ιράκ, Ιράν (για να αναφέρω χώρες προέλευσης που στην Ελλάδα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία παίρνουν άσυλο σε ποσοστό 70%+), ο Αλλάχ θα ρίξει επιφοίτηση και θα πουν ξαφνικά όλοι οι επίδοξοι πρόσφυγες: "A, τι κρίμα, στην Ελλάδα έφτασαν το 1%. Πρέπει να σταματήσουμε να πηγαίνουμε, αρκετά εκμεταλλευτήκαμε την ανθρωπιά του κ. Μητσοτάκη, μην του δημιουργήσουμε και πρόβλημα του ανθρώπου! Τόσους από μας πήρε, φτάνει πια, θα πάμε αλλού!".


Η αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού κοντεύει να ολοκληρωθεί σχεδόν στο σύνολο του. Για ποιο 1% ή και 2% ή και λίγο περισσότερο μιλάμε; 

1)Κατ΄αρχάς το ποσοστό του 1% που λένε, είναι 'επί της αρχής'. Το 'επί της αρχής' σημαίνει πως δεν υπάρχει περίπτωση το ποσοστό αυτό να τηρηθεί.
Όσοι λαθρομετανάστες πάνε στα νησιά, θα μεταφέρονται στην ενδοχώρα και θα καταλήγουν να εποικίζουν και την ηπειρωτική Ελλάδα, στο διηνεκές. Το 1% θα γίνει 10%, μετά 20%, 30% και ούτω καθεξής.
2)Πολλοί έποικοι δεν πρόκειται να μείνουν όπου τους πάνε.
Δεν θα φρουρούνται, οπότε θα μετακινούνται ανά την επικράτεια, είτε όπως θέλουν, είτε ανάλογα με τις οδηγίες που θα παίρνουν από τους διακινητές τους, ξένες μυστικές υπηρεσίες, ΜΚΟ, κ.λ.π..
Πολλοί θα μετακινηθούν σε ευαίσθητες περιοχές της χώρας για προφανείς λόγους.
3)Η Ελλάδα, πλέον, μόνο από  πολλοί  αποφασισμένους  Έλληνες μπορεί να σωθεί.
Σην ύπαιθρο μας, στα χωριά και τις κωμοπόλεις της πατρίδας μας οι προγενέστεροι μετανάστες κυμαίνονται περίπου στο 15%-20% και στις συνήθεις συνοικίες των μεγαλύτερων πόλεων (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιάς κτλ περίπου οι μετανάστες στο ίδιο ποσοστό κυμαίνονται).
Αλλά αν πάρουμε τα γκέτο των μεγάλων πόλεων που από γεωγραφική έκταση είναι πολύ εκτεταμένα, τότε αυτοί υπερβαίνουν το 90%. Παράδειγμα: Για την Αθήνα, η Κυψέλη, Πλ. Αττικής, Μεταξουργείο, Κολωνός, Πατήσια, αλλά και άλλες μεγάλες συνοικίες ή δήμοι της Αττικής όπως Περιστέρι, Ταύρος, Πετράλωνα, Άγιοι Ανάργυροι, Ίλιο, Αχαρναί κτλ κτλ κτλ.
Συνεπώς αυτό το δήθεν 1% ή και 2% ή και 6% που δήθεν είναι πολύ λίγο στην πραγματικότητα θα προστεθεί στο ήδη υπάρχον που κατά προσέγγιση υπερβαίνει το 50%.
Υπάρχει κανένας που τρώει κουτόχορτο ότι ο πληθυσμός των αλλοδαπών στην χώρα μας είναι μέχρι τώρα λιγότερος από το 20% του ελληνικού πληθυσμού; Αν ναι υπάρχει, ας πάει σε ένα τυχαίο δημοτικό σχολείο λαϊκών περιοχών των Αθηνών ώστε προχείρως να εκτιμήσει τον αριθμό των αλλοδαπών μαθητών και τότε τα ξαναλέμε.
Δεν φαίνεται να υπάρχει πολιτικός στην Βουλή, ούτε ένας, που να έχει το θάρρος να ορθώσει το ανάστημα του, στο τεράστιο έγκλημα της αλώσεως της Ελλάδος, δια του εποικισμού της, που μεθοδικά και μαζικά γίνεται, με την ανεξήγητη ανοχή ή και συνέργεια όλων των Ελληνικών κυβερνήσεων των τελευταίων ετών. 
Ο Σημίτης το 2001 διακήρυξε: «Η Ελλάδα πρέπει να γίνει πολυπολιτισμικό κράτος και πρέπει να δουλέψουμε προς την κατεύθυνση αυτή!».

Όποιος μωαμεθανός εισέλθει στην Ελλάδα επιδοτείται από ξένους, υπερεθνικούς φορείς, αρκεί να μην πάει σε άλλη χώρα.
Όποιος μωαμεθανός εισέλθει σε Ελληνικό έδαφος, και εφόσον κάνει αίτηση για άσυλο, παίρνει από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ μία τραπεζική κάρτα, με την οποία μπορεί να κάνει αναλήψεις μέχρι 550 ευρώ μηνιαίως.
Στην παράγραφο 7 του εγγράφου της κάρτας υπάρχει ο εξής όρος: "Η κάρτα προορίζεται για χρήση ΜΟΝΟ στην Ελλάδα. Θα απενεργοποιηθεί ΜΟΝΙΜΩΣ αν χρησιμοποιηθεί ΕΚΤΟΣ Ελλάδος".

Έτσι ο Σόρος δεσμεύει τους μωαμεθανούς να παραμείνουν για πάντα στην Ελλάδα.

Οι τοκογλύφοι της Γερμανίας βλέποντας το αυξανόμενο χρέος της Ελλάδος και την καταστροφή της οικονομίας της από την δημογραφική εξέλιξη, έπεισαν τον Σημίτη, ήδη από το 2000, να υπογράψει μυστικό πρωτόκολλο, βάσει του οποίου, στα επόμενα 30 χρόνια, η Ελλάδα πρέπει να υποδεχθεί σαν μόνιμους κατοίκους στο εσωτερικό της τουλάχιστον 15.000.000 νέους – νέους στην ηλικία μωαμεθανούς. 
Αυτοί θα γίνουν τα εργατικά χέρια που θα δουλέψουν για να αποπληρώσουν στους τοκογλύφους τα χρέη.
Όλοι οι πρωθυπουργοί μαθαίνουν γι αυτή την Ελληνική υποχρέωση και δεν μπορούν να προβάλλουν αντιρρήσεις. 
Ορισμένοι μάλιστα νοιώθουν πραγματικό ενθουσιασμό γι αυτό το σχέδιο, όπως ο Τζέφρυ Παπανδρέου, ο Τσίπρας (που πέταξε από την χαρά του όταν τον ενημέρωσε σχετικά ιδιωτικά η Μέρκελ και μετά έγινε φανατικός θαυμαστής και υποστηρικτής της Μέρκελ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης) και ο Κούλης. Βέβαια ο Κούλης γνωρίζει για το σχέδιο από πρώτο χέρι από τον Σόρος και την Λέσχη Μπίλντελμπεργκ – η δυσκολία του είναι να πείσει τους αντιδρώντες συνεργάτες του.

ΑΡΑ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ 15.000.000 ΝΕΑΡΟΥΣ Η ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ, (ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΤΟΙΜΟΓΕΝΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ). 
Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΘΑ ΕΚΤΙΝΑΧΘΕΙ ΣΤΑ 25.000.000 ΝΕΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι
Από τη Βικιπαίδεια


Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι, συντομογραφικά ΕΠΣΕ, αποτελεί ελληνική μη κυβερνητική οργάνωση (ΜΚΟ). Πρόκειται για το ελληνικό τμήμα τής Διεθνούς Ομοσπονδίας Ελσίνκι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (International Helsinki Federation for Human Rights), η οποία έχει ως σκοπό την υποστήριξη και τη δημοσιοποίηση των αρχών της τελικής πράξης της Διάσκεψης για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη, που υπογράφτηκε στο Ελσίνκι της Φινλανδίας τον Αύγουστο του 1975, γνωστές και ως «Συμφωνίες του Ελσίνκι». Η Διεθνής Ομοσπονδία Ελσίνκι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα χρεοκόπησε λόγω οικονομικού σκανδάλου και διαλύθηκε την 27η Νοεμβρίου του 2007. Ο πρώην οικονομικός διευθυντής της, Αυστριακός Rainer Tannenberger, καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών για υπεξαίρεση 1.2 εκατομμυρίου ευρώ.
Η οργάνωση ιδρύθηκε το 1993 και δηλωμένος σκοπός της είναι "να παρακολουθεί, να δημοσιοποιεί, να ασκεί πίεση και να παρεμβαίνει για θέματα ανθρώπινων δικαιωμάτων και διακρίσεων στην Ελλάδα, και, περιστασιακά, στα Βαλκάνια". Επίσης, παρακολουθεί συντονισμένα τα ελληνικά και βαλκανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης όσον αφορά ρατσιστικά, μισαλλόδοξα ή εθνικιστικά στερεότυπα μίσους. Το έργο της περιλαμβάνει, σε συνεργασία με άλλες ΜΚΟ, τη δημοσίευση δελτίων τύπου, αναλυτικών ετήσιων εκθέσεων, εναλλακτικών εκθέσεων προς τις Επιτροπές Εμπειρογνώμων για τις Συμβάσεις του ΟΗΕ, όπως επίσης εξειδικευμένες εκθέσεις αναφορικά με εθνοτικές ή εθνικές, εθνογλωσσικές, θρησκευτικές και μεταναστευτικές κοινότητες που υφίστανται στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Το Διεθνές Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι, είναι ΜΚΟ δια μέσου της οποίας διακινούνται δισεκατομμύρια δολλάρια για την λαθρομετανάστευση, για διεθνείς αναταραχές και εξεγέρσεις και για κατασκοπεία. Ιδρύθηκε το 1982 από τον Τζωρτζ Σώρος και το "Ελληνικό" παράρτημα το ελέγχουν Σλαυοσκοπιανοί μέλη του Ουρανίου τόξου.
Το Δ.Σ. του παραρτήματος αποτελείται από τους:
Γρηγόρη Βαλλιανάτο, Πρόεδρο
Kevin Boyle, Μέλος
Ορέστη Γεωργιάδη, Μέλος
Παναγιώτη Δημητρά, Μέλος
Dimitrina Petrova, Μέλος
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ
Εκπρόσωπος
Ναυσικά Παπανικολάτου
Διεθνής Συμβουλευτική Επιτροπή
Σάββας Αγουρίδης, Teuta Arifi, Ivo Banac, Vladimir Bilandzic, Marcel Courthiade, Loring Danforth, Fernand de Varennes, Victor-Yves Ghebali, Henri Giordan, Krassimir Kanev, Will Kymlicka, Magda Opalski, Theodore S. Orlin, Dimitrina Petrova, Alan Phillips, Aaron Rhodes, Vladimir Solonari, Patrick Thornberry, Stefan Troebst, Boris Tsilevich, Tibor Varady, Marc Weller.
"ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ των Συμφωνιών του Ελσίνκι και η Ελληνική Ομάδα για τα Δικαιώματα των Μειονοτήτων θα ήθελαν να ευχαριστήσουν για τη ευγενή χορηγία τους το Ιδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας, τα προγράμματα PHARE, Euromosaic και Equal της Ευρωπαϊκής Ενωσης , την Αυστριακή Κυβέρνηση-Ομοσπονδιακή Καγκελλαρία, το Ιδρυμα Charles Stewart Mott, το Νίκο Δήμου, το Ιδρυμα "Αρτος Ζωής", το Ευρωπαϊκό Κέντρο για τα Δικαιώματα των Ρομά, το Ιδρυμα Berghof for Conflict Research, το Ινστιτούτο Aspen του Βερολίνου, τη Διεθνή Ομοσπονδία Ελσίνκι, το Minority Rights Group International, το Alternative Information Network, το Search for Common Ground Macedonia, το Macedonian Human Rights Movement of Canada , την Εταιρία Επικοινωνίας και Πολιτικής Ερευνας, το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, κα."


17 σχόλια :

 1. "Η ΑΘΗΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ". Τσέχος υπουργός Εσωτερικών: Δεν ενδιαφερόμαστε για τα προσφυγόπουλα από την Ελλάδα
  H απάντηση του Jan Hamáček, στο αίτημα της Ελλάδας για βοήθεια προς τα "παιδιά πρόσφυγες" που βρίσκονται στα νησιά
  "Δεν ενδιαφερόμαστε για τα παιδιά πρόσφυγες". Αυτή ήταν η απάντηση του υπουργού Εσωτερικών της Τσεχίας, Jan Hamáček, στο αίτημα της Ελλάδας για βοήθεια προς τα παιδιά πρόσφυγες που βρίσκονται στα νησιά και έχει δεχτεί κριτική από κεντρώα και φιλοευρωπαϊκά κόμματα.
  Μάλιστα, σύμφωνα με το Euractiv, ο υπουργός δήλωσε: «Δεν βλέπω το νόημα στην επανεγκατάσταση 17χρονων οι οποίοι δεν δικαιούνται άσυλο, ενώ η Αθήνα λαμβάνει δισ. ευρώ από την ΕΕ για την προστασία των συνόρων και τη διαδικασία ασύλου».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή του, Χρήστου Γιαννούλη, εξαπέλυσε από τα Διαβατά ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Σύρων Ελλάδος, Ανουάρ Μπάκρι.
  Ο κ. Μπάκρι έδωσε το παρών στο μπάρμπεκιου των «Ενωμένων Μακεδόνων» δηλώνοντας ότι «δεν πρέπει να επιτρέψουμε η Ελλάδα να γίνει χαλιφάτο του ISIS”.
  Σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να πιει αλκοόλ όπου θέλει. «Ο κ. Γιαννούλης δεν στεναχωρήθηκε για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που γίνονται εδώ και πέντε χρόνια στη Μόρια και στο Βαθύ της Σάμου;» διερωτήθηκε ο Ανουάρ Μπάκρι.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ «ΣΟΦΩΝ» ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.
  Οι σοφοί ιστορικοί της παγκοσμιοποίησης αποδομούν τους ήρωες του έθνους ή τα μεγάλα επιτεύγματα του Ελληνικού Λαού, με στόχο να εξαλείψουν τους υποδειγματικούς χαρακτήρες και τις δράσεις του παρελθόντος, που προσφέρονται για μίμηση από τους νεότερους.

  Στόχος τους είναι να αμαυρώσουν (πάντα με την «κριτική» ιστορική έρευνα), τις εμβληματικές προσωπικότητες και ιστορικές στιγμές ιδεαλιστικής ολοκλήρωσης, οι οποίες λειτουργούν υποδειγματικά για την ενοποίηση και την συνδέσμοση ανθρώπων γύρω από ένα κοινό όραμα, μία υψηλή στοχοθεσία γιατί αυτός είναι γι αυτούς ο «εθνικισμός».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. George Orwell 1949. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΑ «1984». ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ:
  «Τα γεγονότα του παρελθόντος, δεν έχουν αντικειμενική ύπαρξη, αλλά επιβιώνουν μόνο σε γραπτές αφηγήσεις και ανθρώπινες μνήμες. Το παρελθόν είναι οτιδήποτε περιέχεται στα γραπτά και τις μνήμες.

  Και αφού το Κόμμα (η Λέσχη Μπίτελμπεργκ, η Μασονία, ο Σιωνισμός κ.ο.κ) ελέγχει πλήρως τα αρχεία, και εξίσου τα μυαλά των μελών του, έπεται ότι το παρελθόν είναι οτιδήποτε το Κόμμα θέλει να είναι».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο ιουδαίος φιλόσοφος Derrida. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ:
  «Να αποδομηθούν τα έθνη-κράτη με τις απαγορευτικές μεταναστευτικές πολιτικές και την ρητορική του εθνικισμού, της εντοπιότητας, την μεταφυσική της πατρώας γης και της μητρικής γλώσσας, να αποδομηθεί η ταυτότητα που έχτισαν τα έθνη-κράτη προκειμένου να προστατεύσουν τον εαυτό τους από Εβραίους, Άραβες και μετανάστες».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Σόιμπλε: «Βεβαίως και επηρεάζουμε την Κοινή Γνώμη: διότι στην αντίθετη περίπτωση τι θα εγένετο; Ο καθένας θα είχε τη δική του γνώμη. Και που οδηγεί αυτό; Στο χάος. Πώς όμως μπορεί να κυβερνηθεί η Δημοκρατία με χάος;
  Επομένως, για να υπάρξει η Δημοκρατία οφείλουμε να χειραγωγούμε τους ανθρώπους».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Προς συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ την άνοιξη; PRONEWS.
  Στα δύο η ΝΔ για το ζήτημα των παράνομων μεταναστών, με το Μαξίμου, φυσικά να είναι υπέρ της άποψης που εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ: «Ακραίες φωνές και συμπεριφορές δεν έχουν θέση μέσα στη ΝΔ».
  Ποιοι δεν έχουν θέση; Ο Κυρανάκης, ο Πλεύρης, ο Μπογδάνος και η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών από Πιερία και πάνω;
  Αυτό σημαίνει, βέβαια, «Ολοι μέσα»
  Η Ολγα Κεφαλογιάννη στην ίδια συνέντευξη χαρακτηρίζει «τεράστιο εθνικό θέμα που ήρθε για να μείνει (σ.σ.: Αρα τους προορίζουν για μόνιμη εγκατάσταση ενάντια στην θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών) και πρέπει όλοι μαζί να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις».
  Ολοι μαζί; Αυτοί τους φέρνουν, όλοι μαζί θα βρούμε λύσεις; Ο καθένας να μοιραστεί το μερίδιο της ευθύνης του και αυτό είναι το πιο λογικό. Και ο καθένας θα κριθεί από την ιστορία.
  Οσο για τη ΝΔ, η ιστορία αυτή μπορεί να αποτελέσει ακόμα και αφορμή για διάσπαση του κόμματος. Και ο σχεδιασμός Μητσοτάκη για εκλογές της άνοιξη άρχισε να γκριζάρει και να το ξανασκέφτεται. Οι δημοσκοπήσεις δεν είναι ελπιδοφόρες. Οχι αυτές που δημοσιεύουν τα κυβερνητικά φερέφωνα. Οι άλλες, οι σοβαρές που τις βλέπει μόνο το Μαξίμου.
  Εκτός αν βοηθούσης της απλής αναλογικής (και του Βερολίνου...), πάμε σε συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Σενάριο σφόδρα πιθανό, πλέον...
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φινλανδία: Θα φυλακίζονται όσοι εισέρχονται παράνομα στη χώρα.
   Η Φινλανδία πήρε την απόφαση να δημιουργήσει ένα καινούργιο νόμο. Αυτός ο νόμος, προβλέπει την φυλάκιση των μεταναστών που εισέρχονται παράνομα στην χώρα…
   Οι μετανάστες που δεν παίρνουν το πράσινο φως από τις αρχές, από εδώ και πέρα θα θεωρούνται εγκληματίες και θα οδηγούνται στην φυλακή.
   Μέχρι στιγμής, οι μετανάστες που εισέρχονται παράνομα στην χώρα, δημιουργούν πολλά προβλήματα, ενώ η εγκληματικότητα έχει ανέβει. Κυρίως για αυτό τον λόγο λοιπόν, από εδώ και πέρα, όσοι μπαίνουν παράνομα στην χώρα θα αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο φυλάκισης έως και 1 χρόνο.
   Ο συγκεκριμένος νόμος, θα τεθεί σε εφαρμογή άμεσα, με το που μπούμε στο 2019 και έχει σκοπό να αποθαρρύνει τους μετανάστες, να μπαίνουν παράνομα στην χώρα.
   Για ποιο λόγο, ψηφίστηκε αυτός ο νόμος τώρα.
   Η υπηρεσία που διατηρεί βάσεις δεδομένων με τα στοιχεία των μεταναστών, παραδέχτηκε ότι πλέον δεν έχει την δυνατότητα να ξέρει πόσοι μετανάστες υπάρχουν στην χώρα και κυρίως παραδέχτηκε, ότι δεν γνωρίζει τα πραγματικά στοιχεία των περισσοτέρων.
   Σημείωση: Πολλοί λένε, ότι στην Φινλανδία δεν υπάρχει αρκετός χώρος στις φυλακές για τους παράνομους μετανάστες, οπότε είναι πολύ πιθανό, να δημιουργηθούν νέες (φυλακές).
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
 8. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ. (Από το ιστολόγιο Αρδην/Ρηξη του κ. Γ. Καραμπελιά).

  «Πολλοί θα αναρωτιούνται: Πως είναι δυνατόν ένα κράτος να υποφέρει από τις μεταναστευτικές ροές, να βαφτίζει Εθνική κρίση την κατάσταση που βιώνουμε και που όλοι πρέπει να βάλουν »πλάτη», και από την άλλη να επιδοτούνται οι αιτούντες άσυλο;

  Προσέξτε ΟΧΙ οι χαρακτηρισμένοι πρόσφυγες, αλλά ΟΛΟΙ !! Οι κάρτες με τα μετρητά που μοιράζονται σε όλους ανεξαιρέτως τους αιτούντες άσυλο μπορούν να φτάσουν έως τα 550€ μηνιαίως !! Μοιράζονται δε από τους φορείς. Ποιοι είναι αυτοί και σε ποιους πραγματικά τα μοιράζουν; Κανένας δε γνωρίζει ή απλά δεν υπάρχει πρόθεση να εναντιωθούν στους διαχειριστές της μεγαλύτερης »ανθρωπιστικής» μπίζνας (ΜΚΟ) που στήθηκε στην Ευρώπη υπό Ελληνικού Εδάφους.

  Αρχηγός όλων η Ύπατη Αρμοστεία, όπου όλα γίνονται υπό την αιγίδα της και την σφραγίδα της.

  Στην παράγραφο 7 του συνημμένου αναφέρεται: Η κάρτα προορίζεται για χρήση ΜΟΝΟ στην Ελλάδα. Θα απενεργοποιηθεί ΜΟΝΙΜΩΣ αν χρησιμοποιηθεί ΕΚΤΟΣ Ελλάδος!
  Πως να ειπωθεί ποιο ξεκάθαρα;

  Όποιος μπει ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην Ελλάδα επιδοτείται από ξένους, υπερεθνικούς φορείς, αρκεί να μην πάει σε άλλη χώρα!
  Όλα αυτά υπό την αποδοχή , για να μην πούμε με τις ευλογίες της τωρινής (και της πρώην) κυβέρνησης.
  Και όμως αυτά συμβαίνουν σε ένα κράτος με τεράστια ανεργία!

  Έτσι θέλει να λύσει η Νέα Δημοκρατία το μεταναστευτικό πρόβλημα και καλεί όλους τους Έλληνες να βάλουν πλάτη; Με αυτές τις εξαγγελίες έγινε κυβέρνηση όσον αφορά το μεταναστευτικό;
  Ο ακρίτας βουλευτής Χίου που μετέχει και στην κυβέρνηση τα αποδέχεται όλα αυτά; Αν όχι, τι κάνει;

  Προειδοποιούμε ΟΛΟΥΣ: Η Χιακή κοινωνία δεν θα επιτρέψει ΠΟΤΕ το γκριζάρισμα του νησιού και την υποθήκευση του μέλλοντος των μετέπειτα γενεών.

  * Η Ελλάδα υπήρξε τα τελευταία 30 χρόνια πόλος έλξης των μεταναστευτικών ροών, κυρίως από τα βαλκάνια, πότε όμως δεν υπήρξε επιδοματική πολιτική, όπως γίνεται τώρα και μάλιστα από Υπερεθνικούς «Φορείς».


  * Οι χώρες από τις οποίες προέρχονται οι τωρινές μεταναστευτικές ροές έχουν μέσο μηνιαίο μισθό πολύ κάτω από τα 200$! Έτσι το επίδομα λειτουργεί ως pull factor (προσέλκυση)».

  ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΕΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Φαρσί, ουρντού, παστού, σουαχίλι, αραβικά. ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΒΑΡΒΑΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ.
  Οποιος , μεταξύ άλλων γλωσσών, μιλάει φαρσί, ουρντού, παστού, σουαχίλι, αραβικά μπορεί να προσληφθεί ως διαπολιτισμικός μεσολαβητής σε δημόσια υπηρεσία.
  Πρόκειται για ένα νέο επάγγελμα, που δείχνει να έχει λαμπρές προοπτικές στην χώρα μας τα επόμενα χρόνια λόγω του μεταναστευτικού-προσφυγικού ζητήματος. Ελληνες και αλλοδαποί, που γνωρίζουν μία από τις βασικές γλώσσες των μεταναστών-προσφύγων, που φιλοξενούνται σε δομές της ελληνικής επικράτειας, είναι σίγουρο ότι θα έχουν πολλές ευκαιρίες να απασχοληθούν στο αντικείμενο αυτό με τις σχετικές προκηρύξεις σε δήμους και περιφέρειες να “τρέχουν” ήδη.
  Τα άτομα, που μεσολαβούν κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας μεταναστών και προσφύγων με τις ελληνικές δημόσιες αρχές και υπηρεσίες και αποτελούν το συνδετικό κρίκο των δύο πλευρών, συγκροτούν ένα δυναμικό επαγγελματικό κλάδο.
  Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ακόμα θεσμοθετηθεί από τα αρμόδια υπουργεία ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο για τους διαπολιτισμικούς μεσολαβητές, τα προγράμματα εκπαίδευσής τους είναι ελάχιστα στην χώρα μας με αποτέλεσμα η πλειοψηφία τους να μην είναι εξειδικευμένα καταρτισμένοι και δεν υπάρχουν διαδικασίες πιστοποίησης των προσόντων τους όσων αφορά στη γνώση της μητρικής γλώσσας, οι εξελίξεις είναι τέτοιες στο μεταναστευτικό-προσφυγικό, που αυξάνουν κατακόρυφα την ζήτηση αυτού του επαγγέλματος.
  Η απόφαση δε, της κυβέρνησης να αποσυμφορήσει τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και να μεταφέρει μεγάλο αριθμό μεταναστών και προσφύγων στην ενδοχώρα δημιουργεί εκ των πραγμάτων νέες θέσεις εργασίες διευρύνοντας το πεδίο απασχόλησης τους.
  Στο πλαίσιο αυτό, η γενική γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής, Υποδοχής και Ασύλου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, υλοποιεί αυτό το διάστημα τη δράση με τίτλο, «Προώθηση/Ενίσχυση των υπηρεσιών διαπολιτισμικής μεσολάβησης σε Κέντρα Κοινότητας (ΚΚ)/ Κέντρα Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ)».
  Σκοπός της είναι η ενίσχυση των υπηρεσιών διαπολιτισμικής μεσολάβησης που παρέχονται από τους ΟΤΑ Α’ βαθμού και τα Νομικά Πρόσωπα αυτών, μέσω της πρόσληψης, κατάρτισης και διάθεσης για απασχόληση διαπολιτισμικών μεσολαβητών σε επιλεγμένους δήμους, εννέα 9 περιφερειών της χώρας: Αττικής, Στερεάς Ελλάδας, Κρήτης, Δυτικής Ελλάδας, Κεντρικής Μακεδονίας, Βορείου Αιγαίου, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ηπείρου και Θεσσαλίας.
  Προβλέπεται ταχύρυθμο πρόγραμμα εκπαίδευσης για όσους επιλεγούν, που θα περιλαμβάνει θεωρητική κατάρτιση, πρακτική άσκηση και ανατροφοδότηση ενώ θα υπογράψουν συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου για 12 μήνες με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως και 44 μήνες. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα απασχοληθούν 69 διαπολιτισμικοί μεσολαβητές εκ των οποίων 17 σε 13 δήμους της Αττικής και 17 σε 15 δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας.
  Σε κάθε περίπτωση η παρουσία του είναι απαραίτητη εκτός από τα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης στα νησιά του Αιγαίου, την κεντρική υπηρεσία Ασύλου και τα περιφερειακά κλιμάκια Ασύλου, στις διευθύνσεις αλλοδαπών της Ελληνικής Αστυνομίας, στις φυλακές και στα δικαστήρια, στα κέντρα υγείας και στα νοσοκομεία, στα καταστήματα του ΙΚΑ, σε μονάδες απεξάρτησης, σε κέντρα προστασίας ανηλίκων κ.α.
  Για τον λόγο αυτό το ΚΕΕΛΠΝΟ έχει προχωρήσει στην πρόσληψη συνολικά 287 διαπολιτισμικών μεσολαβητών για να συνδράμουν στο έργο του. Επιπρόσθετα, οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και άλλοι φορείς, που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας, αναζητούν συνεχώς άτομα αυτής της ειδικότητας για να υπογράψουν συμβάσεις έργου.
  Δεδομένου ότι η πλειοψηφία των ατόμων, που έχουν εισέλθει παράτυπα στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια και φιλοξενούνται σε δομές έχουν ως χώρες προέλευσης τους κυρίως το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, τη Συρία, το Ιράν, το Ιράκ, το Μπαγκλαντές και τη Σομαλία, η γνώση των αντίστοιχων γλωσσών αποτελεί το βασικό προσόν επιλογής στις σχετικής προκηρύξεις.
  Ζ.Π.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μαχαίρι από αλλοδαπό «πρόσφυγα» - Επιχείρησε να αρπάξει κινητό. ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  Ακόμη ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή αλλοδαπό «πρόσφυγα» από τους εκατοντάδες που μπαίνουν μαζικά στην χώρα, επί καθημερινής βάσης συνέβη στην «πολυπολιτισμική» Θεσσαλονίκη.
  Παραλίγο να συμβούν τα χειρότερα την Κυριακή το βράδυ στην οδό Εγνατία της Θεσσαλονίκης, απέναντι από την Καμάρα, όταν ο αλλοδαπός «πρόσφυγας» επιχείρησε να αρπάξει κινητό τηλέφωνο από άνδρα που περίμενε στη στάση λεωφορείου.
  Ο άνδρας αντιλήφθηκε γρήγορα τι συνέβη και αντέδρασε, επιχειρώντας να ακινητοποιήσει τον αλλοδαπό με τον οποίο σχεδόν πάλεψε.
  Ωστόσο ο δράστης μόλις αντιλήφθηκε ότι εναντίον του κινούνται και άλλοι περαστικοί, έβγαλε μαχαίρι και λίγο έλειψε να τραυματίσει κάποιον.
  Στο σημείο, μέσα σε ελάχιστο χρόνο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που συνέλαβαν τον δράστη, οδηγώντας τον στο αστυνομικό τμήμα.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Σάμος: Λαθρομετανάστης χτυπάει δημοτική σύμβουλο μπροστά στην κάμερα. ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.
  Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγο στο στενό του Ξενία Σάμου, καθώς αλλοδαπός επιτέθηκε χωρίς λόγο σε δημοτική υπάλληλο καθαριότητας.
  Παρόν στο περιστατικό ήταν ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου Μιχάλης Μητσός, όπου προστάτευσε την υπάλληλο απο τον αλλοδαπό και ενημέρωσε την αστυνομία να σπεύσει στο σημείο.
  Μετανάστες προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον νεαρό, ο οποίος βρίσκονταν σε κατάσταση αμόκ, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.
  Στη συνέχεια τον οδήγησαν στην είσοδο του κέντρου ψυχικής υγείας, ζητώντας να τον αφήσουν να εισέλθει στο εσωτερικό του κτιρίου.
  Έντρομοι οι υπάλληλοι του κέντρου κλείδωσαν την κύρια πόρτα.
  Στο σημείο βρέθηκαν τρεις αστυνομικοί όπου τελικά του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό τμήμα Σάμου.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ. Χίος: Έκαψαν την Αγία Τράπεζα του Αγίου Χαραλάμπους - Ο ναός «πολιορκείται» από χιλιάδες μουσουλμάνους αλλοδαπούς.
  Με μια ανατριχιαστική εικόνα ήρθαν αντιμέτωποι σήμερα το πρωί κάτοικοι του χωριού Χαλκειού της Χίου, όπου πιστοί και ιερείς αντίκρισαν την Αγία Τραπέζα του Ιερού ναού Αγίου Χαραλάμπους καμμένη από «αγνώστους».
  Η ταυτότητα των «αγνώστων» παραμένει «μυστήρια», αλλά το ότι πρόκειται για την τρίτη απόπειρα βανδαλισμού εκκλησίας που βρίσκεται 500 μέτρα από στρατόπεδο αλλοδαπών είμαστε σίγουροι πως πρόκειται για... σύμπτωση.
  Ο πρόεδρος του χωριού Χαλκειός Βασίλης Βίγκας, μιλώντας σε δημοσιογράφους, σχολίασε χαρακτηριστικά, ότι πρόκειται για την τρίτη επίθεση που δέχεται εκκλησία από «αγνώστους».
  Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου, κάποιος έσπασε το παραθυράκι της εκκλησίας και πέταξε μέσα ξερά χόρτα ξύλα και στουπιά, βάζοντας φωτιά στην Αγία Τράπεζα.
  Οι κάτοικοι του χωριού Χαλκειός, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα δοκιμάζονται έντονα, λόγω της παρουσίας χιλιάδων αλλοδαπών, ήρθαν αντιμέτωποι για τρίτη φόρα με επίθεση στις εκκλησίες τους και έχουν αγανακτήσει.
  Η καταστροφή έγινε αντιληπτή το πρωί της Κυριακής όταν ανοίχθηκε ο Ιερός Ναός προκειμένου ο νεωκόρος να ανάψει τα καντήλια και να καθαρίσει την εκκλησία.
  Αξίζει να σημειωθεί πως στο χωριό Χαλκειός υπάρχει χώρος φιλοξενίας αλλοδαπών όπου ο συνολικός αριθμός τους έχει υπερβεί κατά πολύ τις δομές που αντέχει.
  «Ο Άγιος Χαράλαμπος είναι μια εκκλησία η οποία βρίσκεται στα 500 μέτρα από τις δομές φιλοξενίας. Σήμερα το πρωί, πήγε στην εκκλησία μια γυναίκα να ανάψει τα καντήλια και διαπίστωσε ότι κάποιοι είχαν σπάσει το παραθυράκι του Ιερού και έχουν πετάξει μέσα χόρτα και χαρτιά, προφανώς αναμμένα, και πήρε φωτιά η Αγία Τράπεζα. Κάηκαν τα καλύμματα της Αγίας Τραπέζης, κάηκε το Ιερό Ευαγγέλιο και ότι άλλο είχε απάνω στην Αγία Τράπεζα. έχει έρθει η αστυνομία και η σήμανση. Μέσα σε μια εβδομάδα είναι το τρίτο ξωκκλήσι που παραβιάζεται στο χωριό.
  Πρώτα παραβιάστηκε το ξωκκλήσι της Παναγιάς που άνοιξαν το παράθυρο και έκλεψαν τα λάδια και τα καντήλια, το δεύτερο ήταν το ξωκκλήσι των Αγίων Απόστολων Πέτρου και Παύλου που πήραν τα καλύμματα της Αγίας Τραπέζης και τώρα έσπασαν το παράθυρο και έβαλαν φωτιά. Ο Άγιος Χαράλαμπος είναι εκκλησία μεγάλη δεν είναι μικρό ξωκκλήσι και αν ήταν στρωμένη με χαλιά τώρα θα είχε καεί όλη» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του χωριού Βασίλης Βίγκας.
  ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ: «σαδιστές Έλληνες έχτισαν εκκλησία πριν 150 χρόνια κοντά σε μελλοντικές δομές λαθρομεταναστών».
  ΣΙΩΠΗΛΟΣ Ο ΚΟΠΡΩΝΥΜΟΣ
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. Μητροπολίτης Ιγνάτιος:
  «Ως βιβλίο πολιτισμού ο καθένας πρέπει να διαβάσει το Κοράνι, και δεν
  έχει να χάσει τίποτα, γιατί όμως ένας Ευρωπαίος όταν διαβάζει το Κοράνι
  γίνεται τζιχαντιστής; Έχει χάσει το νόημα της ζωής και μέσα από το
  Κοράνι που ευκολύνει τα πράγματα νομίζει ότι μπορεί να βρει νόημα στη
  ζωή του».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. «ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ» ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ: «ΕΧΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΘΑΡΡΟΣ».

  Σε συνέντευξή του στον γνωστό οικουμενιστή Olivier Clément (ΤΟ ΒΗΜΑ 8-2-1970) είχε δηλώσει τα εξής: "Το Ευαγγέλιον δεν είναι μονοπώλειον των Χριστιανών. Σκεφθήτε το έργον ενός Γκάντι, ίδετε δι' ωρισμένας του πλευράς το έργον ενός Ατατούρκ"!
  Χρόνια πριν πάντως είχε δηλώσει τα εξής, ακόμη πιο τραγικά:

  "Αναμφιβόλως ο Ατατούρκ ήτο μέγας ανήρ. Οσάκις
  εις την ζωήν μου ευρεθώ προ δυσχερειών και θλίψεων ατενίζω προς την
  εικόνα του Ατατούρκ ανηρτημένην εις το δωμάτιόν μου και εμπνέομαι
  λαμβάνων δυνάμεις και θάρρος. Ήτο τόσον μέγας ανήρ ο Ατατούρκ ώστε
  να δυνάμεθα να είπωμεν μετά πεποιθήσεως ότι όπως επεράσαμεν εδώ εν
  ασφαλεία πεντακόσια χρόνια, ημπορούμεν να προσβλέπωμεν με την ιδίαν
  ασφάλειαν πεντακόσια ακόμη χρόνια το ελάχιστον. Διότι ο μέγας εκείνος
  ανήρ έθεσε τας βάσεις της ασφαλείας μας αυτής".
  Ζ.Π.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΖΑΙΖΙΑΣ: «Η μαζική παράνομη μετανάστευση, με τις διαστάσεις εισβολής που έχει προσλάβει και με την ανεξάντλητη δυναμική που διαθέτει, έχει αναχθεί πλέον στο σημαντικότερη εθνικό θέμα και αποτελεί, εάν δεν ανασχεθεί και ελεγχθεί εγκαίρως και αποτελεσματικά, άμεση απειλή για την εθνική και κοινωνική συνοχή της χώρας, την πολιτιστική της ταυτότητα, την εθνική της ασφάλεια και το εθνικό της μέλλον.

  Η μεταφορά των παρανόμων μεταναστών από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα, εάν δεν συνδυασθεί με αυστηρό έλεγχο των συνόρων και αποτελεσματική αποτροπή, δεν λύνει κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως, επιβεβαιώνει το ρόλο των νησιών ως προγεφυρωμάτων για τον σταδιακό κατακλυσμό όλης της χώρας με παράνομους μετανάστες-εποίκους. Η εμμονή στην πολιτική των ανοικτών συνόρων και η διαχείριση του προβλήματος, με την αποδοχή της μόνιμης εγκαταστάσεως των παρανόμων μεταναστών στην Ελλάδα, είναι συνταγή καταστροφής για τη χώρα.

  Η χώρα δέχεται υβριδικό πόλεμο, χάνει μέρα τη μέρα την εθνική της συνοχή και κυριαρχία……και το πολιτικό σύστημα ερίζει για θέματα που έπρεπε να ασχολείται η ελληνική Δικαιοσύνη ….και τυρβάζει σε γιορτές και πανηγύρια …..και ταυτόχρονα «κλαψουρίζει» ζητώντας βοήθεια από την Ευρώπη, χωρίς το ίδιο να πράττει τα αυτονόητα για αντιμετώπιση του εθνικού αυτού προβλήματος.

  Δυστυχώς όμως, σε αυτή την δύσκολη περίοδο για την Χώρα μας και οι θεσμικοί μπροστάρηδες της κοινωνίας, όπως τα μέλη της Ακαδημίας Αθηνών και η Σύνοδος των Πανεπιστημιακών Πρυτάνεων, νυν και πρώην κεφαλές των Ανώτατων Δικαστηρίων της Χώρας, Επιστημονικές Εταιρείες, Σύλλογοι, Επιμελητήρια, οι ΗΓΕΤΕΣ της Εκκλησίας μας, Πρέσβεις επί τιμή, αλλά και οι πρώην ΑΡΧΗΓΟΙ των ΚΛΑΔΩΝ και των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας, σιωπούν εκκωφαντικά. Κανένας τέτοιος θεσμός ηγητόρων δεν βγήκε μπροστά, αυτή την γκρίζα εποχή, όχι για να παραγκωνίσει τους πολιτικούς και να αμφισβητήσει τους όρους της δημοκρατίας μας, αλλά για να γίνει η φωνή του αδύναμου κοινωνικού σώματος, που λοιδορείται σε κάθε αντίδραση του για την κατάσταση στην χώρα, για να γίνει η έκφραση της αξιοπρέπειας των Ελλήνων.

  Όλοι όσοι σήμερα σιωπούν, ενώ θα μπορούσε να έχει απήχηση η φωνή τους, έχουν χρέος να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στην κοινωνία και στην ΠΑΤΡΙΔΑ που τους έταξαν μπροστάρηδες.

  Δεν είναι πατριωτικό ορισμένοι να αναζητούμε, να επαιτούμε από το πολιτικό σύστημα, μια καρέκλα εξουσίας, μια θέση «βουλευτού» η μια κρατική θέση έναντι της σιωπής μας. ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΟΓΜΑ «ΜΗ ΜΙΛΑΣ , ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΩ» φαίνεται ότι έχει εκμαυλίσει την πνευματική και όχι μόνο ηγεσία του τόπου…

  ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ……….ΟΠΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΨΕΛΙΖΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΕΛΕΧΗ ……
  ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΚΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: Σήμερα το πρωί έλαβα ένα μήνυμα από άγνωστο σε μένα Έλληνα στρατιωτικό που υπηρετεί στον Έβρο, το οποίο παραθέτω αυτούσιο, με την επισήμανση ότι στη Ζ.Α.Π. (Ζώνης Ασφαλείας Προκαλύψεως) απαγορεύεται η είσοδος ακόμα και Ελλήνων, με εξαίρεση τους αγρότες της εκάστοτε περιοχής, πόσο μάλλον αλλοδαπών.
  Υπενθυμίζεται η περιπέτεια των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που εισήλθαν παράνομα σε αντίστοιχη στρατιωτική περιοχή.
  Ακολουθεί το μήνυμα του Έλληνα στρατιωτικού:
  Κύριε Σάββα καλησπέρα....
  κατάγομαι από τον .....!
  Είναι στρατιωτικός και υπηρετώ στον Έβρο!
  Η κατάσταση είναι τραγική...
  Δεν έχω δικαίωμα ούτε να τους αποτρέψω να εισέλθουν, ούτε να τους διώξω, ούτε να κάνω οποιαδήποτε ενέργεια για να τους προειδοποιήσω ότι εισέρχονται σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή και ότι εισέρχονται παράνομα στην χώρα μου!
  Δεν έχω καν το δικαίωμα να τους συλλάβω!
  Δεν υπάρχει Ζ. Α. Π. (Ζώνης Ασφαλείας Προκαλύψεως).
  Γιατί το μόνο που μπορώ να κάνω με βάση τις διαταγές, είναι να πάρω την συνοριοφυλακή!
  Για να τους... υποδεχθούμε όλοι μαζί...
  Τα διαβατήριά τους είναι καμένα και δηλώνουν ό,τι θέλουν.
  Επίσης δηλώνουν ότι τάχα δεν έχουν κινητά.... και πάει λέγοντας...
  Αυτά και να ....
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...