Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019

ΣΤΟ 30% ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ 1 ΣΤΑ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.


Η  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ  ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ  ΤΟΥ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥ  ΚΟΥΛΗ  ΤΗΣ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.  ΠΟΣΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΣΚΟΤΩΝΕΙ  ΚΑΘΕ  ΜΕΡΑ; 

1000  περίπου  μωαμεθανοί  εισέρχονται παρανόμως κάθε μέρα  στην  Ελλάδα.  Ούτε  Ινδουϊστές,  ούτε  Βουδιστές,  ούτε  άλλων  θρησκευμάτων.  Μόνο   μουσουλμάνοι  σουνίτες,  σιίτες,  ουαχαμπαϊστές,  αλεβίτες  και  όλο  το  κακό  συναπάντημα.  Σε 365  ημέρες μας κάνουν  περίπου  300  με  400.000.   Σε  5  μόλις  χρόνια  από  σήμερα,  δηλαδή  το  2024   μας κάνουν   περίπου  1.700.000  με  1.800.000.

Αν υποθέσουμε ότι στην  Ελλάδα  βρίσκονται ήδη 3.000.000  μωαμεθανών, αυτό σημαίνει ότι  το  2024 στην Ελλάδα οι  ισλαμιστές  θα είναι περίπου 5.000.000, δηλαδή το 50% του πληθυσμού  της  χώρας.
Μουσουλμάνος ένας στους δύο νέους μέχρι 30 ετών μέσα στην τρέχουσα δεκαετία στην Ελλάδα. Ο Κούλης και η Ντόρα είναι ενθουσιασμένοι μ’ αυτήν την προοπτική.


Πάνω από 700 παράνομοι μετανάστες μπήκαν σε 24 ώρες στην Ελλάδα - Προωθούνται για εγκατάσταση στην ηπειρωτική χώρα. 

Τουλάχιστον 645 παράνομοι μετανάστες αποβιβάστηκαν το τελευταίο 24ωρο με λέμβους σε διάφορα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, σε 17 διαφορετικά περιστατικά που έλαβαν χώρα σε Λέσβο, Σάμο, Φαρμακονήσι, Ρόδο, Καλόλιμνο και Ψέριμο.  Το ίδιο χρονικό διάστημα 60 παράνομοι μετανάστες περισυλλέχθηκαν από το Λιμενικό σε δύο περιστατικά που έλαβαν χώρα σε θαλάσσιες περιοχές της Λέσβου και της Σάμου. Ουδείς τους ενόχλησε, αντίθετα προωθήθηκαν αμέσως στις δομές φιλοξενίας και θα προωθηθούν για μόνιμη εγκατάσταση στην ηπειρωτική Ελλάδα.

ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΡΜΠΑΝ ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 44%. ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 33% ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 23%. Ο ΟΥΓΓΡΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΞΑΝΑΑΝΘΙΖΕΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΥΣΣΑΞΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ.

Αυτό είναι το πρόσωπο της νέας Ελλάδας: Στο 30% οι μουσουλμάνοι σε 15 χρόνια - Μουσουλμάνος 1 στα 4 παιδιά σήμερα  PRONEWS 

 


Ακρως αρνητικές είναι οι προβλέψεις για την επιβίωση του ελληνικού έθνους εντός των ορίων του ελληνικού κράτους τα επόμενα είκοσι χρόνια, λόγω της παράνομης μετανάστευσης.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤ.ΑΤ), το 2018 γεννήθηκαν 86.440 και απεβίωσαν 120.000 άτομα, έτσι ώστε οι θάνατοι να υπερτερούν των γεννήσεων κατά 33.857 άτομα.( 35.948 το 2017). Από αλλοδαπές, σχεδόν στο σύνολο μουσουλμάνες, γεννήθηκαν 11.583 παιδιά         (14,3%).

Όμως, το ποσοστό των γεννήσεων από μουσουλμάνες μητέρες είναι σημαντικά υψηλότερο, αφού δεν υπολογίζονται ως αλλοδαπές αυτές της Δυτικής Θράκης, της Ρόδου, των πολλών χιλιάδων που ελληνοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια και των νόμιμων ή παράτυπων που διαμένουν εδώ.

Η μουσουλμάνα μητέρα τεκνοποιεί 5 παιδιά κατά μέσο όρο, η Ελληνίδα γεννά περίπου ένα παιδί, όταν για την αναπλήρωση μιας γενιάς απαιτούνται 2,1 παιδιά.
Με βάση τα παραπάνω εκτιμάται ότι, σήμερα οι γεννήσεις των υπεργεννητικών Μουσουλμάνων στη χώρα μας ανέρχονται στο 25% του συνόλου των 86.440 γεννήσεων, δηλ. 21.610 παιδιά.
Αυτό σημαίνει ότι ένα στα τέσσερα παιδιά που γεννιούνται στην Ελλάδα σήμερα είναι από γονείς μουσουλμάνους.
Σύμφωνα με στοιχεία της μαιευτικής-γυναικολογικής κλινικής της Σάμου, περισσότερα από τέσσερα στα δέκα παιδιά που γεννήθηκαν στο νησί από τις αρχές του 2019 μέχρι την 31/10/2019 είναι παιδιά μουσουλμάνων.
Σε σύνολο 226 γεννήσεων μόνο τα 120 ήταν Ελλήνων και τα 96 μουσουλμάνων μεταναστών.
Τα στατιστικά δεδομένα είναι αμείλικτα. Η συντριπτική πλειοψηφία των 120.000 θανάτων για το 2018 δεν αφορά μουσουλμάνους, αλλά Έλληνες. Αυτό σημαίνει ότι, οι θάνατοι Ελλήνων ξεπερνούν τις αντίστοιχες γεννήσεις κατά περίπου 55.000 άτομα ετησίως. 
Κάθε χρόνο δηλαδή χάνεται μια μεσαία ελληνική πόλη σαν τη Λαμία και δημιουργείται μια νέα μεγάλη μουσουλμανική πόλη σαν τα Χανιά.
Με δεδομένο ότι εισέρχονται τουλάχιστον 120.000 ετησίως, σε 15 χρόνια οι νεοεισελθέντες θα ανέρχονται, μαζί με τις γεννήσεις, σε 1,9 εκ περίπου και θα προστεθούν στα περίπου 1,7 εκ. της Δυτικής Θράκης, της Ρόδου, της Κω, των νόμιμων και παράνομων που είναι ήδη εγκατεστημένοι στη χώρα.
Τότε, το σύνολο των μουσουλμάνων στην Ελλάδα, θα ανέρχεται τουλάχιστον σε 3,6 εκατ. άτομα, οι περισσότεροι σε νεαρή ηλικία, έναντι 8,5 εκατ. γερασμένων Ελλήνων, δηλαδή θα αποτελούν το 30% του πληθυσμού. Αν οι ροές των παράνομων μεταναστών παραμείνουν οι σημερινές. Αν αυξηθούν το ποσοστό θα αυξηθεί ανάλογα με την αύξηση της ρυθμού εποικισμού.
Για όσους απορούσαν για το σίριαλ του ΑΝΤ1 «Ταμάμ» προ πενταετίας, όπου μια Ελληνίδα χωρισμένη με παιδιά παντρευόταν έναν Τούρκο επίσης χωρισμένο με παιδιά και όλοι μαζί δημιουργούσαν μια πολυθρησκευτική, πολυπολιτισμική οικογένεια, οι εξελίξεις δίνουν την απάντηση...


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 


11 σχόλια :

 1. ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΚΡΑΤΙΑΣ.
  «Ο Μητσοτάκης αναλαμβάνει προσωπικά δράση στους λαθρομετανάστες. Κανένα προσφυγόπουλο μόνο του».
  Όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει με τα λεγόμενα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα».
  Δεν μπορεί να μην το γνωρίζει ο «πρωθυπουργός» του Σόρος.
  Οι οικογένειες των μωαμεθανών με τις 3 γυναίκες και τα 20 παιδιά ξεχωρίζουν ένα δραστήριο μικρό (μερικές φορές το «προσφυγόπουλο» είναι μαντράχαλος 25 χρονών), και όπως είναι κατάλληλα δασκαλεμένοι από τους υπαλλήλους του Σόρος και τους πληρωμένους δικηγόρους κλπ το ξαποστέλνουν στην Ελλάδα. Οι νόμοι του Σόρος εδώ προβλέπουν ότι πρέπει σύντομα να γίνει η συνένωση της οικογένειας. Έτσι γρήγορα καταφθάνει ο μουσουλμάνος με τις τρεις γυναίκες και τα άλλα 19 παιδιά για την «συνένωση» μέσα στην Ελλάδα.
  Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ είναι αγανακτισμένος μέχρι θανάτου με τον Κούλη, που θέλει να μας αντικαταστήσει. Έτσι οι σύμβουλοι του Σόρος και η πρεσβεία τον προέτρεψαν να κάνει μία κίνηση, να χτυπήσει στον συναισθηματικό τομέα για «τα καημένα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα». Νομίζει ο ηλίθιος ότι οι Έλληνες τρώνε κουτόχορτο. Νομίζει ότι δεν καταλαβαίνουν που το πάει.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Υπάλληλος του Σόρος η «Εθνική Συντονίστρια» για εγκατάσταση σε Ελλάδα των «ασυνόδευτων προσφυγόπουλων»! (Pronews).
   Μια ανησυχητική εξέλιξη είχαμε πριν από μερικές ώρες, η οποία μάλιστα ανακοινώθηκε δια χειλέων του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη: Η Ειρήνη Αγαπηδάκη, ψυχολόγος στο επάγγελμα η οποία ανακοινώθηκε ως «Εθνική Συντονίστρια» στο κυβερνητικό σχέδιο για τα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα», βάσει των στοιχείων του βιογραφικού της, είναι υπάλληλος... του Τζορτζ Σόρος!
   Συγκεκριμένα η Ειρήνη Αγαπηδάκη είναι Λέκτορας Δημόσιας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, το οποίο ανήκει σε fund, ιδιοκτησίας του Τζορτζ Σόρος!
   Το 2017 η μέχρι τότε ιδιοκτήτρια Laureate Education, Inc και η Galileo Global Education, εταιρεία υπό την αιγίδα της Providence Equity, μιας παγκόσμιας εταιρείας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, υπέγραψαν συμφωνία πώλησης των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της Laureate στην Ιταλία και την Κύπρο, έναντι €225 εκατ. ($263 εκατ.). Η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2018!
   Κι εδώ αρχίζουν τα «ωραία»: Η Galileo ανήκει στην Providence Equity Partners, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων στον κόσμο η οποία χειρίζεται επενδύσεις ύψους 50 δισ. δολαρίων και στην οποία μεγαλομέτοχος είναι ο... Τζορτζ Σόρος!
   Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα του Galileo παρέχουν ακαδημαϊκά προγράμματα, όπως: τέχνη, κινούμενα σχέδια, βιντεοπαιχνίδια, σχεδιασμός γραφικών και κινουμένων σχεδίων, σχεδιασμός εσωτερικών χώρων, μόδα και επιχειρήσεις μόδας καθώς και επικοινωνία, κινηματογράφο και τηλεόραση, γαστρονομία, τουρισμός, διαχείριση.
   Ολες αυτές οι δραστηριότητες κατευθύνονται και ελέγχονται από τον Τζορτζ Σόρος.
   Η Ειρήνη Αγαπηδάκη ψυχολόγος, όπως είναι Λέκτορας Δημόσιας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Και τώρα από όλη την Ελλάδα επιλέχθηκε αυτή για να «συντονίσει» την εγκατάσταση στην χώρα 6.000 παιδιών μουσουλμάνων που μυστηριωδώς βρέθηκαν ασυνόδευτα στην Ελλάδα!
   Θα διερωτηθεί κάποιος καλόπιστος εύλογα «Γιατί η συγκεκριμένη;». «Ήταν πολύ γνωστή στο... facebook» λένε οι συνεργάτες του πρωθυπουργού!
   Στην σελίδα της Ειρήνης Αγαπηδάκη θα δει κανείς να γράφει για τους πρόσφυγες αλλά και για τα παιδιά, «καυτηριάζοντας ρατσιστικές συμπεριφορές».
   Και μετά ήρθε η πρόσληψή της... στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου του Τ.Σόρος.
   Εν συνεχεία, τελείως τυχαία προφανώς, ανέλαβε ένα απίστευτο, πρωτοφανές στα ελληνικά χρονικά, έργο: Τον συντονισμό της εγκατάστασης 6.000 παιδιών μουσουλμάνων στην Ελλάδα!
   Να τονίσουμε ότι ο τίτλος της «Εθνικής Συντονίστριας» είναι ανώτερος από αυτόν του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ισότιμος με αυτόν υπουργού και όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, «θα αναφέρεται κατ'ευθείαν στο πρωθυπουργικό γραφείο»!
   Δεν θέλουμε να είμαστε κακόπιστοι, αλλά μήπως όλα αυτά δεν είναι τυχαία και η διείσδυση του Τζορτζ Σόρος φτάνει μέχρι το γραφείο του πρωθυπουργού;
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  2. «Η ΑΘΗΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ». (Επίτηδες;)
   H απάντηση του Jan Hamáček, του Τσέχου υπουργού Εσωτερικών, στο αίτημα της Ελλάδας για βοήθεια προς τα "παιδιά πρόσφυγες" που βρίσκονται στα νησιά. «Δεν ενδιαφερόμαστε για τα «προσφυγόπουλα» από την Ελλάδα».

   Αυτή ήταν η απάντηση του υπουργού Εσωτερικών της Τσεχίας, Jan Hamáček, στο αίτημα της Ελλάδας για βοήθεια προς τα παιδιά πρόσφυγες που βρίσκονται στα νησιά και έχει δεχτεί κριτική από κεντρώα και φιλοευρωπαϊκά κόμματα.
   Μάλιστα, σύμφωνα με το Euractiv, ο υπουργός δήλωσε: «Δεν βλέπω το νόημα στην επανεγκατάσταση 17χρονων οι οποίοι δεν δικαιούνται άσυλο, ενώ η Αθήνα λαμβάνει δισ. ευρώ από την ΕΕ για την προστασία των συνόρων και τη διαδικασία ασύλου». Οι «φιλάνθρωποι» βρίσκονται μόνο στην Αθήνα…
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  3. Δήμαρχος Θεσ/νίκης: Ζητάει από τον Κούλη της μαφιόζικης οικογενειοκρατίας να στείλει περισσότερα παιδιά μουσουλμάνων στην πόλη, για να γίνει πιο ισλαμική η πόλη.


   Η Θεσσαλονίκη μπορεί να φιλοξενήσει και να μεριμνήσει για την φροντίδα και την ενσωμάτωση ασυνόδευτων προσφυγόπουλων, ακόμη και σε αριθμούς μεγαλύτερους από αυτούς που σχεδιάζει η κυβέρνηση για την πόλη, τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, αναφερόμενος στις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.
   «Στηρίζω ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης με όλες τις δυνάμεις μου, και συμπράττω στην προσπάθεια αυτή, στον ευγενή αυτό στόχο» ανέφερε ο κ. Ζέρβας, και πρόσθεσε:
   «Η φιλόξενη κοινωνία της Θεσσαλονίκης μπορεί να υποδεχθεί, να φιλοξενήσει, να περιθάλψει, να μεριμνήσει και να βοηθήσει στην ενσωμάτωση αυτών των παιδιών, και θα το κάνει σε αριθμούς που θα υπερβαίνουν τις αναλογίες που σχεδιάζει η ελληνική κυβέρνηση. Μια πόλη όπως η Θεσσαλονίκη το οφείλει στη γεμάτη προσφυγιά Ιστορία της», σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
   «Αδυνατώ να μπω στη διαδικασία να μετρήσω κεφάλια και να διαπραγματευτώ αριθμούς. Μιλάμε, το τονίζω αυτό, για προσφυγόπουλα, για παιδιά ασυνόδευτα» συνέχισε ο κ. Ζέρβας και πρόσθεσε:
   «Εμείς έχουμε βαθιά γνώση του τι σημαίνει προσφυγιά, τι ζήσανε στο πετσί τους οι γονείς και οι πρόγονοί μας. Σχεδόν κάθε οικογένεια που κατοικεί σε αυτόν τον τόπο έχει μία τέτοια ιστορία να διηγηθεί. Εμείς θα μετρήσουμε σήμερα παιδικές ψυχές και σε λίγα χρόνια θα παραδώσουμε πολίτες που θα μπορούν να ζήσουν αρμονικά, θα σέβονται τον πολιτισμό και τους κανόνες της ελληνικής κοινωνίας» ανέφερε.
   Κλείνοντας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τη χώρα, πρέπει να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων. Θα προχωρήσουμε με σχέδιο και αποφασιστικότητα. Η Ελλάδα είναι χώρα με κανόνες, σύνορα, δομές φροντίδας. Είμαι βέβαιος ότι οι Έλληνες μεριμνούν για τα παιδιά κάθε πατρίδας. Εμείς οι Θεσσαλονικείς, θα αποδείξουμε ότι αυτά τα παιδιά μπορούν να αισθάνονται πατρίδα τους την Ελλάδα».
   Ο κ. Ζέρβας ανέφερε ότι έχει ενημερώσει για αυτήν την πρωτοβουλία, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εσωτερικών.

   Ζ.Π.

   Διαγραφή
 2. Σύντομα 1 στους 10 Έλληνες θα στηρίζει τη Σαρία και το δογματικό Ισλάμ Αλέξανδρος Νίκλαν
  Οι αριθμοί αφορούν μόνο την περασμένη εβδομάδα. Για όσους δεν κατανοούν το μέγεθος θα αναφέρω πώς μέσα σε 7 μέρες περίπου είχαμε μια ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ενός μεγάλου χωριού (Κεφαλοχώρι όπως λέγαμε παλιά). Αντίστοιχα 2500 χιλιάδες κάτοικοι είναι περίπου 4 οικοδομικά τετράγωνα στην Κυψέλη. ...
  37000 που αναφέρει στα νησιά είναι μια μέσου μεγέθους πόλη στην Ελλάδα.
  Στην παρουσίαση μου έδειξα πώς στην Ελλάδα αυτή την στιγμή υπολογίζεται πώς έχουμε περίπου 800.000 ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ μετανάστες στην χώρα. Αυτό δεν περιλαμβάνει ροές προ του 2015 που δεν είχαμε συστηματική καταγραφή, όπως δεν έχουμε καταγραφή και ροών προφανώς που δεν γίνονται αντιληπτές ποτέ από τις Αρχές και είναι αρκετές (1 στις 4 υπολογίζεται).
  Οι προβολές δείχνουν σύντομα πώς 1 τους 10 στην Ελλάδα θα στηρίζει την Σαρία και το δογματικό Ισλάμ (ξένο παρατηρητήριο, υπήρχαν στοιχεία και δείγματα στην πρόσφατη παρουσίαση μου).
  Θα καλέσω διαδικτυακά μέσω tag και τον κ. Δρούγο (Athanasios Efstathios Drougos ) που εκτιμώ πολύ , για την ανάπτυξη λόγου του πάνω σε στοιχεία , αν θέλει να προσθέσει και αυτός την δική του οπτική πάνω στο τι μπορεί να σημαίνει αυτό και σε θέματα Αμυντικής Ασφάλειας, πέρα από την εθνική εσωτερική ασφάλεια, όπου προφανώς είναι κάτι άκρως επικίνδυνο και "θανατηφόρου επιπέδου" για την συνοχή και σύνθεση του πληθυσμιακού στοιχείου της χώρας μας.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ζάεφ: Είμαστε «Μακεδόνες» με «μακεδονική» γλώσσα.
  Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων υπεραμύνθηκε για μία ακόμη φορά της Συμφωνίας των Πρεσπών
  Μιλώντας σε πολιτικό φόρουμ στην πόλη Γκόστιβαρ, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ υπεραμύνθηκε για μία ακόμη φορά της υπογραφής της Συμφωνίας των Πρεσπών με την Ελλάδα, επισημαίνοντας πως στα Ηνωμένα Έθνη πλέον δεν υπάρχει το «FYROM» και πως διεθνώς αναγνωρίζεται η «μακεδονική» ταυτότητα και γλώσσα.
  «Δεν υπάρχει πια το "FYROM" στα Ηνωμένα Έθνη, τώρα έχει εγγραφεί η ταυτότητά της χώρας μας, Βόρεια Μακεδονία, στον ΟΗΕ είναι γραμμένη η "μακεδονική" γλώσσα και οι "Μακεδόνες"» δήλωσε ο Ζάεφ, επισημαίνοντας πως: «Κάναμε παραδειγματικά βήματα και όλος ο κόσμος μιλάει για αυτό. Σταθεροποιήσαμε το κράτος, ενισχύσαμε την ταυτότητά μας. Κανείς δεν αμφισβητεί πια τη "μακεδονική" γλώσσα και τον "μακεδονικό" λαό».
  Απαντώντας σε επικρίσεις για τις Πρέσπες, που ακούστηκαν από το ακροατήριο όταν έλαβε το λόγο, ο Ζάεφ σχολίασε «Έχουμε εκπληρώσει την αιώνια φιλοδοξία των πατέρων και των παππούδων μας, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε υπερήφανοι». Όσον αφορά την παρουσία του στο πολυεθνικό Γκόστιβαρ, που κατοικείται από Σκοπιανούς, Αλβανούς, Τούρκους, Σέρβους, Ρομά κ.α., ο Ζάεφ χαρακτήρισε την πόλη «καθρέφτη της πολυεθνικής κατάστασης της χώρας» προκαλώντας ποικίλα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα.
  Πρώτο Θέμα
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. «Μακεδονία» νέτο - σκέτο τὸ ὄνομα τῶν Σκοπίων στὸ συνέδριο τοῦ Εὐρωπαϊκοῦ Λαϊκοῦ Κόμματος.

   Νέτο - σκέτο "Μακεδονία" (οὔτε καν "Βόρεια Μακεδονία") ἦταν ἡ ὀνομασία, μὲ τὴν ὁποία ἀνέφερε τὴ χώρα τοῦ ὁ ἀρχηγὸς τοῦ ἀντιπολιτευόμενου δεξιοῦ κόμματος VMRO-DPMNE, Χρίστιαν Μιτσκόσκι , στὸ συνέδριο τοῦ Εὐρωπαϊκοῦ Λαϊκοῦ Κόμματος (ΕΛΚ), στὸ Ζάγκρεμπ. Στὸ ΕΛΚ, ὡς γνωστόν, μετέχει καὶ ἡ Νέα Δημοκρατία, ἐνῶ στὸ συνέδριο, στὴν πρωτεύουσα τῆς Κροατίας, παραβρέθηκε καὶ ὁ πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

   Σύμφωνα μὲ τὸ Euronews, λοιπόν, στὸ συνέδριο τὸ ὁποῖο ἀνέδειξε πρόεδρο τοῦ ΕΛΚ τὸν μέχρι προτινὸς ἐπικεφαλῆς τοῦ Εὐρωπαϊκοῦ Συμβουλίου, Πολωνό, Ντόναλντ Τούσκ, ὁ Χ. Μιτσκόσκι, ἀναφερόμενος στὸ πρόβλημα τῆς διαφθορᾶς καὶ σημειώνοντας ὅτι αὐτὸ πιθανῶς εἶναι τὸ μεγαλύτερο ζήτημα τῶν πρώην κομμουνιστικῶν χωρῶν, εἶπε ὅτι "ἡ Μακεδονία ἦταν μέρος τῆς πρώην Γιουγκοσλαβίας κι ἐκείνη ἡ περίοδος μετάβασης δὲν εἶναι τόσο γρήγορη, καὶ γι' αὐτὸ πρέπει νὰ ἐπιταχύνουμε τὶς μεταρρυθμίσεις".
   Ἐλπίζουμε κάποιο μέλος τῆς ἀντιπροσωπείας τῆς ΝΔ νὰ ἦταν ἐντός της αἰθούσης, ὅταν ὁ Μιτσκόσκι πέταξε αὐτὸ τὸ "μαργαριτάρι", καὶ εἴμαστε πράγματι πολὺ περίεργοι νὰ ἀκούσουμε ἐὰν διαμαρτυρήθηκαν ἢ ὄχι στὸ προεδρεῖο τοῦ Συνεδρίου. Πολὺ περισσότερο, ἐὰν ὁ ἐπικεφαλῆς τοῦ VMRO ἀνακάλεσε. Ἐπιβεβλημένο, ἄλλωστε, σὲ τέτοιες περιπτώσεις εἶναι νὰ.... τραβοῦν τὸ αὐτὶ τοῦ Χ. Μιτσκόσκι , ὁ ὁποῖος, ἂν καὶ στὸν ἴδιο εὐρωπαϊκὸ κομματικὸ σχηματισμὸ μὲ τὴ ΝΔ, δὲν τηρεῖ οὔτε καν τὰ στοιχειώδη προσχήματα καὶ προβαίνει σὲ προκλητικές, ἀκραῖες ἐθνικιστικὲς κορῶνες.

   Ἄκρως ἐνδιαφέρον εἶναι ἐπίσης, σύμφωνα μὲ ὅσα ἀναφέρει τὸ Euronews, ὅτι σημαντικὸ μέρος τῶν μετεχόντων στὸ Συνέδριο ἐπικέντρωσε τὴν προσοχή του στὸ θέμα τῆς προενταξιακῆς διαδικασίας τῶν Σκοπίων καὶ τῆς Ἀλβανίας στὴν ΕΕ. Κατὰ τὸ Euronews, μάλιστα, μία ἀπὸ βασικὲς ἀποστολὲς τοῦ Ν.Τούσκ εἶναι νὰ ἐπαναφέρει τὸ ζήτημα τῆς διεύρυνσης στὸ προσκήνιο. Πολὺ περισσότερο, στὸ συνέδριο τοῦ ΕΛΚ ἐγκρίθηκε ἕνα ἔκτακτο ψήφισμα ποὺ καλεῖ τὴν ΕΕ νὰ ξαναρχίσει τὸ συντομότερο δυνατὸ συνομιλίες μὲ τὶς χῶρες τῶν Δυτικῶν Βαλκανίων.

   Ἄραγε, ἡ Νέα Δημοκρατία τί θέση κράτησε ἐπὶ τούτου, καὶ τί ὅρους ἔθεσε (ἂν ἔβαλε, βέβαια); Ἐπειδὴ τὸ θέμα τῆς διεύρυνσης σὲ Σκόπια καὶ Ἀλβανία ἀφορᾶ πρωτίστως τὴν Ἑλλάδα, λόγω του ὅτι οἱ χῶρες βρίσκονται στὴν "στενὴ γειτονιά" της, θὰ ἦταν ἰδιαίτερα ἐνδιαφέρον νὰ πληροφορηθεῖ ἡ ἑλληνικὴ κοινὴ γνώμη τὴ στάση ποὺ κράτησαν οἱ ἐκπρόσωποι τῆς ΝΔ.

   Χαρακτηριστικά, ἀναφέρει τὸ Euronews, ἡ Λίντια Περέϊρα, εὐρωβουλευτὴς τοῦ ΕΛΚ ἀπὸ τὴν Πορτογαλία, τόνισε: "Πρέπει νὰ προχωρήσουμε μὲ τὴν διεύρυνση τῆς ΕΕ. Εἶναι θέμα ἐμπιστοσύνης. Ὑποσχεθήκαμε ὁρισμένα πράγματα σὲ μερικὲς χῶρες καὶ δὲν τὰ ὑλοποιήσαμε. Κι αὐτὸ εἶναι θέμα ἐμπιστοσύνης. Τὸ Εὐρωπαϊκὸ Λαϊκὸ Κόμμα ἐμπιστεύεται αὐτὲς τὶς χῶρες καὶ νομίζω ὅτι αὐτὴ μπορεῖ νὰ εἶναι ἡ γέφυρα μεταξὺ διαφορετικῶν ἀπόψεων".

   Χθές, ὁ ἐκπρόσωπος Τύπου τοῦ ὑπουργείου Ἐξωτερικῶν, Α.Γεννηματᾶς, ἀνέφερε ὅτι "στὸ πλαίσιο τῆς ἑλληνικῆς στρατηγικῆς γιὰ τὰ Δυτικὰ Βαλκάνια, ἡ κυβέρνηση ἔχει τὴν πρόθεση νὰ ἀναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες γιὰ τὴν ὑποστήριξη τῆς εὐρωπαϊκῆς προοπτικῆς τῶν χωρῶν τῆς περιοχῆς, μὲ στόχο πάντοτε τὴν ἐμπέδωση τῆς ἀσφάλειας, τὴν ἐνίσχυση τῆς σταθερότητας καὶ τὴν προαγωγὴ τῆς εὐημερίας στὴν εὐρύτερη περιοχή. Προϋπόθεση τῆς προώθησης αὐτῆς τῆς πορείας εἶναι ἡ τήρηση τῆς τεθείσας αἱρεσιμότητας".

   «Τα Σκόπια κάποιες φορές αναφέρονται ως "Μακεδονία" για λόγους συντομίας», έτσι δικαιολόγησε το 2005 ο Αντώναρος τον πρωθυπουργό του, που άκουσε αδιαμαρτύρητα τουλάχιστον τρεις φορές (έτυχε να το δω στην τηλεόραση) τον τότε καγκελάριο Σρέντερ να λέει τα Σκόπια "Μακεδονία".


   -Τὸν Φεβρουάριο σχεδιάζεται ἡ σύγκληση, στὴ Θεσσαλονίκη, τῆς τετραμεροῦς συνάντησης Ἑλλάδας – Βουλγαρίας – Βόρειας Μακεδονίας – Ἀλβανίας σὲ ἐπίπεδο ὑπουργῶν Ἐξωτερικῶν. Νὰ σημειωθεῖ ὅτι αὐτὴ ἡ τετραμερὴς ποὺ δημιουργήθηκε τὰ τελευταία χρόνια μὲ ἑλληνικὴ πρωτοβουλία, εἶχε παγώσει ἀπὸ τὴ σημερινὴ κυβέρνηση, ἡ ὁποία, πάντως, τώρα τὴν ἐπαναφέρει.
   antinews
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
 4. Αν συνεχίσουμε έτσι, δεν θα υπάρχουν Έλληνες για να εορτάσουν τα επόμενα 200 χρόνια από το 2021.
  Παρακολούθησα με αρκετό ενδιαφέρον τη σύνθεση της επιτροπής… σοφών, όπως αποφάσισαν να αποκαλούν όσους θα αναλάβουν να μας οδηγήσουν στους εορτασμούς των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.
  Του ΝΙΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΓΛΟΥ
  Διαβάζοντας τα ονόματα που θα συμμετέχουν για άλλη μια φορά, μελαγχόλησα. Όχι γιατί έχω κάτι με τους ανθρώπους, μια και η ασημαντότητά μου δεν θα μπορούσε να κρίνει την επαγγελματική και ακαδημαϊκή πορεία των περισσοτέρων από αυτούς που μπήκαν στην επιτροπή.
  Έψαξα να βρω αυτούς που θα δημιουργήσουν ένα νέο κύμα φιλελληνισμού, απαραίτητο για την επανεκκίνηση του έθνους, και η αλήθεια είναι ότι δεν βρήκα. Μακάρι να διαψευσθώ και να μην καταντήσουν τα 200 χρόνια από την Επανάσταση σε πανήγυρη εσωτερικής κατανάλωσης, που δεν θα παραγάγει αποτέλεσμα.
  Και παραγωγή αποτελέσματος θεωρώ το να μη σβήσουν την επομένη τα φώτα, όπως έγινε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Παραγωγή αποτελέσματος θα είναι να γίνουμε και πάλι περήφανοι που είμαστε Έλληνες και να υπερβούμε μια ανεξήγητη ιστορική κόπωση που μας διακατέχει.

  Απλά αναρωτήθηκα το τι θα έλεγαν ο Κολοκοτρώνης, ο Παπαφλέσσας, ο Μακρυγιάννης, ο Υψηλάντης, η Μπουμπουλίνα, ο αδικοχαμένος Καποδίστριας και εκατοντάδες άλλοι αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους για του Χριστού την πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία, βλέποντας 200 χρόνια μετά την πορεία της πατρίδας.

  Όλοι αυτοί που τα έβαλαν με τους Οθωμανούς, όχι για να φέρουν την πατρίδα στα μέτρα τους, αλλά για να τη φτάσουν πέρα από τα μέτρα τους.

  Διακόσια χρόνια μετά, το έθνος που οραματίστηκαν έγινε μια κουτσουρεμένη πατρίδα, που ζει πλέον με ψευδαισθήσεις και είναι έτοιμη να καταργήσει όλα εκείνα τα στοιχεία που δημιουργούν συλλογικές ταυτότητες.

  Παρέδωσε τα πάντα σε έναν παρασιτικό καπιταλισμό, ανακαλύπτοντας τον… κομμουνιστικό καπιταλισμό, και αποχαυνώθηκε μέχρι που χτύπησε το μνημονιακό ξυπνητήρι, που μας μετέτρεψε σε υποτελείς σε μια νέου τύπου αυτοκρατορία.

  Η Ελλάδα μεταβάλλεται σταθερά σε χώρα με περιορισμένα κυριαρχικά δικαιώματα, δηλαδή δικαιώματα των οποίων, όπως επισημαίνει ο Παναγιώτης Κονδύλης, η κυρίαρχη άσκησή τους εξαρτάται από τη βούληση και τις αντιδράσεις τρίτων, την ώρα που η στάση της γίνεται όλο και περισσότερο παθητική και αντιφατική.

  Δείτε τα όσα συμβαίνουν στο προσφυγικό-μεταναστευτικό για να καταλάβετε τι εννοώ.

  Περιμένουμε να μας δώσουν οι άλλοι τη λύση και όχι να τη βρούμε εμείς.

  Μας ρίχνουν μια χούφτα ευρώ και μας ζητούν να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών. Μας ζητούν να έχουμε την πατρίδα μας ανοχύρωτη, την ώρα που αυτοί κλείνουν τα σύνορά τους.

  Και όπως το πάνε, εκεί που μας χρωστούσαν, θα μας πάρουν και το… βόδι κατηγορώντας μας και από πάνω.

  Δεν ξέρω αν κάποιοι έχουν αποφασίσει να κάνουν ευθανασία σε έναν ολόκληρο λαό, αλλά είναι καιρός να θυμηθούμε τα οράματα του 1821. Και κυρίως γιατί αγωνίστηκαν αυτοί οι άνθρωποι.

  Είτε με επιτροπή σοφών είτε άνευ. Διότι αν συνεχίσουμε έτσι, δεν θα υπάρχουν Έλληνες για να εορτάσουν τα επόμενα 200 χρόνια από το 2021.

  Και αυτό διότι κάποιοι δεν θα έχουν επαναστατήσει, όπως το 1821…

  Πηγή: Καρφίτσα
  Ζ.Π..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φρεγάτα του Πακιστάν κάνει ελέγχους σε Ελληνικά πλοία δυτικά της Κύπρου.
   Το Πακιστάν ήρθε στο Αιγαίο και τη νοτιοανατολική Μεσόγειο,προσκεκλημένο από την Τουρκία, όχι για μια απλή συμμετοχή σε άσκηση ,αλλά για να μείνει. Αναφερόμαστε σε στρατιωτική παρουσία! Μετά από τις προκλήσεις στο Αιγαίο, από αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας P-3, φρεγάτα του Πακιστάν που συμμετείχε στην τουρκική άσκηση με την κωδική ονομασία “Ασπίδα της Μεσογείου”, έκανε περιπολίες και ελέγχους εμπορικών πλοίων δυτικά της Κύπρου!
   Επίσης σε τουρκική φρεγάτα επέβαιναν δύο Ιορδανοί στρατιωτικοί.
   Το ερώτημα είναι αν η Αθήνα θα ανεχθεί τις κινήσεις που κάνει το Πακιστάν στην περιοχή μας, με τις οποίες βεβαίως εκπέμπεται το μήνυμα ενός “άξονα” με την Τουρκία, που θα παρουσιαστεί προφανώς ως αντίβαρο στις συμμαχίες που έχει η Ελλάδα στην περιοχή, με Ισραήλ, Αίγυπτο και φυσικά την Κύπρο.
   Ανεξάρτητα από τις επιδιώξεις Τούρκων και Πακιστανών είναι νομίζουμε αυτονόητο ότι ο Πακιστανός πρέσβης στην Αθήνα θα πρέπει να κληθεί στο ΥΠΕΞ για μια καθόλου φιλική συζήτηση. Η οποία ίσως θα ΄πρεπε να ΄χει γίνει από την πρώτη πρόκληση που έκανε το Πακιστάν με το P-3 στο Αιγαίο. Ελπίζουμε ότι δεν θα αντιμετωπιστεί η συμπεριφορά του Πακιστάν με ελαφρότητα. Κάποιος θα πρέπει να υπενθυμίσει στο Πακιστάν ορισμένα πράγματα, σε πολύ αυστηρό τόνο. Αν δεν θελήσει να συμμορφωθεί, υπάρχουν υποθέτουμε πολλοί τρόποι για να κατανοήσει ότι δεν μπορεί να “παίζει” την “υπερδύναμη” μαζί με την Τουρκία. Το θέμα είναι αν στο ΥΠΕΞ θέλουν να κάνουν αυτές τις υπενθυμίσεις.
   Militaire News
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
 5. Γιατί δεν δίνουν 2 λαθρομετανάστες σε κάθε βουλευτή του Κούλη και του Προδότη για φιλοξενία;
  Προχθές, λέει, αποβιβάσθηκαν στα νησιά μας 700 νοματαίοι. Τόσο απλά.
  Πάνω από 700 παράνομοι μετανάστες σε 24 ώρες - 100.000 από την αρχή του έτους - Εγκαθίστανται στην ηπειρωτική Ελλάδα.
  Συνολικά 49.800 υπήκοοι τρίτων χωρών εισήλθαν παράνομα στην χώρα μας από την αρχή του έτους έως τον περασμένο Ιούλιο και 45.000-50.000 από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα. Συνολικά περί τις 100.000 μέχρι στιγμής.
  Τα στοιχεία μέχρι τον Ιούλιο τα έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη Βουλή στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.
  Σε μια χώρα πτωχευμένη , σε μια χώρα πληθυσμού 10.000.000 Ελλήνων μας φέρνουνε μωαμεθανούς αλλογενείς πληθυσμούς Ασιατικών και Αφρικανικών χωρών, κατάδικους φυλακών, απολίτιστους, υποανάπτυχτους , με βίαιες συμπεριφορές.
  Μας έχουνε φέρει ήδη πιθανόν 7.500.000 πληθυσμό (κανένας δεν ξέρει τον ακριβή αριθμό), αγνώστων στοιχείων στην πλειοψηφία, αφού περνάνε τα σύνορα μας χωρίς τούς προαπαιτούμενους ελέγχους χωρίς να έχουν έγκυρα έγγραφα, όπως διαβατήρια ταυτότητες κλπ, με την πρόφαση του προσφυγικού.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. 30 δισ. ευρώ το κόστος της περίθαλψης των αλλοδαπών την διετία 2016-2018
  Η Ελληνική Λύση απέστειλε ερώτηση της προς τα υπουργεία Οικονομικών και Υγείας σχετικά με δηλώσεις του Θεόδωρου Σκυλακάκη υφ.Οικονομικών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις οποίες οι Έλληνες φορολογούμενοι πλήρωσαν 30 δις ευρώ τη διετία 2016-2018 για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των παράνομων μεταναστών.
  Συγκεκριμένα η Ελληνική Λύση αναφέρει:
  Σύμφωνα με δηλώσεις του κου Σκυλακάκη Υφυπουργού Οικονομικών επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, οι Έλληνες φορολογούμενοι επωμίστηκαν το βάρος της νοσοκομειακής περίθαλψης προσφύγων και μεταναστών.
  Πλέον συγκεκριμένα, ανέφερε πως λόγω «λαθών επιμέλειας» η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, προσμετρούσε τις δαπάνες νοσοκομειακής περίθαλψης μεταναστών και προσφύγων στις συνολικές δαπάνες της κυβέρνησης, αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό τα έξοδα και άρα τις φορολογικές υποχρεώσεις των πολιτών, αποτιμώντας τα λάθη αυτά στο ποσό των 30 δις ευρώ.
  Κατόπιν τω ανωτέρω
  Ερωτάσθε κύριοι Υπουργοί
  1.Υπάρχει κάποια σχετική έκθεση/μελέτη, η οποία να επιβεβαιώνει τα οικονομικά στοιχεία που ανέφερε ο κύριος Σκυλακάκης;
  2. Προτίθεσθε να λάβετε σχετική νομοθετική πρωτοβουλία προκειμένου να άρετε τις δυσμενείς και άδικες συνέπειες που υπέστησαν οι Έλληνες φορολογούμενοι;
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...