Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥ. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ.

Η  ΑΡΓΗ  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
Ήδη, η χρησιμοποίηση του στρατού για τη μεταφορά εκατοντάδων λαθρέποικων
στην ηπειρωτική χώρα, παρά τις κινητοποιήσεις και τις αντιδράσεις των κατοίκων, ισοδυναμεί με κήρυξη στρατιωτικού νόμου...


ΖΑΒΟΣ  ΣΟΡΟΣ  ΚΟΥΛΗΣ:  "ΕΙΜΑΙ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ  ΝΑ  ΒΛΕΠΩ  ΤΗΝ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΜΑΣ  ΝΑ  ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ  ΣΕ  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ".

Ο  Σόρος  Κούλης  ξέρει  καλά  ότι  τα  9/10  των  λαθρομεταναστών  είναι  μουσουλμάνοι  και  μάλιστα  φανατικοί  μουσουλμάνοι.  Δεν  είναι  π.χ.  χριστιανοί  πάμπτωχοι  Αιθίοπες.  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.  Δεν  είναι  βουδιστές  ή  ινδουϊστές.  Ο  Δαλάϊ  Λάμα  καθημερινά  επιτίθεται  στην  λαθρομετανάστευση.  Δεν  είναι  Κινέζοι  αλλά  μουσουλμάνοι  τουρκογενείς  Ουιγούροι  εκ  Κίνας,  που  δεν  εγκαθίστανται  ούτε  στην  Τουρκία,  αλλά  κατευθύνονται  στην  Ελλάδα.  Άρα  να μην  κρυβόμαστε  πίσω  από το  δάχτυλό  μας.  Η  δήλωσή  του  ουσιαστικά  σημαίνει:  "ναι,  το  γνωρίζω  ότι  μόνο μουσουλμάνοι  εποικίζουν την Ελλάδα.  Είμαι  υπερήφανος  που  θα  καταστήσω  την  Ελλάδα  μουσουλμανική".  "Ναι,  είμαι  υπερήφανος  γιατί  κατευθύνω  την  αναίμακτη   αργή  γενοκτονία  του  Ελληνικού  λαού".
      


Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο κοσμάκης είναι ανάστατος, σε πολλές περιοχές της Ελλάδος.
Θεσσαλονίκη, Γρεβενά, Σάμος, Χίος, Κως, Γιαννιτσά, Σκύδρα, Νάουσσα, Βρασνά, Βέρροια, Σέρρες, Πιερία, Λέσβος, μοιάζουν με χύτρες ταχύτητας όπου ήδη ακούγεται το σφύριγμα της βαλβίδας.

Και το καίριο ερώτημα που θέτει κάθε σώφρων άνθρωπος, είναι: "μέχρι που είναι ικανοί να φτάσουν;"
Λυπάμαι αλλά η απάντηση είναι σκληρή, αν και όχι τόσο σκληρή όσο θα έπρεπε να είναι η τιμωρία των Ελλήνων που έδωκαν στους δημίους τους το σχοινί για να τους κρεμάσουν...

Δεν πρόκειται να σταματήσουν. Πουθενά. Ούτε ακόμα και αν η αναλογία κατοίκων σε μια περιοχή γίνει: 10 αλλοδαποί, προς 1 Έλληνα.
Θα το φτάσουν μέχρι τέλους.
Μέχρι και στρατιωτικό νόμο πιθανόν να κηρύξουν, αν χρειαστεί [που μάλλον δεν θα χρειαστεί].
Η πολιτική συμμορία που ανέλαβε να διαχειριστεί την αντικατάσταση των Ελλήνων και τον λαθρεποικισμό της παλιάς Ελλάδος, δεν θα έβλεπε εξουσία, αν οι παρατηρητές της Πλανητικής Παν-εξουσίας δεν είχαν κρίνει ότι οι προηγούμενοι πολιτικοί συμμορίτες, ναι μεν έκαμαν ότι περνούσε από το χέρι τους, για να μπαίνει ο πάσα ένας ελεύθερα στη χώρα, ωστόσο ήσαν πολύ ανίκανοι για να διαχειριστούν τη Β΄ φάση του σχεδίου, δηλαδή τη μεταφορά και εγκατάσταση των αφροασιατικών μαζών στην ηπειρωτική χώρα και την ενσωμάτωση τους [δια πυρός και σιδήρου] στις τοπικές κοινωνίες.
Εκτός αυτού, οι ροζοκόκκινοι πολιτικοί συμμορίτες ήσαν τόσο φαταούλες και τόσο άρπαγες, ώστε η εφαρμογή του σχεδίου θα στοίχιζε τεράστια ποσά στα κογκλάβια που αποφασίζουν τις τύχες των λαών.
Ετσι προωθήθηκε η φαμίλια Μητσοτάκη, η οποία έχει αποδείξει στους Πλανητικούς Παν-εξουσιαστές ότι τα καταφέρνει καλύτερα στη διαχείριση.

Όχι δηλαδή ότι δεν θα πέσουν μίζες και αρπαχτές σε δαύτους - αλλά όσο να' ναι, θα πιάσουν τόπο τα λεφτά των αφεντικών, γιατί με τους συριζαίους στην εξουσία, όσα και να έσπρωχναν οι καπεταναίοι της Πλανητικής Αυτοκρατορίας, ήταν σαν να τα έριχναν σε βαρέλι δίχως πάτο.
Τι εμπιστοσύνη άλλωστε να έχει κανείς σε μια εντόπια κυβέρνηση, όταν έχει στα υπουργεία των μπάτσων, τις κυρίες Γεροβασίλη και Παπακώστα; Ενώ ο κ. Χρυσοχοϊδης δημιουργεί μια αίσθηση ασφάλειας, ρε παιδί μου - πως να το κάνουμε;

Οι γαλάζιοι πολιτικοί συμμορίτες συνεπώς γνωρίζουν ότι ο πρωταρχικός στόχος τους είναι η διεκπεραίωση του λαθρεποικισμού και η αντικατάσταση των Ελλήνων από αφροασιατικές μάζες. Γι αυτο τους κρατάνε απάνου τα αφεντικά τους.
Σε περίπτωση που κάμουν πισω σ' αυτό, τελειώνουνε με την εξουσία, εντός ολίγων μηνών.
Οι πρόβες μπαχαλοποίησης που συντηρούν σοφά τα αριστερά γκρουπούσκουλα και οι κρατικοδίαιτοι μπράβοι των αντιφα, είναι αρκετές για να υπενθυμίζουν στους κάθε λογής πολιτικούς νονούς, ότι όχι μόνο δεν είναι αναντικατάστατοι αλλά οι αντικαταστάτες τους βρίσκονται ήδη στην αναμονή και περιμένουν το προσκλητηριο των Μεγάλων...

Το δόγμα Βαρβιτσιώτη, ότι: "έχουμε τον τρόπο να σας επιβάλλουμε τον λαθροκαταχτητή σας" δεν είναι διαφορετικό από το δόγμα Χρυσοχοϊδη: "πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι θα ζήσουμε μαζί τους!"
Και στρατιωτικούς νόμους θα κηρύξουν και τους μπατσους τους θα ξαμολυσουν και τα μυαλα των θυματων τους θα βομβαρδιζουν, σε καθημερινη βαση, μεσα απο το βαρυ πυροβολικο των Μεσων Μαζικης Χειραγωγησης, που ελεγχουν πλέον ολοκληρωτικά.

Και θα το πράξουν, με τις ελληνόφωνες μάζες να τους χειροκροτάνε κάθε φορά που θα τους πετάνε λίγα ψίχουλα "αειφόρου ανάπτυξης"


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

2 σχόλια :

 1. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΩΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ;
  Οι πρώτες ρωγμές στη Νέα Δημοκρατία, με αφορμή το «εθνικό ζήτημα» όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ζήτημα των παράνομων μεταναστών (και όχι «προσφύγων», αφού η Ελλάδα δεν είναι η πρώτη χώρα υποδοχής), είναι κάτι παραπάνω από σαφείς και ευδιάκριτες.
  Ο Κώστας Καραμανλής μιλώντας στο Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου με θέμα «Αυτός ο κόσμος αλλάζει» και αναφερόμενος στο εθνικό πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης, διαφοροποιήθηκε με σαφήνεια από την κυβερνητικές επιλογές μιλώντας με σαφήνεια και για πρώτη φορά για «παράνομους μετανάστες», όταν συνολικά όλα τα κυβερνητικά στελέχη μιλούν για «πρόσφυγες» και «μετανάστες».
  Και μπορεί η διαφοροποίηση να μην φαίνεται σημαντική, αλλά είναι όχι απλώς σημαντική, αλλά και κρίσιμη: Ο όρος «παράνομοι», που σε τελική ανάλυση είναι αυτός που αναγνωρίζεται και από την Ευρωπαϊκή Ενωση στα αρμόδια όργανά της και τον οποίο χρησιμοποίησε ο Κ.Καραμανλής στην ομιλία του, σημαίνει ότι χρήζουν αντιμετώπισης ως «παρανόμων» και όχι ως «μεταναστών» ή «προσφύγων».
  Και μάλιστα ο Κ.Καραμανλής και αντίθετα με τα κυβερνητικά στελέχη είπε την φράση: «Πρέπει να μπορούμε να εντοπίσουμε καλύτερα τους παράνομους μετανάστες» όταν στην κυβέρνηση μιλούν για ... «ανθρωπιστική κρίση».
  Και δεν έμεινε εκεί: Διαχωρίζοντας σαφώς αυτούς που ζητούν άσυλο δικαιολογημένα (μια μικρή μειοψηφία της τάξης του 2% από την Συρία και αν...) για τους υπόλοιπους είπε ότι πρέπει να σταλούν άμεσα πίσω στις πατρίδες τους προκειμένου να λειτουργήσει «ως αντι-κίνητρο για τους παράνομους μετανάστες».
  Οι συγκεκριμένες φράσεις του Κώστα Καραμανλή ήταν οι εξής:
  «Πρέπει να ληφθούν επειγόντως μέτρα, στο πνεύμα πιο ισόρροπης κατανομής βαρών, για τη μετεγκατάσταση των αιτούντων άσυλο που βρίσκονται ήδη στην Ευρώπη. Όμως δεν χρειάζονται προστασία όλοι όσοι έρχονται στην Ευρώπη. Πρέπει να μπορούμε να εντοπίσουμε καλύτερα τους παράνομους μετανάστες. Οι συμφωνίες επαναπατρισμού πρέπει να εφαρμόζονται αποτελεσματικότερα. Αυτό θα λειτουργήσει, επίσης, ως αντι-κίνητρο για τους παράνομους μετανάστες»
  Η σύγκρουση στο εσωτερικό της ΝΔ, μόλις τέσσερις μήνες μετά τον εκλογικό θρίαμβο, θα είναι πολύ σκληρή. Ακούγονται ήδη φωνές και διαρρέονται φήμες για διαγραφές των «ακραίων». Και μόλις ξεκινά αυτή η σύγκρουση...
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γνωρίζουμε ότι όσοι αλλοδαποί μεταφέρονται από τα νησιά, αντικαθίστανται αμέσως με αλλοδαπούς νέας εσοδείας, αν όχι την ίδια μέρα, την επόμενη! Άρα τι σημαίνει ότι «δεν πρόκειται να αφήσουμε τα νησιά και τους ακρίτες μας να σηκώσουν μόνοι τους όλο αυτό το βάρος. Οι Έλληνες, όλοι μαζί, θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα, με αλληλεγγύη στο εσωτερικό της χώρας…».
  Και τι σημαίνει ότι το «1% του πληθυσμού ανά περιφέρεια» στην πράξη; Για πόσους χιλιάδες λαθρομετανάστες ανά περιφέρεια μπορούμε να μιλήσουμε με βάση τον κυβερνητικό σχεδιασμό;
  Με βάση την τελευταία απογραφή πληθυσμού της χώρας το 2011, οι περιφέρειες θα έχουν «πλαφόν» στην υποδοχή μωαμεθανών ως εξής:
  – Στην Αν. Μακεδονία-Θράκη το όριο είναι 6.000 λαθρομετανάστες
  – Στην Κεντρική Μακεδονία 18.000 λαθρομετανάστες
  – Στη Δυτική Μακεδονία 2.830 λαθρομετανάστες
  – Στην Ήπειρο 3.360 λαθρομετανάστες
  – Στη Θεσσαλία 7.300 λαθρομετανάστες
  – Στα Ιόνια 2.000 λαθρομετανάστες
  – Στη Δυτική Ελλάδα 6.800 λαθρομετανάστες
  – Στη Στερεά Ελλάδα 5.470 λαθρομετανάστες
  – Στην Πελοπόννησο 5.770 λαθρομετανάστες
  – Στην Κρήτη 6.200 λαθρομετανάστες
  – Στην Αττική 38.000 λαθρομετανάστες
  Να σημειωθεί ότι περιφέρειες όπως Ήπειρος και Κεντρική Μακεδονία που θεωρούνται «υπερφορτωμένες», δεν θα επιβαρυνθούν περαιτέρω με νέους λαθρομετανάστες.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...