Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ pronews.gr ΤΑΣΟΣ ΓΚΟΥΡΙΩΤΗΣ: "ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΝ ΤΟ 1922".

ΕΝΑΣ ΑΔΟΚΙΜΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ; Ή ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΣ ΣΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ; ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «ΑΔΟΚΙΜΗ». ΜΙΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ: «ΑΔΟΚΙΜΗ», (ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΘΕΙ). ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ. ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ «ΔΟΚΙΜΗ» ΔΕΝΔΙΑ;

"Η κατάσταση των Ενόπλων Δυνάμεων οι οποίες βρίσκονται στο 30 με 40% της ισχύος που είχαν προ δεκαετίας". " Τα όπλα φτιάχνουν τις συνθήκες. Όλες συνθήκες είναι απόρροια ένοπλης δράσης". «Όταν βγαίνει ο διοικητής της 114 ΠΜ που έχει την αεράμυνα ολόκληρου του λεκανοπεδίου και τα στρατηγικά όπλα Sculp και λέει "εγώ παραιτούμαι γιατί δεν έχω αεροσκάφη και ασχολούμαι με τους παράνομους μετανάστες" τότε όλα τα άλλα είναι βλακείες. Είναι η μοναδική ΠΜ που έχει πυραύλους αέρος-επιφανείας και μπορούσε να κτυπήσει τον τουρκικό Στόλο. Ο διοικητής της λοιπόν ήταν κάποιος που είχε απλά μια θεσούλα στο Δημόσιο; Μην τρελαθούμε. Ο άνθρωπος είπε επί λέξη "δεν γίνεται Πτέρυγα Μάχης χωρίς αεροπλάνα", έχουν βάλει την ΠΜ να ασχολείται με τους μετανάστες. Τα στελέχη φεύγουν σωρηδόν και αυτό είναι το χειρότερο απ' όλα έχουν παραιτηθεί 450 πιλότοι".

               https://youtu.be/rwRxRbf7aM0
ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: "Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ".Το  άρθρο  υπογράφει  ο  Θεόφραστος Ανδρεόπουλος


Άκρως ανησυχητικά για το νυν επίπεδο της ασφάλειας της χώρας στοιχεία και για τον τρόπο με τον οποίο έφτασε η Αθήνα να αιφνιδιαστεί στο ζήτημα της ανακήρυξης της τουρκικής ΑΟΖ από την Άγκυρα η οποία συμφώνησε με την Λιβύη στην αναγνώριση της «βιάζοντας» έτσι την ελληνική υφαλοκρηπίδα (στην Κάρπαθο φτάνει στην νοτιοανατολική παραλία του νησιού), αποκαλύφθηκαν χτες στο «Ανατρεπτικό Δελτίο» του Alert TV από τον διευθυντή του pronews.gr Tάσο Γκουριώτη.

Το συντονισμό της εκπομπής τον έκανε ο δημοσιογράφος Αντρέας Καψαμπέλης, ενώ στο πάνελ ήταν καλεσμένοι πλην του Τάσου Γκουριώτη, ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Αντώνης Μυλωνάκης και οι δημοσιογράφοι Βαγγέλης Γιακουμής, Ανδρέας Παπακυριακόπουλος και Δημήτρης Λάππας.


Συγκεκριμένα: Συζητήθηκε η συμφωνία της «αναγνωρισμένης κυβέρνησης» της Λιβύης με την Τουρκία με την οποία «εξαφάνισαν» την Κρήτη για να αποκτήσουν «συνορεύουσες» ΑΟΖ.
Η αντίδραση του Στρατάρχη Χ.Χάφταρ ο οποίος σωστά κατανοώντας την κοινή λογική και το Διεθνές Δίκαιο δεν την αναγνώρισε.

Το παράδοξο της ελληνικής διπλωματίας με βάση την οποία αναγνωρίζουμε αυτούς που θίγουν τα ελληνικά συμφέροντα ενώ δεν αναγνωρίζουμε τους συμμάχους μας!


Η κατάσταση των Ενόπλων Δυνάμεων οι οποίες βρίσκονται στο 30 με 40% της ισχύος που είχαν προ δεκαετίας.

Ο διευθυντής του pronews.gr Τάσος Γκουριώτης μιλώντας εφ'όλης της ύλης δήλωσε:.

«Εδώ έχουμε ένα διπλωματικό παράδοξο. Έχουμε μια συμμαχία της κυβέρνησης της Λιβύης με την Τουρκία. Να πούμε ποιοι την αναγνωρίζουν. Την αναγνωρίζει η ΕΕ, την αναγνωρίζουν οι ΗΠΑ. Αυτοί (η κυβέρνηση της Τρίπολης) έχουν διπλωματική αντιπροσωπεία στον ΟΗΕ.
Δεν τους αναγνωρίζουν τα ΗΑΕ, η Ρωσία και η Αίγυπτος. Εδώ έχουμε το εξής διπλωματικό παράδοξο που έγινε και στην περίπτωση της Συρίας.
Διακόψαμε τις σχέσεις με την κυβέρνηση Άσαντ και στηρίξαμε το ISIS. Αυτά τα έχουμε ξεχάσει. Τότε το 2011 και το 2012 σταματήσαμε την αναγνώριση της συριακής κυβέρνησης για να στηρίξουμε ποιους;
Από εκεί και πέρα η κυβέρνηση της Λιβύης είναι απόλυτα εχθρική. Αντίθετα ο Χ.Χαφτάρ είναι απόλυτα φιλικός με την Ελλάδα. 

Θα σας εξομολογηθώ ότι ο αρχηγός του Ναυτικού του Χαφτάρ είχε έρθει στην Ελλάδα για να συναντηθεί με τον προηγούμενο ΥΕΘΑ Ε.Αποστολάκη για να του εκθέσει τις θέσεις του στρατάρχη Χάφταρ.
Ούτε καν τον δέχτηκε. Τα εθνικά συμφέροντα υπερέχουν αυτών της ΕΕ. Δεν είναι δυνατόν να αναγνωρίζουμε αυτή την κυβέρνηση. Αυτή τη στιγμή έπρεπε να είχαμε αναγνωρίσει τον Χαφτάρ όπως κάνει και η Αίγυπτος που είναι σύμμαχός μας.

Είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πως δεν έχει νομική ισχύ η συμφωνία. Από την στιγμή που εμείς όμως αναγνωρίζουμε την κυβέρνηση αυτή, άρα όλες οι πράξεις της έχουν νόμιμη ισχύ.»
Αναφορικά με τις δηλώσεις του Θάνου Ντόκου, του αναπληρωτή ΣΕΑ,  ο διευθυντής του pronews.gr είπε πως «έρχεται τραγωδία, εθνικός ακρωτηριασμός και κανείς δεν καταλαβαίνει τίποτα και αυτό που έρχεται θα είναι παρόμοιο με το 1922. Δε μας αφορούν οι θέσεις του Ντόκου ή του Δένδια. Η Τουρκία έχει σταθερή πολιτική και αυτό που έκανε το είχε σχεδιάσει πολύ καιρό πριν το ξέραμε από καιρό ((το pronews.gr είχε ενημερώσει εγκαίρως από τις αρχές Ιουλίου). Η ελληνική κυβέρνηση έκανε 36 ώρες για να απαντήσει στην ανακήρυξη της τουρκικής ΑΟΖ. Το πολύ σε 3,5 ώρες έπρεπε να είχε απαντήσει.
Τα όπλα φτιάχνουν τις συνθήκες. Όλες συνθήκες είναι απόρροια ένοπλης δράσης. Σε ότι αφορά τι μπορούμε να κάνουμε τώρα, άμεση αναγνώριση του Χαφτάρ.»
Αναφορικά με την παραίτηση του σμηνάρχου Ιωάννη Κυρίου της 114 Πτέρυγας Μάχης, ο διευθυντής του pronews.gr είπε «όταν βγαίνει ο διοικητής της 114 ΠΜ που έχει την αεράμυνα ολόκληρου του λεκανοπεδίου και τα στρατηγικά όπλα Sculp και λέει "εγώ παραιτούμαι γιατί δεν έχω αεροσκάφη και ασχολούμαι με τους παράνομους μετανάστες" τότε όλα τα άλλα είναι βλακείες.
Είναι η μοναδική ΠΜ που έχει πυραύλους αέρος-επιφανείας και μπορούσε να κτυπήσει τον τουρκικό Στόλο. Ο διοικητής της λοιπόν ήταν κάποιος που είχε απλά μια θεσούλα στο Δημόσιο; Μην τρελαθούμε. Ο άνθρωπος είπε επί λέξη "δεν γίνεται Πτέρυγα Μάχης χωρίς αεροπλάνα", έχουν βάλει την ΠΜ να ασχολείται με τους μετανάστες.
Στέλνουν βοηθητικό προσωπικό αντί να επιτελούν τα καθήκοντά τους. Από τις ΕΔ αυτή την στιγμή είναι ζήτημα αν έχουν το 30% με 40% δυναμικότητας που είχαν το 2009, η δυναμικότητα του συνόλου και των 3 κλάδων, για να μη λέμε ανοησίες. Αυτοί που έχουν προκαλέσει αυτό το πράγμα είναι υπεύθυνοι για αυτό που θα έρθει. Τα στελέχη φεύγουν σωρηδόν και αυτό είναι το χειρότερο απ' όλα έχουν παραιτηθεί 450 πιλότοι!»ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

5 σχόλια :

 1. Καταργείται το άρθρο 151, το οποίο τιμωρούσε -σε περίπτωση εθνικής βλάβης- με κάθειρξη πρόσωπα που εκπροσωπούσαν τη χώρα σε διαπραγματεύσεις με ξένη κυβέρνηση, όπως στη Συμφωνία των Πρεσπών.
  Όπως αποκάλυψε ο ΑΝΤ1, καταργείται το άρθρο 151, το οποίο τιμωρούσε -σε περίπτωση εθνικής βλάβης- με κάθειρξη πρόσωπα που εκπροσωπούσαν τη χώρα σε διαπραγματεύσεις με ξένη κυβέρνηση, όπως στη Συμφωνία των Πρεσπών.

  «Όποιος ως πληρεξούσιος του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του, διεξάγει με κάποια άλλη κυβέρνηση υποθέσεις του εντολέα του με πρόθεση κατά τέτοιο τρόπο που να μπορεί να προκύψει βλάβη για τον εντολέα, τιμωρείται με κάθειρξη», αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο περί «Κατάχρησης πληρεξουσιότητας» του 1951, το οποίο βαίνει προς κατάργηση.

  Το εν λόγω άρθρο έχει έρθει στο προσκήνιο και στο παρελθόν από αντιπολιτευόμενους βουλευτές, αναφορικά με τη διαπραγμάτευση του Γιάνη Βαρουφάκη το πρώτο εξάμηνο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
  Όπως τόνισε, πάντως, ο γνωστός ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, το άρθρο 151 «είναι ένα άρθρο, που δεν έχει εφαρμοστεί μέχρι στιγμής».
  Ο υπουργός Δικαιοσύνης, πάντως, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για αλλαγές στο νομοσχέδιο, λέγοντας πως η δημόσια διαβούλευση είναι ουσιαστική και πως θα κληθούν οι τομεάρχες Δικαιοσύνης των άλλων κομμάτων για να καταθέσουν τις απόψεις τους.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΣΚΑΪ: «Πρώτα απ’ όλα είναι το Διεθνές Δίκαιο και μετά η Εθνική Επιβίωση»!
  Τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ. Ο ανταποκριτής του στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης, σε συνομιλία που είχε με τον Αντιστράτηγο Ε.Α. Λάμπρο Τζούμη, για το ζήτημα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης που μας έρχεται από την Τουρκία.
  «Τζούμης: Πρέπει να τα βάλουμε κάτω και να πούμε: Από τη μία πλευρά είναι το Διεθνές Δίκαιο και από την άλλη είναι η Εθνική Επιβίωση. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, αν μπορούμε να προχωρήσουμε στην βίαιη απώθηση, αν πρέπει να πάμε σε επαναπροωθήσεις που ενδεχομένως δεν προβλέπονται, ή αν θα πρέπει να δεχτούμε αυτή την κατάσταση και κάποια στιγμή θα φτάσουμε σε ένα σημείο που θα είναι μη διαχειρίσιμο.
  Μανώλης Κωστίδης: Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε ότι πρώτα απ’ όλα είναι το Διεθνές Δίκαιο και μετά η Εθνική Επιβίωση...
  Τζούμης: Με συγχωρείτε, νομίζω ότι είναι πρώτα η Εθνική Επιβίωση και μετά το Διεθνές Δίκαιο».
  ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ (ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ) ΠΡΩΤΑ ΤΟ "ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η Τουρκία κατασκευάζει στην Λιβύη αεροπορική βάση απειλή για την Ελλάδα.

  Η Τουρκία πρόκειται να κατασκευάσει μεγάλη αεροπορική βάση στην πόλη Zliten η οποία βρίσκεται 160 χλμ. ανατολικά της Τρίπολης, διευρύνοντας την εμπλοκή της στον πόλεμο στη Λιβύη, ποντάροντας στη νίκη των δυνάμεων του GNA, όπου μέσω αυτής θα καταφέρει να κλέψει από την Ελλάδα τεράστιες θαλάσσιες εκτάσεις.
  Με τη βάση αυτή, η Τουρκία ελπίζει σε μεγαλύτερη εμπλοκή στην Λιβύη με αυξημένο αριθμό drones και μεταφορικών αεροσκαφών, τα οποία μεταφέρουν πολεμικό υλικό στον GNA.
  Στο μεταξύ οι δυνάμεις του LNA έχουν αναλάβει πλήρη επιθετική πρωτοβουλία στο νότο. Οι δυνάμεις του στρατηγού Belgasem AlAbaj κατέλαβαν το αρχηγείο του GNA στα; Νότια της χώρας, με τις δυνάμεις του GNA να τρέπονται σε φυγή.
  Tην ίδια ώρα η Αεροπορία του LNA βομβάρδισε θέσεις τρομοκρατών οι οποίες επιχειρούσαν να καταλάβουν τις πετρελαικές εγκαταστάσεις στην Al-Feel που βρίσκονται στα νότια της χώρας καταστρέφοντας 30 οχήματα. Οι επιθέσεις έγιναν τόσο με μαχητικά της Αεροπορίας του LNA όσο και με επιθετικά ελικόπτερα.
  Σε όλη αυτή την κατάσταση το ΥΠΕΞ δείχνει και είναι -ως είθισται- αιφνιδιασμένο, τι πρόκειται να πράξει η Ελλάδα;
  Είναι αποφασισμένη να στηρίξει εμπράκτως τον στρατηγό Χαφτάρ απέναντι στις συμμορίες των ισλαμιστών που έχουν καταλάβει την Τρίπολη και την ανατολική Λιβύη από το 2014 ή για μια ακόμη φορά θα κρύψει ως στρουθοκάμηλος το κεφάλι της στην λιβυκή άμμο;
  Οι δυνάμεις του LNA χρειάζονται υποστήριξη και μάλιστα έμπρακτη και πλήρη πολιτική στήριξη σε διεθνή φόρα που μετέχει η χώρα μας. Θα την έχουν, ή θα τηρήσουμε τη γνωστή «ψύχραιμη» στάση του «δεν κάνω τίποτα», αφήνοντας την Τουρκία να μας κλέψει εθνικές θαλάσσιες εκτάσεις.
  Για να το πούμε πιο απλά: Εάν ηττηθούν οι δυνάμεις του LNA από τον GNA η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει τα εθνικά της δικαιώματά της στην ελληνική ΑΟΖ!
  Η στήριξη επομένως του στρατηγού Χαφτάρ είναι θέμα εθνικής επιβίωσης.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ "ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΒΙΔΩΘΗΚΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΓΕΕΘΑ: Αντί της τουρκικής απειλής ασχολείται με την φροντίδα 55.000 αλλοδαπών.

  Συνεχίζει το ΓΕΕΘΑ την πρωτοφανή για τα παγκόσμια δεδομένα, ενασχόλησή του με δεκάδες χιλιάδες αλλοδαπούς, που έχουν εισβάλει στη χώρα και την οποία αντιμετωπίζουν ως «μη-χώρα».
  Την στιγμή που η τουρκική απειλή, έχει ξεφύγει πέρα από κάθε όριο, με την Άγκυρα να είναι έτοιμη να υφαρπάξει την ελληνική ΑΟΖ το ΓΕΕΘΑ στέλνει ανακοινώσεις ότι στην επίβλεψή του έχει 55.000 -και βάλε- αλλοδαπούς!
  Δηλαδή σε μια ξαφνική κρίση με την Τουρκία το ΓΕΕΘΑ θα είναι απασχολημένο με την φροντίδα 55.000 Αλγερινών, Μαροκινών, Πακιστανών, Σουδανών, Κογκολέζων, Μπαγκλαντεσιανών, Αφγανών, Τυνήσιων και Σύρων κ.ο.κ χωρίς βέβαια να μπορεί να ασχοληθεί με την άμυνα της χώρας, την οποία όπως φαίνεται έχει εναποθέσει στην ΕΕ και τις ΗΠΑ!
  Διαβάστε την ανακοίνωση που μόνο ανησυχία και θλίψη προκαλεί για το μέλλον αυτής της χώρας:
  «Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης συνδρομής και του κεντρικού συντονιστικού ρόλου που έχουν αναλάβει οι Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ) για την εύρυθμη λειτουργία, τοπικά, των δομών φιλοξενίας προσφύγων, σας γνωρίζεται ότι για τις 28 Νοεμβρίου 2019 διαμένουν σε 34 δομές διαχείρισης ΕΔ, 55.085 μετανάστες/πρόσφυγες, με δυνατότητα φιλοξενίας 30.708 ατόμων (οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Χίου, Λέρου, Κω, Έβρου, Μαλακάσας και Διαβατών) έχουν υπεράριθμους μετανάστες/πρόσφυγες σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς).
  Επίσης οι τρεις Κλάδοι των ΕΔ για τις 28 Νοεμβρίου 2019 ανέλαβαν το έργο της παροχής 37.096 μερίδων φαγητού (από τις οποίες 232 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα ΕΔ), λαμβανομένου υπόψη ότι τμήμα αναγκών σίτισης στις δομές φιλοξενίας έχει αναληφθεί από έτερους φορείς με την καταβολή χρηματικού αντιτίμου (με την μέθοδο προπληρωμένων καρτών) στους μετανάστες/πρόσφυγες. Για την υγειονομική κάλυψη διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους Κλάδους των ΕΔ.»
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. "Σε 10 χρόνια κινδυνεύουμε να ζούμε σε μία χώρα, που δε θα μιλούν ελληνικά και δεν θα είναι Χριστιανοί, θα γίνουμε βιλαέτι της νέο-Οθωμανίας, που οραματίζεται ο Ερντογάν", είπε μιλώντας στον Focus FM 103,6 o στρατηγικός αναλυτής, Σάββας Καλεντερίδης.
  Μιλώντας στην εκπομπή "Διπλός Ελληνικός" με το Στέφανο Δαμιανίδη και τον Αντώνη Οραήλογου, ο κ. Καλεντερίδης εκτίμησε, ότι "ανοίγοντας τα σύνορά της η Ελλάδα αυτοχειριάστηκε, για να μην πω έκοψε τα κάκ@@λά της. Τη γεωπολιτική ισχύ, που είχαμε λόγω της συμμετοχής μας στην ΕΕ την απωλέσαμε, γίναμε ο αποδιοπομπαίος τράγος. Στο μεταναστευτικό μείναμε μόνοι και κινδυνεύουμε", ανέφερε ο κ. Καλεντερίδης.

  "Η αποτρεπτική ισχύς της Ελλάδας δεν είναι ίδια με αυτή, που ήταν πριν 10 χρόνια", συμπλήρωσε και χαρακτήρισε "εξαίρετο αξιωματικό" τον διοικητή της 114 πτέρυγας μάχης, που παραιτήθηκε λόγω των ελλείψεων στο στράτευμα και τους χειρισμούς στο μεταναστευτικό. "Βλέπει, ότι έρχονται κατά πάνω μας και το μεταναστευτικό και οι διεκδικήσεις της Τουρκίας, δεν θέλει να είναι συνένοχος και ως κραυγή αγωνίας δήλωσε, ότι παραιτείται", κατέληξε ο κ.Καλεντερίδης.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...