Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: «ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΕΜΕΙΝΕΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΟΥ».

 ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ


  Ορισμένοι  Έλληνες  πολιτικοί  δίνουν  και  αίμα.

Κασιδιάρης: «H oικογένεια Μητσοτάκη έχει αναλάβει εργολαβικά τους λαθρομετανάστες – Βγάζει πολλά λεφτά από τον Σόρος».
Ηλίας Κασιδιάρης στην εκπομπή ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ και στον Μάκη Βραχιολίδη.


"Ο Μητσοτάκης όχι μόνο δεν τόλμησε να μιλήσει για παρανομία στον Ερντογάν αλλά είναι προδότης. Δεν του είπε τι προβλέπει το Διεθνές Δίκαιο, η Συνθήκη του 1982 Μοντέγκο Μπέϊ , το Δίκαιο της Θάλασσας προβλέπει ότι κατοικημένες νήσοι έχουν δικαίωμα σε ΑΟΖ. Η Ρόδος, το Καστελόριζο, η Κρήτη και φυσικά η Κύπρος. Επομένως ο Ερντογάν διαπράττει πειρατεία σε βάρος της Ελλάδος αλλά δεν τόλμησε να το του πει αυτό ο κ. Μητσοτάκης και αυτό συνιστά εθνική προδοσία. Έπρεπε από χρόνια να είχαμε κάνει ΑΟΖ με την Κύπρο, θα κλείναμε τον δρόμο της Τουρκίας στην Αν. Μεσόγειο, αλλά δεν το κάνουν οι εδώ προδότες. Πήγε ο Δένδιας στην Αίγυπτο και αντί να βγει αμέσως και να πει ότι προχωράμε σε συμφωνία με την Αίγυπτο για την ΑΟΖ, είπε…το συζητάμε. Ο άνθρωπος είναι για τα πανηγύρια. Ο Δένδιας είναι ένας απλός καρπαζοεισπράκτορας.
• Οι Τούρκοι θα στείλουν ωκεανογραφικό νότια της Κρήτης, αυτό θα είναι το επόμενο βήμα του Ερντογάν. Εκεί αν η Ελλάδα δεν στείλει φρεγάτες, πολεμικά σκάφη να στοχεύουν τα τουρκικά ωκεανογραφικά για να τα απομακρύνουν άμεσα, τότε έχει τελειώσει το παιχνίδι για την Ελλάδα.


• Η ΧΑ δέχθηκε έναν πόλεμο που αντίστοιχο δεν δέχτηκε κανένα κόμμα στην Ευρώπη. Εγώ προσωπικά έμεινα ένα χρόνο φυλακισμένος και μετά από τον ένα χρόνο μου ήρθε ένα χαρτί από το Συμβούλιο Εφετών που έλεγε ότι τα στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία δεν δικαιολογούν την προφυλάκισή σας. Το ΕΣΡ σε απόλυτη σύμπνοια με όλα τα κανάλια της διαπλοκής δεν μας έδινε πουθενά βήμα.


Θεωρώ δεδομένη την αθώωση της ΧΑ από την ελληνική Δικαιοσύνη. Το βίντεο Μπαλτάκου προβλήθηκε κανονικά και θεωρήθηκε νόμιμο αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας. Το τι άρθρα έγραφες ή τι τατουάζ έκανες στην ηλικία των 16 χρονών , δεν αποτελούν κατηγορητήριο. Περιμένετε σύντομα την εισαγγελική πρόταση και σε μερικούς μήνες την απόφαση του δικαστηρίου και θα δείτε ποιος έχει δίκιο.
• Η ΧΑ έχει νεκρούς, έχει γράψει ιστορία στην Ελλάδα. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η δίκη, και μετά θα προχωρήσουμε σε συνέδριο και εκεί θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε το κόμμα να πάει μπροστά. Ο ιδρυτής είναι ο κ. Μιχαλολιάκος και αυτός θα αναλάβει τις πρωτοβουλίες. Όλα αυτά που λέγονται να φύγω ή να διασπάσω το κόμμα με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Ό,τι χρειάζεται για να ανέλθει στην κεντρική πολιτική σκηνή η ΧΑ και για να διορθώσει τα λάθη της –γιατί λάθη γίνανε-θα το κάνει και δεσμεύομαι ότι θα γίνει ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό, εθνικό κόμμα.
• Η ΧΑ δεν είναι συγκεντρωτικό κόμμα, όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται κατόπιν συζητήσεως και από κοινού. Σε αντίθεση με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ ή τους σταλινικούς του ΣΥΡΙΖΑ. Σε καιρούς δύσκολους για την Πατρίδα θα είμαστε και πάλι στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής.
Ο Δήμος Αθηναίων έχει υπογράψει μνημόνιο με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης για τη δημιουργία δομής με 3 πισίνες, 5 γεύματα την ημέρα, διατροφολόγο να επιβλέπει και 24ωρη φύλαξη. Φύλαξη δεν έχει ο έλληνας πολίτης αλλά θα έχει η δομή. Αυτή είναι η πολιτική της διοίκησης Μπακογάννη, και της κυβέρνησης της ΝΔ για ανθρώπους που έχουν εισβάλλει παράνομα στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν πάρει εργολαβία τον λαθραίο εποικισμό της Ελλάδος και η οικογένεια Μητσοτάκη βγάζει πάρα πολλά λεφτά από αυτή την ιστορία. 

Δεν είναι τυχαίο ότι η Αντιγόνη Λυμπεράκη που είναι θεία του Μπακογιάννη μετέχει ως γενική διευθύντρια στη ΜΚΟ Solidarity Now που χρηματοδοτείται απευθείας από το Open Society Foundation του Τζορτζ Σορος. Δεν μιλάμε για συνωμοσιολογία, αλλά για ένα παγκόσμιο σύστημα εξουσίας που χρηματοδοτεί τις ΜΚΟ και ουσιαστικά την ελληνική κυβέρνηση για να προχωρήσει ο λαθραίος εποικισμός της Ελλάδος. Αυτά δεν αναφέρονται όμως στα ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης, διότι αν αναφέρονταν θα έπεφτε η κυβέρνηση Μητσοτάκη. 
Ο Τσίπρας είχε πάρει εργολαβία το 1ο στάδιο, να γεμίσει τα νησιά με παράνομους αλλοδαπούς-εισβολείς και ο Μητσοτάκης θα το ολοκληρώσει γεμίζοντας όλη την ενδοχώρα με λαθρομετανάστες. Ο Μητσοτάκης ο ίδιος βγήκε στη Βουλή και είπε «είμαι υπέρ του μπολιάσματος», δηλ. να μας μπολιάσουν οι μουσουλμάνοι . Όταν η κεφαλή του κράτους έχει πάρει στην πλάτη της να φέρει εις πέρας αυτό το σχέδιο εποικισμού της πατρίδας μας, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Σε λίγο οι Έλληνες θα είμαστε μειοψηφία μέσα στη χώρα μας. Το βαρέλι δεν έχει πάτο. Όσο παίρνουμε λαθρομετανάστες από τα νησιιά στην ενδοχώρα, τριπλάσιους στέλνει ο Ερντογάν.


• Καταθέσαμε νόμο για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης ο οποίος αν εφαρμοστεί, αύριο κιόλας έχει τελειώσει η υπόθεση του λαθραίου εποικισμού της χώρας. 


Προβλέπουμε: 
1. Αυτό που έκανε η Ουγγαρία, όλες οι ΜΚΟ να τεθούν εκτός νόμου-στην παρανομία και να συλλαμβάνονται τα μέλη τους αν συνεχίζουν αυτή τη δολιοφθορά σε βάρος της Πατρίδας μας. 
2. Ισόβια στους διακινητές –δουλεμπόρους και 
3. Ιδιώνυμο αδίκημα το να πατάς το πόδι σου στην Ελλάδα. Δηλαδή όποιοι εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα θα συλλαμβάνονται και θα οδηγούνται σε ειδικές φυλακές. Την πρώτη μέρα που θα εφαρμοστεί αυτός ο νόμος θα κοπούν-μαχαίρι όλες οι ροές.
• Ο Σαμαράς δεν έχει δικαίωμα να μιλάει για λαθρομετανάστες  διότι είναι ο πρώτος που το 1992 άνοιξε τα σύνορα στους λαθρομετανάστες από Αλβανία".


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

1 σχόλιο :

 1. Ο αντιεισαγγελέας Ιωάννης Αγγελής: «Η Τουλουπάκη ήταν το παιδί του Παπαγγελόπουλου στην εισαγγελία Πρωτοδικών».
  • Είχαν βάλει την Τουλουπάκη να βρει ποιος είναι ο «Ρασπούτιν»
  Ο κ. Αγγελής είπε απαντώντας σε ερώτηση βουλευτή για το πως βγήκε το ψευδώνυμο «Ρασπούτιν»: «Τον Ρασπούτιν τον ήξεραν ακόμη και οι πέτρες στον Άρειο Πάγο και την Εισαγγελία Εφετών. Είχε γίνει μάλιστα και καταγγελία από συνταξιούχο δικηγόρο που ζητούσε να βρούμε ποιος είναι ο Ρασπούτιν. Την καταγγελία η Δημητρίου την ανέθεσε στην Τουλουπάκη. Εγώ τότε μάλιστα της είπα «Είσαι καλά; Βάζεις την Τουλουπάκη να βρει ποιος είναι ο Ρασπούτιν;». Τελικά η Τουλουπάκη είπε ότι αυτή δεν έχει καμία αρμοδιότητα και έστειλε την υπόθεση στο Πρωτοδικείο Αθηνών, το οποίο τελικά την έβαλε στο αρχείο».
  Ο κ. Αγγελής φέρεται να είπε ακόμα στην Προανακριτική: «Όλες τις συζητήσεις για την κυρία Τουλουπάκη τις κάναμε με την κυρία Παπασπύρου. Όπως σας έχω πει μου έλεγε ότι θα φύγει με τον ανασχηματισμό. Έγινε ανασχηματισμός και δεν έφυγε. Της είπα τότε της Παπασπύρου «καλά, το δούλεμα πάει σύννεφο». Και τότε μου είπε η Παπασπύρου ότι άλλαξε η γραμμή. «Θα την αφήσουμε να ολοκληρώσει την θητεία της και θα φύγει μετά». Όταν ανανεώθηκε και η θητεία της κυρίας Τουλουπάκη κατάλαβα ότι δεν είχαν σκοπό να την διώξουν. Η Εισαγγελία Διαφθοράς ήταν ενός ανδρός αρχή. Για την ακρίβεια μίας γυναικός αρχή. Η κυρία Τουλουπάκη έκανε ότι ήθελε. Δεν ελεγχόταν από κανέναν».
  Σε ερώτηση αν γνωρίζει λεπτομέρειες για την σχέση Παπαγγελόπουλου – Τουλουπάκη ο κ. Αγγελής φέρεται να είπε: «Η Τουλουπάκη ήταν το παιδί του Παπαγγελόπουλου στην εισαγγελία Πρωτοδικών».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...