Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ… ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΜ – ΤΑΜ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΕΡΩΝΑ. Ο ΑΠΩΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΔΙΚΟ.

Ο Δένδιας έκλαψε πικρά στον ώμο του αφεντικού Ρότσιλντ...  Ακόμη  μία  φορά  που  ο  Κούλης  παίζει  τον  ρόλο  του διεθνούς  Μίστερ  Μπην.

 

Θὰ τοὺς …«ἀποθηκεύσουμε» ὅλους ἐμεῖς γιατί …«λεφτὰ ὑπάρχουν»!!!

 Ζλατάνος Θανάσης

 

Τί ἔκανε λέει;
Δὲν θέλει ἡ Χίος ἄλλους ἐπενδυτές;


Δὲν θέλει ἡ Πολωνία τῶν 40 ἑκατομμυρίων 10.000 προσφυγομετανάστες καὶ ἡ Οὐγγαρια τῶν 10 ἑκατομμυρίων 5.000 χιλιάδες;Κανένα πρόβλημα!

Νὰ τοὺς στείλετε ὅλους στὰ Ἰωάννινα, ποὺ ἐδέχθησαν ἢδη 5.000 χιλιάδες καὶ στὴν Φιλιππιάδα ποὺ ἐδέχθη ἢδη 2.000 (καὶ τώρα ἀκόμη 1500!!!), καὶ ποὺ ὅλοι μαζύ, ΟΤΑ καὶ περιφέρειες, ἔγιναν χαλὶ νὰ τοὺς πατήσουν οἱ …μαυρισμένοι ἐπενδυτές!Ἀρκεῖ νὰ πέφτῃ τὸ παραδάκι καὶ τὰ ἐπιδόματα ἀνὰ κεφάλι μὲ μαντήλα! (450 εὐρὼ τὸ τριάρι γιὰ ἐνοικίαση καὶ δύο χρόνια ἐμπρὸς τὰ ἐνοίκια δίνουν οἱ ΜΚΟ).Ἡ μονὴ ….μάχη ποὺ δίδουν ΟΤΑ καὶ περιφέρειες εἶναι νὰ πάρουν τὴν κουτάλα τῆς μάσσας ἀπὸ τὶς ΜΚΟ !

ἀλλὰχ ἄκμπαρ…

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


  Υ.Γ.Αποφασίστηκε από  τον  Κούλη  η μεθοδολογία και τα μέσα δράσης, σε περίπτωση που οι τοπικές κοινωνίες θα αντιδράσουν δυναμικά… τοπικό site των Τρικάλων trikkipress.gr

Για πλήρη αποτυχία της κυβέρνησης στη διαχείριση του μεταναστευτικού,
αφού αυτό έχει λάβει πια ανεξέλεγκτες διαστάσεις, μιλούν Διεθνείς Οργανισμοί και Υπηρεσίες.
Συνέπεια αυτής της διαπίστωσης και από κυβερνητικά στελέχη το τελευταίο διάστημα, ήταν και η εσπευσμένη επανασύσταση του αρμόδιου υπουργείου Μεταναστευτική Πολιτικής.

Σε επείγουσα σύσκεψη που έγινε προ ημερών στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό κ.  Κούλη  και μετείχαν ο κ Στεφανής, ο κ. Μηταράκης και ο κ. Σκρέτσος, αποφασίστηκε να δημιουργηθούν κέντρα υποδοχής σ`όλους τους νομούς της χώρας, προκειμένου να αποσυμφορηθούν τα νησιά του Ανατ. Αιγαίου, πλην των εθνικά ευαίσθητων, δηλαδή αυτών όπου το μουσουλμανικό στοιχείο είναι έντονο  (Ξάνθης και Ροδόπης).

Επίσης αποφασίστηκε να μην γίνουν Hot spot σε περιοχές όπου υπάρχουν ήδη και κρίνονται κορεσμένοι .

Στη Θεσσαλία για τους παραπάνω λόγους αποκλείεται ο νομός Λάρισας (Κουτσόχερο με 1500 μετανάστες) και προκρίνονται ως άμεσης προτεραιότητας οι νομοί Τρικάλων (Φλαμούλι η Μουργκάνι) και Καρδίτσας (ΒΙ.ΠΕ.η εγκαταλειμμένο στρατόπεδο).

Αποφασίστηκε ταυτόχρονα η μεθοδολογία και τα μέσα δράσης, σε περίπτωση που οι τοπικές κοινωνίες θα αντιδράσουν δυναμικά.΄

2 σχόλια :

 1. ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 2018: ΜΩΑΜΕΘ.
  Μία ομάδα ασχολείται με την καταμέτρηση των παιδιών που γεννήθηκαν στην πρωτεύουσα της Γερμανίας την χρονιά που πέρασε. Μέσα από τα στατιστικά, προκύπτει μία διαπίστωση. Το πιο δημοφιλές όνομα των παιδιών του Βερολίνου για το 2018 δεν ήταν Χάιντς, ή Άντολφ ή κάτι... που έστω να πλησίαζε σε κάτι γερμανικό. Ήταν το... Μοχάμεντ!
  Το 2018 στο Βερολίνο γεννήθηκαν πολλά παιδιά «μεταναστών» και δη μουσουλμάνων. Το Μοχάμεντ ήταν το πιο δημοφιλές όνομα στην πρωτεύουσα, ενώ ήταν μέσα στην πρώτη δεκάδα των δημοφιλών ονομάτων που δόθηκαν σε παιδιά, σε έξι από τις 16 πολιτείες. Εκτός από το Βερολίνο, το Μοχάμεντ ήταν στις κορυφαίες θέσεις στο Αμβούργο, τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, στο Σάαρλαντ και στο Hesse.
  Από την άλλη πλευρά, τα ονόματα των κοριτσιών έμειναν σχεδόν παραδοσιακά στην Γερμανία, καθώς το πρώτο σε προτιμήσεις ήταν το Χάνα και ακολούθησαν το Μία, Αιμιλία και Σοφία.
  Το 2015 πάνω από ένα εκατομμύριο «μετανάστες» εντάχθηκαν στο «σχέδιο φιλοξενίας» της Μέρκελ. Η μετατροπή της Γερμανίας σε μια χώρα όπου οι Γερμανοί κάτοικοι θα αποτελούν μειοψηφία φαίνεται ότι αποτελεί θέμα χρόνου, αν δεν αλλάξει κάτι, με την κατάσταση αυτή να μεταφέρεται και στην υπόλοιπη Ευρώπη.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Mετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ο Τσώρτσιλ το δήλωσε καθαρά: “θα κάνουμε τους Γερμανούς παχουλούς, αλλά ανίκανους”, (για την ακρίβεια δήλωσε: "θα μετατρέψουμε σταδιακά την γερμανική χήνα
   σε παχιά χήνα, αλλά ανίκανη").
   Πράγματι ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα σήμερα στο Βερολίνο κατοικούνται από ομοφυλόφιλους Βερολινέζους.
   Το 1/4 των Βερολινέζων είναι σήμερα ομοφυλόφιλοι, το 1/4 είναι
   πράκτορες ξένων πρεσβειών, το 1/4 είναι τούρκοι και το 1/4
   είναι γερμανοί.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...