Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΣΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.


Μία  γλάστρα  κακής  κατασκευής  που  θα  ακριβοπληρώνεται  με  δικά  μας  λεφτά,  για  να  υπογράφει  τα  μεσάνυχτα  ό,τι  έγγραφο  της  δώσει  ο  ανθύπατος  μέσω  του  "πρωθυπουργού"  της  βρωμερής  οικογενειοκρατίας.
Γνωρίζοντας  με πόσα αμείβονται διάφοροι ηγέτες του κόσμου και τι είδους οικονομίες διαχειρίζονται, είναι απορίας άξιο πώς η "ελληνική" πολιτεία αποφάσισε να αμείβει τον απολύτως διακοσμητικό θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας με 371.000 € το χρόνο, ποσό 22 φορές μεγαλύτερο του κατά κεφαλήν ΑΕΠ και τρίτο στον κόσμο ως το  2012.  Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2012 ο (μηνιαίος) μισθός του ΠτΔ ανερχόταν στα 23.122 ευρώ, όποτε και με νομοθετική ρύθμιση “κόπηκε” στο μισό, δηλαδή τα 11.561 ευρώ.

Σήμερα  ο  «πρόεδρος  της  δημοκρατίας»  του  Ρότσιλντ  παίρνει  μόνο  11.561  Ευρώ τον μήνα,  δηλαδή  σε  δολάρια  12.845.  Σε  12  μήνες  ο  "πρόεδρος  της  δημοκρατίας  του  Ρότσιλντ"  που  υπογράφει  μεσάνυχτα  την  παράδοση  της  Μακεδονίας  παίρνει  συνολικά  155.000  ΔΟΛΑΡΙΑ. 
Σε  5  χρόνια  η  κομμουνίστρια  Σακελλαροπούλου  θα   εισπράξει  από  εμάς  συνολικά  775.000  ΔΟΛΑΡΙΑ  και  πιθανώς  να  υπογράψει,  μεταξύ  των  άλλων,  μεσάνυχτα  σαν  τον  μασόνο  Παυλόπουλο,   την  παράδοση  του  Αιγαίου  και  των  νησιών  μας  στους  τούρκους. 

Δυστυχώς αποκτήσαμε την πρώτη γυναίκα ΠτΔ.

Άρθρο του Σταύρου Καλεντερίδη.

"Η πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, πρόκειται να είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ελλάδα. Έτσι αποφάσισε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, για ένα ζήτημα που όπως δήλωσε «είναι μια βαθιά προσωπική απόφαση» του ιδίου.  
Προφανώς, δεν αφορά την ελληνική κοινωνία το θέμα, ούτε θα έπρεπε να αποτελεί προϊόν διαβούλευσης ή έστω ορθής κρίσης.
Δυστυχώς λοιπόν αποκτήσαμε την πρώτη γυναίκα ΠτΔ. Και λέω δυστυχώς διότι την αποκτήσαμε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Αυτόν της διαφθοράς, των πολιτικών ανταλλαγμάτων, και της κατάφωρης παραβίασης της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης.
Είναι ευρέως αποδεκτό, πως οι πολιτικοί διορισμοί ανώτατων δικαστικών προσώπων είναι κάτι το ανεπίτρεπτο. Κάτι το δημοκρατικά και ηθικά κολάσιμο.  
Σε ένα μη διεφθαρμένο κράτος, οι ανώτατοι δικαστικοί, με το πέρας της υπηρεσίας τους, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις πολιτικές ηγεσίες. 
Είναι δε αδιανόητο να αποδέχονται πολιτικούς διορισμούς ως υπηρεσιακοί πρωθυπουργοί, πρόεδροι, σύμβουλοι και γραμματείς πολιτικών προσώπων. Και είναι αδιανόητο, όχι απλά επειδή έτσι μειώνεται το προσωπικό τους κύρος (όπως και αυτό του θεσμού), ούτε επειδή ακυρώνεται η έως τότε επαγγελματική τους πορεία, αλλά διότι με τον τρόπο αυτόν καταστρατηγείται και καταργείται στην πράξη η όποια έννοια ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης.
Όταν οι δικαστικοί γνωρίζουν πως μπορούν να προσβλέπουν σε πολιτικά ανταλλάγματα από τα κομματικά αφεντικά, τότε πολύ απλά, δεν πρόκειται να ασκήσουν τον δέοντα έλεγχο στα νομοθετήματα και τις πράξεις της πολιτικής ηγεσίας. 
 Συνεπώς, το μήνυμα Μητσοτάκη προς τους δικαστικούς είναι πως αν υποστηρίξουν δικαστικά το κυβερνητικό του έργο, μπορούν να εξαργυρώσουν αυτή την υποστήριξη με μία θέση της αρεσκείας του. Με τον τρόπο αυτό, η ΝΔ εξασφαλίζει τη δικαστική θωράκιση ακόμα και των πλέον αντισυνταγματικών της μέτρων. Ταυτόχρονα, οι δικαστικοί ξεκινούν να σκέφτονται μικροκομματικά και να σχεδιάζουν τη μελλοντική κεφαλαιοποίηση της υποστήριξης που θα παρέχουν από εδώ και πέρα στην κυβέρνηση. Απεχθή και αυταρχικά νομοθετήματα όπως π.χ. ο νόμος Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, μπορούν να κρίνονται ως συνταγματικά, με γνώμονα πάντα τον μελλοντικό διορισμό και το «βόλεμα» σε μια πολιτική θέση! Και κάπως έτσι διαμελίζεται η δικαστική εξουσία, η ανεξαρτησία αυτής, και κατά συνέπεια το ίδιο το κράτος. Διότι αν έχουμε δικαστικούς που εκδίδουν αποφάσεις κατόπιν υποδείξεως των πολιτικών, τότε δεν έχουμε υπαρκτό δικαστικό σύστημα. Και αν δεν έχουμε δικαστικό σύστημα, τότε οδηγούμαστε σε κράτος αναρχίας και ανομίας, όπου οι πολίτες αυτοδικούν και δεν σέβονται τους νόμους.
Σε όλα αυτά οδηγεί ο επονείδιστος, αντιδημοκρατικός, και βαθιά απολυταρχικός διορισμός της κ. Σακελλαροπούλου.
Ταυτόχρονα όμως, μειώνεται και λοιδορείται ο ήδη περιορισμένος και διαρκώς διωκόμενος ρόλος της γυναίκας στην πολιτική. Την παράδοση ξεκίνησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όπου πάλι με πολιτικές συναλλαγές και μελλοντικούς διορισμούς, διόρισε την πρώτη (υπηρεσιακή) πρωθυπουργό της χώρας. Δυστυχώς οι δύο πρώτες γυναίκες στις ανώτατες πολιτειακές θέσεις της Ελλάδας (ΠτΔ και πρωθυπουργός), είναι πρώην ανώτατοι δικαστικοί, και διορισμένες με μικροπολιτικό και σκιώδη τρόπο. Δεν υπήρξε δηλαδή κάποια αναγνώριση ή κάποιο κατόρθωμα. Αυτό υπονομεύει κάθε έννοια αξιοκρατίας αλλά και την ίδια τη θέση της γυναίκας στη χώρα. Οι πολιτικοί που τις διόρισαν, λένε ουσιαστικά στην ελληνική κοινωνία και κυρίως στις Ελληνίδες, πως μια γυναίκα δεν μπορεί να ανελιχθεί και να αναδειχθεί με την αξία της στον πολιτικό στίβο, παρά μόνο αν κάνει τα πολιτικά θελήματα, και εξυπηρετεί τα συμφέροντα του εκάστοτε (άνδρα) πρωθυπουργού.
Με άλλα λόγια, η αποδοχή τέτοιου είδους διορισμών, δεν αποτελεί απλά αυτό-εξευτελισμό, αλλά και σαφή προσβολή στο γυναικείο φύλο εν γένει. Ταυτόχρονα, αποτελεί όνειδος και δημοκρατική κατάντια για την Ελλάδα, τη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία.
Τέλος, οι σκοπιμότητες που φαίνεται να εξυπηρετεί η εν λόγω «προσωπική επιλογή» Μητσοτάκη, διακρίνονται από τον αμφίβολο ρόλο της προέδρου του ΣτΕ σε μια σειρά υποθέσεων, όπως η προσπάθεια έκδοσης Ρώσου υπηκόου στο εξωτερικό κατ’ εντολήν των ΗΠΑ, η νομιμοποίηση της αντιδημοκρατικής και εθνοβόρας συμφωνίας των Πρεσπών, κτλ.
Το ερώτημα λοιπόν για τους δημοκρατικούς πολίτες είναι ένα: πώς ανατρέπουμε αυτά τα ντροπιαστικά πρωτεία; Πώς ακυρώνουμε τις μαύρες σελίδες στη δημοκρατία μας, αλλά και στη θέση της γυναίκας στην Ελλάδα;
Με έναν νέο συνταγματικό χάρτη που ακυρώνει τις εν λόγω θέσεις, και δημιουργεί καινούρια και αυτή τη φορά πραγματικά δημοκρατικά αξιώματα. Αξιοκρατικά και ελεύθερα από συναλλαγές, διαφθορά και πολιτική φαλλοκρατία.
Μάθε πώς, και πάρε την κατάσταση στα χέρια σου".
 


http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2018/07/t.html

Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018


TΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ. ΑΤΕΛΕΦΟΡΟΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΙΣΜΟΙ. ΜΑΤΑΙΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ...ΠΟΛΩΝΙΑ.Οι  έλληνες  πολιτικοί  (και   η  ιθύνουσα  πνευματική,  καλλιτεχνική,  ακόμη  και  οικονομική  - βλέπε  ολιγάρχες  των  ΜΜΕ - τάξη)  έχουν   δημιουργήσει  δικούς  τους  άρρωστους  κοινωνικούς  και  ιδεολογικούς  κόσμους  και  ζουν  μόνοι  τους  μέσα  σ’ αυτούς.  Ο καθένας απ’  αυτούς  ενεργεί   «ιδιωτικά»  και  καιροσκοπικά  εναντίον  των  άλλων  ενώ  το  εθνικό  και  κοινωνικό  οικοδόμημα  γύρω  τους  γκρεμίζεται. 

Η  πρωτόγονη πολιτική σκέψη,   η ασυναρτησία,  η   διαστροφή  στην  επικοινωνία,  οι  ιδιόμορφες  γλωσσικές  κατασκευές,  το  κλειστό  σύστημα  εννοιών,  η  κατασκευή  εχθρών  και  η  δαιμονοποίησή  τους,  η  «λογική»  που  χρησιμοποιείται  για  να  αυτοεπιβεβαιώνει  τους  εμμονικούς  ισχυρισμούς  τους,  όλα  αυτά  είναι  γνωρίσματα  του  ελληνικού  πολιτικού  και κοινωνικού  αυτισμού.
Το  κυριότερο  όμως  και  πιο  παθογνωμονικό  εύρημα  στους  έλληνες  πολιτικούς,  αυτό  που  θέτει  την  διάγνωση  του  πολιτικού  αυτισμού,  είναι  η  έλλειψη  εθνικής  ευαισθησίας.
 Οι  έλληνες  πολιτικοί  θα  ασχοληθούν  με  πολλά  ζητήματα:  κλιματική  αλλαγή,  περιβάλλον,  πράσινη  ανάπτυξη,  δικαιώματα  των  ζώων,  δικαιώματα  των  μειονοτήτων  κλπ.
Ίσως  έχουν  ακούσει  και  την  έκφραση  Ελληνικός  Λαός,  Ελληνικό  Έθνος  και  Ελληνική  Πατρίδα.  Αισθάνονται  όμως  μία  απέχθεια  γι  αυτές   τις  έννοιες.  Δεν  μπορούν  να  αντιληφθούν  κάτι  τόσο  μεγάλο  και  σύνθετο.  Ξεπερνά  τα  αυτιστικά  όριά  τους.  Δεν  καταλαβαίνουν  ότι  δίπλα  μας  υπάρχουν  άλλες  κοινότητες  που  θέλουν  το  κακό  μας,  ότι  ο  κόσμος  είναι  ένα  θανατερό  λιβάδι  και  για  να  επιβιώσουμε  απαιτείταιι  ενότητα,  σύμπνοια,  εξυπνάδα,  ετοιμότητα. 

 ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

3 σχόλια :

 1. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, Η ΡΑΪΚΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ.
  Ράικου: «Ο Παπαγγελόπουλος ήθελε να καταλύσει την Δημοκρατία».

  Η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς φέρεται να έχει επικρίνει στην κατάθεσή της τον κ. Παπαγγελόπουλο που έσπευσε να σχολιάσει την κατάθεσή της λέγοντας πως «έτσι για να καταλάβετε το ποιόν του και τον χαρακτήρα του. Μεσούσης της κατάθεσής μου βγαίνει στα κανάλια και με εξυβρίζει και με απειλεί. Ερωτηθείσα για το εάν γνωρίζει ποια ήταν η σχέση Τουλουπάκη – Παπαγγελόπουλου, η κυρία Ράικου φέρεται να απάντησε πως «όλο το δικαστικό σώμα γνωρίζει ότι η Τουλουπάκη και ο Παπαγγελόπουλος είχαν πολύ φιλική σχέση. Προσωπική σχέση. Ξέρουμε μέσα στο δικαστικό σώμα ποιος έχει φίλο ποιον. Γι αυτό ήθελε την Τουλουπάκη στην θέση αυτή για να κάνει ό,τι είπε ο κ.Αγγελής».
  «Έτρεμε η ψυχή μου μην χτυπήσουν το παιδί μου»
  Η κυρία Ράικου λέγεται πως έχει καταθέσει πως «έτρεμε η ψυχή μου μην χτυπήσουν το παιδί μου. Ειδικότερα λέγεται ότι κατέθεσε πως από την αρχή φάνηκε πώς θα κυλούσε το πράγμα εναντίον της. «Μου λένε, γιατί δεν το κατήγγειλες από την αρχή; Μα γιατί είμαι και άνθρωπος. Υπάρχει φόβος. Είχα τον γιο μου που έμενε μαζί μας. Έτρεμε η ψυχή μου μην μου χτυπήσουν το παιδί. Στο τέλος έφτασα να του πω να φύγει από το σπίτι. Από την αρχή αισθάνθηκα κακοποιημένη. Δεν μιλούσα κι έλεγα θα περάσει. Όταν όμως πήγαν να στοχοποιήσουν τον σύζυγό μου είπα δεν το ανέχομαι. Μετά θα στοχοποιούνταν και τα παιδιά μου. Ήθελαν να πλήξουν το κύρος μου για να αναδείξουν την ικανότητα της Τουλουπάκη. Βρήκαν αυτό τον άθλιο τρόπο για να χτυπήσουν την οικογένειά μου. Εκεί είπα ως εδώ».
  Να αρθεί το τηλεφωνικό μου απόρρητο
  Η κυρία Ράικου φέρεται να έχει καταθέσει πως δέχεται να αρθεί το τηλεφωνικό της απόρρητο προκειμένου να αποδειχθεί ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος την πήρε τηλέφωνο και παρενέβη στο έργο της,
  Η κυρία Ράικου φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι υπάρχουν και άλλοι δικαστικοί λειτουργοί που πιέσθηκαν από τον κ. Παπαγγελόπουλο σε υποθέσεις που χειρίζονται αλλά δεν θέλουν να μιλήσουν γιατί δεν θέλουν να περάσουν την ίδια περιπέτεια στοχοποίησης και «να περάσουν ότι εγώ που να φοβάσαι και για τη ζωή σου, ή την ηθική ή την φυσική σου εξόντωση».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Ο ΤΕΩΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Μεγάλη ψεύτρα και απατεώνισσα η εισαγγελέας Ελένη Ράικου.
   Οργισμένη αντίδραση του πρώην υπουργού κατά της πρώην εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς.
   «Μεγάλη ψεύτρα και απατεώνισσα» χαρακτηρίζει ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος την πρώην εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς, Ελένη Ράικου, με αφορμή την συνέχιση της κατάθεσης της στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής σχετικά με την υπόθεση Novartis.

   Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, σε δήλωση του απαντά στις αναφορές που φέρεται να έκανε η κ. Ράικου, μεταξύ άλλων, περί επιθυμίας του να καταλύσει τη δημοκρατία. Ο κ. Παπαγγελόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στην κα Ράϊκου αρέσει να αυτογελοιοποιείται. Σήμερα κατέθεσε, ότι εκτός από Ρασπούτιν, τρομοκράτης που βάζει βόμβες, είμαι και αρχηγός χούντας, που επιδιώκω την κατάλυση της Δημοκρατίας. Όμως για τους τραπεζικούς λογαριασμούς της άκρα του τάφου σιωπή, σε απλά ελληνικά «μούγκα στη στρούγκα»».

   Ο κ. Παπαγγελόπουλος προσθέτει: «Επαναλαμβάνω άλλη μια φορά και θα το επαναλαμβάνω συνέχεια. Να ανοίξουν οι λογαριασμοί της. Να δούμε, εάν είμαι εγώ πλαστογράφος ή η κα Ράίκου μεγάλη ψεύτρα και απατεώνισσα, που ισχυρίζεται ότι πλαστογράφησα εμβάσματα φαρμακευτικών εταιρειών στους τραπεζικούς λογαριασμούς της».
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
 2. Ο ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ....

  ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΑ Η ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΡΑ ΚΑΤΙΓΚΩ ΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣΣΩΝΑ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΟ ΑΡΧΙΜΑΣΣΩΝΑΡΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΚΑΙ...ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑΣ ΓΡΙΑΣ ;ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΗΝ ΜΑΪΜΟΎΔΙΣΤΙΚΗ "ΤΣΙΜΠΑΣ" ΤΗΝ ΟΒΡΙΑ ΚΙ ΑΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΩΝΥΜΟΝ.

  ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ;

  ΧΕ!ΧΕ!ΚΙ Η ΘΑΝΟΥ ΚΙ ΜΠΕΝΑΚΗ ΤΙ ΜΟΝΟΝ ΜΑΣΣΩΝΕΣ;ΠΡΙΤΣ.ΚΑΙ ΟΒΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΙΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΜΠ'ΝΑΙ ΜΠΕΡΙΘ ΘΩΚΟΥΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!
  ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ;

  ΝΤΑΝ!ΚΟΥΚΟΥ!

  ΞΥΠΝΗΣΑΜΕΕΕΕΕ;!;!;!

  ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ;!
  ΤΙ ΚΑΝ'Σ;ΣΚΑΒ'Σ;ΣΚΑΒ'Σ;

  ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΗΣ....ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...