Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

8 ΜΑΡΤΙΟΥ 415 Μ.Χ. Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.

To άγαλμα της Υπατίας στο πανεπιστήμιο της Βιέννης.  Στην  Ελλάδα  δεν  υπάρχει  άγαλμα  της  Υπατίας. "Ὁ μὲν γὰρ Ἑλληνισμὸς πανταχοῦ τῆς γῆς
ἐκταθεὶς,  ὑπὸ τῆς τοῦ Χριστοῦ κατελύθη δυνάμεως".  "Άγιος"  Ιωάννης  ο  Χρυσόστομος.

https://autochthonesellhnes.blogspot.com/2017/01/blog-post_40.html?fbclid=IwAR2s5dxcXyhOxLHShbkOIF2yHKYLTvYv7tdNwKRcD6Hc_5xQTgmVYLFDQyI


Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017   ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ «ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ» ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ.


autochthonesellhnes.blogspot.com/2015/12/o.html

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ Ι ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ Β΄ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΥΠΑΤΙΑ ΜΕ  ΠΡΟΤΑΣΗ  ΟΧΙ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΑΛΛΑ  ΤΩΝ...  ΙΣΠΑΝΩΝ


  ΑΓΑΛΜΑ  ΤΟΥ  ΠΡΟΜΗΘΕΑ  ΣΤΗΝ  ΙΑΠΩΝΙΑ


Ο π. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ, ΙΝΔΑΛΜΑ ΤΩΝ "ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ ΡΩΜΙΩΝ",  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

"Η εορτή των Τριών Ιεραρχών εδώ στην Ελλάδα έχει πάρει αυτήν την μορφή που έχει, ότι δηλαδή οι Τρεις Ιεράρχες είναι συνεχιστές του μεγάλου Ελληνικού πνεύματος της αρχαίας Ελλάδος! 
Αν όμως διαβάσει κανείς τους Τρεις Ιεράρχες και προ παντός τον ιερό Χρυσόστομο, θα δει ότι ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος συνέχεια επικρίνει τους αρχαίους Έλληνες. 
Ο Χρυσόστομος είναι μεγάλος «υβριστής» των αρχαίων Ελλήνων. 
Για τον Χρυσόστομο δηλαδή το όνομα Έλληνας, που είχε καταλήξει να σημαίνει ειδωλολάτρης, είναι μία βρισιά και τίποτε άλλο. 
Αλλά και ο Μέγας Βασίλειος, όπως και ο Γρηγόριος ο Νύσσης δεν πάνε πολύ πίσω στο θέμα αυτό."

Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Ρωμανίδης, "Πατερική Θεολογία" (Από τους σημαντικότερους θεολόγους της Ορθοδοξίας κατά τον 20ο αιώνα, "Προφήτης της "Ρωμηοσύνης" κατά τον Μεταλληνό)


ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ

"Ὁ μὲν γὰρ Ἑλληνισμὸς πανταχοῦ τῆς γῆς ἐκταθεὶς καὶ τὰς ἁπάντων ἀνθρώπων ψυχὰς κατασχὼν οὕτως ὕστερον μετὰ τὴν τοσαύτην ἰσχὺν καὶ τὴν ἐπίδοσιν ὑπὸ τῆς τοῦ Χριστοῦ κατελύθη δυνάμεως......Οἱ δὲ φιλόσοφοι καὶ δεινοὶ ῥήτορες δόξαν πολλὴν οἱ μὲν ἐπὶ σεμνότητι οἱ δὲ ἐπὶ λόγων δυνάμει παρὰ τοῖς πολλοῖς ἔχοντες μετὰ τὴν πρὸς ἡμᾶς μάχην καταγέλαστοι γεγόνασι καὶ παίδων ληρούντων ἁπλῶς οὐδὲν διαφέρειν ἔδοξαν."

(Χρυσοστόμος, Λόγος εις τον Μακάριον Βαβύλα και κατά Ιουλιανού, ή κατά Ελλήνων).


"Λόγος ἡμῶν σοβεῖ Δημοσθένην καὶ ἡττῶνται Ἀθηναῖοι τοῖς Γαλιλαίοις....
Ἡ Ναζαρὲτ δονεῖ Κόρινθον.
Οἱ λαλοῦντες ὑμεῖς καὶ ὁ πείθων ἐγώ,/ὁ μόνος γινώσκων τὰ ἐγκάρδια."

(Των Αγίων Αποστόλων του ταπεινού Ρωμανού ο ψαλμός)ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

11 σχόλια :

 1. Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΠΟΥΛΟΥ: "ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ".
  H βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου, καλεσμένη σε εκπομπή του ΚΟΝΤΡΑ, προέτρεψε τους πολίτες να μην παρέχουν υλική βοήθεια στους στρατιώτες και στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ στον Έβρο, γιατί όπως υποστηρίζει, ξυπνάει το φίδι του εθνικισμού.
  Κατά της άποψη της, αυτό είναι μία εθνικιστική κίνηση που είναι εξάλλου εκ του περισσού, καθώς όπως υποστηρίζει το κράτος είναι σε θέση να παράσχει τα απαραίτητα.
  Μάλιστα, χαρακτήρισε την προστασία των συνόρων μας ως αφήγημα της κυβερνήσεως.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Βίτσας: «Με ποιο δικαίωμα κάνει δηλώσεις ο Μηταράκης ότι θα κόψει τα επιδόματα στους λαθρομετανάστες;»
  Συνεχίζουν να λένε τα δικά τους στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτή την φορά ο Δημήτρης Βίτσας εξαπέλυσε επίθεση στον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, για την απόφαση να «κοπεί» το επίδομα, όσον έχουν άσυλο.
  Σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του, ο πρώην υπουργός αναφέρει: «Αν γίνεις υπουργός μετανάστευσης και ασύλου, οφείλεις να μελετήσεις την σύμβαση της Γενεύης, το πρωτόκολλο της Ν. Υόρκης, τις διεθνείς συμβάσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα και το αντίστοιχο ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο. Ετσι, για να μάθεις που κινείσαι. Αν ούτε αυτό σε νοιάζει οφείλεις να ξέρεις τον προϋπολογισμό και τα δικαιώματα του Υπουργείου σου. Έστω και έτσι θα ανακάλυπτες ότι δεν δίνεις κανένα επίδομα. Τα επιδόματα τα παρέχει ο ΟΗΕ και η ΕΕ κύρια μέσω της Ύπατης Αρμοστείας κλπ. Όταν παρέλθει ο χρόνος ενίσχυσης όσοι έχουν άσυλο, άρα διαμένουν πλήρως νόμιμα, έχουν τα ίδια δικαιώματα με κάθε πολίτη στην εργασία, την υγεία, την εκπαίδευση και την κοινωνική πρόνοια, άρα και τα κοινωνικά επιδόματα, αλλά και αυτά δεν έχουν να κάνουν με το υπουργείο σου αλλά με το υπουργείο εργασίας. Άρα με ποιο δικαίωμα κάνεις δηλώσεις ότι θα κόψεις και θα ράψεις; Μήπως θέλεις να μείνεις ως ο υπουργός ασύλου που εχθρεύεται αυτούς που έχουν δικαιωματικά άσυλο; Ας συνεννοηθούμε πριν παρεξηγηθούμε άσχημα. Με την πρόσφατη τροπολογία μπορεί άνθρωποι να οδηγηθούν σε διαμονή σε πλατείες, με τις σημερινές δηλώσεις και στη λιμοκτονία».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Προσφορά στον Ελληνικό Στρατό από τους μουσουλμάνους του Έβρου.
  Δυνατό μήνυμα συμπαράστασης και ευγνωμοσύνης προς τον ελληνικό στρατό έστειλαν οι μουσουλμάνοι του Έβρου και συγκεκριμένα μουσουλμάνοι που ζουν στον ορεινό όγκο του Δήμου Σουφλίου.
  Σε μία συγκινητική εκδήλωση οι Έλληνες Μουσουλμάνοι της Δημοτικής Ενότητας Ορφέα που από τις πρώτες στιγμές βρέθηκαν κοντά στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους, παρέδωσαν αγαθά που μάζεψαν από το υστέρημα τους και τα παράδωσαν στον Ελληνικό Στρατό.
  Με πρωτοβουλία των Αντιδημάρχων Μιχάλη Πιτιακούδη, Κοτζά Γιουσούφ και του προέδρου της Κοινότητας Πρωτοκκλησίου Σαλίογλου Αλή, συγκέντρωσαν ποσότητες αγαθών και τις παρέδωσαν στην 50η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού ως αναγνώριση και ανταπόδοση της κοινωνικής προσφοράς που οι ίδιοι έχουν λάβει επί σειρά ετών από αυτούς σε διάφορα περιστατικά όπως αεροδιακομιδές ασθενών, επισκέψεις γιατρών από στρατιωτικά κλιμάκια, διανομές προϊόντων, συντήρηση σχολείων, έργα ύδρευσης και οδοποιίας καθώς και σε θέματα ασφάλειας.
  Όπως λένε μάλιστα τα τελευταία χρόνια είχαν υποφέρει πολλά από διάφορους που περνούσαν από τα χωριά τους και κατέστρεφαν ή έκλεβαν τις περιουσίες τους.
  «Αρκεί να τους ακούσουμε»
  «Τέτοιες πράξεις ανθρωπιάς μόνο υπερηφάνεια, σεβασμό και ηθική ικανοποίηση μπορούν να προκαλέσουν, αποδεικνύοντας ότι ανεξαρτήτου θρησκείας οι Έλληνες, σε δύσκολες στιγμές είναι ενωμένοι», είπε στο ethnos.gr ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος και πρόσθεσε:
  «Αυτοί οι άνθρωποι αισθάνονται Έλληνες αλλά έχουν υποστεί πολλά. Πρέπει να τους ακούσουμε και να τους βοηθήσουμε γιατί πάνω απ’ όλα νιώθουν και αισθάνονται Έλληνες και αυτό είναι πολύ δυνατό. Είναι φτωχοί άνθρωποι που παλεύουν για το μεροκάματο και κατέθεσαν το υστέρημα τους σε μία βαθιά συμβολική κίνηση».
  από: fonirodopis.gr
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΕΔΕΙΡΑΝ ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ.
  Στον άγριο ξυλοδαρμό ενός νεαρού προχώρησαν το βράδυ της Παρασκευής άτομα που φορούσαν κουκούλες, τα οποία νωρίτερα είχαν συγκεντρώθηκαν στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, με αφορμή το ραντεβού που είχαν δώσει όσοι είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για να μεταβούν στον Έβρο.
  Στο ύψος του πάρκινγκ του Πανεπιστημίου προς το γυμναστήριο, 15 άτομα φέρονται να σταμάτησαν έναν νεαρό και αφού τον ρώτησαν «εσύ θέλεις να πας στον Έβρο;», του επιτέθηκαν με μανία.
  Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τον αιμόφυρτο νεαρό παρέλαβε μετά από λίγο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, ενώ ένταση υπήρξε και σε άλλο σημείο πέριξ του ιδρύματος.
  Στην περιοχή αναπτύχθηκαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και εξελίσσονται έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
  Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, παρά το ότι είχε ανακοινωθεί από τους διοργανωτές ως τόπος της συνάντησης αίθουσα του ιδρύματος, το ΕΛΜΕΠΑ δεν είχε προχωρήσει σε καμία διάθεση χώρου εντός των εγκαταστάσεών του.
  Ζ.Π.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ψυχιατρικό μίσος για την "πατρίδα" τους. Ο αδελφός του Τζανακόπουλου διαδηλώνει κατά της Ελλάδας στο Λονδίνο.
  Στα παλιά του τα παπούτσια φαίνεται πως γράφει ο αδερφός του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Τζανακόπουλου, Αντώνης Τζανακόπουλος, τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Mega περί κλειστών συνόρων.
  Και τούτο, καθώς ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον αναπληρωτή καθηγητή Διεθνούς Δικαίου στην Οξφόρδη, ο οποίος, σημειωτέον, αποτέλεσε σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα περί τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και φανατικός υπερασπιστής της, να διαδηλώνει έξω από την πρεσβεία, εκ μέρους του οργανισμού «Syrian Solidarity», κρατώντας πλακάτ που αναγράφουν όπως «Πρόσφυγες καλωσορίσατε εδώ» – «Κανένας άνθρωπος δεν είναι παράνομος» – «Ανοίξτε τα σύνορα τώρα».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ: "ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ".
  Μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής είπε :
  «Δεχόμαστε επίθεση από την Τουρκία με όχημα τους μετανάστες. Βρισκόμαστε σε πόλεμο χωρίς σφαίρες. Απειλείται η εθνική μας ασφάλεια».
  ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ;
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Συμπαράσταση και από τους Ρουμάνους: «Έλληνες αμυνθείτε για την Ευρώπη ενάντια στο ισλαμικό κύμα».
  Μέχρι και ο ρουμανικός λαός συμπαραστέκεται στην Ελλάδα για τις επιθέσεις που δέχεται στα σύνορά της από ισλαμιστές «πρόσφυγες» που τους προωθεί συντονισμένα και οργανωμένα η Άγκυρα.
  ''Με το αρχαίο σου Σπαρτιατικό πνεύμα, γενναίε Ελληνικέ λαέ, αμύνσου για την Ευρώπη ενάντια στο Ισλαμικό κύμα''.
  Αυτό λέει το πανό που σηκώθηκε στη Ρουμανία, για συμπαράσταση στην Ελλάδα.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Η Αλβανία εποικίζει τη Βόρεια Ήπειρο με 30.000 μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.
  Η Αλβανία εποικίζει τη Βόρεια Ήπειρο με 30.000 λαθρομετανάστες, καταγγέλλουν Βορειοηπειρώτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  Όπως γράφουν σε σελίδες της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία, «ι προερχόμενοι από την Ελλάδα πρόσφυγες θα στεγάζονται σε ακόμη ένα νέο camp στους Άγιους Σαράντα, στην Κορυτσά και το Αργυρόκαστρο, ενώ μετανάστες που θα εντοπίζονται εντός αλβανικών συνόρων θα μεταφέρονται σε Ελμπασάν και Λέζα».
  Αναρτούν μάλιστα το ακόλουθο κείμενο:
  Η Αλβανία ξεκίνησε τα σχέδια οικοδόμησης για έξι συνολικά camps για Σύρους πρόσφυγες, όπως αναφέρει το Top Channel της χώρας.
  Όπως αναφέρει άλλωστε το albaniandailynews, τέσσερις φορείς της χώρας εμπλέκονται στη διαχείριση του προσφυγικού, ενώ τα κέντρα στέγασης των προσφύγων προβλέπεται να δημιουργηθούν στα νότια σύνορα της Αλβανίας με την Ελλάδα.
  Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η γγ πολιτικής προστασίας της Αλβανίας, η αστυνομία, το υπουργείο Υγείας και το υπουργείο Άμυνας της Αλβανίας, θα έχουν την ευθύνη για το προσφυγικό.
  Παράλληλα, ετοιμάζεται έκτακτο σχέδιο, όπως αναφέρουν τα media της Αλβανίας, σε περίπτωση που υπάρξει περαιτέρω εισροή προσφύγων και μεταναστών από την Ελλάδα.
  Τα κέντρα θα δημιουργηθούν συγκεκριμένα στο Ελμπασάν, στο Αργυρόκαστρο, στην Κορυτσά και στη Λέζα.
  Η συζήτηση για το αν θα υποδέχονταν τα Τίρανα πρόσφυγες, είχε ανοίξει από το 2015 χωρίς όμως να προχωρήσει, κάτι που μένει να δούμε αν θα γίνει σήμερα.
  Το Σάββατο άλλωστε έφτασαν στο Αργυρόκαστρο οι πρώτοι 50 Σύροι πρόσφυγες.
  Όλοι τους εγκαταστάθηκαν ήδη στο Gerhot Reception Center, 2 χιλιόμετρα από το Αργυρόκαστρο.
  Στην πλειοψηφία τους είναι οικογένειες με παιδιά, ενώ δεν διευκρινίζεται αν πρόκειται για πρόσφυγες που έφτασαν τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα ή νωρίτερα, τα περασμένα έτη.
  Οι προερχόμενοι από την Ελλάδα πρόσφυγες θα στεγάζονται σε ακόμη ένα νέο camp στους Άγιους Σαράντα, στην Κορυτσά και το Αργυρόκαστρο, ενώ μετανάστες που θα εντοπίζονται εντός αλβανικών συνόρων θα μεταφέρονται σε Ελμπασάν και Λέζα.
  Τα κέντρα υποδοχής που έχουν ήδη ολοκληρωθεί είναι σε Κορυτσά και Αργυρόκαστρο.
  Συνολικά η Αλβανία στοχεύει να υποδεχθεί μέσα στο επόμενο διάστημα 30-35.000 πρόσφυγες αιτούντες άσυλο.
  Οι χώροι υποδοχής θα βρίσκονται στις συνοριακές διαβάσεις των συνόρων στην Κακαβιά, στο Ρίπς των Αγίων Σαράντα, Κιάφε Μπότε, Τρεις γέφυρες και Καπεστίτσα Κορυτσάς.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Μείωση-σοκ του ΑΕΠ στο τέταρτο τρίμηνο του 2019.
  Σοκ προκαλούν τα νεότερα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ βάσει των οποίων, η πορεία της Ελληνικής οικονομίας το τέταρτο τρίμηνο του 2019 ήταν απογοητευτική.
  Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) σε όρους όγκου, κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2019 παρουσίασε μείωση 0,7% σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο τρίμηνο του ίδιου έτους. Σε σχέση με το τελευταίο τρίμηνο του 2018, η αύξηση περιορίστηκε μόλις στο 1%.
  Αυτό σημαίνει ότι ο ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης της Ελληνικής οικονομίας πέρυσι διαμορφώθηκε στο 1,9% του ΑΕΠ, δηλαδή ήταν αρκετά πιο χαμηλός από το ποσοστό που είχαν εκτιμήσει αρκετοί φορείς και αναλυτές, οι οποίοι είχαν προβλέψει ότι το ποσοστό της αύξησής του θα κυμαίνονταν πάνω από το 2%
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΩΣ… ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ.
  Πολλοί ευφυείς Έλληνες, εδώ και αρκετό καιρό, προκειμένου να δείξουν την κτηνωδία των τούρκων και να τους μειώσουν στα μάτια του κόσμου, τους καταγγέλλουν διεθνώς, ονομάζοντάς τους μογγόλους. Η αρχική φύτρα των τούρκων ήταν βέβαια μογγολική, αλλά σκεφθείτε το εξής παράδοξο: ας πούμε ότι ζείτε στην Μογγολία, στην Κίνα, στην Κορέα και στην Ιαπωνία και έρχεται μία καταγγελία από κάτι περίεργους τύπους της Μεσογείου, που καταγγέλλουν τους Μογγόλους, σε σας, τους Μογγόλους, ως…μογγόλους. Μάλλον θα το βρίσκατε εξωφρενικό. Και όμως αυτό γίνεται για 50 τόσα χρόνια από τους πανέξυπνους γυφτοειδείς Έλληνες.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ιδρύεται παρατηρητήριο κατά της απόπειρας εισβολής και εποικισμού της Ελλάδας.
  Η Ευνομία λόγω της απόπειρας μαζικής βίαιης εισβολής παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα που διαφαίνεται οργανωμένη, συντονισμένη και κατευθυνόμενη από την Τουρκία, τον υβριδικό πόλεμο που διεξάγεται κατά της χώρας και την εξαιρετικά ασύμμετρη απειλή που έχει προκληθεί για την εθνική ασφάλεια και την εδαφική κυριαρχία αποφάσισε την ίδρυση και συγκρότηση ειδικού Παρατηρητηρίου.
  Κύριος σκοπός του «Παρατηρητηρίου κατά της απόπειρας εισβολής και εποικισμού της Ελλάδας» είναι:
  - Τη διερεύνηση, στοιχειοθέτηση και υλοποίηση νομικών ενεργειών κατά του Ερντογάν όπως λ.χ. ενδεχόμενη τέλεση εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.
  την διερεύνηση τυχόν ευθυνών τρίτων που υποβοηθούν τις ενέργειες του Ερντογάν κατά της Ελλαδος (δράση διακινητών, ΜΚΟ κ.λ.π)
  - Τη διερεύνηση ευθυνών τρίτων -αλλοδαπών και εγχώριων- για την εκτεταμένη προπαγανδιστική ρητορική κατά της χώρας μας, προκειμένου να επηρεάσουν την διεθνή κοινή γνώμη και να προκαλέσούν την διεθνή κατακραυγή εις βάρος της Ελλάδος
  - Επιπλέον, αποφασίστηκε η διερεύνηση για σύμπραξη με αντίστοιχα με την Ευνομία, ευρωπαικά ινστιτούτα και ομάδες με στόχο την από κοινού δράση, διότι η απειλή αφορά μεν πρωτίστως την Ελλάδα, αλλά κατευθύνεται και κατά ολόκληρης της Ευρώπης.
  Ειδικότερα:
  Η Ευνομία εδώ και μήνες μέσω των μελών του προϋπάρχοντος και υφιστάμενου Παρατηρητηρίου Μεταναστευτικού και Δημογραφικού, βρισκόταν σε συνεχή και αδιάκοπη παρακολούθηση και μελέτη των επιθετικών ενεργειών του Ερντογάν, συλλέγοντας στοιχεία στο πλαίσιο του υβριδικού πολέμου που διεξάγει κατά της Ελλάδας και τον εποικισμό που επιχειρεί μέσω του εκτεταμένου human trafficking που προκαλεί δημογραφική γενοκτονία.
  Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν ραγδαία και ήδη διεξάγεται μια άνευ προγηγουμένου ανορθόδοξη, ως προς τον τρόπο και το μέσο, επίθεση κατά της Ελλάδας που δεν αντέχει στην λογική. Ο Ερντογαν χρησιμοποιεί εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους και οργανωμένα με βάρκες, λεωφορεία και τρένα τους κατευθύνει στην Ελλάδα, σύμφωνα με μαρτυρίες των ιδίων . Μεταξύ αυτών αποστέλλονται και ποινικοί από τουρκικές φυλακές. Ανάμεσα τους ενδέχεται να βρίσκονται και επικίνδυνοι κρατουμένοι ,μέλη του Ισλαμικού Κράτους την απελευθέρωση των οποίων είχε καταγγείλει ο Αμερικάνος Υπουργός Αμυνας, Μάρκ Έσπερ (δείτε εδώ )
  Στην πραγματικότητα στην Ελλάδα εκτυλίσσεται μια επιχειρούμενη εισβολή με χρησιμοποιούμενα όπλα ανθρώπινες υπάρξεις.
  Ήδη ο καθηγητής Γεωπολιτικής, κ. Kωνσταντίνος Γρίβας υποστηρίζει ότι αυτό που συμβαίνει σήμερα στα ελληνοτουρκικά σύνορα μοιάζει επικίνδυνα με την «Πράσινη Πορεία» (Marcha Verde) που εφάρμοσε ο βασιλιάς Χασάν ο Β΄ του Μαρόκου το 1975, καθώς και ότι θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι η Ελλάδα δέχεται πλήρους κλίμακας επίθεση, αφού δεν πρόκειται για «προσφυγική κρίση», ούτε «διαχείριση μεταναστευτικών ροών» ούτε οτιδήποτε. Ηταν ξεκάθαρος ότι δεχόμαστε επίθεση από την Τουρκία, ασύμμετρη και υβριδική, αλλά ολοκληρωτικού χαρακτήρα καθώς και ότι αν πέσουμε στην παγίδα που έπεσαν οι Ισπανοί τότε θα έχουμε υποστεί συντριπτικό πλήγμα στην εθνική μας κυριαρχία.
  Προκειμένου να υλοποιηθεί η εν λόγω δράση της Ευνομίας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο χρειάζεται και τη βοήθεια των πολιτών. Στηρίξτε την πρωτοβουλία μας καταθέτοντας, όποιο σχετικό στοιχείο διαθέτετε για την ενίσχυση της τεκμηρίωσης της δράσης μας
  Νομικοί που επιθυμούν να συνδράμουν δύνανται να ενταχθούν στην ήδη συσταθείσα επιστημονική ομάδα εργασίας.
  Επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας εδώ ή αποστείλετε email στην διεύθυνση vp@evnomia.com.gr

  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...