Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

ΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΙΚΕΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΕΙΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ (ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ) ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΚΡΟΜΑΦΙΟΖΟΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, TO ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΠΟΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΣΤΡΕΒΛΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΘΕΜΑΤΑ.


ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΤΟ ΠΑΛΑΒΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ. ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΕΝΕΣΚΗΨΕ ΜΕ ΥΠΟΠΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ.

 

                            Ο  ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ
 OI ΕΛΛΗΝΕΣ TO 2050 ΘΑ EINAI 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΝΩ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΘΑ ΑΝΕΛΘΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΤΟ 2100 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΕ 7,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 12 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΟ 2100 ΤΑ 4,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
 
Τα εμβόλια είναι μια από τις σημαντικότερες εφευρέσεις του ανθρώπινου πνεύματος.  Είναι  η πιο ασφαλής, η πιο σημαντική και η πλέον οικονομική υγειονομική παρέμβαση της  ιατρικής  επιστήμης. Η  ΠΡΟΩΘΗΣΗ  ΤΟΥ  ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ  ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  ΓΙΝΕΤΑΙ  ΜΟΝΟ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΛΕΥΚΟΥΣ.    


Ο  ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ  ΓΑΛΛΟΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΜΑΚΡΟΝ,  ΠΟΥ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ  Ο  ΡΟΤΣΙΛΝΤ,  ΧΑΪΔΟΛΟΓΙΕΤΑΙ  ΠΡΟΧΘΕΣ  ΜΕ  ΝΕΓΡΟΥΣ,  ΠΟΥ  ΜΟΛΙΣ  ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΦΥΛΑΚΕΣ,  ΠΑΡΟΥΣΙΑ  ΤΗΣ  "ΣΥΖΥΓΟΥ"  ΤΟΥ.

ΤΟ  ΤΡΑΓΟΥΔΙ  ΤΟΥ  ΝΕΓΡΟΥ  ΡΑΠΕΡ:  «ΣΚΟΤΩΣΤΕ  ΤΑ  ΛΕΥΚΑ  ΜΩΡΑ  ΚΑΙ  ΚΡΕΜΑΣΤΕ  ΤΟΥΣ  ΛΕΥΚΟΥΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ».  27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018
«Πηγαίνω σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και σκοτώνω λευκά μωρά, πιάστε τα γρήγορα και κρεμάστε τους γονείς τους, σκίστε τα για να διασκεδάσετε μαύρα παιδιά όλων των ηλικιών, μικρά και μεγάλα.

Θάνατος, καθώς το αίμα αναβλύζει!.

Κρεμάστε τους όλους, κρεμάστε τους λευκούς ανθρώπους, κρεμάστε τους τώρα». Ο  ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ  ΓΑΛΛΟΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΜΑΚΡΟΝ,  ΠΟΥ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ  Ο  ΡΟΤΣΙΛΝΤ,  ΧΑΪΔΟΛΟΓΙΕΤΑΙ  ΠΡΟΧΘΕΣ  ΜΕ  ΝΕΓΡΟΥΣ,  ΠΟΥ  ΜΟΛΙΣ  ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΦΥΛΑΚΕΣ,  ΠΑΡΟΥΣΙΑ  ΤΗΣ  "ΣΥΖΥΓΟΥ"  ΤΟΥ.
Σάλος έχει προκληθεί στη Γαλλία με ένα  ραπ τραγούδι, το οποίο «κατέβασε» το YouTube.
Το «Hang White People» του Νικ Κόνραντ προτρέπει τον κόσμο να «σκοτώσει λευκά μωρά και να κρεμάσει τους γονείς τους». Ο  δημιουργός  του  τραγουδιού  Nick Conrad, από το Καμερούν,  έχει  μεγάλο  ρεύμα  στη νεολαία της ραπ. 
Το τραγούδι, μαζί με το βίντεο κλιπ έδειχνε  πως  γίνεται    η  δολοφονία ενός λευκού άνδρα.
Ηδη, ο εισαγγελέας του Παρισιού άνοιξε έρευνα για το εν λόγω βίντεο κλιπ, σύμφωνα με το BFMTV. Το διάρκειας εννέα λεπτών βίντεο δημοσιεύθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου στο YouTube. Σε αυτό, ο ράπερ και ένας ακόμη πυροβολούν και βασανίζουν έναν λευκό άνδρα. Τον αναγκάζουν να δαγκώσει το πεζοδρόμιο και τον κλωτσάνε στο κεφάλι πριν να τον κρεμάσουν. Υποτίθεται ότι οι σκηνές του παραπέμπουν στην ταινία «Μαθήματα αμερικανικής ιστορίας», με θύμα των πρωταγωνιστών έναν μαύρο άνδρα.
Με ανάρτησή του στο Twitter, ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Ζεράρ Κολόμπ καταδίκασε απερίφραστα τους στίχους του τραγουδιού, χαρακτηρίζοντάς τους αποτρόπαιους και αισχρούς, ενώ τόνισε ότι τη συνέχεια θα τη δώσουν οι δικαστικές αρχές.  Στην  Ελλάδα  του  Τσίπρα  υπήρξαν  δημοσιεύματα  που  υποστήριξαν  τα  τραγούδι.

ΤΟ  ΠΑΛΑΒΟ  ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΟ  ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ  ΚΙΝΗΜΑ  ΠΟΥ  ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ  ΤΟΝ  ΑΦΑΝΙΣΜΟ  ΤΩΝ  ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ. ΕΝΑΣ  ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ  ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ,  ΠΟΥ  ΕΝΕΣΚΗΨΕ  ΜΕ  ΥΠΟΠΤΟ  ΤΡΟΠΟ  ΣΤΗΝ  ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑ  ΛΕΥΚΗ  ΦΥΛΗΤο  1900 οι  μαύροι  της  Αφρικής  ήταν  περίπου  100.000.000,  σε  άθλια  κατάσταση  και  έτρωγαν  ο  ένας  τον  άλλο. 

Στη δεκαετία του 1950, ο πληθυσμός της Αφρικής ήταν περίπου 220 εκατομμύρια. Από το 2016 ο αριθμός αυτός ανέρχεται σε 1.216 δισεκατομμύρια. Το 2050 η Αφρική θα έχει πληθυσμό 2,5 δισεκατομμυρίων κατοίκων. Ένας στους τέσσερις ανθρώπους στον κόσμο θα είναι νέγρος τότε.
Με  τα  εμβόλια,    και  μόνο  με  τα  εμβόλια,  που  ανακάλυψε  η  Λευκή  φυλή,  διασώζονται  εδώ  και  100  χρόνια  τα  ατελείωτα  νεογνά  των  μαύρων.   Αποτέλεσμα,  το  δώρο  της  Λευκής  φυλής  στην  μαύρη:  το  2100  οι  μαύροι  της  Αφρικής  θα  ξεπεράσουν  τα  4,5  δισεκατομμύρια  και  θα  εισβάλουν  μαζικά  στην  Ευρώπη  για  να  εξαφανίσουν  οριστικά  τα  υπολείμματα  της  λευκής  ράτσας,  η  οποία  βέβαια  δεν  θα  τεκνοποιεί  και  μάλλον  θα  ανήκει  τότε  στο  τρίτο ή  τέταρτο  φύλο.  

Οι  ηλίθιοι  λευκοί  ευρωπαίοι,  οι  οξυδερκείς  αρνητές  των  εμβολίων,  ισχυρίζονται  ότι  με  τα  εμβόλια  επιδιώκεται  η  μείωση  του  πληθυσμού  της  γης.  Αυτό  δεν  προκύπτει  από  πουθενά.  Συμβαίνει  ακριβώς  το  αντίθετο.  Με  τα  εμβόλια  από  1,6  δισεκατομμύρια  που  ήταν  ο  πληθυσμός  της  γης  το  1900,  έγινε  σήμερα  7,5  δισεκατομμύρια  και  το  2100  ο  πληθυσμός  της  γης  θα   φθάσει  τα  12  με  14  δισεκατομμύρια,  εκ  των  οποίων  η  Λευκή  φυλή  θα  είναι  κάτω  του  ενός  δισεκατομμυρίου  και  η  μαύρη  περίπου  4,5  δισεκατομμύρια.
Πρέπει  ο  λευκός  γονιός  να  αντιληφθεί  ότι  η  συνωμοσία  λειτουργεί  αντίστροφα. 

Η  ΠΡΟΩΘΗΣΗ  ΤΟΥ  ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ  ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  ΓΙΝΕΤΑΙ  ΜΟΝΟ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΛΕΥΚΟΥΣ.   

Οι  τριτοκοσμικές  χώρες  θα  εμβολιάζονται  κανονικά,  τα  παιδιά  τους  θα  επιζούν  και  οι  λευκές  χώρες  θα  αποφεύγουν  τα  εμβόλια  για  τα  ούτως  ή  άλλως  λίγα  παιδιά  τους. 
Το  πράγμα  δεν  είναι  παρά  ένας  άλλος  παράλληλος  τρόπος  γενοκτονίας των  παιδιών  των  λευκών  οικογενειών.Η  ΙΛΑΡΑ 

Οι συνέπειες του αντιεμβολιαστικού κινήματος, τα πλοκάμια του οποίου έχουν φθάσει μέχρι την Ελλάδα, έκαναν την εμφάνισή τους.
Κατά τα προηγούμενα έτη στην Ελλάδα καταγραφόταν μικρός αριθμός σποραδικών περιστατικών ιλαράς (περίπου ένα κρούσμα ετησίως την τελευταία 3ετία), κατά το τελευταίο διάστημα και μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου 2017 είχαν καταγραφεί 100 περιστατικά
ΤΟ  ΠΑΛΑΒΟ  ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΟ  ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ  ΚΙΝΗΜΑ. 
ΕΝΑΣ  ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ  ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ  ΠΟΥ  ΕΝΕΣΚΗΨΕ  ΜΕ  ΥΠΟΠΤΟ  ΤΡΟΠΟ  ΣΤΗΝ  ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑ  ΛΕΥΚΗ  ΦΥΛΗ

Όλα  ξεκίνησαν όταν ο Andrew Wakefield,  ένας Άγγλος χειρουργός, δημοσίευσε το 1998 μία μελέτη με 12 περιστατικά στην οποία ισχυρίστηκε πως το τριπλό εμβόλιο Ιλαράς-Ερυθράς-Παρωτίτιδας ή M-M-R προκαλεί αυτισμό. 

Μάλιστα ισχυρίστηκε πως αυτό δεν συμβαίνει αν αυτά τα εμβόλια γίνουν ξεχωριστά.
Η μελέτη αυτή ξεκίνησε ένα τεράστιο αντιεμβολιαστικό κίνημα σε όλη τη Δύση, με πολλούς υποστηρικτές, όπως συγκροτήματα τύπου  Ροκ ακόμα και σταρ του Hollywood.
H έρευνα όμως απέδειξε πως, ο Wakefield είχε χρηματοδοτηθεί παράνομα από δικηγόρους, που ειδικεύονταν σε μηνύσεις εναντίον φαρμακευτικών εταιρειών, πως είχε αλλοιώσει τα δεδομένα των ανεξάρτητων συνεργατών του – όπως αυτοί κατήγγειλαν – και επιπροσθέτως είχε προλάβει να καταθέσει μια πατέντα, που αφορούσε τo μονό εμβόλιο Ιλαράς με σκοπό βέβαια να βγάλει χρήματα από αυτό.
Ταυτόχρονα έγιναν δεκάδες μελέτες με τεράστια δείγματα πληθυσμού για το MMR και φυσικά δεν απέδειξαν καμία συσχέτιση του εμβολίου με τον αυτισμό.
Μετά από τα στοιχεία αυτά ο Wakefield απολύθηκε από το νοσοκομείο που δούλευε και έχασε την ιατρική του άδεια. Η ζημιά στην κοινή γνώμη όμως είχε ήδη συμβεί . Η κακή φήμη στα εμβόλια είχε ήδη κολλήσει.

ΓΙΑΤΙ  ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ; 
Ο  ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ – ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΟΣ  ΑΝΤΩΝΗΣ  ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ  ΑΝΑΦΕΡΕΙ  13  ΛΟΓΟΥΣ.


1. Είναι η φυσική νόσηση προτιμότερη; Είναι καλύτερο για το παιδί να κολλήσει τη νόσο;
Όχι φυσικά.  Η νόσηση από το ίδιο το μικρόβιο συνεπάγεται σημαντικές επιπλοκές, οι οποίες δεν συμβαίνουν καθόλου με το εμβόλιο.  Ακόμα και ήπιες γενικά νόσοι μπορούν σε σημαντικό ποσοστό να οδηγήσουν σε μηνιγγίτιδα, εγκεφαλίτιδα ή πνευμονία και να έχουν αθροιστικά μεγάλη θνητότητα.
Και όχι μόνον αυτό. Πρόσφατη μελέτη απέδειξε πως η φυσική λοίμωξη με τον ιό της ιλαράς προκαλεί στο ανοσοποιητικό τεράστιο σοκ, σβήνοντας την ανοσολογική μνήμη που έχει αποκτήσει φυσιολογικά και για άλλα μικρόβια. Παιδιά που έχουν περάσει νόσο είναι πιο ευαίσθητα στο να νοσήσουν σοβαρά και να καταλήξουν από άλλη λοίμωξη για αρκετά χρόνια μετά.

2. Τα εμβόλια φορτώνουν τον οργανισμό με πολλά άχρηστα αντιγόνα και έτσι πιέζεται το ανοσοποιητικό.
(Αντιγόνο είναι μια ουσία του μικροβίου ικανή να προκαλέσει αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος )
Τελείως λάθος. Ακριβώς το αντίθετο. Τα περισσότερα εμβόλια έχουν ελάχιστα αντιγόνα, αυτά μόνο που απαιτούνται για επαρκή ανοσολογική αντίδραση, αντίθετα αν κολλήσει κάποιος το ίδιο το μικρόβιο φορτώνεται με τουλάχιστον εκατοντάδες αντιγόνα ανά μικρόβιο και τα οποία πολλές φορές επάγουν και αυτοάνοσες αντιδράσεις.

3. Τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό και άλλες μακροπρόθεσμες συνέπειες;
Μετά από σχεδόν 50 χρόνια εμβολιαστικών προγραμμάτων και εκατοντάδες ανεξάρτητες μελέτες με εκατομμύρια δείγματα πληθυσμού δεν έχει αποδειχθεί καμία μακροπρόθεσμη συνέπεια του εμβολιασμού.

4. Τα εμβόλια έχουν σοβαρές παρενέργειες.
Τα εμβόλια έχουν πολύ ήπιες παρενέργειες. Οι σοβαρές είναι σπανιότατες και αντιμετωπίσιμες από το κατάλληλα εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό.
Είναι πολύ πιο ασφαλές να κάνεις ένα εμβόλιο παρά να κυκλοφορείς στο δρόμο ή να μυρίσεις ένα λουλούδι στον αγρό. Σε κάθε περίπτωση τα οφέλη είναι πολύ πιο σημαντικά.

5. Ο εμβολιασμός μπορεί να γίνει σε μεγαλύτερη ηλικία;
Μπορεί αλλά είναι τεράστιο λάθος. Τα βρέφη και τα μικρά παιδιά έχουν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να νοσήσουν και να πεθάνουν από τα μικρόβια που καταπολεμούνται με τον εμβολιασμό και μάλιστα παρουσιάζουν πολύ συχνότερες και πολύ σημαντικότερες επιπλοκές.

6.  Δεν εμβολίασα το παιδί μου και αυτό δεν έχει πάθει τίποτα.
Όταν είναι εμβολιασμένο ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού τότε υπάρχει η λεγόμενη ανοσία αγέλης, δηλαδή προστατεύεται και ο μη εμβολιασμένος πληθυσμός, λόγω της φραγής της διασποράς της νόσου στο περιβάλλον. Όταν όμως οι μη εμβολιασμένοι γίνουν πολλοί τότε θα αρχίσει να διασπείρεται πάλι το μικρόβιο με αποτέλεσμα να αρχίσουμε να έχουμε πάλι επιδημίες με πρώτα θύματα βέβαια τον μη εμβολιασμένο πληθυσμό. Αυτό συμβαίνει ήδη σε μη εμβολιασμένους κατά κανόνα πληθυσμούς στην Ελλάδα όπως οι τσιγγάνοι στους οποίους βλέπουμε αρκετά συχνά θανάτους από νοσήματα όπως ιλαρά ή κοκκύτη.

7. Τα εμβόλια έχουν βλαβερές ουσίες όπως υδράργυρο και αλουμίνιο.
Τα παλαιότερα εμβόλια περιείχαν μία ένωση του υδραργύρου γνωστή ως θειομερσάλη ως συντηρητικό η οποία πια δεν περιέχεται μετά από συστάσεις της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής, παρότι ποτέ δεν αποδείχθηκε ότι είναι βλαβερή. Να τονισθεί εδώ κάτι που δεν είναι ευρέως γνωστό. 
Η θειομερσάλη περιέχεται σε 100πλάσια ποσότητα στα ψάρια και γενικώς στα θαλασσινά.
Κάποιος που καταναλώνει θαλασσινά στο διαιτολόγιό του παίρνει πολλαπλάσιες ποσότητες θειομερσάλης από ότι πήρε κάνοντας εμβόλια .
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με το αλουμίνιο .Η ποσότητα του αλουμινίου που παίρνει κάποιος ακόμα και από το μητρικό γάλα είναι 10πλασια από τα εμβόλια ή και από το βρεφικό γάλα σκόνη 40 φορές επάνω.

8. Έχω μπει στα fora και στα sites των αντιεμβολιαστών και παρουσιάζουν επιστημονικά δεδομένα.
"Υπάρχει μια ουσία στο οργανισμό μας που τον έχει κατακλύσει και περιέχει φορμαλδεύδη, κετόνες,αιθανόλη, τρυπτοφάνη, ουρία, μονοξείδιο του διυδρογόνου, σε τεράστιες ποσότητες οξείδιο του σιδήρου, 20 ακόμα διαφορετικά οξέα και πάνω από 4000 χημικές ουσίες.
Μπορεί να προκαλέσει αναιμία, λευχαιμίες και μέσω αυτής κάνει μετάσταση οι καρκίνος. Οι φαρμακευτικές εταιρίες και οι κυβερνήσεις ξοδεύουν εκατομμύρια ευρω για να το επεξεργαστούν και να το συντηρήσουν".
Κλασσικό τρομοκρατικό ποστ με ύφος συνηθισμένο στα αντιεμβολιαστικά sites.
Τι περιγράψαμε; ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΙΜΑ.
 Σας τρομοκράτησα έτσι;. Και το κατάφερα χωρίς να γράψω ούτε μια επιστημονική ανακρίβεια. Ούτε ένα ψέμα. Φανταστείτε να έγραφα και κανα 2-3 τερατώδη ψέματα όπως αυτά που γράφονται σε αυτά τα sites. Ακριβώς αυτό συμβαίνει λοιπόν με τα αντιεμβολιαστικα sites.
Μπερδεμένες ψευδοεπιστημονικές ορολογίες πασπαλισμενες με τρομοκρατία οδηγούν κόσμο που δεν μπορεί να καταλάβει, σε λάθος συμπεράσματα.

9. Οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν σχέδιο μείωσης του πληθυσμού. Αυτό το κάνουν μέσω των εμβολίων.
Τα εμβόλια γίνονται συστηματικά και διεθνώς τα τελευταία 40 με 50 χρόνια. Ο πληθυσμός της γης μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει υπερδιπλασιαστεί από 3 δις στα 7 δις και συνεχίζει να αυξάνει ραγδαία παρά την αύξηση των θανάτων εξαιτίας της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης και των καρδιοπαθειών λόγω της αλλαγής του τρόπου ζωής. Μόνο αυτό φτάνει για να δείξει το λάθος του ισχυρισμού αυτού.
10. Οι φαρμακευτικές εταιρείες βγάζουν πολλά χρήματα από τα εμβόλια.
 Ο τζίρος των εμβολίων διεθνώς δεν είναι ούτε το 3% του συνολικού φαρμακευτικού τζίρου. 
Τα εμβόλια είναι προϊόντα που απαιτούν υψηλή τεχνολογία και η κυκλοφορία τους είναι δύσκολη και χρονοβόρα. Από την άλλη, μια νοσοκομειακή νοσηλεία είναι χιλιάδες φορές πιο ακριβή και πιο κερδοφόρα για τις εταιρείες. Μια νοσηλεία σε μονάδα εντατικής μπορεί να κοστίζει χιλιάδες ευρώ την ημέρα ποσό με το οποίο μπορούν να γίνουν εκατοντάδες εμβόλια.
Όλες οι οικονομοτεχνικές μελέτες συμφωνούν ότι με  τα εμβόλια γλυτώνουν χρήματα τα κράτη και δεν τα επιβαρύνουν, αυτός μάλιστα είναι και ο λόγος που ουσιαστικά είναι τα μόνα φαρμακευτικά προϊόντα που χορηγούνται παντού στον κόσμο, δωρεάν.

11. Οι αντιεμβολιαστές είναι απλοί ιδεολόγοι που ανησυχούν και θέλουν το καλό μας.
Ουδέν πιο ψευδές από αυτό. Όσοι έχουν αντιεμβολιαστική δράση διεθνώς αλλά και στην Ελλάδα, συνήθως προωθούν "υγιεινές" και "εναλλακτικές" θεραπείες. Φαίνεται αυτή τη στιγμή ότι οι εναλλακτικές αγορές αυτές έχουν τεράστιους τζίρους, πολλών δις δολαρίων και σχεδόν ανάλογους με της φαρμακευτικής αγοράς. Πολλοί διάσημοι αντιεμβολιαστές είναι δισεκατομμυριούχοι και χιλιάδες άλλοι βγάζουν τα προς το ζην πουλώντας ψεύτικες και επικίνδυνες θεραπείες.
Ο ίδιος ο WAKEFIELD, αυτός που άνοιξε τον χορό του αντιεμβολιασμού στη Δύση, έχει αποδειχθεί ότι πήρε περίπου 500 χιλιάδες λίρες χρηματοδότηση από δικηγόρους που ειδικεύονταν σε αγωγές εναντίον των εταιρειών που έφτιαχναν εμβόλια.
12. Τα νοσήματα εξαφανίζονταν ούτως ή άλλως λόγω της βελτίωσης των συνθηκών ζωής. Δεν το έκαναν τα εμβόλια.
Τεράστιο λάθος. Όλες οι στατιστικές μετρήσεις δείχνουν τεράστια και άμεση πτώση στα συγκεκριμένα νοσήματα μετά την εισαγωγή των εμβολίων.
Κλασσικό παράδειγμα η αχανής Ινδία. Εξαφανίσθηκε η πολυομυελίτιδα, χωρίς να βελτιωθεί καθόλου η καθαριότητα.  Ίσα ίσα τα τελευταία χρόνια λόγω της ταχείας αστικοποίησης ίσως υπήρξε επιδείνωση.
Το ίδιο με τον αιμόφιλο, που το εμβόλιο στις ΗΠΑ μπήκε το 1993 χωρίς να αλλάξει καθόλου η καθαριότητα και από 20 χιλιάδες περιπτώσεις ανά έτος έπεσε στις 1000 μέσα σε λίγα χρόνια.
Μόλις τα τελευταία 15 χρόνια, χωρίς να έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου ο τρόπος ζωής, έχουμε εντυπωσιακά μειώσει τα κρούσματα του πνευμονιοκόκκου και του μηνιγγιτιδοκόκκου, με την πρόσφατη εισαγωγή των δύο αυτών εμβολίων.
Στον Καναδά υπάρχουν καλά καταγεγραμμένα στατιστικά στοιχεία για τα παιδικά νοσήματα, πριν την εισαγωγή των εμβολίων και πέντε χρόνια μετά. 
Η μείωση για όλα τα παιδικά νοσήματα μόλις πέντε χρόνια μετά την εισαγωγή των εμβολίων κυμαίνεται από 93 έως 100 %, δηλαδή σχεδόν πλήρη εξαφάνιση για τα περισσότερα.
Αντίστροφα τώρα σε χώρες της δύσης την δεκαετία του 70 έπεσαν τα ποσοστά εμβολιασμού του πληθυσμού για κοκκύτη, με άμεση και δραματική αύξηση των κρουσμάτων και των θανάτων
Και βέβαια τρανό παράδειγμα η τελευταία επιδημία ιλαράς στην Ευρώπη. 
Τι έγινε ; 
Γίναμε ξαφνικά πιο βρώμικοι και μας θυμήθηκε η ιλαρα;.
Όχι βέβαια.  Απλά έπεσαν τα ποσοστά εμβολιασμού.
13. Άκουσα αυτά που είπατε αλλά εγώ δεν θέλω να εμβολιάσω το παιδί μου. Εφόσον εσείς είστε εμβολιασμένοι τι σας νοιάζει;
Αφενός μην εμβολιάζοντας κάποιος το παιδί του, το εκθέτει σε σοβαρό και θανατηφόρο κίνδυνο, πράγμα καταφανώς παράνομο αλλά όχι μόνο αυτό. Το μη εμβολιασμένο παιδί μπορεί να είναι φορέας ασθενειών και να προσβληθούν έτσι παιδιά ή ενήλικες που δεν πρόλαβαν ή για ιατρικούς λόγους, δεν μπόρεσαν να εμβολιαστούν.
Παιδιά ή ενήλικες με ανοσοκαταστολή, λευχαιμίες ή αυτοάνοσα που λαμβάνουν αγωγή είναι συνήθη θύματα που κολλούν από καθόλου , ή ατελώς εμβολιασμένα άτομα.
Π.χ.  παιδιά κάτω τους έτους, που δεν έχουν προλάβει να εμβολιαστούν κατά της ιλαράς, ήταν η κύρια ομάδα θυμάτων στη Ρουμανία.
Στην Ιταλία πρόσφατα πέθανε παιδί, που γλύτωσε την λευχαιμία, αλλά κόλλησε ιλαρά από το μη εμβολιασμένο αδελφάκι του.
Σε αυτή την κατηγορία να βάλουμε και τις έγκυες γυναίκες, οι οποίες κινδυνεύουν και οι ίδιες και το έμβρυο να πάθει σοβαρές και ανίατες βλάβες.
Ο μη εμβολιασμός λοιπόν εκθέτει σε κίνδυνο όχι μόνο το δικό μας παιδί αλλά και άλλους, ιδίως ευπαθείς και ευαίσθητους συμπολίτες μας.
Το να μην εμβολιάζει κάποιος το παιδί του, ουσιαστικά είναι αντικοινωνική συμπεριφορά, είναι σαν να περνά κόκκινο φανάρι στο δρόμο, είναι σαν να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ  Ζ.Π.:
Εμβολιάστε τα παιδιά σας. 
Μην ακούτε την ύποπτη  συνωμοσιολογική  ή  απλώς  ηλίθια  παραπληροφόρηση.   
Πάρτε   τα παιδιά σας  και με το βιβλιάριο υγείας επισκεφτείτε τον παιδίατρο, προκειμένου να τα εμβολιάσει.
Κάθε χρόνο τα εμβόλια σώζουν 5 εκατομμύρια παιδιά παγκοσμίως (κυρίως  μαύρα  και  κίτρινα),  ενώ 3 εκατομμύρια  παιδιά πεθαίνουν λόγω έλλειψης εμβολίων.  Με  την  ύποπτη  προπαγάνδα  σε  λίγο  θα  αρχίσουν  να  πεθαίνουν  από  μη  εμβολιασμό  τα  λευκά  παιδιά,  λόγω  ανοησίας  των  βλακών  γονέων  τους.
Είναι αστεία όσα λέγονται. Δεν υπάρχουν καθόλου  σοβαρές επιπτώσεις, τα εμβόλια είναι ήδη από το 1992  "καθαρά".   
Μόνο για το εμβόλιο του κοκκύτη χορηγούσαμε παλιά 3.000 ουσίες και πλέον μόλις 3. 
Και  να σκεφτεί κανείς πως αν κάνουμε όλα τα εμβόλια μαζί, χορηγούμε συνολικά 87 ουσίες, απασχολώντας μόλις το 0,1 του ανοσοποιητικού συστήματος. 

Διαβάστε  και:

ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ. ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΙΑΤΡΟΓΕΝΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΥΝΟΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΩΝ. Α΄ ΜΕΡΟΣ 


 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΖΗΝΩΝΟΣ ΠΑΠΑΖΑΧΟΥ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ Η ΤΟΞΙΚΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΝΟΜΑΡΧΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ. 4 ΟΡΕΙΝΟΙ ΝΟΜΟΙ (ΓΡΕΒΕΝΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΔΡΑΜΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ) ΣΤΙΣ 4 ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΓΙΑ «ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ». 


150 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΦΡΑΧΤΗ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΒΥΛΗΣ. 


ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: «Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΕΝΑ ΣΤΥΓΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ΜΙΑ ΩΜΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ».


 Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ (BrainNet); ΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ; ΑΡΘΡΟ ΕΝΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ.  

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ 
  

ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ DÉJÀ VU. (= ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ, Η ΠΡΟΜΝΗΣΙΑ). ΜΙΑ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ. ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...