Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ;


 ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΕΡΜΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΤΡΑΚΤΕΡ. Ο Ερντογάν μας στέλνει λαθρομετανάστες και πουλάει στον Κούλη οικίσκους για τους λαθρομετανάστες...


ΤΡΑΓΚΑΣ: "Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΥΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΕΝΑ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΟΡΟΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ "ΦΥΤΕΨΟΥΝ" ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ". 


ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2009. Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΣΟΡΟΣ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΖΑΒΒΟΥ. ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΑΒΒΟΥ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο… ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ, ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙΡΑΝΩΝ (Ο Σόρος τον προετοίμαζε από τότε για πρωθυπουργό της Αλβανίας). ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΟΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ; 


Η κυβέρνηση έχει ιδέα να θέλει να δημιουργήσει «δομή φιλοξενίας» αλλοδαπών στο Καστελόριζο μια ενέργεια η οποία αποτράπηκε τελευταία στιγμή!

Σε ένα νησί το οποίο έχει 500 κατοίκους περίπου θέλει να δημιουργήσει μια δομή με αλλοδαπούς οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι περισσότεροι από τους μόνιμους κάτοικους.Έτσι λοιπόν στις 15/4/2020 ο Δήμος Μεγίστης συγκάλεσε τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου σε συνεδρίαση για τις 16/4/2020 με μορφή κατεπείγοντος και θέμα "κατάθεση προτάσεων για εύρεση χώρου προσωρινής υποδοχής λογο πίεσης από τις αρμόδιες υπηρεσίες".
Με λίγα λόγια και μέσα στο Πάσχα κάλεσαν ΔΣ για δημιουργία hot spot στο Καστελόριζο «κατόπιν πιέσεων».
Η αντιπολίτευση και ένα μέλος τις συμπολίτευσης στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και ψήφισαν αρνητικά όποτε αρχικά η πρόταση δεν πέρασε.
Μάλιστα όπως αναφέρει η αντιπολίτευση δεν παρουσιάστηκε κάποιο επίσημο έγγραφο στο οποίο να καταγράφονται «οι πιέσεις» ενώ έχει την εύλογη απορία ως προς το τι θα απογίνει ο τουρισμός του νησιού αλλά και τι θα γίνει σε περίπτωση που υπάρξουν κρούσματα κορωνοϊού.


Ακολουθεί η αιτιολόγηση από την αντιπολίτευση:«Σύσσωμη η αντιπολίτευση Καστελλόριζο Mπροστά αντιτίθεται στην όποια ενέργεια εκείνων που θέλουν να καταστήσουν στο νησί μας hot spot. Λέγοντας ότι δέχεστε πιέσεις από αρμόδιες υπηρεσίες και χωρίς να επισυνάπτεται στην πρόσκληση το επίσημο έγγραφο, μας καλείτε να πάρουμε αποφάσεις και να υποδείξουμε χώρο για επικείμενη άφιξη προσφύγων και παράτυπων μεταναστών.
Εμείς εκείνο που θέλουμε είναι την άμεση αποτροπή των μεταναστών να μην ξαναβγούν στο νησί ένεκα της πανδημίας του Κορονοϊου.
Διότι το νησί μας δεν έχει υποδομές στέγασης αλλά και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και αυτό εγκυμονεί κινδύνους μετάδοσης του ιού covid 19.
Ομόφωνα καταψηφίζουμε και καταδικάζουμε τέτοιες πρακτικές, κι αναφέρουμε παρακάτω τους λόγους:
1)Δεν μας επισυνάπτεται το έγγραφο, με το οποίο σας ζητούν εσπευσμένα και πιεστικά να ληφθεί απόφαση σύμφωνα με τις υποδείξεις τους. Ποιος είναι τελικά ο εντολοδόχος; Δεν πρέπει να γνωρίζουμε;
2)Πιέστε εσείς προς κάθε αρμόδια Αρχή και απαιτείστε να ενισχυθούν τα θαλάσσια σύνορα του νησιού μας. Αν αυτό επιτευχθεί είναι περιττό να συζητάμε για λήψη μέτρων σε περίπτωση που αποβιβαστούν παράτυποι μετανάστες, νοσούμενοι από κορονοϊό.
3)Έχετε φροντίσει σε συνεννόηση με το Ιατρικό Προσωπικό του Κέντρου Υγείας του νησιού μας, ούτως ώστε σε περίπτωση (ου μη γέννητω) που νοσήσει κάποιος κάτοικος από κορονοϊό ή «εισβάλλουν αιφνιδιαστικά» παράτυποι μετανάστες θετικοί στον Ιό; Υπάρχουν τα απαραίτητα εφόδια και ο κατάλληλος εξοπλισμός ;
Ειδικά για τις δομές υποδοχής προσφύγων και μεταναστών, πρέπει να οριστεί από τον συντονιστή πεδίου του ΕΟΔΥ κάποιος υπεύθυνος για τη διαχείριση λοίμωξης COVID-19 (Επαγγελματίας Υγείας), ο οποίος θα ειδοποιείται και θα παρευρίσκεται στα σημεία εισόδου νεοαφιχθέντων, προκειμένου να διενεργήσει έλεγχο για συμπτώματα της νόσου COVID-19.
Γι αυτό ψηφίζουμε όχι».


Αυτή είναι η νέα “πόλη” που χτίζει  η  οικογένεια  Μητσοτάκη  και ο  Σόρος  ως κλειστή δομή στη Σάμο – Φωτογραφίες.

 Καθαρός εποικισμός με  μικρές πόλεις, την στιγμή που τα Ελληνικά χωριά ρημάζουν. Τελικά οι Τούρκοι δεν έχουν κανένα συμφέρον να προκαλέσουν πολεμικό επεισόδιο γιατί ο αντικειμενικός σκοπός τους επιτυγχάνεται. 

ΤΑ  ΒΟΔΙΑ  ΠΟΥ  ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ  -  ΨΕΥΔΩΣ  -  "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΛΑΟΣ"  ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ.

 

Με την ευγενική προσφορά του δημοσιογράφου κ. Ιωάννη Νέγρη, του ιστολογίου Αιγαίο, εξασφαλίσαμε φωτογραφικό υλικό από τον νέο οικισμό-πόλισμα στην περιοχή Ζερβού, η οποία βρίσκεται μεταξύ του Βαθέος και των Μυτιληνιών, όπως φαίνεται στο χάρτη.
Η νέα δομή αναπτύσσεται σε έκταση 216 στρεμμάτων και θα έχει χωρητικότητα 5000 ατόμων, με δυνατότητα επέκτασης για οικίσκους που θα φιλοξενούν άλλες 2000 άτομα.

Ευχαριστούμε τον κ. Ιωάννη Νέγρη για τη συνεργασία.
Ακολουθεί το φωτογραφικό υλικό, που τραβήχτηκε σήμερα:


O Πανταζής Κ. Χούλης, Μαθηματικός – Κατασκευαστής Γρίφων, πρώην ακαδημαϊκός του Πανεπιστημίου Δυτικής Αυστραλίας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω για κάποια δυσάρεστα δρώμενα εδώ στο Καστελλόριζο, τα οποία αναφέρω σε μια επιστολή που έστειλα στην πρόεδρο της δημοκρατίας, και που επίσης ανάρτησα στο facebook ονομάζοντας και τους βουλευτές με τον πρωθυπουργό.


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ
—————————————–
Κύριοι Βουλευτές, κ. Πρωθυπουργέ και κ. Πρόεδρε της Δημοκρατίας, σας παρακαλούμε θερμά να προστατέψετε το Καστελλόριζο αντί να προσπαθείτε να το καταστρέψετε.

Πρόσφατα, διαβάσαμε σε άρθρα εφημερίδων πως ένας υπουργός (ο ίδιος που δημιούργησε επεισόδια στην ίδια του την πατρίδα, την Χίο), επιχειρεί να διχάσει το Καστελλόριζο, κάτι το οποίο επαληθεύτηκε με κάποιες πιέσεις που ασκήθηκαν. Αυτός λοιπόν ο υπουργός, προφανώς δε γνωρίζει την ακαταλληλότητα για τη δημιουργία, χώρου φιλοξενίας, προσωρινού χώρου για τον ιό, δομής, ή όπως αλλιώς θέλει να το βαφτίσει.
Όλα ξεκινούν από κάτι μικρό, ώστε να το συνηθίσουν οι νησιώτες, και μετά σιγά-σιγά και «ανώδυνα» το μικρό επεκτείνεται σε κάτι μεγαλύτερο. Τουλάχιστον κάποιοι από εμάς καταλαβαίνουμε πως αυτό θα είναι η αρχή της καταστροφής μας, διότι το Καστελλόριζο (που γράφεται με ΔΥΟ λάμδα όπως η Ελλάδα – παρακαλούμε να το μεταφέρετε και στον κ. Μπαμπινιώτη που το γράφει με ένα, ενώ είχε ισχυρισθεί άλλα όταν ανταλλάξαμε emails) δεν έχει τις υποδομές με βάση τον αριθμό κατοίκων του.
Ο κίνδυνος να μην είμαστε πλειοψηφία σε σχεδόν μηδενικό χρόνο είναι ορατός, ενώ για όσους δε γνωρίζουν, υπάρχει και το προηγούμενο γεγονός του 2015 (τότε, οι παράνομοι ήταν τριπλάσιοι σε αριθμό από τους κατοίκους).
Δε θα πάω σε παραδείγματα έλλειψης ευαισθησίας που αφορούν άλλους, αλλά θα τονίσω κάτι πιο άμεσο και προσωπικό. Λόγω αυτοάνουσου (μόλυνση από μυκοτοξίνες σε ακατάλληλο σπίτι – εδώ τίθεται και άλλο ερώτημα, αυτό της οικονομικής κατάστασης των μόνιμων κατοίκων, δεν είναι όμως της παρούσης), επιβάλλεται να κάνω εξετάσεις αίματος κάθε δύο (2) εβδομάδες.
Εδώ κι ένα χρόνο πιέζω όσο μπορώ ώστε να πραγματοποιούνται αυτές στο νησί μας, όχι μόνο για την αποφυγή της δικής μου ταλαιπωρίας, αλλά και όλων των υπόλοιπων κατοίκων. Αν δε, δεν είχε έλθει κινητή μονάδα γιατρών ακριβώς ένα χρόνο πριν, δε θα είχα διαγνωσθεί εγκαίρως, και αυτή τη στιγμή δεν θα υπήρχα για να γράψω αυτό το κείμενο (τον Ιούνιο του 2019 είχα εισαχθεί επειγόντως στην εντατική του νοσοκομείου Ρόδου για ένα μήνα).
Δυστυχώς, έως σήμερα δεν έχει γίνει ουδεμία κίνηση για να διευθετηθεί αυτό το σοβαρό θέμα. Αναγκαστικά λοιπόν, πηγαίνω στη Ρόδο με ρίσκο και για μένα (αφού ανήκω σε ευπαθή ομάδα), αλλά και για τους κατοίκους (αν γίνω φορέας και επιστρέψω). Άρα, δεν υπάρχει ειλικρινή θέληση για να μας προστατέψετε από το νέο ιό.
Ήδη έχει περάσει πάνω από ένας μήνας από την τελευταία φορά που έκανα εξετάσεις (κάτι συνηθισμένο πια), που σημαίνει πως ακόμα και τώρα δε γνωρίζω σε ποια κατάσταση βρίσκεται η υγεία μου. Εννοείται, πως υπάρχουν και άλλοι Καστελλοριζιοί που αντιμετωπίζουν λίγο ή πολύ παρόμοιες καταστάσεις.
Πριν λοιπόν διευθετηθούν όλα αυτά, αλλά και άλλα σοβαρά θέματα, κάποιοι υποστηρίζουν πως θα «προστατέψουν» ξαφνικά και ως δια μαγείας τους εδώ και δεκαετίες απροστάτευτους Καστελλοριζιούς, και πως το Καστελλόριζο θα μπορεί να διαθέτει σύντομα, ειδική μονάδα γιατρών και επιστημόνων για τη διάγνωση του νέου ιού προς «όφελος» μας. Ισχυρίζονται δηλαδή, πως έτσι θα μας προστατέψουν από όσους εισέρχονται παράνομα, με αντάλλαγμα τη δημιουργία του «αθώου» χώρου που προαναφέρθηκε.
Αν έλθετε στη θέση μας, είμαι σίγουρος πως θα σας διακατείχε το ίδιο αίσθημα πλήρης απογοήτευσης το οποίο έχει πλημμυρίσει και εμένα. Ειδικά όταν αυτό αφορά ανθρώπους που οι πρόγονοι τους έχουν προστατέψει για αιώνες και δεκαετίες ένα νησί που επεκτείνει την επικράτεια όσο κανένα άλλο.
Σας παρακαλούμε θερμά λοιπόν, εσάς που ακόμα δεν έχετε αναγνωρίσει την ΑΟΖ μας (παρά το ότι εμείς το θέλουμε), εσάς που μας επιβάλλατε με περίσσιο ζήλο φορολογία 24% (και οδηγεί σε εξόντωση τις τοπικές επιχειρήσεις), εσάς που απαιτείτε από τον Έλληνα πολίτη να πληρώσει μια μικρή περιουσία για να έλθει με καράβι ή αεροπλάνο για διακοπές στο νησί μας, εσάς που επιτρέπετε στα ΜΜΕ να σπέρνουν ειδήσεις πολέμου στο νησί μας ενώ είναι ίσως το πιο ειρηνικό νησί στην Ελλάδα, να μη μας απογοητεύσετε πάλι.
Ας μη χρησιμοποιείτε το νησί μας μόνο ως ένα ωραίο φόντο για να κάνετε εξαγγελίες, διότι με τις αποφάσεις σας, σύντομα αυτό το όμορφο τοπίο θα αλλοιωθεί με μη αναστρέψιμο τρόπο και δε θα υπάρχει πια. Πίσω από τα πολύχρωμα αρχοντικά και την καταγάλανη θάλασσα του Αιγαίου (ναι, του Αιγαίου), υπάρχει τεράστια δυναμική που θα βοηθούσαν το Καστελλόριζο να αναπτυχθεί ακόμα κι ως μια εστία πολιτισμού (π.χ. με τη δημιουργία παραρτήματος πανεπιστημίου σε συνδυασμό με συχνότερη συγκοινωνία). Το νησί είχε παράδοση στο να εξάγει πολιτισμό, κάτι το οποίο επιθυμούμε σήμερα περισσότερο από ποτέ.
Το να υποβαθμίζετε αντί να αναβαθμίζετε το νησί μας, δεν πρόκειται εν τέλει να βοηθήσει κανέναν, ούτε εμάς, αλλά ούτε κι εσάς. Εκτός κι αν εμείς δε μετράμε, πολλοί από εμάς, ή τους γονείς μας, ή τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας, που βρίσκονταν εδώ τις δεκαετίες του 50, 60, 70 και του 80, τότε που κατά μέσο όρο οι μόνιμοι κάτοικοι ήταν μόλις 80 άτομα.
Πραγματικές λύσεις υπάρχουν εάν κι εφόσον υπάρχει θέληση, κι ένα παράδειγμα αποτελεί η περαιτέρω ενίσχυση της φύλαξης του νησιού, το οποίο είναι αρκετά μικρό (παρά την κοντινή απόσταση με τα απέναντι παράλια) ώστε η αναχαίτιση παράνομων να είναι πάντα επιτυχής. Να υπενθυμίσω πως υπάρχουν νησιωτικά κράτη τα οποία σταματούν με απόλυτη επιτυχία την παράνομη διέλευση παρά το μεγάλο μέγεθος τους. Πως είναι δυνατόν να μην είναι αυτό εφικτό για το τεράστιας εθνικής σημασίας Καστελλόριζο;ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 


  
  Διαβάστε  και  τα άρθρα:


ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΚΟΚΚΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΥΟ ΒΡΕΦΗ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ. ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΕΣ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ 50.000.000 ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΟΚΚΥΤΗ ΚΑΤ’ ΕΤΟΣ ΚΑΙ 300.000 ΘΑΝΑΤΟΙ.


ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. 


 ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΕΡΜΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΤΡΑΚΤΕΡ. Ο Ερντογάν μας στέλνει λαθρομετανάστες και πουλάει στον Κούλη οικίσκους για τους λαθρομετανάστες... ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ. ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΟΓΕΝΕΙΣ - ΙΟΓΕΝΕΙΣ - ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΧΟΡΗΓΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ; Στον ιό του κοινού κρυολογήματος; στην Γρίππη; στην Ιλαρά; Ερυθρά; Ανεμευλογιά; Ευλογιά; Ερπης επιχείλιος; Έρπης γεννητικών οργάνων; Ερπης ζωστήρ; Ερπητική εγκεφαλίτιδα; Ηπατίτιδα A; Ηπατίτιδα B; Ηπατίτιδα C; Ηπατίτιδα Ε; AIDS; Λοιμώδης μονοπυρήνωση; Λοίμωξη απο κυτταρομεγαλοϊό; Παρωτίτιδα; Πολιομυελίτιδα; Κονδυλώματα οξυτενή; Μολυσματική τέρμινθος; Λύσσα; Δάγγειος;  
 Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 300 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ = ΠΟΝΑΕΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΚΟΨΕΙ ΚΕΦΑΛΙ. 


 Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΟΡΟΣ, ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ». Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...