Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΟΥΔΕΒΕΝΟΥ: «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ»


                             
"Η ενημέρωση από τους δημοσιογράφους (στις καλύτερες στιγμές τους με τους δημοσχεσίτες συναδέλφους μας) για το COVID 19 συνεχίζει με συναδέλφους του εξωτερικού (πάντα το εξωτερικό πουλάει καλύτερα) που κατά παράδοξο τρόπο τους προτιμούν οι εκπομπές lifestyle (τρομάρα τους). 


Εξαντλήθηκε η ενημέρωση με τους εγχώριους “μαιντανούς” – όλοι τους «καθηγητές» και πoυ ούτε ένας δεν αποποιήθηκε τον τίτλο - και  που στην πλειοψηφία δεν έχουν δει ούτε εργάζονται σε νοσοκομεία αναφοράς για τον ιό. Ακόμη το σύνολο της κοινωνίας αναρωτιέται που βρέθηκαν τόσοι πολλοί επιδημιολόγοι, ιολόγοι κλπ και τι κάνανε πριν την πανδημία. 
Οι οδηγίες των ομάδων εργασίας αναρτήθηκαν στον ΕΟΔΥ όπου στην πολυμελή επιτροπή εμπειρογνωμόνων δεν υπάρχει ούτε ένας καρδιολόγος (και όλοι μιλάνε για τα καρδιαγγειακά νοσήματα ως τον κύριο προγνωστικό παράγοντα κινδύνου).

Τέλος προβληματισμό προκαλεί η εκκωφαντική σιωπή της Ακαδημίας (μάλλον σοφά πράττει).

Το βέβαιο είναι ότι αυτόν τον κύκλο θα τον κλείσουν οι ψυχίατροι γιατί αυτά που παρακολουθούμε μόνο στη δική τους σφαίρα επιρροής ανήκουν".

Γιάννης Γουδέβενος 

Καθηγητής Καρδιολογίας
Πρόεδρος ΕΚΕ

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...