Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020

ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ: «ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ».

Αποτέλεσμα εικόνας για ναύαρχος Αντώνιος Παπαντωνίου
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στον Μάκη Βραχιολίδη από τον ναύαρχο ε.α. Αντώνη Παπαντωνίου. Ακούστε από το 12.58” ως το 35.40”
Ναύαρχος Παπαντωνίου: Όλα αυτά συμβαίνουν διότι η Ελλάδα είναι υπό κατοχή με τον νόμο του 3ου Μνημονίου τον 4336 14-8-2015. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε ένα μη κράτος το οποίο δεν έχει δικαίωμα να εκφράσει καμία πολιτική βούληση, εκτός και αν έχει την έγκριση των κυριάρχων δυνάμεων επ’ αυτής (της Ελλάδος).
• Αυτό που λέτε είναι εξαιρετικά σημαντικό. Δηλαδή το τουρκικό ερευνητικό σκάφος που έφερνε βόλτες ανενόχλητο μέσα στην ελληνική θάλασσα εμείς δεν μπορούσαμε να πάρουμε απόφαση –για παράδειγμα- να το βουλιάξουμε;
Ναύαρχος Παπαντωνίου: Όχι, δεν μπορούσαμε ούτε μπορούμε. Το κράτος δεν ανήκει σε μας, ανήκει στην ΕΕ και κυρίως στη Γερμανία. Η χώρα μας είναι περιουσιακό στοιχείο της Γερμανίας.
• Δηλαδή θα πάρουμε εντολή από τη Γερμανία για το αν θα χτυπήσουμε τους Τούρκους;
Ναύαρχος Παπαντωνίου: Βεβαίως, διότι είμαστε περιουσιακό της στοιχείο. Δεν είναι δυνατόν το περιουσιακό στοιχείο της Γερμανίας, εμείς να το κάνουμε ό,τι θέλουμε, με ενδεχόμενο να απομειωθεί η αξία του. Αυτό απαγορεύεται. Όταν είσαι υπό κατοχή κάποιου τρίτου δεν έχεις κανένα δικαίωμα.


• Έχει δηλαδή μπει η μπότα της Γερμανίας για μια ακόμη φορά στη χώρα μας και πλέον αποφασίζει η ίδια η Γερμανία για τα πάντα…
Ναύαρχος Παπαντωνίου: Απλώς αυτή τη φορά δεν φαίνεται διότι δεν κυκλοφορεί στρατιώτες των SS ούτε τα πάντσερ. Κυκλοφορεί η γραβάτα, το κοστούμι και το laptop. Αυτή είναι η διαφορά αλλά αυτή η κατοχή είναι χειρότερη.
Διότι τότε κ. Βραχιολίδη δεν είχαμε εκχωρήσει την ηλεκτρική εταιρεία ή το αεροδρόμιο ή το λιμάνι με υπογραφή. Δεν είχαμε κάνει τότε κάποια σύμβαση με κάποια εκχώρηση, τότε οι Γεμανοί είχανε εισβάλει και είχαν καταλάβει όλη την Ελλάδα. Μέχρι εκεί. Ό,τι είχαν αρπάξει ήταν de facto, τώρα τους έχεις δώσει και χαρτί ότι τους το εκχώρησες.
Και αυτό είναι χειρότερο από τον Τσολάκογλου τον τότε. Με αυτές τις παράνομες υπογραφές που έβαλαν το 2010 και συνεχίζονται σήμερα άλλαξε η δομή του ελληνικού κράτους με την παρουσία τρίτου. Τότε λοιπόν πραγματοποιήθηκε πραξικόπημα, με την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας αμετάκλητα και άνευ όρων. Χαρακτηριστικά ο κ. Κασιμάτης λέει ότι ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο δεν το υπογράφεις αυτό. Με αυτή την παράνομη υπογραφή το αποτέλεσμα ήταν να μεταβάλλουν το πολίτευμα από προεδρευομένη δημοκρατία σε δικτατορία.
Η κατοχή de jure ήρθε με το 3ο μνημόνιο του Τσίπρα και την εφαρμογή του νόμου 4336 14-8-2015 και στην 1014 σελίδα θα διαβάσει ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να πάρει καμία απόφαση (και για εθνικά της θέματα) αν προηγουμένως δεν συναινέσει το ΔΝΤ , Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα.
• Άρα μας λέτε ότι αυτή η υπογραφή που βάλανε δεν αφορούσε μόνο στα οικονομικά θέματα του Μνημονίου, αλλά αφορούσε στα εθνικά μας κυριαρχικά μας δικαιώματα. Να μην μπορούμε δηλαδή να πάρουμε μια απόφαση να χτυπήσουμε ένα πλοίο της Τουρκίας ή ένα αεροσκάφος , ακόμη και πάνω από την Ακρόπολη να περάσει;
Ναύαρχος Παπαντωνίου: Αρκεί μόνον η ανάγνωση της παραγράφου που σας είπα. Είναι ο Ν. 4336 14-8-2015 ΦΕΚ94Α §γ, στη σελίδα 1014. Ντρέπομαι και γι’ αυτούς που φοράνε στολή.
• Εσείς τι θα κάνατε αν ήσασταν στη θέση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ;
Ναύαρχος Παπαντωνίου: Θα εφάρμοζα τα σχέδια που υπάρχουν από τον καιρό της ειρήνης. Σε όλες τις διαδικασίες σε περιόδους κρίσεως ή πολέμου υπάρχει φάκελος που αναφέρει τι ενέργειες να κάνεις ανάλογα με τον συναγερμό, αν είναι πράσινος, πορτοκαλί ή κόκκινος. Αυτός ο φάκελος έχει μέσα συγκεκριμένες ενέργειες που πρέπει να γίνουν.
Δεν ρωτάς πρωθυπουργό και κανέναν άλλον, εφαρμόζεις διαταγές που είναι από τον καιρό της ειρήνης. Κάποτε υπήρχε ο φάκελος αυτός με την ένδειξη «Σχέδιο Ε», τώρα μπορεί να έχει μεταβληθεί, αλλά πάντα υπάρχει. Διαβάζω τον φάκελο και ενεργώ. Δεν πάω να στηθώ, όπως τότε στα Ίμια δύο ναύαρχοι πήγαν στο γραφείο της ιδιαιτέρας του κ. Σημίτη περιμένοντας διαταγές.
• Αυτό λέτε να έγινε και με τον νέο αρχηγό του ΓΕΕΘΑ;
Ναύαρχος Παπαντωνίου: Το ίδιο ακριβώς κάνανε και τώρα. Και δεν ντρέπονται να φοράνε στολή.
• Λέτε δηλαδή ναύαρχε ότι ο αργηγός ΓΕΕΘΑ έπρεπε να ενεργήσει χωρίς να περιμένει τι θα του πει ο κ. Πέτσας ή ο κ. Γεραπετρίτης;
Ναύαρχος Παπαντωνίου: Δεν περιμένεις εντολή από κανέναν, τον φάκελο θα ανοίξεις, διαφορετικά πήγαινε σπίτι σου.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

8 σχόλια :

 1. 1000 ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑΥΑΡΧΟ ΑΝΤΩΝΙΟ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
  ΕΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΥΡΙΕ ΝΑΥΑΡΧΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΧΕΔΙΟ Ε ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΩΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΝΑΥΑΡΧΕ????? ΠΡΙΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ?????????ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ μου Κύριε Σταμάτη αν δεν γνωρίζετε τήν Ιστορία μου, φροντίστε πρίν να την μάθετε. Εγώ παραιτήθηκα ότον έγινε προσπάθεια να θιγεί η Αξιοπρέπειά μου τόν Νοέμβρη 1989 χωρίς να έχω πλήρη Συντάξιμα και η Σύνταξή μου να είναι 724 χιλιοστά!!! ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν σε ποιόν απυθύνεστε!!!

   Διαγραφή
  2. ~~ΕΥΓΕ κ.ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΤΟΙΜΟΣ ΗΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥ ΤΟΥ κ.ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣ ΧΩΡΗΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟ ΣΤΟΡΙΚΟ ΣΑΣ,,~~

   Διαγραφή
  3. Όποιος ασχοληθεί μαζί μου καλό είναι να προσέχει γιά να μην εκτεθεί και σας Ευχαριστώ!

   Διαγραφή
  4. ΖΗΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΕΥΝΗΣΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΑΣ

   Διαγραφή
 3. Κάτι που δεν σκεφτόμαστε αλλά είναι γεγονός είναι ότι τρεις Ήπειροι είναι Έλληνες. Με τα χρόνια γίναμε χώρες, ξεχάσαμε τι μας συνδέει, προσπαθήσαμε να είμαστε ενωμένοι με την Ε.Ε. αλλά και πάλι υπάρχουν προβλήματα. Το κακό είναι το χρήμα. Χωρίς χρήμα και μόνο με την παραγωγή, την εργασία του καθενός μπορούμε να ζήσουμε. Αν σταματήσουμε να παράγουμε το χρήμα είναι άχρηστο. Όσο για τους Έλληνες είναι γεγονός ότι υπάρχει ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΘΑΝΑΤΟ, γιατί είναι το σημείο της Γης και το κλίμα, προφανώς, που κάνουν αυτή τη διαφορά. Όσο για την Ελλάδα την έχουν καταστρέψει οι πολιτικοί της. Για την Ευρώπη να σκεφτούμε τα σύνορά της, όχι μόνο της Ε.Ε. αλλά όλης της Ευρώπης, υπάρχει και η Ευρώπη της Αντολής. Να συνενοηθούμε με τους λαούς που είναι συνετοί αλλά λόγω της δικταρορικής συμπεριφοράς των κυβερνήσεων από τη μια και τη καθημερινή τους ρουτίνα από την άλλη, δεν έχουν προς το παρόν αντιδράσει οι λαοί σε όλα αυτά που συμβαίνουν παγκοσμίως.Έχουν βαλθεί να καταστρεψουν την ανθρωπότητα και πρέπει να βιαστούμε. Είναι σοβαρό πρόβλημα και ο υπερπληθυσμός πάνω στη Γη. Είναι πολλά τα προβλήματα, ας αγωνιστούμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κύριε Παπαντωνίου η Γερμανία μετά το 33 δεν ηπηρξε σαν κράτος υπό κατοχή και τώρα είμαι εταιρία με έδρα την Αμερική σαθρό σημαινει δεν είναι καν κράτος και όλα που εχει είναι πλαστογραφία εδώ στην Γερμανία έχουν Αρχίσει να ξυπνάνε δεν υπάρχει Bundesrepublik Deutschland στο UNO υπάρχει ος Deutschland όλοι οι Πολιτική είναι μία απάτη και τίποτα άλλο απλώς ο κόσμος δεν μπορεί ξυπνήσει

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...