Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020

ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΜΕ ΘΗΛΥΚΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ… ΚΟΡΩΝΟΪΟ. Σ’ ΑΥΤΟ ΑΠΕΒΛΕΠΑΝ; ΠΡΟΣΟΧΗ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ.ΟΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ: οι ανύπαντρες γυναίκες χωρίς παιδιά είναι η πιο ευτυχισμένη ομάδα πληθυσμού…


Κορωνοϊός - Νέο «πείραμα»: Γιατροί χορηγούν οιστρογόνα σε άνδρες για να διαπιστώσουν αν τους προστατεύουν.
ΤΟΣΟ  ΜΕΓΑΛΗ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΙΑΤΡΙΚΗ  ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΥΡΕΣΗ  ΦΑΡΜΑΚΟΥ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ,  ΩΣΤΕ  ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ  ΚΑΙ  ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ  ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ  ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ  ΜΗΠΩΣ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΣΩΣΟΥΝ;  


 

ΘΑ ΑΦΗΝΕ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ;
ΤΑ  ΠΑΝΤΑ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ  ΤΟΝ  ΔΥΤΙΚΟ  ΑΝΘΡΩΠΟ. 

 

Από την πρώτη στιγμή που εισέβαλε στις ζωές μας ο κορωνοϊός, οι επιστήμονες προχωρούν σε αρκετές μελέτες προκειμένου να εντοπίσουν το φάρμακο που θα βάλει «φρένο» στον φονικό ιό. Έτσι, έπειτα από πολλές έρευνες, οι ερευνητές στράφηκαν στη χορήγηση γυναικείων ορμονών (οιστρογόνων), στους άνδρες.Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, οι γυναίκες έχουν λιγότερες πιθανότητες να νοσήσουν βαριά από τον νέο κορωνοϊό και να πεθάνουν από επιπλοκές του.
Δημοσίευμα των «New York Times» αναφέρει ότι, οι ερευνητές ήθελαν να διαπιστώσουν αν οι ορμόνες που παράγει ο γυναικείος οργανισμός μπορεί να έχουν προστατευτική δράση έναντι του φονικού ιού.
Για το λόγο αυτό αποφάσισαν να χορηγήσουν σε άνδρες δύο γυναικείες ορμόνες, σε μία προσπάθεια να τους προστατεύσουν από την πανδημία.
Δύο νοσοκομεία στις ΗΠΑ, το ένα στη Νέα Υόρκη και το άλλο στο Λος Άντζελες, εφαρμόζουν στην πράξη αυτή τη θεωρία χορηγώντας σε άνδρες οιστρογόνα ή προγεστερόνη για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να δουν αν αυτά θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό τος σύστημα, θα μειώσουν την φλεγμονή αλλά και την ανθεκτικότητα του ιού στον ανδρικό οργανισμό.
Από την αρχή που ξέσπασε η πανδημία, το ποσοστό θνητότητας ανάμεσα σε στα δύο φύλα είχε μεγάλη διαφορά.
Οι Ιταλοί εμπειρογνώμονες υποστήριξαν ότι, πάνω από το 70% των θανάτων στη χώρα τους αφορούσε άνδρες.
Στην Κίνα, το Κέντρο για τις Λοιμώξεις και την Πρόληψη ανακοίνωσε ότι το ποσοστό θνητότητας για τους άνδρες ήταν 65% μεγαλύτερο στον ανδρικό πληθυσμό.
Σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times, η Ιατρική Σχολή στο Πανεπιστήμιο «Stony Brook» στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης θα ερευνήσει τα οιστρογόνα που βοηθούν να αναπτύσσεται και να ρυθμίζεται το αναπαραγωγικό σύστημα της γυναίκας.
Το Πανεπιστήμιο έχει ήδη ξεκινήσει την έρευνα με τη συμμετοχή 110 εθελοντών, ασθενών που επισκέφθηκαν τα επείγοντα με συμπτώματα όπως ο βήχας, ο πυρετός και αναπνευστικά προβλήματα.
Μάλιστα, η επικεφαλής της έρευνας δρ Σάρον Νάχμαν ανέφερε ότι την αρχική ιδέα για την κλινική δοκιμή την είχε ένας ελληνικής καταγωγής συνάδελφός της στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Stony Brook, ο καθηγητής χειρουργικής Αντώνης Γάσπαρης.
Στο μεταξύ, σε μία εβδομάδα, ερευνητές στο Λος Άντζελες θα αρχίσουν τις δοκιμές σε άρρενες εθελοντές μιας άλλης γυναικείας ορμόνης, της προγεστερόνης.
Η ορμόνη αυτή έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τη φλεγμονή και εμποδίζει την υπερβολική αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος σε εξωτερικούς παθογόνους οργανισμούς.
«Υπάρχει μια εντυπωσιακή διαφορά μεταξύ του αριθμού των ανδρών και των γυναικών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και οι άνδρες σαφώς χειροτερεύουν», επισημαίνει η καθηγήτρια Σάρα Γκαντεχάρι, πνευμονολόγος και γιατρός σε ΜΕΘ στο Ιατρικό Κέντρο «Cedars-Sinai», στους New York Times.
Η ίδια δήλωσε ότι, το 75% των ασθενών στις ΜΕΘ που διασωληνώνονται είναι άνδρες.
Σε ό,τι αφορά την έρευνα τόνισε ότι θα συμμετέχουν περίπου 40 ασθενείς του κορωνοϊού με ήπια έως μέτρια συμπτώματα.
Η διεύθυνση και των νοσοκομείων, όπως αναφέρει η εφημερίδα, υποστήριξε ότι όλοι οι άνδρες που θα συμμετέχουν στις δοκιμές, θα ενημερωθούν για πιθανές παρενέργειες όπως εξάψεις και ευαισθησία στο στήθος.ΟΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ: οι ανύπαντρες γυναίκες χωρίς παιδιά είναι η πιο ευτυχισμένη ομάδα πληθυσμού…


Eνώ ο γάμος και η απόκτηση παιδιών μπορούν να είναι μια υπέροχη και ικανοποιητική εμπειρία, ο καθένας προφανώς βάζει τους δικούς του κανόνες στη ζωή του. Ωστόσο, σύμφωνα με έναν ειδικό, οι άγαμες και άτεκνες γυναίκες είναι η πιο ευτυχισμένη ομάδα στον πληθυσμό.
Μιλώντας στο The Guardian, ο Paul Dolan, καθηγητής της επιστήμης της συμπεριφοράς στο London School of Economics, ισχυρίστηκε ότι τα τελευταία στοιχεία που συγκέντρωσε υποδηλώνουν ότι οι παραδοσιακοί δείκτες επιτυχίας δεν σχετίζονται στην πραγματικότητα με την ευτυχία, ιδίως όταν πρόκειται για γάμο και ανατροφή παιδιών.
Εξήγησε ότι ενώ ο γάμος μπορεί να ωφελήσει τους άνδρες, δεν ωφελεί απαραίτητα τις γυναίκες.
«Έχουμε κάποια καλά διαχρονικά δεδομένα που ακολουθούν τους ίδιους ανθρώπους με την πάροδο του χρόνου, που μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως “αν είσαι άντρας, πιθανότατα θα πρέπει να παντρευτείς. Αν είσαι γυναίκα, μην το επιχειρήσεις, αν δεν θέλεις πραγματικά. ”
Ο Paul Dolan εξήγησε ότι οι άνδρες επωφελούνται από το γάμο επειδή “τους ηρεμεί”. «Αντιμετωπίζετε λιγότερους κινδύνους, κερδίζετε περισσότερα χρήματα στη δουλειά και ζείτε λίγο περισσότερο. Η πιο υγιής και πιο ευτυχισμένη ομάδα πληθυσμού είναι γυναίκες που δεν παντρεύτηκαν ποτέ ή δεν είχαν παιδιά », πρόσθεσε.
Ο Dolan ισχυρίζεται στο τελευταίο του βιβλίο, Happy Ever After, το οποίο βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε στοιχεία της American Time Use Survey (ATUS), τα οποία συνέκριναν τα επίπεδα ευχαρίστησης και δυστυχίας σε άγαμα, παντρεμένα, διαζευγμένα, χωρισμένα και χήρα άτομα.
Ενώ άλλες μελέτες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες επωφελούνται από το γάμο, ο Dolan πιστεύει ότι αυτό οφείλεται στα υψηλότερα εισοδήματα και τη συναισθηματική υποστήριξη, η οποία επιτρέπει στους παντρεμένους ανθρώπους να αντιμετωπίζουν τους κινδύνους.
“Βλέπεις μια ανύπαντρη 40 ετών, που δεν είχε ποτέ παιδιά – Κρίμα, έτσι δεν είναι; Ίσως μια μέρα θα συναντήσει τον σωστό άντρα και αυτό θα αλλάξει”, σκέφτεσαι. “Όχι, ίσως θα συναντήσει τον λάθος άντρα και αυτό θα αλλάξει. Ίσως θα συναντήσει έναν άντρα που την κάνει λιγότερο ευτυχισμένη και υγιή και θα πεθάνει νωρίτερα. Αυτή είναι η σωστή σκέψη.”ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 

9 σχόλια :

 1. Τὰ Ἰταλικὰ διδασκαλεῖα καὶ ἡ ἐν Βορείᾳ Κορέᾳ κατάστασις
  26 Ἀπριλίου 2020
  Ἡ τῆς Ἰταλίας ἀρχὴ ἐν νῷ ἔχει τὰ διδασκαλεῖα (ἃ τῷ μηνὶ Μαρτίου ἐκλείσθη) αὖθις μὲν τῷ μηνὶ Σεπτεμβρίου ἀνοῖξαι, μηδαμῶς δὲ τὸ νῦν· δεήσει οὖν τοὺς παῖδας τὸ ἀκαδημικὸν ἔτος διὰ τοῦ διαδικτύου τελευτᾶν, ὃ καὶ ἐν πολλαῖς ἄλλαις χώραις γιγνόμενον τυγχάνει. ὁ τῆς χώρας πρόεδρος Giuseppe Conte (ὃν ἐν τῇ φωτογραφίᾳ ἰδεῖν δυνάμεθα) εἶπεν ὅτι οὐ βούλοιτο τοὺς παῖδας κινδυνεύειν (ἐν τῇ Ἱταλίᾳ 26.000 ἄνθρωποι ταύτῃ τῇ νόσῳ ἀπέθανον), εἶπε δὲ καὶ ὅτι τῇ μὲν 4ῃ τοῦ Μαίου ἐάσοι μέρος τι τῶν ἐπιχειρήσεων αὖθις τὰ ἐργαστήρια ἀνοῖξαι, τοῖς δὲ πολίταις οὔπω ἐξέσοιτο ἄνω καὶ κάτω τῆς χώρας πορεύεσθαι.

  περὶ δὲ τοῦ τῆς Βορείας Κορέας ἄρχοντος νέα φήμη διατρέχει, ἡ γὰρ τῶν νέων ἐπιχείρησις Reuters εἶπε τήμερον ὅτι ἡ Σίνα ὁμάδα ἰατρῶν πρὸς τὴν Β.Κ. πέμψειεν ἵνα τὸν Kim Jong-un θεραπεύωσιν, κατὰ δὲ τὴν αὐτὴν φήμην ὁ ἄρχων τῇ 12ῃ τούτου τοῦ μηνὸς καρδιοχειρουργίαν ἔπαθεν. οὐδὲ ἱκανὴ ἀσάφεια καὶ ταραχὴ περὶ τοῦτό ὑπάρχει ὥστε τήμερον ἐξῆν ἐν τῇ τοῦ Χὸγκ-Κὸγκ τηλεοράσει ἀκοῦσαι ὅτι ὁ Kim Jong-un ἀποθάνοι...
  Akropolis World News (Ειδήσεις εις την Αρχαία Ελληνική γλώσσα)
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Νέα, μυστήρια, φλεγμονώδη νόσο, που πλήττει τα παιδιά! Κρούσματα σε Ιταλία, Ισπανία, Σουηδία και Γαλλία.
  Ο Γάλλος υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν διαβεβαίωσε σήμερα πως παίρνει «πολύ στα σοβαρά» την εμφάνιση στη Γαλλία περιπτώσεων παιδιών που πάσχουν από μια σοβαρή φλεγμονώδη νόσο, υπογραμμίζοντας πως δεν υπάρχουν ακόμη επαρκή στοιχεία για να συνδεθεί με τον νέο κορωνοϊό.
  Οι βρετανικές υγειονομικές αρχές έκρουσαν τις τελευταίες ημέρες τον κώδωνα του κινδύνου αναφορικά με μια αύξηση του αριθμού των παιδιών που εμφανίζουν συμπτώματα που μοιάζουν με αυτά της νόσου Kawasaki, ενός αγγειακού συνδρόμου που προσβάλλει τα μικρά παιδιά και του οποίου η αιτία παραμένει αδιευκρίνιστη.
  Κρούσματα σε Ιταλία, Ισπανία, Σουηδία και Γαλλία
  Κρούσματα αναφέρθηκαν όμως και στην Ιταλία, την Ισπανία, τη Σουηδία, καθώς και στη Γαλλία, δήλωσε ο Ολιβιέ Βεράν. «Έλαβα μια προειδοποίηση από τις ομάδες στο Παρίσι», διευκρίνισε λέγοντας πως στη γαλλική πρωτεύουσα αφορά «μια δεκαπενταριά παιδιά κάθε ηλικίας».
  Τα παιδιά αυτά εμφανίζουν «συμπτώματα πυρετού, συμπτώματα στο πεπτικό και μια αρκετά γενικευμένη αγγειακή φλεγμονή που μπορεί να προκαλέσει καρδιακή ανεπάρκεια», αλλά «καθ’ όσα γνωρίζω ευτυχώς κάνενα παιδί δεν έχει χάσει τη ζωή του απ’ αυτές τις επιπλοκές οι οποίες είναι αρκετά σπάνιες ασθένειες που μπορεί να συνοδεύονται από φλεγμονή της καρδιάς».
  Ορισμένα παιδιά ήταν και φορείς του κορωνοϊού
  Ορισμένα από τα παιδιά αυτά «στη Γαλλία όπως και στην Αγγλία, αλλά όχι όλα, αποδείχθηκαν φορείς του κορωνοϊού», δήλωσε ακόμη ο υπουργός, κάνοντας λόγο για «κάποια ανησυχία και κάποια επιφυλακή».
  «Το αντιμετωπίζω πολύ πολύ σοβαρά. Στο στάδιο αυτό δεν έχουμε απολύτως καμιά ιατρική εξήγηση. Πρόκειται άραγε για μια φλεγμονώδη αντίδραση που προκαλείται από μια νόσο που προϋπάρχει στα παιδιά που προσβάλλονται απ’ αυτόν τον ιό ή για μια άλλη λοιμώδη νόσο; Υπάρχουν πολλά ερωτήματα.»
  «Κινητοποιώ τη νοσοκομειακή και την επιστημονική κοινότητα στη Γαλλία και διεθνώς για να έχουμε το μέγιστο των δεδομένων που μπορούμε να έχουμε ώστε να δούμε αν υπάρχει λόγος να συσχετίσουμε τον κορωνοϊό με αυτή τη μορφή που μέχρι τώρα δεν είχε παρατηρηθεί πουθενά», πρόσθεσε, καθώς αυτός ο νέος κορωνοϊός δεν σταματά να επιφυλάσσει κακές εκπλήξεις.
  Ερωτηθείς σχετικά με την προβλεπόμενη επαναλειτουργία των σχολείων στη Γαλλία από τις 11 Μαΐου υπό το φως αυτών των νέων στοιχείων, ο υπουργός υπενθύμισε πως από την αρχή της επιδημίας, η Covid-19 προσέβαλε λίγο τα παιδιά και πως τα σοβαρά κρούσματα στον παιδικό πληθυσμό αφορούσαν παιδιά που είχαν υποκείμενες νόσους.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΡΑΓΚΑΣ: Οι φίλοι του κου Μητσοτάκη, το οργανωμένο κεφάλαιο και τα οικονομικά τζάκια με τα οποία συναλλάσσεται διαχρονικά η οικογένειά του, θα αγοράσουν ολόκληρη την Ελλάδα, λόγω καθίζησης όλων των τιμών της γης, των ακινήτων και των διαφόρων αξιών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραδώσει τα συντρίμμια της δικής μας νέας Ορλεάνης στους αξιότιμους φίλους της Αγίας Οικογένειας, οι οποίοι θα εκμεταλλευτούν τη φτώχεια και την οικονομική ταπείνωση εκατομμυρίων Ελλήνων. Περίμενα από τον κο Πρωθυπουργό, περισσότερο θάρρος και μεγαλύτερη εντιμότητα. Έπρεπε το διάγγελμά του, να αφορά σκέψεις και μέτρα του για την επόμενη μέρα στην οικονομία. Τόσο ο ίδιος, όσο και τα στελέχη της κυβέρνησής του γνωρίζουν ότι τίποτα δεν θα επαναλειτουργήσει πριν περάσει ένα ικανό διάστημα.
  Το 30 ή το 40% των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων θα ανοίξει και θα κλείσει λόγω φόβου, μείωσης της κατανάλωσης και άθροισης των υποχρεώσεων της επιχείρησης προς εργαζόμενους, δημόσιο και τράπεζες. Πώς θα λειτουργήσει ένα κομμωτήριο ή μία ταβέρνα με λιγότερα καθίσματα, λιγότερο κόσμο, με το ίδιο προσωπικό και το ίδιο νοίκι.
  Περιμέναμε χθες να μας ενημερώσει η κυβέρνηση για το πώς θα ξεπεράσουμε την κρίση. Δυστυχώς αντικρίσαμε ένα ζαρωμένο πρωθυπουργό, με έντονα ίχνη δυσαρθρίας και αμηχανίας. Ελπίζω να μην σκέφτεται ότι μπορεί με περιοριστικά μέτρα ή κατ’ εξακολούθηση παραβίαση του Συντάγματος και των ατομικών ελευθεριών, να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές. Όπως έλεγα και χθες, αν αγγίξει περισσότερο τον πυρήνα των ατομικών ελευθεριών, θα του κοπεί το χέρι από το βραχίονα.
  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως πολιτική φιλοσοφία, ως πολιτική νοοτροπία και ως εκπρόσωπος αυτής της πολιτικής οικογένειας, είναι ο πλέον ακατάλληλος να αντιμετωπίσει αυτή την τέλεια οικονομική καταιγίδα.
  Κορονοϊός και Μητσοτάκης θα εντείνουν τις ανισότητες στην Ελλάδα. Φάνηκε από το διάγγελμά του. Ούτε κουβέντα για την επόμενη μέρα. Για τη δυστυχία των Ελλήνων και για τα εκατομμύρια τεντωμένα χέρια.
  Όπως αντιλαμβάνεστε, οι πάντες μιλάνε για καταστροφή των χωρών τύπου Ελλάδος και εμείς έχουμε έναν πρωθυπουργό που δεν έχει κανένα πλάνο για την επόμενη μέρα.
  Ο Μητσοτάκης παρέα με τους ίδιους συμβούλους του Αβραμόπουλου στην αγορά των εμβολίων, φέρνει στην Ελλάδα τον απόλυτο οικονομικό θάνατο. Για την ακρίβεια, εντός ολίγου θα φανεί ότι οι φίλοι του, η παρέα του, θα αγοράσουν την Ελλάδα αντί πινακίου φακής. Χιλιάδες Έλληνες θα υποχρεωθούν τώρα να δουλέψουν με ευέλικτα και μειωμένα ωράρια. Οι επιχειρήσεις θα υπολειτουργούν. Η κατανάλωση θα μειωθεί. Και όλα τα μοντέλα Μητσοτάκη θα αποδειχθούν ότι κατατείνουν στον εκμηδενισμό όλων των αξιών. Η Ελλάς θα γίνει Νέα Ορλεάνη πάνω στην οποία θα χορέψουν τα μεγάλα συμφέροντα, οι κολλητοί του κου Μητσοτάκη και της οικογένειάς του. Κρατική επιδότηση για την κάλυψη της απώλειας μισθού θα γίνει στο τέλος μισός μισθός. Το ίδιο θα συμβεί και στις συντάξεις
  Δεν έχω καταλάβει που το πάει ο κος Μητσοτάκης αλλά είμαι παραπάνω από βέβαιος, ότι οι φίλοι της Αγίας Οικογένειας θα αγοράσουν αντί πινακίου φακής οικόπεδα, κτίρια, βιομηχανίες και επιχειρήσεις που θα κλείσουν και θα μεταβιβάζονται για ασήμαντα ποσά, όπως γινόταν στην κατοχή και μετά τον πόλεμο. Με μια χρυσή λίρα, με δύο ή με πέντε έπαιρνες σπίτια, ακόμη και ολόκληρο τετράγωνο.
  Όποιος είδε χθες και άκουσε το διάγγελμα Μητσοτάκη κατάλαβε ότι αυτό είναι το κυβερνητικό πλάνο για την επόμενη μέρα. Όσο θα μείνουμε πάνω θα κάνει δουλειές η οικογένεια και οι φίλοι της. Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο στο μυαλό του Κυριάκου.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις

  1. Όποιος είδε χθες και άκουσε το διάγγελμα Μητσοτάκη κατάλαβε ότι αυτό είναι το κυβερνητικό πλάνο για την επόμενη μέρα. Όσο θα μείνουμε πάνω θα κάνει δουλειές η οικογένεια και οι φίλοι της. Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο στο μυαλό του Κυριάκου.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
 4. ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ.
  ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΥΤΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ. ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ CIA ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΙΩΝ. ΑΡΚΕΤΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΛΥΣΣΩΔΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
  ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΖΑΜΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ.
  Με ένα ιδιαίτερα επιθετικό άρθρο, η γερμανική εφημερίδα Nordwest κατηγορεί την ελληνική κυβέρνηση πως αποκρύπτει τα πραγματικά στοιχεία για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, μη κάνοντας τεστ, με στόχο να πείσει τους τουρίστες πως η χώρα είναι ασφαλής για να έρθουν να κάνουν διακοπές.
  Επιπλέον κάνει λόγο για εξωραϊσμό της πραγματικότητας, μεταξύ άλλων ότι οι τουρίστες προσελκύονται με «ανέντιμο» τρόπο.
  Το άρθρο αναφέρει: «Οι αριθμοί έχουν πολύ μικρή σχέση με την πραγματικότητα. Ο λόγος: μέχρι τις 26 Απριλίου, ακριβώς 60 ημέρες μετά το πρώτο διαπιστωμένο κρούσμα κορονοϊού στην Ελλάδα, είχαν διενεργηθεί 64.608 εργαστηριακά τεστ.
  Αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 1.000 τεστ την ημέρα. Είναι γελοία χαμηλό.
  Ακόμη είναι άγνωστο πόσα τεστ έγιναν περισσότερες φορές σε έναν άνθρωπο. Η Ελλάδα στον τομέα του κορονωϊού δεν έχει δυνατότητες για τεστ.
  Ο Μητσοτάκης, ο Τσιόδρας και οι υπόλοιποι ενεργούν με το σκεπτικό “χωρίς τεστ δεν υπάρχουν και κρούσματα”».
  Επισημαίνει, ακόμη, πως ο πραγματικός αριθμός κρουσμάτων είναι πολύ υψηλότερος σε σύγκριση με τις χώρες που κάνουν πολλά τεστ και επισημαίνει πως πίσω από όλα αυτά κρύβεται η προσπάθεια προσέλκυσης τουριστών: «Πραγματικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ξεκινήσει να παρουσιάζει την Ελλάδα σαν έναν ιδανικό τουριστικό προορισμό για ξένους τουρίστες. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης δεν παύει να διαλαλεί πως “η Ελλάδα θα είναι ο μεγάλος κερδισμένος της κρίσης στη φετινή τουριστική χρονιά”».
  Και η εφημερίδα καταλήγει: «Συμπέρασμα: καμία άλλη χώρα στην Ευρώπη δεν εξαρτάται τόσο πολύ από τον τουρισμό όσο η Ελλάδα. Εάν δεν έρχονταν οι τουρίστες, οι οικονομικές συνέπειες για την Ελλάδα θα ήταν καταστροφικές.
  Μόλις η Ελλάδα είχε αρχίσει να ανακάμπτει. Αυτό για την Ελλάδα, τη βασίλισσα του χρέους στην Ευρώπη, είναι ένα σκληρό χτύπημα.
  Με τον ελληνικό μύθο για θριάμβους ενάντια στον κορονοϊό θέλουν τώρα οι εξυπνάκηδες στην Αθήνα να σώσουν προφανώς ό,τι ακόμα σώζεται. Εάν κάτι τέτοιο είναι ανεύθυνο απέναντι στους τουρίστες, λίγο φαίνεται να τους νoιάζει».

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν τα λένε οι Γερμανοί αυτά. Τα γράφει σε μία μικρομεσαία εφημερίδα της ΝΔ Γερμανίας, ο Ferry Batzoglou. Ποιος είναι ο Ferry Batzoglou; Δημοσιογράφος στη Γερμανία που ασχολείται με βαλκανικά θέματα για μερικές εφημερίδες, γεννημένος στη Γερμανία από γονείς της Κομοτηνής (μειονότητα), υπέρμαχος του Ερντογάν (τουρκόσπορος δηλαδή για να το πούμε λαικά ). Αναφέρεται πάντα απαξιωτικά για την Ελλάδα (για το χρέος -Griechenland geht’s besser, aber sein Volk ist pleite- για τη Β.Μακεδονία, μέχρι και το Βελόπουλο εκθειάζει). Λέει για τις χώρες που έχουν λιγότερα θύματα (Αλβανία.Ιορδανία,Βουλγαρία στο https://slpress.gr/diethni/... ) και δεν μιλάει για αυτές που έχουν περισσότερα. Μάλιστα γράφει " τι φταίει και η ελλάδα υστερεί;
  Ντροπή και στα ελληνικά sites που αναδημοσιεύουν τη προπαγάνδα των Τούρκων με τίτλους μάλιστα τελείως παραπλανητικούς , χειρότερους από αυτούς που χρησιμοποίησε ο ανθέλληνας (Γερμανικός τίτλος: Πως η Ελλάδα θέλει να σώσει το τουρισμό της με στατιστικές. Τίτλος pronews : Σφοδρή επίθεση από Γερμανία κατά Μητσοτάκη: Κρύβουν τα κρούσματα).
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. O χρόνος περνά πιο γρήγορα σε ουρανοξύστες και ψηλά κτήρια.
  Μια ομάδα, με επικεφαλής τον καθηγητή Κβαντικής Χιντετόσι Κατόρι, ανέβηκε στην κορυφή του Tokyo Skytree, του ψηλότερου κτιρίου στον κόσμο στα 634 μ., και διαπίστωσε ότι ο χρόνος περνούσε τέσσερα νανοδευτερόλεπτα πιο γρήγορα από ότι στο έδαφος.
  Προηγούμενη έρευνα έχει δείξει ότι ο χρόνος περνά πιο γρήγορα στην ανώτερη ατμόσφαιρα όπου οι δορυφόροι GPS περιστρέφονται γύρω από τη Γη, αλλά η πρόσφατη έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο του Τόκιο είναι η πρώτη για την οποία έγιναν μετρήσεις σε ουρανοξύστες ή σε άλλους χώρους που είναι ανοιχτοί στο κοινό.
  Σύμφωνα με έκθεση του Ασάσι Σιμπαν (Asahi Shimbun), η διαφορά στην έλευση του χρόνου συνδέεται με τη δύναμη της βαρύτητας στο σημείο όπου μετριέται.
  Αυτό το φαινόμενο επηρεάζει τη σχετική κίνηση ηλεκτρονίων που περιστρέφονται γύρω από τον πυρήνα ενός ατόμου, τα οποία εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία όταν αλλάζουν τα επίπεδα ενέργειας που χρησιμοποιούν οι επιστήμονες για τη μέτρηση του χρόνου. Αυτές οι εκπομπές ποικίλλουν σε διαφορετικά επίπεδα βαρύτητας και μπορούν να μετρηθούν από συσκευές που ονομάζονται ρολόγια ατομικού πλέγματος, οι οποίες χρησιμοποιούν έναν ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο κενού για την παρακολούθηση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Οι θάλαμοι κενού συνήθως πιάνουν ένα ολόκληρο δωμάτιο, αλλά ο Καθηγητής Κατόρι και η ομάδα του κατάφεραν να σχεδιάσουν μια μονάδα στο μέγεθος ενός μεγάλου ψυγείου και να τη μεταφέρουν στην κορυφή του Skytree.
  Για τον Κατόρι, τα αποτελέσματα δεν έχουν τόση αξία για τη μελέτη του χρόνου, αλλά για το τι θα μπορούσαν να σημαίνουν για την πρόβλεψη μελλοντικών φυσικών καταστροφών. Πιστεύει στο μέλλον ότι ένα εξαιρετικά ευαίσθητο ρολόι ατομικού πλέγματος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ανίχνευση σεισμών ηφαιστειακής δραστηριότητας κάνοντας μετρήσεις ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η ορμόνη που καθορίζει την ένταση της σεξουαλικότητας. Α.
  Μια νέα μελέτη σε άνδρες και γυναίκες που πάσχουν από υπερσεξουαλικότητα αποκαλύπτει έναν νέο πιθανό ρόλο της ορμόνης ωκυτοκίνη στη διαταραχή, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δημοσιεύθηκαν στο Epigenetics.
  Πρόκειται για ένα εύρημα που έχει τις προοπτικές να ανοίξει το δρόμο για τη θεραπεία της διαταραχής μέσω καταστολής της δραστηριότητας της πρωτεΐνης.
  Η διαταραχή της υπερσεξουαλικότητας, δηλαδή οι υπερβολικές σεξουαλικές ορμές, θεωρείται ψυχαναγκαστική διαταραχή της σεξουαλικής συμπεριφοράς και συγκαταλέγεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στις διαταραχές ελέγχου των παρορμήσεων.
  Χαρακτηρίζεται από εμμονική σκέψη του σεξ, ψυχαναγκασμό σχετικά με τη σεξουαλική απόδοση, απώλεια ελέγχου, ή σεξουαλικές συνήθειες που πιθανόν να δημιουργήσουν προβλήματα ή κινδύνους. Και ενώ οι εκτιμήσεις σχετικά με την επικράτηση της διαταραχής ποικίλλουν, η βιβλιογραφία αναφέρει ότι επηρεάζει το 3-6% του πληθυσμού.
  Η διάγνωση της διαταραχής εγείρει μέχρι σήμερα διχογνωμίες, επειδή πρόκειται για μια κατάσταση που συνήθως κάνει την εμφάνισή της μαζί με άλλα προβλήματα ψυχικής υγείας, πράγμα που υποδεικνύει ότι θα μπορούσε να αποτελεί μια προέκταση ή εκδήλωση μιας προϋπάρχουσας ψυχικής διαταραχής. Πάντως από νευροβιολογικής άποψης, λίγα έχουν γίνει γνωστά.
  «Ξεκινήσαμε να διερευνούμε τους επιγενετικούς ρυθμιστικούς μηχανισμούς πίσω από τη διαταραχή της υπερσεξουαλικότητας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να προσδιορίσουμε αν υπάρχουν χαρακτηριστικά που να τη διαχωρίζουν από άλλα προβλήματα υγείας.
  Πρόκειται για την πρώτη μελέτη που αναδεικνύει την ύπαρξη απορρυθμισμένων επιγενετικών μηχανισμών τόσο στη μεθυλίωση του DNA όσο και στη δραστηριότητα του μικρο-RNA και την εμπλοκή της ωκυτοκίνης στον εγκέφαλο στην περίπτωση ύπαρξης της διαταραχής της υπερσεξουαλικότητας», αναφέρει η βασική συγγραφέας της μελέτης, Adrian Boström από το Τμήμα Νευροεπιστημών του Πανεπιστημίου της Uppsala στη Σουηδία.
  Οι ερευνητές κατέγραψαν τα μοτίβα μεθυλίωσης του DNA στο αίμα 60 ασθενών με διαταραχή της υπερσεξουαλικότητας και τα συνέκριναν με δείγματα από 33 υγιείς εθελοντές. Συγκεκριμένα, διερεύνησαν 8.852 τμήματα της μεθυλίωσης του DNA που σχετίζονται με τα κοντινά μικρο-RNA για να βρουν ενδεχόμενες διαφορές μεταξύ των δειγμάτων.
  Εκεί που όντως βρέθηκαν αλλαγές στη μεθυλίωση του DNA, οι ερευνητές εξέτασαν τα επίπεδα της γονιδιακής έκφρασης στα σχετικά μικρο-RNA. Επίσης, συνέκριναν τα ευρήματά τους με δείγματα από 107 συμμετέχοντες στη μελέτη, οι 24 από τους οποίους ήταν εξαρτημένοι από το αλκοόλ, για να διερευνήσουν τον συσχετισμό με την εθιστική συμπεριφορά.
  Τα αποτελέσματα εντόπισαν δύο τμήματα του DNA που είχαν αλλάξει στους ασθενείς με διαταραχή της υπερσεξουαλικότητας. Η φυσιολογική λειτουργία της μεθυλίωσης του DNA είχε διαταραχθεί και ένα σχετικό μικρο-RNA, που συμμετέχει στη σίγαση των γονιδίων, αποδείχθηκε ότι δεν εκφραζόταν αρκετά.
  Η ανάλυση αποκάλυψε ότι το μικρο-RNA που εντοπίστηκε, το μικρο-RNA-4456, στοχεύει γονίδια που συνήθως εκφράζονται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα στον εγκέφαλο και εμπλέκονται στη διαδικασία ρύθμισης της ωκυτοκίνης. Με τον περιορισμό της σίγασης του γονιδίου, η ωκυτοκίνη αναμένεται να βρίσκεται σε αυξημένα επίπεδα, αν και η παρούσα μελέτη δεν επιβεβαιώνει κάτι σχετικό.
  Ζ.Π.  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η ορμόνη που καθορίζει την ένταση της σεξουαλικότητας. Β.
   autochthonesellhnes.blogspot.com/2020/03/blog-post_3.html
   Τρίτη, 3 Μαρτίου 2020
   Ο ΣΟΡΟΣ, Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΘΑ ΜΑΣ ΧΟΡΗΓΕΙ ΩΚΥΤΟΚΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Η ΩΚΥΤΟΚΙΝΗ ΑΥΞΑΝΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΣΟΡΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.


   http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2018/09/blog-post_88.html
   Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018
   ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Ο ΣΟΡΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ.


   Προηγούμενες μελέτες έχουν αποδείξει ότι η ωκυτοκίνη σχετίζεται με τη ρύθμιση των ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ και ερωτικών δεσμών, της σεξουαλικής αναπαραγωγής και της επιθετικής συμπεριφοράς τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.
   Η σύγκριση με τους ανθρώπους που είναι εξαρτημένοι από το αλκοόλ αποκάλυψε την ίδια περιοχή του DNA που είναι σημαντικά υπο-μεθυλιωμένη, υποδεικνύοντας ότι μπορεί να σχετίζεται σε βασικό στάδιο με τα εθιστικά στοιχεία της διαταραχής της υπερσεξουαλικότητας, όπως ο εθισμός στο σεξ, η απορρυθμισμένη σεξουαλική επιθυμία, ο ψυχαναγκασμός και η παρορμητικότητα.
   Οι συγγραφείς σημειώνουν, τέλος, ότι η μελέτη αυτή περιορίζεται από το γεγονός ότι η ουσιαστική διαφορά στη μεθυλίωση του DNA μεταξύ των πασχόντων από διαταραχή της υπερσεξουαλικότητας και των υγιών εθελοντών ήταν μόλις 2,6%, επομένως οι επιπτώσεις στις σωματικές αλλαγές μπορεί να θεωρηθούν αμφισβητήσιμες.
   Ωστόσο, ο ολοένα αυξανόμενος όγκος ενδείξεων υποδεικνύει ότι έστω και οι ελάχιστες αλλαγές στη μεθυλίωση μπορεί να έχει ποικίλες συνέπειες σε πολύπλοκες καταστάσεις, όπως η κατάθλιψη ή η σχιζοφρένεια.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή

  2. http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2019/05/blog-post_57.html

   Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019
   ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ: «ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, ΣΕ ΑΔΕΛΦΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΕΡΩΤΑ». «Πούστηδες και παλληκάρια, θα γίνουνε μαλλιά κουβάρια».
   Ζ.Π.

   Διαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...