Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

15 ΜΑΪΟΥ, Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΝΟΗΣΕ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ.

Η "Πρόεδρος  της  Δημοκρατίας" αγνόησε προχθές την Ημέρα της Οικογένειας, δεν ξέχασε όμως  την  ημέρα των Τρανσέξουαλ.  

Λαλίστατη για τους Τρανσέξουαλ  ανησυχεί για τα δικαιώματα τους.  
Ένιωσε την ανάγκη να εκφραστεί για μια αμφιλεγόμενη κοινότητα, αλλά δεν ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει για την Ελληνίδα μάνα, τον Έλληνα Πατέρα, για τα Ελληνόπουλα.  Δεν την συμβούλεψε ο διορισμένος αμισθί σύντροφος της στην προεδρία;  Δεν ξέρει την σημαντικότητα του θεσμού της Οικογένειας, ανώτατη δικαστική λειτουργός,  τρομάρα  μας;

Διεθνής Ημέρα Οικογένειας

Η Διεθνής Ημέρα της Οικογένειας καθιερώθηκε το 1993 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ (A/RES/47/237) και εορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Μαΐου.


Στην  Ελλάδα του  προωθούμενου  από  διεθνή  οικονομικά  συμφέροντα  εξισλαμισμού  της  πατρίδας  μας  με  τον  λαθρεποικισμό,  της υπογεννητικότητας, της ραγδαίας μείωσης του πληθυσμού, που η οικογένεια υπήρξε βασικό συστατικό της ελληνικής κοινωνίας και συνδετικό κρίκος, η "Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας" κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου δεν ένιωσε την ανάγκη να πει ούτε δυο λέξεις.


Η  Κατερίνα Σακελλαροπούλου  αγνόησε προχθές την Ημέρα της Οικογένειας. Θυμήθηκε  όμως  επιλεκτικά  την  ημέρα  της  Ανωμαλίας  και  έγραψε:

"Σήμερα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας, στέλνουμε και από την Αθήνα το μήνυμά μας. Καταδικάζουμε τις διακρίσεις, τη ρητορική μίσους, τη βία σε βάρος προσώπων λόγω ταυτότητας φύλου, γενετήσιου προσανατολισμού ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας και υποστηρίζουμε το δικαίωμα του καθενός στην ελεύθερη έκφραση, την ασφάλεια, τον αυτοκαθορισμό και την ίση μεταχείριση."


Ο Ιμάμης  Χομεϊνί του Ιράν θυμήθηκε  την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας και έγραψε το εξής:


«H γύμνια και η εκμετάλλευση των γυναικών για την ευχαρίστηση των ανδρών οδήγησε στην καταστροφή οικογενειών και την αποδυνάμωση του θεμελίου της οικογένειας στη Δύση. Όταν η οικογένεια εξασθενεί και καταστρέφεται σε μια κοινωνία, η διαφθορά γίνεται θεσμός σε αυτή την κοινωνία».

https://twitter.com/rooshv/status/1261482217471164417


Η "Πρόεδρος  της  Δημοκρατίας" αγνόησε προχθές την Ημέρα της Οικογένειας, δεν ξέχασε όμως  την  ημέρα των Τρανσέξουαλ.
Στην  Ελλάδα του  προωθούμενου  από  διεθνή  οικονομικά  συμφέροντα  εξισλαμισμού  της  πατρίδας  μας  με  τον  λαθρεποικισμό,  της υπογεννητικότητας, της ραγδαίας μείωσης του πληθυσμού, που η οικογένεια υπήρξε βασικό συστατικό της ελληνικής κοινωνίας και συνδετικό κρίκος, η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου δεν ένιωσε την ανάγκη να πει ούτε δυο λέξεις.

Σήμερα όμως  Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας, η ΠτΔ βρήκε την λαλιά της και προέβει σε μακροσκελή δήλωση συμπαράστασης. 
Λαλίστατη για τους Τρανσέξουαλ  ανησυχεί για τα δικαιώματα τους.  
Ένιωσε την ανάγκη να εκφραστεί για μια αμφιλεγόμενη κοινότητα, αλλά δεν ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει για την Ελληνίδα μάνα, τον Έλληνα Πατέρα, για τα Ελληνόπουλα.
Το ξέχασε γιατί είναι πολυάσχολη μιας και τρέχει από δωμάτιο σε δωμάτιο στο Προεδρικό Μέγαρο; Δεν την συμβούλεψε ο διορισμένος αμισθί σύντροφος της στην προεδρία; Δεν ξέρει την σημαντικότητα του θεσμού της Οικογένειας, ανώτατη δικαστική λειτουργός,  τρομάρα  μας;

Σε ποιούς κυρία Σακελλαροπούλου νομίζεται ότι είστε Πρόεδρος Δημοκρατίας; Στους ΛΟΑΤΚΙ ή στην Ελληνική Οικογένεια;

Η ΠτΔ ζητά να στηρίξουμε όλοι μας τους ομοφυλόφιλους (ΛΟΑΤΚΙ): «Ειδικά τώρα στην κρίση του κορωνοϊού». 


Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΛΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. 

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ "ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ";

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.

Σαφή θέση κατά των διακρίσεων σε ομάδες ΛΟΑΤΚΙ η πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου σε ανάρτηση της, κατά την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας.
«Οι διώξεις, οι διακρίσεις, η κοινωνική περιθωριοποίηση κατά των ΛΟΑΤΚΙ συνανθρώπων μας σε πολλές περιοχές του κόσμου είναι μια σκληρή, επίμονη πραγματικότητα. Πραγματικότητα που μας αφορά όλους, αφού πλήττει στον πυρήνα της την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και συρρικνώνει την έννοια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ειδικά στις σημερινές συνθήκες αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, τα άτομα αυτά αντιμετωπίζουν συχνά ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις σε βάρος τους και περιορισμούς στην πρόσβαση των υπηρεσιών υγείας.
Σήμερα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας, στέλνουμε και από την Αθήνα το μήνυμά μας. Καταδικάζουμε τις διακρίσεις, τη ρητορική μίσους, τη βία σε βάρος προσώπων λόγω ταυτότητας φύλου, γενετήσιου προσανατολισμού ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας και υποστηρίζουμε το δικαίωμα του καθενός στην ελεύθερη έκφραση, την ασφάλεια, τον αυτοκαθορισμό και την ίση μεταχείριση».ΑΡΘΡΟ  ΤΟΥ  ΣΠΥΡΟΥ  ΧΑΤΖΑΡΑ

Η ΚΟΝΤΗ ήταν ένα χολερικό κομμούνι και μετά ανακάλυψε τις ΕΓΕΣ και τρούπωσε ως πρασινοφρουρού και κομματόσκυλο το Νοέμβριο του 1982, ως Εισηγήτρια στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Και τη διόρισε ο Ανθύπατος Τζέφρυ.
Ήταν μέλος του ΚΚΕ και σύνεδρος. Συντρόφισσα Ολκής. Κόκκινο Παλιοτόμαρο. Αρνησίπατρις.
Μετά, για το συμφέρον της, παράτησε την Κόκκινη ιδεολογία, και ανακάλυψε τις ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΓΕΣ. Και τρούπωσε ως πρασινοφρουρού και κομματόσκυλο το Νοέμβριο του 1982, ως Εισηγήτρια στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Δεν εκπροσωπεί τους καλούς Έλληνες. Αλλά μόνο τους "μαυραγορίτες".
Είναι διορισμένη με «κοπτάτσια» από τη μισελληνική κατοχική Χούντα που λεηλατεί, ξεπουλάει, διαλύει, καταστρέφει και εξισλαμίζει την Ελλάδα.
Και την διόρισαν επειδή είναι κουμουνίστρια, και διεθνίστρια του Σόρος, και εξετίμησε τις υπηρεσίες της ο Ανθύπατος , με τη υπόθεση του Ρώσου Βασιλιά των Μπιντκόιν.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

7 σχόλια :

 1. 15 ΜΑΪΟΥ: ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

  Οποιοδήποτε κοινωνικό δόγμα που προσπαθεί να καταστρέψει την οικογένεια είναι άχρηστο και μη βιώσιμο. Η οικογένεια είναι ο σκελετός της κοινωνίας.
  Victor Hugo, Γάλλος συγγραφέας (1802-1885)

  Τσακίζεστε να αποκτήσετε περιουσίες και λίγο νοιάζεστε για τα παιδιά που θα τις κληρονομήσουν.
  Σωκράτης, Έλληνας φιλόσοφος (469-399 π.Χ)

  Να φιλάς τα παιδιά σου κάθε βράδυ όταν πάνε για ύπνο, ακόμα κι αν κοιμούνται.
  H. Jackson Brown, Αμερικανός συγγραφέας (1940)

  Μεταχειρίσου τους γονείς σου με τον τρόπο που επιθυμείς να σου συμπεριφέρονται τα παιδιά σου.
  Ισοκράτης, Έλληνας ρήτορας και δικηγόρος (436-338 π.Χ)

  Όταν είσαι μητέρα, ποτέ δεν είσαι μόνη στις σκέψεις σου. Πάντα σκέφτεσαι δυο φορές: τη μία για τον εαυτό σου, την άλλη για το παιδί σου.
  Sophia Loren, ιταλίδα ηθοποιός (1934)

  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΣ.
  Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την επέτειο Απελευθέρωσης της Θράκης είπε κάτι πολυπολιτισμικές ορθοπολιτικές μπουρδολογίες. Σήμερα που ήταν η επέτειος της υπογραφής του Πρωτοκόλλου της Κερκύρας και η ανακήρυξη της Αυτόνομης Βορείου Ηπείρου, μέρα μνήμης του Αρχηγού Σπυρομήλιου και των παληκαριών του, η Πρόεδρος χάϊδεψε την γάτα της και σκέφτηκε πως είναι σωστό να ασχοληθεί με δήλωση για την …ομοφοβία,τρανσοφοβία και διάφορα άλλα της βαριάς σολομωνικής του πολιτισμικού Μαρξισμού. Στην λερωμένη άμμο της γάτας της έγραψε τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό και ασχολείται με το δικαίωμα του Μήτσου να μην τον πειράζουν που θέλει να φοράει δωδεκάποντες και θέλει να γίνει μάνα.
  Στην σημερινή Ελλάδα μπορείς να λές και να κάνεις ό,τι θέλεις. Υπάρχει ένα ποσοστό επιστημόνων, καλλιτεχνών, πολιτικών, και απλών ανθρώπων που είναι ομοφυλόφιλοι. Δεν άκουσα κανέναν ποτέ να λέει δεν ακούω τα τραγούδια του τάδε, δεν διαβάζω τα βιβλία της δείνα, δεν ψηφίζω τον Χ, ή δεν τον/την κάνω παρέα, γιατί είναι ομοφυλόφιλος/η. Όλοι στον κοινωνικό μας περίγυρο έχουμε κάποιους ανθρώπους που είναι ομοφυλόφιλοι και τους ξεχωρίζουμε όπως τους υπόλοιπους για την καλοσύνη, την εντιμότητα, το ταλέντο , τον πατριωτισμό τους, το χιούμορ τους.
  Δεν χρειαζόμαστε παραινέσεις από επαγγελματίες γκέη του “κινήματος” της πλάκας, που κάνουν καριέρα ως τέτιοιοι και πουλώντας δικαιωματισμό. Δεν χρειαζόμαστε φετφάδες της ΠτΔ που πολύ στραβά ξεκίνησε εν γένει.
  Και σίγουρα κανείς ποτέ δεν θα μας πείσει πως πράγματα που ανήκουν στις ψυχικές νόσους, διαταραχές ή στα γούστα και βίτσια του καθενός στο κρεβάτι είναι κάθε ένα και ένα ξεχωριστό “φύλο” και πως πρέπει να φτιάξουμε νόμους που θα λένε πως το φυσιολογικό είναι ίδιο με την παρέκλιση και πως με νόμο θα κατεβάσει γάλα ο Μπάμπης και θα υποκαταστήσει την μάνα ενός παιδιού.
  Σε πλείστα δε ζητήματα γίνεται μια άθλια λαθροχειρία, όπως στο ζήτημα της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, πως δήθεν αφορά τα δικαιωμάτα των ομοφυλοφίλων. Όχι. Αφορά πρωτίστως τα δικαιώματα των παιδιών, που σύμφωνα και με τον Καταστατικό Χάρτη των Δικαιωμάτων του Παιδιού, ένα από τα βασικά δικαιώματα είναι το να έχουν γονείς, ήτοι Μάνα και Πατέρα. Και την Μάνα δεν την υποκαθιστά το απωθημένο κάποιου άνδρα, ούτε τον Πατέρα το απωθημένο κάποιας γυναίκας. Άρα, ΟΧΙ στην υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Υπάρχουν φυσικά οικογένειες χωρίς μάνα ή πατέρα, διότι πέθανε. Αυτό όμως είναι προϊόν ατυχήματος, όχι επιλογή κάποιου νομοθέτη. Αν θέλουν, ας κάνουν δικά τους βιολογικά παιδιά. Τα ορφανά πάντως και εγκαταλελειμένα παιδιά πρέπει να δίνονται για υιοθεσία μόνο σε παραδοσιακά άτεκνα ζευγάρια, όπου θα υπάρχει και το μητρικό και το πατρικό πρότυπο. Γιατί τα παιδιά δεν είναι αξεσουάρ ανεκπλήρωτων από την φύση φαντασιώσεων.
  πηγή: fb Failos Kranidiotis
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν συνεχιστεί η παρακμή του Δυτικού κόσμου, στο μέλλον θα χρειαστεί να ανακηρυχθεί Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ετεροφοβίας. ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ ΑΜΥΡΑΣ
   "Σήμερα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας, στέλνουμε και από την Αθήνα το μήνυμά μας. Καταδικάζουμε τις διακρίσεις, τη ρητορική μίσους, τη βία σε βάρος προσώπων λόγω ταυτότητας φύλου, γενετήσιου προσανατολισμού ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας και υποστηρίζουμε το δικαίωμα του καθενός στην ελεύθερη έκφραση, την ασφάλεια, τον αυτοκαθορισμό και την ίση μεταχείριση."
   Κατερίνα Σακελλαροπούλου
   Μιά που η πρόεδρος της ρωμέϊκης δειμοκρατίας έστειλε το δικό της μήνυμα για την παγκόσμια ημέρα κατά των διακρίσεων εις βάρος των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων, να στείλουμε και εμείς το δικό μας μήνυμα κατά της ισότητος, της πιό εγκληματικής ιδέας που γνώρισε η ανθρωπότητα:
   "Η κρατικώς επιβληθείσα ισότητα καταλήγει πάντα στην ποινικοποίηση κάθε διαφοράς μεταξύ ατόμων και ομάδων, και στην συνεπακόλουθη εξόντωσή τους."
   "Από τα πανάρχαια χρόνια το μεγάλο μυστικό των δημαγωγών της ισότητος ήταν ότι απέκρυπταν ποιό είναι το μέτρο της ισότητος και ποιός το καθορίζει.
   Αν ένας δημαγωγός απαιτήσει να διδασκώμεθα στα σχολεία ότι όλοι οι άνθρωποι γεννώνται με ίσες δυνατότητες, τότε το μέτρο της ισότητος είναι η νοημοσύνη, και το μέτρο ισότητος προφανώς καθορίστηκε μονομερώς από χαζούς, για να μην αισθάνονται μειονεκτικώς απέναντι στους έξυπνους.
   Οι αφελείς θα πιστέψουν ότι ο δημαγωγός ωθείται από φιλανθρωπικά ελατήρια επειδή δεν κάνει διακρίσεις, ενώ στην πραγματικότητα ο δημαγωγός κάνει διακρίσεις εις βάρος των έξυπνων ανθρώπων."
   "Οι δημαγωγοί της ισότητος την διαδίδουν στους λαούς με φράσεις που δείχνουν άκακες, αλλά αποκρύπτουν ποιό είναι το μέτρο της ισότητος, ποιός το καθορίζει, και κυρίως πώς θα εφαρμοστεί η ισότητα."
   "Στα δυτικά κράτη ομιλούν για ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά αποφεύγουν να ομιλήσουν για ανθρώπινες υποχρεώσεις. Η αποκρουστική παραφιλολογία περί δικαιωμάτων που έχει πλημμυρίσει τον δυτικό κόσμο έχει καταντήσει τροχοπέδη για τον δυτικό πολιτισμό. Άτομα ή ομάδες αποκτούν ίσα δικαιώματα χωρίς να εκπληρώνουν ίσες υποχρεώσεις."
   Οφείλουμε να υπογραμμίσουμε την καθημερινή επίθεση του κινήματος ΛΟΑΤΚΙ εις βάρος των ετεροφυλοφιλικών σχέσεων, ιδίως στον Δυτικό κόσμο. Το κίνημα ΛΟΑΤΚΙ είναι άκρως ετεροφοβικό.
   Γι' αυτό η κυρία Σακελλαροπούλου δεν δικαιούται να προβάλλει πάνω σε όσους θεωρεί αντιπάλους το κίνημα ΛΟΑΤΚΙ, τις δικές του προθέσεις.
   Με την δήλωσή της παρεβίασε τους συνταγματικούς κανόνες περί ουδετερότητος και ίσων αποστάσεων, ιδίως σε κοινωνικά ζητήματα.
   Αν ήθελε τόσο πολύ να τοποθετηθεί σε κοινωνικά ζητήματα, ας ξεκινούσε από την ρητορική μίσους που χρησιμοποιεί το κίνημα ΛΟΑΤΚΙ εις βάρος των ετεροφυλοφιλικών σχέσεων.
   http://www.iphicratisamyras.com/2015/06/blog-post_1.html
   http://www.iphicratisamyras.com/2012/12/blog-post_4600.html
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
 3. ΧΑΤΖΑΡΑΣ: "Η ΚΟΝΤΗ Κνίτισσα που έγινε ΕΓΑ και στο τέλος σκυλίτσα της Πρεσβείας, πάντα για το συμφέρον της, είναι η προσωποποίηση της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.
  Ο διορισμός με Κοπτάτσια από τον Ανθύπατο Τζέφρυ της ΚΟΝΤΗΣ Κνίτισας, που έγινε ΕΓΑ στο Ύπατο Αξίωμα, είναι απόδειξη της απόλυτης κατάπτωσης της Σήψης και της ΑΠΟΛΥΤΗΣ Διαφθοράς. Διορίστηκε Δικαστής με ρουσφέτι , για να βγάζει αποφάσεις σαν πιστό κομματόσκυλο κατά παραγγελία.
  Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
  Και επειδή έκανε τη δουλειά της σαν πιστό σκυλί, την επιβράβευσαν και την έκαναν με Κοπτάστια Υπάτη.
  ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
  Το ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ της ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗ.
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  Σκέπτομαι να συγκροτήσουμε μια Πανελλήνια Επιτροπή κατά της Διαφοράς, που θα ξεκινήσει την συλλογή υπογραφών για την καθαίρεση της ΚΟΝΤΗΣ ώστε να ξεμαγαρίσει ο Τόπος".
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. "Απέναντι από τον Εθνικό Κήπο στεγάζεται μία πολιτικοοικονομική ομάδα, που σίγουρα έχει σχέση με την ατμόσφαιρα της τιμής των Πρίτζι".
  ΤΡΑΓΚΑΣ: "Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, που θα χάσουν τις δουλειές τους, θα μείνουν άνεργοι και θα περιπέσουν στη δίνη της φτώχειας και του χαμηλού βιοτικού επιπέδου, θα προσληφθούν από ψυχικές ασθένειες, καρδιαγγειακά νοσήματα και νεοπλασίες, που γεννώνται από τις βλάβες της ψυχής και της στέρησης. Δηλαδή, φίλες και φίλοι, αυτό φυσικά θα συμβεί αναλογικά στον πληθυσμό της Ελλάδας. Σε μία χώρα εξουθενωμένη οικονομικά και συρρικνωμένη λόγω μη γεννήσεων, δημογραφικά. Εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν από το lockdown. Εδώ στην Ελλάδα ο καθηγητής Τσιόδρας και κυρίως φυσικά, η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, είναι υπεύθυνοι για αυτά που έρχονται, για αυτά που θα συμβούν.
  Ο πρωθυπουργός και το νεοφιλελεύθερο περιβάλλον, δομημένο στο Μαξίμου ως πολιτικοοικονομική οργάνωση, αισθάνονται ήδη την πυρωμένη ανάσα, από το μέγεθος του προβλήματος και σπεύδουν να αποκλιμακώσουν την καραντίνα νωρίτερα από τις προηγούμενες εξαγγελίες και προβλέψεις τους. Διαχέουν στον ελεγχόμενο Τύπο, ότι αυτό συμβαίνει μετά από αίτημα της εκτελεστικής εξουσίας προς την επιτροπή λοιμωξιολόγων και άδεια της ομάδας Τσιόδρα.
  Δηλαδή, όπως αντιλαμβάνεστε, περνάνε από τώρα την ευθύνη και την ενοχή για την καταστροφή, στην ομάδα Τσιόδρα. Θέλουν να φαίνεται ότι οι αποφάσεις του πρωθυπουργού, έπονται κυβερνητικών αιτημάτων προς τους επιστήμονες και θετικής απάντησης, αδείας που παίρνει ο κος Μητσοτάκης από αυτούς.
  Ενδεχομένως, θα ήθελαν να επαναλειτουργήσουν τα πάντα εντός ενός δευτερολέπτου. Δεν τους αφήνει όμως, η δόλια και νοσηρή πολιτική στρατηγική που λέει, ότι κάποια στιγμή θα πάμε σε εκλογές και πρέπει να πάμε έχοντας ως λάβαρο τον Αρχάγγελο Κυριάκο τον κορονο-φάγο και ως εξαπτέρυγο τον Καθηγητή Τσιόδρα.
  Έρχεται τσουνάμι οργής, τόσο για την ομάδα Τσιόδρα και τους τηλεοπτικούς ιαβέρηδες, όσο κυρίως για τον ίδιο τον (υ)ιό Μητσοτάκη.
  ο εκλεκτός κος Γεραπετρίτης, βρίσκεται σε αυτή τη θέση, ενώ ο πρωθυπουργός, εγκαινιάζει πάντα τα έργα του κου Πατεράκη της ΓΙΕΚ ΤΕΡΝΑ.
  Είναι ιδιαίτερα αξιοκρατική, μόνο για τα συμφέροντα του κου Μητσοτάκη, η επιλογή του κου Γεραπετρίτη, του οποίου ο πεθερός – εξαίρετο στέλεχος, υψηλής μόρφωσης – είναι και δεξί χέρι του κου Πατεράκη στη ΓΙΕΚ ΤΕΡΝΑ.
  Απέναντι από τον Εθνικό Κήπο στεγάζεται μία πολιτικοοικονομική ομάδα, που σίγουρα έχει σχέση με την ατμόσφαιρα της τιμής των Πρίτζι. Εισέρχεται ή συναλλάσσεται μαζί της, όποιος ή όποια αποδέχεται ανταλλαγή αίματος, έστω και σε μία εποχή επικίνδυνη, όπως αυτή του covid-19. Όλα εκεί γίνονται με στόχο τη διατήρηση της νομής στην εξουσία, την απόλυτη υποταγή στο Βερολίνο και την αύξηση της περιουσίας της Σαγράδα Φαμίλιας.
  Δεν είναι αυθαίρετα συμπεράσματα δικά μου. Έχουν να κάνουν με όσα λένε κατ’ ιδίαν, οι υπουργοί ή στελέχη της ΝΔ, που δεν μετέχουν στην κοπή της πίτας και δεν παίρνουν ούτε ένα ψίχουλο από το delivery που εποπτεύουν οι δύο γυναικείοι πυλώνες και ο ανιψιός. Όλα είναι τακτοποιημένα. Πότε δηλαδή η αέρινη παρουσία θα συναντήσει το Σπύρο ή θα ανέβει τα σκαλιά του κτιρίου των υδρογονανθράκων και πότε οι άλλοι μαζί με την κόρη θα εποπτεύσει όλων των χρηματοροών του Δήμου της Αθήνας, των διαφημιστικών budget και των πολύχρωμων και εντυπωσιακών υδάτινων πιδάκων.
  Όλα τα κομμάτια της κυβερνητικής λειτουργίας παρακολουθούνται από τας Πρεσβείας της παναχράντου και πανευλογημένης Δεσποίνης ημών".

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ζ.Π.: Κανένας κυβερνητικός δεν απαντά στις καταγγελίες του Τράγκα. Η λογική λέει τα εξής: Ο Γ. Τράγκας κάνει δημόσια κάποιες καταγγελίες (καλώς ή κακώς). Αυτοί τους οποίους καταγγέλλει δεν έχουν προχωρήσει σε διάψευση ή άλλου είδους απάντηση. Όταν πρόκειται για οικονομικά αλισβερίσια που εμπλέκονται με δημόσιες θέσεις ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑ. Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβουμε ότι ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ μια απάντηση και από τους εμπλεκόμενους και από την Κυβέρνηση σε όσα καταγγέλλει ο δημοσιογράφος;
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΝΤΕΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ.

  “Η ανάληψη της ευθύνης για ειδεχθείς πράξεις του παρελθόντος και η ειλικρινής μεταμέλεια αποτελούν δείγμα γενναιότητας και ευθύνης ηγετών, που προσβλέπουν σε ένα μέλλον ειρηνικής συνύπαρξης και ευημερίας των λαών” τονίζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο μήνυμά της για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.
  “Σήμερα τιμούμε τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα των Ελλήνων του Πόντου, που χάθηκαν πριν από έναν αιώνα» σημειώνει η κ. Σακελλαροπούλου και υπενθυμίζει ότι «η Ελλάδα, καθώς και άλλες χώρες, έχουν αναγνωρίσει τη γενοκτονία αυτή, αποτίοντας με τον τρόπο αυτό τον ελάχιστο φόρο τιμής και μνήμης στη θυσία του ποντιακού ελληνισμού”.
  Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι “οφείλουμε να αναλογιστούμε την τεράστια συμβολή και ενεργό συμμετοχή των διασωθέντων Ελλήνων του Πόντου στην ανόρθωση του ελληνικού κράτους υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, στην οικονομική ανάταση, καθώς και στην άνθηση της ελληνικής παιδείας και του πολιτισμού κατά τον 20ο αιώνα”.
  Καταλήγοντας, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισημαίνει ότι “η διεθνής κοινότητα έχει χρέος να φέρνει στο φως και να καταδικάζει ενέργειες αποτρόπαιης βαρβαρότητας, όπως η συστηματική εξολόθρευση αθώων πολιτών, προκειμένου όχι μόνο να διαφυλαχθεί η μνήμη των θυμάτων αλλά και να αποτραπούν παρόμοια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στο μέλλον”.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. I want you, all of you. I want to feel you inside me, deep inside me. I want you to tell me when you’re going to cum, hear you moan my name and fuck me harder. Hey, i am looking for an online sex partner ;) Click on my boobs if you are interested (. )( .)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...