Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ (ΜΙΤ) ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ 813 ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΕ «ΜΑΥΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2009.
ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ. ΕΜΠΡΟΣ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝΔΙΑ.Ενδεικτικό της αύξησης των τουρκικών μυστικών επιχειρήσεων σε ξένες χώρες είναι ότι σκοτώθηκαν τα τελευταία 11 χρόνια 813 Τούρκοι πράκτορες της ΜΙΤ.
Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προέβη ο αντιστράτηγος ε.α., Ερντογάν Καρακούς (Erdoğan Karakuş), μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του δημοσιογράφου Χουλκί Τσεβίζογλου (Hulki Cevizoğlu), “Ceviz Kabuğu”.Στην εκπομπή, που μεταδίδεται από τον τηλεοπτικό σταθμό, Halk TV, ο Καρακούς είπε ότι μετά την έρευνα που έκανε για πρώτη φορά στην ιστορία της Τουρκικής Δημοκρατίας, ο εισαγγελέας, στα “άδυτα” των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, που είναι η αίθουσα όπου φυλάσσονται τα αρχεία και οι φάκελοι των δικτύων που διατηρεί ο τουρκικός στρατός στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό.
Τα δίκτυα αυτά είναι πλέον απολύτως εθνικοποιημένα και αποτελούν μετεξέλιξη του ΝΑΤΟϊκού μηχανισμού της περιόδου του Ψυχρού Πολέμου, που είναι γνωστός και ως “Γκλάντιο” στην Ιταλία ή “Κόκκινη Προβιά” στην Ελλάδα.
Στην Τουρκία οι μηχανισμοί αυτοί και τα δίκτυα διευθύνονται από την Υπηρεσία Ελέγχου Επιστράτευσης (Seferberlik Tetkik Kurulu), που ιδρύθηκε το 1952, με την τεχνική επίβλεψη και χρηματοδότηση των ΗΠΑ.
Η είσοδος του Εισαγγελέα στην Αίθουσα των Άκρως Απορρήτων Ειδικού Χειρισμού της Υπηρεσίας Ελέγχου Επιστράτευσης, έγινε το 2009, κατόπιν εντολής του Ερντογάν και μετά από αποκάλυψη ότι η υπηρεσία αυτή, είχε σχεδιάσει και προετοίμαζε τη δολοφονία του Μπουλέντ Αρίντς, συντρόφου του Ερντογάν στο ΑΚΡ.

Ο Καρακούς αποκάλυψε ότι μετά την είσοδο του Εισαγγελέα, 813 μυστικοί πράκτορες που είχε “φυτέψει” η υπηρεσία αυτή σε ξένες μυστικές υπηρεσίες και σε “τρομοκρατικές” οργανώσεις, έχασαν τη ζωή τους λόγω της αποκάλυψής τους”.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
 

 

1 σχόλιο :

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...