Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ; Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΝΤΑΡΟ. ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ: «Θα δώσουμε ξανά την εξουσία στον λαό». ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ.Αυτοί οι τρεις σκότωσαν άμεσα τουλάχιστον 11.000.000 ανθρώπους και κατέστρεψαν ολόκληρα κράτη.
Αλλά τους φταίει ο ΤΡΑΜΠ που δεν έκανε κανένα πόλεμο.


Ο Τραμπ είναι μια ιστορική ανωμαλία. 
Ο Τραμπ μισεί τις τράπεζες, για την τρομερή δύναμη που έχουν στην οικονομία. 
Ρίξτε μια ματιά στο μοναδικό βιβλίο του Henry Ford, “Ο Διεθνής Εβραίος” για να μάθετε πόσο βαθιά ήταν η δυσπιστία του και το μίσος του προς τις διεθνείς τράπεζες.  Ο  Τραμπ  πρέπει να καταστρέψει την  Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων και την παγκοσμιοποιημένη ιδεολογία της. 
Το έργο του είναι τεράστιο και επικίνδυνο, αν μη τι άλλο.

Sylvain LAFOREST – OrientalReview.org – (Μετάφραση Wan Wert)Ο Τραμπ σήμερα  δεν έχει τον έλεγχο του στρατού, επειδή μια σκιώδης κυβέρνηση δίνει άμεσες εντολές στη CIA και το ΝΑΤΟ στο όνομα τραπεζών και βιομηχανιών. Το βαθύ κράτος είναι ένα κομπολόι απο μονίμους αξιωματούχους που κυβερνούν την Ουάσιγκτον και το Πεντάγωνο, που ανταποκρίνονται μόνο στις εντολές τους.
Για να επιτύχει το σχέδιό του  Τραμπ,  πρέπει να τερματίσει τους πολέμους στο εξωτερικό, να φέρει πίσω τα παιδιά που πολεμούν, να διαλύσει το ΝΑΤΟ και την CIA, να αποκτήσει τον έλεγχο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, να κόψει κάθε δεσμό με ξένους συμμάχους, να καταργήσει το οικονομικό σύστημα Swift, να κατεδαφίσει την προπαγανδιστική δύναμη των μέσων ενημέρωσης, να αποδυναμώσει το βάλτο του βαθιού κράτους που διοικεί τους κατασκοπευτικούς οργανισμούς και να απενεργοποιήσει τη σκιώδη κυβέρνηση που παραμονεύει στο Συμβούλιο για τις εξωτερικές σχέσεις και τα γραφεία της τριμερούς επιτροπής.

Ο  Τραμπ πρέπει να καταστρέψει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων και την παγκοσμιοποιημένη ιδεολογία της. Το έργο του είναι τεράστιο και επικίνδυνο, αν μη τι άλλο.
Οι κεντρικοί τραπεζίτες και η σκιώδης κυβέρνηση των ΗΠΑ παραμένουν προσκολλημένοι στο ετοιμοθάνατο σχέδιό τους, διότι χωρίς νίκη στη Συρία, δεν υπάρχει διευρυνόμενο Ισραήλ, τερματίζοντας έτσι την αιωνία φαντασίωση, για συγκέντρωση της παραγωγής πετρελαίου της Μέσης Ανατολής στα χέρια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων. Ρωτήστε τον Λόρδο Balfour αν έχετε καμία αμφιβολία. Αυτό είναι το πραγματικό στοίχημα του συριακού πολέμου, ένα ζήτημα ζωής η θανάτου γι αυτήν.
Οι  Ηνωμένες Πολιτείες και το ιμπεριαλιστικό διαδίκτυο που εξυφαίνεται σε όλο τον κόσμο, βρίσκονται στα χέρια λίγων παγκόσμιων τραπεζιτών, στρατιωτικών βιομηχάνων και πολυεθνικών για περισσότερο από έναν αιώνα.

Ο Τραμπ είναι μια ιστορική ανωμαλία.
Ο Τραμπ μισεί τις τράπεζες, για την τρομερή δύναμη που έχουν στην οικονομία. Ρίξτε μια ματιά στο μοναδικό βιβλίο του Henry Ford, “Ο Διεθνής Εβραίος” για να μάθετε πόσο βαθιά ήταν η δυσπιστία του και το μίσος του προς τις διεθνείς τράπεζες.
Ο Τραμπ είναι μόνο ο τέταρτος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ που αγωνίζεται πραγματικά για τον λαό, σε αντίθεση με τους άλλους 41, που διοχέτευσαν κυρίως τα χρήματα του λαού σε ένα κανάλι δολαρίων που καταλήγουν σε ιδιωτικές τράπεζες.
 Πρώτος, ήταν ο Andrew Jackson που πυροβολήθηκε αφού διέλυσε τη Δεύτερη Εθνική Τράπεζα, η οποία κατηγορήθηκε ανοιχτά ότι ελέγχονταν από το Rothschild και το City του Λονδίνου.
 Στη συνέχεια, ήταν ο Αβραάμ Λίνκολν, ο οποίος δολοφονήθηκε μετά την εκτύπωση των “πράσινων” τραπεζογραμματίων του, τα εθνικά χρήματα που εξέδωσε το κράτος για να πληρώσει τους στρατιώτες επειδή ο Λίνκολν είχε αρνηθεί να δανειστεί χρήματα από τον Rothschild με επιτόκιο 24%.
 Έπειτα ήταν ο JFK, ο οποίος σκοτώθηκε για δεκάδες μέτρα που πήρε, κυρίως εναντίον των τραπεζών και των κερδών των στρατιωτικών βιομηχανιών, και τώρα είναι ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος φώναζει ότι θα “Δώσει την Αμερική πίσω στο λαό”.
Major General Smedley Darlington Butler (July 30, 1881 – June 21, 1940). 


“Έχω περάσει 33 χρόνια και τέσσερις μήνες σε ενεργό στρατιωτική θητεία και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου πέρασα το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου ως υψηλόβαθμο στέλεχος για τους επιχειρηματίες, για τη Wall Street και τους τραπεζίτες. Με λίγα λόγια, ήμουν ένας εκτελεστής, ένας γκάνγκστερ για τον καπιταλισμό. Άρχισα να πιστεύω ότι ίσως ήμουν πάντα μέλος μιας συμμορίας. Τώρα είμαι σίγουρος.” 


ΟΙ  ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ  ΤΩΝ  ΗΝΩΜΕΝΩΝ  ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΠΟΛΕΜΟΥΣ  ΓΙΑ  ΤΑ  

ΚΕΡΔΗ

Ανατίναξαν το πλοίο Μέιν το 1898 για να εισέλθουν στον Ισπανο-Αμερικανικό πόλεμο, και στη συνέχεια ανατίναξαν το πλοίο Λουσιτανία το 1915 για να εισέλθουν στον Α’ΠΠ.
 Πίεσαν την Ιαπωνία να επιτεθεί στο Περλ Χάρμπορ το 1941, γνώριζαν για την επίθεση 10 ημέρες πριν και δεν είπαν τίποτα στη βάση της Χαβάης.
Κατασκεύασαν μια ιστορία για δήθεν βορειοβιετναμέζικη επιθετικότητα με τορπίλες στα πλοία τους στον κόλπο Τόνκιν, για να δικαιολογήσουν την αποστολή στρατιωτών στο έδαφος του Βιετνάμ.
Κατασκεύασαν μια ψευδή ιστορία Ιρακινών στρατιωτών που κατέστρεφαν βρεφοκομία για να εισβάλουν στο Κουβέιτ το 1991. 
Εφηύραν όπλα μαζικής καταστροφής για να επιτεθούν ξανά στο Ιράκ το 2003, και οργάνωσαν την 9 11 για να συντρίψουν το Σύνταγμα του 1789, να επιτεθούν στο Αφγανιστάν και να ξεκινήσει Πόλεμος κατά της τρομοκρατίας.


Ο κόσμος θα αλλάξει δραστικά μεταξύ του 2020 και 2024. 
Η δεύτερη και τελευταία θητεία του Τραμπ συμπίπτει με την τελευταία θητεία του Πούτιν ως Προέδρου της Ρωσίας. Μπορεί να μην υπάρξει ποτέ άλλη παρόμοια σύμπτωση για πολύ καιρό, και οι δύο γνωρίζουν ότι είναι η τώρα ή ίσως ποτέ.

 Μαζί, πρέπει να τερματίσουν το ΝΑΤΟ, τη Swift και η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να καταρρεύσει. 
Η τρομοκρατία και η δήθεν ανθρωπογενής αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη θα εισέλθουν στην δίνη και θα εξαφανιστούν μαζί με τους δημιουργούς τους. 
Ο Τραμπ θα πρέπει να αποστραγγίσει το βάλτο στη CIA και το Πεντάγωνο, και πρέπει να εθνικοποιήσει την Ομοσπονδιακή Τράπεζα.

Σχετικά με τον Τραμπ

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
4 σχόλια :

 1. 11 λόγοι που ο Τραμπ πρέπει να επανεκλεγεί
  ΕΛΑΣΥΝ

  1. Μεταφέρει την παραγωγή στις ΗΠΑ βάζοντας δασμούς σε εταιρίες που εισάγουν προϊόντα και με αυτόν τον τρόπο καταπολεμά την ανεργία (την μεγαλύτερη, για μένα, απειλή μιας κοινωνίας) και την φτάνει προ κορωνοιού, σε ιστορικά χαμηλά.
  2. Κάνει πόλεμο στην παγκοσμιοποίηση καταργώντας την συμφωνία ΤΤΙΠ που έβαζε το δίκαιο των πολυεθνικών πάνω από εκείνο των κρατών
  3. Λογικότατα ξεκινά εμπορικό πόλεμο με το Κινεζικό καθεστώς για ν’αντιμετωπίσει το τεράστιο εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ. Ταυτόχρονα ξεκινά εμπορικό πόλεμο με Γερμανία βάζοντας τεράστια πρόστιμα στην VW και στην Novartis (τις χώρες-κορωνίδες της συμμορίας της παγκοσμιοποίησης)
  4. Είναι ο μόνος πρόεδρος των ΗΠΑ που δεν έχει κάνει ούτε ένα πόλεμο επί των ημερών του. Όσο και να πάτε πίσω στον 21ο ή 20ο αιώνα δεν θα βρείτε άλλο.
  5. Αντιστέκεται στην “πράσινη παραμύθα” και στο αφήγημα της “κλιματικής αλλαγής” των πολυεθνικών
  6. Στην πρόσφατη “πανδημία” που κατέστρεψε οικονομίες και ζωντάνεψε ταινίες επιστημονικής φαντασίας έδειξε ότι δεν είναι άλλο ένα γρανάζι του συστήματος:
  α) Έκανε τα εμβόλια προαιρετικά και όχι υποχρεωτικά.
  β) Σταμάτησε τη χρηματοδότηση του ΠΟΥ εντελώς (και αποχώρησε αμέσως μετά) και διέταξε έρευνα για τις ενέργειες και επιχειρήσεις του.
  γ) Ακύρωσε το νομοσχέδιο των δημοκρατικών HR6666 με το οποίο η αστυνομία θα μπορούσε να εισέλθει χωρίς ένταλμα σε σπίτια πολιτών, να τους συλλάβει να τους εξετάσει παρά τη θέληση τους και να τους οδηγήσει σε “ασφαλές” μέρος για όσο οι κατά τόπους κυβερνήτες πιστεύουν.
  δ) Ακύρωσε το project ID2020 του Bill Gates.
  ε). Άνοιξε φόρμα παραπόνων online για να μαζευτούν στοιχεία για τη λογοκρισία που υφίστανται οι χρήστες στα social media όπως : Facebook, twitter and YouTube.
  στ) Σταμάτησε το 5G σε εθνικό επίπεδο και τη Huawei.
  ζ) προώθησε φτηνά φάρμακα και εξόπλισε σε εκπληκτικές ταχύτητες τα νοσοκομεία με γιατρούς και εξοπλισμό
  η.) έδειξε άμεσα και χωρίς χρονοτριβή τους υπεύθυνους της “πανδημίας” (Κίνα, Γκαίητς, πολυεθνικές φαρμακευτικές).
  7. Διέταξε Προεδρικό διάταγμα ν’ανοίξουν όλες οι πολιτείες μέσα στην εβδομάδα αλλιώς οι κυβερνήτες θα μηνυθούν.
  (Σε κατάσταση lockdown είναι μόνο οι πολιτείες με δημοκρατικούς κυβερνήτες).
  8. Χαρακτήρισε με νόμο ως σημαντικά μέρη τους τόπους λατρείας (εκκλησίες) ώστε οι πολίτες να μην αντιμετωπίζουν πρόστιμα αν θέλουν να πάνε στην εκκλησία εν μέσω των μέτρων.
  9. Υποστήριξε την Αυστραλία και 116 χώρες που θεωρούν την Κίνα υπεύθυνη για τη διάδοση του κορωνοϊού, παρά τις απειλές της Κίνας για διακοπή εξαγωγών σημαντικών προϊόντων.
  10. Υπέγραψε νόμο για να σταματήσει η λογοκρισία από τους ιδιοκτήτες των social media και επιτέλους να βρίσκονται υπόλογοι απέναντι στο νόμο σε περίπτωση που κλειδώνουν λογαριασμούς ή σελίδες ή κόβουν διαφημίσεις προς συγκεκριμένους χρήστες ή τους “εξαφανίζουν” από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

  11. Ο Τραμπ δεν υπέγραψε το “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ στο Μαρακές” (όπως έχει υπογράψει ο Τσίπρας και εφαρμόζει ο Κούλης…)
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ντόναλντ Τραμπ στην στρατιωτική ακαδημία του Γουέστ Πόιντ: «Όχι άλλοι άσκοποι πόλεμοι δίχως τέλος (για να κερδίζει το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης με το αίμα του αμερικανικού λαού)».
  Στην τελετή αποφοίτησης στη στρατιωτική ακαδημία του Γουέστ Πόιντ, μίλησε ο Ντ.Τραμπ.
  Ο Αμερικανός πρόεδρος επέλεξε να κρατήσει σοβαρούς τόνους στην ομιλία του, μένοντας σταθερός στην γραμμή του δηλαδή στην απεμπλοκή των ΗΠΑ από συρράξεις στο εξωτερικό.
  «Ο στρατός βρέθηκε στην πρώτη γραμμή για να θέσει τέλος στην τρομερή αδικία της πολιτικής των διακρίσεων» κατά τη διάρκεια του αγώνα για τα ατομικά δικαιώματα στη δεκαετία του 1960, δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.
  Παράλληλα, έκανε αναφορά στο οργισμένο κίνημα διαμαρτυρίας που συγκλονίζει τη χώρα μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ κι ευχαρίστησε «τους άνδρες και τις γυναίκες της Εθνοφρουράς» που αναπτύχθηκαν «για να εγγυηθούν την ειρήνη, την ασφάλεια και το κράτος του συνταγματικού δικαίου στους δρόμους μας». Η δύναμη επιστρατεύθηκε για να προστατεύσει κυρίως τους χώρους γύρω από τον Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον.
  «Η δουλειά των Αμερικανών στρατιωτών δεν είναι η ανοικοδόμηση ξένων χωρών, αλλά η υπεράσπιση με τη δύναμη των όπλων της δικής μας χώρας κατά ξένων εχθρών» τόνισε σήμερα.
  Επανέλαβε δε τη βούλησή του να θέσει τέλος «στην εποχή των άσκοπων πολέμων χωρίς τέλος», αναφερόμενο ιδιαιτέρως στην αποχώρηση ων αμερικανικών δυνάμεων από το Αφγανιστάν.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο λόγος για τον οποίο ο Τραμπ δέχεται ανηλεή πόλεμο: Αρνήθηκε να πάει σε πόλεμο με το Ιράν.
   Ως γνωστόν κάθε «καλός» Αμερικανός πρόεδρος από την εποχή του Ρόλαντ Ρέιγκαν μέχρι τον Τζαρτζ Μπους τον πρεσβύτερο και τον Μπάρακ Ομπάμα πρέπει οπωσδήποτε να έχει στο ιστορικό του και ένα περιφερειακό πόλεμο, μικρό ή μεγάλο, για να θεωρηθεί "πετυχημένος".
   Γρενάδα, Παναμάς, Ιράκ, Αφγανιστάν, Σερβία, Λιβύη (η τελευταία έργο Μ.Ομπάμα) όλες αυτές οι διενέξεις και συγκρούσεις ήταν απόλυτα εγκεκριμένες και προωθούμενες από το πολιτικοστρατιωτικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ, το οποίο δεν γνωρίζει ούτε κόμματα ούτε ιδεολογίες.
   Όταν ο Ντ.Τραμπ ανέφερε ότι θέλει να «αποξηράνει το βάλτο της Ουάσιγκτον», εννοούσε ακριβώς αυτό: Οι ΗΠΑ να αλλάξουν ριζικά πολιτική και να αφοσιωθούν στα εσωτερικά προβλήματα της χώρας.
   Η άρνηση του Αμερικανού προέδρου όμως να πάει σε πόλεμο με το Ιράν εξαιτίας του πυρηνικού του προγράμματος και όχι μόνο, φαίνεται πως προκάλεσε τη νέα αυτή ανηλεή επίθεση στο πρόσωπό του τόσο από τους νέοσυντηρητικούς όσο και τους «φιλελεύθερους δημοκρατικούς».
   Όπως αποκαλύπτουν οι Άλεξ Χριστοφόρου και Αλέξανδρος Μερκούρης του theduran.com οι αποκαλύψεις του «τρελάρα» Μπόλτον (γνωστό γεράκι) συμπίπτουν στο γεγονός ότι ο Αμερικανός πρόεδρος αρνήθηκε να πάει σε πόλεμο με το Ιράν προκαλώντας την οργή του κατεστημένου στις ΗΠΑ.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...