Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΕΤΡΟΔΟΛΑΡΙΩΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΔΟΞΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΥΡΟΥΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; Το Συμβούλιο της Ευρώπης πιέζει την Μάλτα να δεχτεί παράνομους μετανάστες στο έδαφός της. Κύπρος: Δεκάδες μετανάστες εισήλθαν παράνομα στις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα.

ΚΟΥΛΗΣ: "ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ". Ναι, μπαταρία (η)λιθίου σαν και εσένα. Oι μπαταρίες έχουν ημερομηνία λήξεως, όπως έχεις και εσύ. ΤΟ ΝΕΟ "ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΙΟΝ", ΕΝΑΣ ΟΛΟΦΡΕΣΚΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΖΕΦΡΥ. ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΑΔΟΥΛΕΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΖΕΦΡΥ ΦΥΤΕΥΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΛΩΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.

«Βόμβα» ΕΥΠ: 30 αστυνομικοί, δικηγόροι και επιχειρηματίες σε κύκλωμα διαφθοράς.


https://olympia.gr/2020/06/03/pakistanoi-katar/

12 κρούσματα εντοπίστηκαν σε πτήση που ήρθε από το Κατάρ, και προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Εννέα από τα κρούσματα, αφορούσαν πακιστανούς. Έπειτα από έρευνα, διαπιστώθηκε ότι αυτοί οι πακιστανοί διαθέτουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα!
Δεν θα μείνουμε στο γεγονός του ότι την ίδια στιγμή που κλείνουμε τα σύνορα σε Ιταλία και άλλες χώρες που παραδοσιακά στέλνουν εκατομμύρια τουρίστες στην Ελλάδα, εμφανίζεται ξαφνικά μία πτήση από το Κατάρ.

Δεν θα ζητήσουμε εξηγήσεις, για το πως καταλήγουν εννιά πακιστανοί, ενώ τα σύνορα προς το Πακιστάν είναι κλειστά, σε πτήση από Κατάρ, ενώ τα σύνορα με το Κατάρ είναι κλειστά, στην Ελλάδα. Και μάλιστα το μαθαίνουμε επειδή βγήκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Θα απαιτήσουμε όμως μία εξήγηση για το πως εννέα πακιστανοί ταξιδεύουν ανενόχλητοι στο Κατάρ και επιστρέφουν στην Ελλάδα, διαθέτοντας μάλιστα άδεια παραμονής. Τι ακριβώς έκαναν στο Κατάρ; Πως είναι δυνατόν να μετακινούνται με τέτοια ευκολία, έξω από απαγορεύσεις, όταν επενδυτές, επιχειρηματίες και φυσικά τουρίστες, δεν μπορούν καν να διανοηθούν να εισέλθουν στην Ελλάδα.
Και θα επαναλάβουμε το ερώτημα. Τι ακριβώς έκαναν οι πακιστανοί με άδεια παραμονής στην Ελλάδα, στο Κατάρ. Την ώρα μάλιστα που σύμμαχες χώρες, κατηγορούν ευθέως το Κατάρ για υπόθαλψη τρομοκρατίας. Πόσοι απλοί πακιστανοί οικονομικοί μετανάστες έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν στο Κατάρ εν μέσω πανδημίας και κρίσης;


Το Συμβούλιο της Ευρώπης πιέζει την Μάλτα να δεχτεί παράνομους μετανάστες στο έδαφός της.


ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.

Το Συμβούλιο της Ευρώπης κάλεσε σήμερα τη Μάλτα να επιτρέψει την αποβίβαση τουλάχιστον 400 παράνομων μεταναστών που παραμένουν σε τέσσερα τουριστικά σκάφη λίγο έξω από τα χωρικά ύδατα του μεσογειακού νησιού.
Ορισμένοι από τους παράνομους μετανάστες παραμένουν στη θάλασσα για περισσότερο από ένα μήνα μετά τη διάσωσή τους από μη αξιόπλοα σκάφη βόρεια της Λιβύης απ' όπου είχαν ξεκινήσει με προορισμό την Ευρώπη. Η Μάλτα, που ναύλωσε τα τουριστικά σκάφη, επιμένει ότι δεν μπορεί να τα αφήσει να φθάσουν στη ξηρά επειδή τα λιμάνια της είναι κλειστά μετά το ξέσπασμα της επιδημίας του κορωνοϊού.
«Η κατάσταση περισσότερων από 400 ανθρώπων που παραμένουν σε ιδιωτικά σκάφη ακριβώς έξω από τα χωρικά ύδατα της Μάλτας είναι μη βιώσιμη και απαιτεί άμεση δράση», ανέφερε σε μια δήλωση η Επίτροπος του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Ντούνια Μιγιάτοβιτς.
Η Μάλτα λέει επίσης πως οι περισσότερες δεσμεύσεις εταίρων της στην Ευρωπαϊκή Ένωση να πάρουν ορισμένους από τους μετανάστες δεν έχουν τηρηθεί και ότι τα κέντρα κράτησης στο έδαφός της έχουν κορεστεί.
Γυναίκες και παιδιά επιτράπηκε, ωστόσο να αποβιβαστούν για ανθρωπιστικούς λόγους. Η κατάσταση των ανδρών που έμειναν πάνω στα σκάφη παραμένει ασαφής, αν και φωτογράφοι που κατάφεραν να προσεγγίσουν ένα από αυτά είπαν πως οι επιβαίνοντες φαίνεται να είναι καλά στην υγεία τους.



Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020
Κύπρος: Δεκάδες μετανάστες εισήλθαν παράνομα στις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα. 


ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ  ΤΟΥ  ΕΡΝΤΟΓΑΝ;

Δεκάδες μετανάστες, σε δύο ομάδες, εισήλθαν παράνομα κατά τη διάρκεια της νύχτας στις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα. Όπως μεταδίδει από το «Τρίτο Πρόγραμμα» του ΡΙΚ, οι μετανάστες εντοπίστηκαν από την Αστυνομία στην Αθηένου.
Η πρώτη ομάδα  αφορά έξι άνδρες. Πέντε από τη Συρία και ένας από το Ιράν οι οποίοι εντοπίστηκαν λίγο μετά τα μεσάνυκτα. Οι άνδρες ανέφεραν στην Αστυνομία ότι έφτασαν στην Αθηένου, χωρίς να σημειώνουν το σημείο εισόδου τους.
Οι έξι άνδρες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών στην Πουρνάρα.
Λίγο μετά τις 6:30 το πρωί εντοπίστηκε και δεύτερη ομάδα 30 ατόμων, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εντοπίστηκαν επίσης στην Αθηένου.

Οι μετανάστες μεταφέρθηκα στον αστυνομικό σταθμό της περιοχής και θα μεταφερθούν αργότερα στο Κέντρο Φιλοξενίας στην Πουρνάρα.

https://www.sigmalive.com/news/local/633190/dekades-metanastes-eisilthan-paranoma-stis-eleftheres-perioxes-apo-ta-katexomena




«Βόμβα» ΕΥΠ: 30 αστυνομικοί, δικηγόροι και επιχειρηματίες σε κύκλωμα διαφθοράς.  Newsroom L&O

Η έρευνα βασίζεται σε πολύμηνες παρακολουθήσεις τηλεφώνων -επί ΣΥΡΙΖΑ- από την ΕΥΠ. Για «αποσπασματικά στοιχεία και σκοπιμότητες» μιλούν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ
Αναστάτωση επικρατεί στην ΕΛ.ΑΣ μετά την αιφνιδιαστική κλήση για ανωμοτί καταθέσεις στην 18η Πταισματοδίκη της Αθήνας περίπου 30 ατόμων, από τους οποίους οι 16 είναι πρώην και νυν αξιωματικοί της αστυνομίας, έξι δικηγόροι και οι υπόλοιποι επιχειρηματίες, για υπόθεση ενδεχόμενης διαφθοράς που σχετίζεται με τη δραστηριότητα του επιχειρηματία Δημήτρη Μάλαμα που δολοφονήθηκε τον Οκτώβριο του 2019 στο Χαϊδάρι, σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ.
Η έρευνα βασίστηκε σε πολύμηνες παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνδιαλέξεων-τη περίοδο 2016-2018- από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Στη συνέχεια το συγκεκριμένο ηχητικό υλικό σε περισσότερα από 100 CD φέρεται να στάλθηκε στην Εισαγγελία Διαφθοράς, ενώ υπήρξε απομαγνητοφώνηση κι ανάλυσή του από διάφορες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

Παρακολουθήσεις από ΕΥΠ

Στόχος αυτών των παρακολουθήσεων της ΕΥΠ -επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ- ήταν να αναδείξει κύκλωμα επίορκων αστυνομικών που φέρεται να είχαν επαφές και συναλλαγές με ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων, λεσχών, οίκων ανοχής. Σε μία υπόθεση που έχει ερευνηθεί αρκετές φορές κι από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ ή δικαστικές αρχές χωρίς αποτέλεσμα.
Οπως αναφέρουν νομικοί, «πρόκειται για αποσπασματικό υλικό της ΕΥΠ που δεν τεκμηριώνει παράνομες συναλλαγές στελεχών της ΕΛ.ΑΣ ή άλλων αναφερομένων». Παράλληλα μιλούν για «σκοπιμότητες στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ και της ΕΥΠ την περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ».
Σημειώνεται ότι μετά τη δολοφονία του Δημήτρη Μάλαμα στο Χαϊδάρι, διατάχθηκε έρευνα για τουλάχιστον τρεις με τέσσερις αστυνομικούς που τον συνόδευαν παρατύπως και υπό ποιες συνθήκες υπήρχε αυτή η συνεργασία. Σύμφωνα με πληροφορίες στο εν λόγω ηχητικό υλικό της ΕΥΠ υπάρχουν αναφορές και σε συναλλαγές πρώην βουλευτή για αμφιλεγόμενη επένδυση σε εμπορικό χώρο που στεγάζεται στο Κοινοβούλιο.

H δολοφονία

Ο Δημήτρης Μάλαμας δέχθηκε 18 σφαίρες από καλάσνικοφ, ενώ βρισκόταν σταματημένος με το αυτοκίνητό του στο φανάρι, στη λεωφόρο Αθηνών, λίγα μέτρα από τα γραφεία της εταιρείας διανομής καφέ της οποίας ήταν ιδιοκτήτης.
Μαζί του στο σημείο τη στιγμή του φόνου βρίσκονταν δύο εν ενεργεία αστυνομικοί, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και τη Διεύθυνση Αλλοδαπών, για τους οποίους υπάρχουν σαφείς υπόνοιες ότι εργάζονταν παράνομα ως προσωπικοί φρουροί του επιχειρηματία.
Ο Δημήτρης Μάλαμας δεν είχε ιστορικό εμπλοκής σε υποθέσεις εκβιασμών. Είχε όμως κατηγορηθεί το 2007 για συμμετοχή σε κύκλωμα μαστροπείας και μερικά χρόνια αργότερα είχε εμπλακεί σε υπόθεση με παράνομες χαρτοπαικτικές λέσχες. Το διάστημα μετά το 2015 είχε απασχολήσει έρευνα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) για διαφθορά στην αστυνομία.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...