Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ - ΛΙΒΥΗΣ; Η Αίγυπτος επεμβαίνει στην Λιβύη για να αναχαιτίσει την τουρκική προέλαση.Το γύρο του διαδικτύου κάνουν πληροφορίες για μετακινήσεις ισχυρών αιγυπτιακών δυνάμεων στην Λιβύη.Αυτό, σύμφωνα πάντα με συγκεκριμένους λογαριασμούς στο twitter, οι οποίοι τις αναπαράγουν χωρίς όμως να έχουν επιβεβαιωθεί από κάποια άλλη ανεξάρτητη ή επίσημη πηγή. 
Όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό, αιγυπτιακά άρματα μάχης M1A1 μεταφέρονται σε πλατφόρμες προς την κατεύθυνση της Λιβύης ή και βρίσκονται ήδη εντός της ανατολικής Λιβύης.
Κατ΄ άλλες πηγές η μετακίνηση των δυνάμεων προς την Λιβύη είναι πλέον επιβεβαιωμένη.
 Ο λόγος, για την αποστολή δυνάμεων στην Λιβύη,  η απόρριψη από την Τρίπολη των ειρηνευτικών συνομιλιών σύμφωνα με την «διακήρυξη του Καΐρου» που πρότειναν οι Αλ Σίσι και Χαλίφα Χαφτάρ.

Πάντως, όπως αναφέρθηκε  δεν υπάρχει  επιβεβαίωση της είδησης. Οι μισοί λογαριασμοί στο twitter το αναφέρουν ως αληθές και οι άλλοι μισοί ως ψευδές.

Οι επόμενες ώρες θα δείξουν τι τελικά ισχύει.

Την ίδια ώρα ο LNA δείχνει εικόνες από επιδρομή που πραγματοποίησε σήμερα κοντά στην αεροπορική βάση αλ Γιούφρα με στόχο κομβόι οχημάτων των δυνάμεων της Τρίπολης.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...