Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ" ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΑΣ ΜΕΡΚΕΛ - ΚΑΣΝΕΡ ΝΑΥΠΗΓΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... Ο ΚΟΥΛΗΣ ΞΑΝΑΨΩΝΙΖΕΙ ΛΕΜΟΝΟΣΤΙΦΤΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΖΗΜΕΝΣ. Νέα επιτυχία του Δένδια: Ο Καναδάς αποφάσισε να εγκρίνει τις πωλήσεις εξελιγμένων οπτικών για drone στην Τουρκία, η οποία υπόκειται σε καναδικό εμπάργκο όπλων από τον Οκτώβριο του 2019 μετά τη στρατιωτική εισβολή της Άγκυρας στη Συρία.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΛΟΧΑΓΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, Ο «ΦΙΛΟΣ» ΚΑΙ «ΣΥΜΜΑΧΟΣ» ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Νετανιάχου: «Τα έθνη σέβονται την ηθική μέχρι ένα γνωστό όριο και σέβονται την ισχύ πολύ περισσότερο».ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ: "Ο ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΙΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ".


Στις 17 Ιουνίου το γερμανικό Κοινοβούλιο ενέκρινε το πρόγραμμα ναυπήγησης τεσσάρων (4) φρεγατών MKS-180, συνολικού κόστους € 5,5 δισεκατομμυρίων.
Το πρόγραμμα έχει κερδίσει η ολλανδική Damen (σε συνεργασία με την Blohm+Voss και τη Thales).
Οι MSK-180 θα ναυπηγηθούν στις εγκαταστάσεις της Blohm+Voss στη Γερμανία, θα έχουν μήκος 155 μέτρα και εκτόπισμα 9.000 μέτρων.
Η ταχύτητα πλεύσης, με κατάσταση θαλάσσης 4, θα είναι της τάξεως των 18 κόμβων (33 χιλιόμετρα την ώρα), ενώ με την ταχύτητα πλεύσης η εμβέλεια του πλοίου θα είναι περί τα 4.000 ναυτικά μίλια (7.400 χιλιόμετρα).
Η παράδοση του πρώτου πλοίου αναμένεται το 2023, σύμφωνα με το ισχύον χρονοδιάγραμμα.

Ο  ΚΟΥΛΗΣ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ  ΟΤΙ  ΘΑ  ΞΑΝΑΠΑΕΙ  ΣΤΟ  ΙΣΡΑΗΛ,  ΤΟ  ΣΠΙΤΙ  ΤΟΥ...

ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ «ΓΕΡΜΑΝΟΙ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ. Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΝΤΡΟΜΗ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ. Ο ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΤΡΑΜΠ ΜΠΟΡΕΙ (Ο ΗΛΙΘΙΟΣ) ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ. ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ "ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΥΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΑΟ.
Οι απαιτήσεις επάνδρωσης θα είναι 110 άτομα (θα μπορεί να υποστηρίξει έως 180 άτομα), ενώ θα μπορεί να υποδεχθεί και να υποστηρίξει ελικόπτερο τύπου NH-90 και δύο (2) UAV κάθετης απογείωσης και προσγείωσης.
Ο εξοπλισμός του θα αποτελείται από ένα κύριο πυροβόλο των 127 χιλιοστών, 4-8 βλήματα κατά πλοίων NSM, αντιαεροπορικά βλήματα ESSM Block.2, δύο (2) συστήματα CIWS τύπου RAM Block.2 με 21 βλήματα έκαστο, δύο (2) πυροβόλα MLG-27, δύο (2) συστήματα αυτοπροστασίας MASS και πολλαπλές θέσεις για πολυβόλα των 12,7 χιλιοστών ή αυτόματων εκτοξευτών βομβίδων των 40 χιλιοστών.

Για άλλη μία φορά δήθεν σύμμαχοι της χώρας μας σώζουν την Τουρκία και την βοηθάνε ώστε να δημιουργήσει τετελεσμένα στο Αιγαίο.
Γερμανία και Καναδάς, στέλνουν νέους εξοπλισμούς στον Ερντογάν και έμμεσα με αυτή την κίνηση του λένε να προχωρήσει σε επιθετικές κινήσεις στο Αιγαίο!

Ο  ΚΟΥΛΗΣ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ  ΟΤΙ  ΘΑ  ΞΑΝΑΠΑΕΙ  ΣΤΟ  ΙΣΡΑΗΛ,  ΤΟ  ΣΠΙΤΙ  ΤΟΥ...


O Καναδάς εγκρίνει την πώληση οπτικών για drone στην Τουρκία, παρά το εμπάργκο όπλων. Ενώ οι περιορισμοί στις στρατιωτικές εξαγωγές προς την Τουρκία εξακολουθούν να ισχύουν, η Οτάβα δήλωσε ότι θα εξετάσει εξαιρέσεις κατά περίπτωση.
Το Middle East Eye, αποκαλύπτει πώς ο Καναδάς αποφάσισε να εγκρίνει τις πωλήσεις εξελιγμένων οπτικών για drone στην Τουρκία, η οποία υπόκειται σε καναδικό εμπάργκο όπλων από τον Οκτώβριο του 2019 μετά τη στρατιωτική εισβολή της Άγκυρας στη Συρία.
Τον Απρίλιο, ο Καναδάς επέκτεινε την απαγόρευση πωλήσεων όπλων στην Τουρκία χωρίς να δώσει εξηγήσεις, παρόλο που άλλοι σύμμαχοι, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, τερμάτισαν παρόμοιες απαγορεύσεις εναντίον της Άγκυρας πριν από μήνες.
Οι κύριοι προμηθευτές drone της Τουρκίας, η Baykar και η TAI, χρησιμοποιούν τις ηλεκτρο-οπτικές (EO) και τις υπέρυθρες (IR) κάμερες του Kαναδού παραγωγού, στα οπλισμένα και άοπλα τους drone.
Η απόφαση για παράταση του εμπάργκο ανησυχεί τους Τούρκους αξιωματούχους που αναπτύσσουν ενεργά αυτά τα αεροσκάφη σε εκστρατείες στη Συρία και τη Λιβύη, όπου η Άγκυρα υποστηρίζει την αναγνωρισμένη από τον ΟΗΕ κυβέρνηση στον αγώνα της ενάντια στον στρατηγό Xαλίφα Χαφτάρ.
«Ο Καναδάς αποφάσισε να εκδώσει εξαίρεση για αυτές τις στρατιωτικές κάμερες μετά τις διπλωματικές ανταλλαγές», δήλωσε ένας Τούρκος αξιωματούχος, ο οποίος μίλησε με την ανωνυμία λόγω κυβερνητικού πρωτοκόλλου, στο MEE.
Boήθεια και από την Γερμανία

Όπως αποκάλυψε χθες το Πενταπόσταγμα, η Γερμανία ναυπηγεί για την Τουρκία με τέσσερις φρεγάτες MKS-180. Η απόφαση λήφθηκε 17 Ιουνίου από το γερμανικό Κοινοβούλιο το οποίο και ενέκρινε το πρόγραμμα ναυπήγησης των φρεγατών συνολικού κόστους € 5,5 δισεκατομμυρίων.
Η κίνηση αυτή έρχεται μετά τις δηλώσεις του Γάλλου Προέδρου Ε. Μακρόν για τα τουρκικά σχέδια στη Λιβύη: “Αυτή η υποστήριξη συνδυάζεται με εχθρική και απαράδεκτη συμπεριφορά των θαλάσσιων δυνάμεων της Τουρκίας προς τους συμμάχους του ΝΑΤΟ, με στόχο την παρεμπόδιση των προσπαθειών για την εφαρμογή του εμπάργκο όπλων των Ηνωμένων Εθνών. Αυτές οι συμπεριφορές, όπως όλες οι ξένες παρεμβάσεις στη σύγκρουση στη Λιβύη, πρέπει να σταματήσουν.”

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

7 σχόλια :

 1. Γερμανία: Περισσότερο από το 1/3 των αμυντικών εξαγωγών της πάει προς την Τουρκία.
  Η γερμανική εφημερίδα Die Welt σε άρθρο της με τίτλο «Περισσότερο από το ένα τρίτο των γερμανικών εξαγωγών πολεμικών όπλων πηγαίνει στην Τουρκία» αποκαλύπτει πως η Τουρκία είναι ο μεγαλύτερος αποδέκτης γερμανικών όπλων όπως και πέρυσι.
  Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, η Τουρκία έλαβε πέρυσι πολεμικά όπλα αξίας 344,6 εκ. ευρώ από τη Γερμανία, δηλαδή περισσότερο από το 1/3 των συνολικών γερμανικών εξαγωγών πολεμικών όπλων, σύμφωνα με διαβαθμισμένο έγγραφο του Υπουργείου Οικονομίας που βρίσκεται στη διάθεση του Γερμανικού Πρακτορείου Ειδήσεων.
  Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Τουρκία ήταν ο νούμερο ένα αποδέκτης γερμανικών όπλων. Πέρυσι, οι συνολικές εξαγωγές όπλων ανήλθαν σε 823,6 εκ. ευρώ.
  Ήδη το 2018, οι εξαγωγές όπλων προς την Τουρκία ύψους 242,8 εκ. ευρώ αποτελούσαν σχεδόν το 1/3 των συνολικών γερμανικών εξαγωγών όπλων (770,8 εκ. ευρώ). Ωστόσο, μετά την εισβολή των τουρκικών στρατευμάτων στη Συρία τον Οκτώβριο του 2019, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση επέβαλε μερική απαγόρευση όπλων στην Τουρκία, η οποία ισχύει μόνο για όπλα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στον πόλεμο της Συρίας. Σύμφωνα με το έγγραφο, τα όπλα που παραδόθηκαν πέρυσι ήταν αποκλειστικά για τον «ναυτικό τομέα».
  Οι εξαγωγές όπλων στην Τουρκία είναι ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα, όχι μόνο εξαιτίας της εισβολής των τουρκικών στρατευμάτων στη Συρία.
  Η Τουρκία συγκαταλέγεται στις χώρες που παρεμβαίνουν στον πόλεμο της Λιβύης μέσω της παράδοσης όπλων, σύμφωνα με τον ΟΗΕ. Εξάλλου, την προηγούμενη εβδομάδα έλαβε χώρα στρατιωτική επιχείρηση στο βόρειο Ιράκ έναντι του PKK, το οποίο η Τουρκία θεωρεί τρομοκρατική οργάνωση. Από την άλλη πλευρά, Γερμανία και Τουρκία, ως μέλη του ΝΑΤΟ, ανήκουν στην ίδια συμμαχία.
  Η αντιπολίτευση του Die Linke ζητά ολοκληρωτική παύση των εξαγωγών όπλων προς την Τουρκία, ενώ η Κάτια Κελ, ειδικός των Πρασίνων σε θέματα στρατιωτικών εξοπλισμών αναμένει μεγάλης κλίμακας παραδόσεις όπλων προς την Τουρκία και φέτος. «Καθώς είναι γνωστό ότι έχουν εγκριθεί πολλά υποβρύχια για την Τουρκία στο παρελθόν και η διεκπεραίωση αυτών των συναλλαγών είναι χρονοβόρα, μπορεί να εκτιμήσει κανείς ότι θα υπάρξει μεγάλος αριθμός εξαγωγών όπλων και το 2020», επισήμανε.
  Τα πολεμικά όπλα περιλαμβάνουν για παράδειγμα, τεθωρακισμένα άρματα μάχης, πυροβόλα όπλα, πολεμικά πλοία και πολεμικά αεροσκάφη. Αυτά αποτελούν μόνο ένα τμήμα του συνόλου των στρατιωτικών εξοπλιστικών αγαθών, στα οποία περιλαμβάνονται επίσης ασθενοφόρα και εξοπλισμός άρσης ναρκών.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πούτιν: «Ο σοβιετικός λαός έσωσε τον κόσμο από τον φασισμό».
  Από την Κόκκινη Πλατεία όπου πραγματοποιείται η στρατιωτική παρέλαση για την Ημέρα της Νίκης, μίλησε ο Βλαντίμιρ Πούτιν όπου τόνισε ότι η αλήθεια για τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο «πρέπει να προστατευτεί».
  «Ο Κόκκινος Στρατός βάσισε σε ηρωικό, δίκαιο και μονοπάτι θυσίας μέχρι το τέλος, μέχρι τη νίκη. Εκεί είναι η κύρια, ειλικρινής και σαφής αλήθεια για τον πόλεμο. Πρέπει να την προστατεύσουμε (σ.σ. την αλήθεια για τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο) και να την υπερασπιστούμε, να την κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας, στα εγγόνια και στα δισέγγονά μας» δήλωσε ο Πούτιν, μιλώντας από την Κόκκινη Πλατεία όπου το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την Ημέρα της Νίκης.
  «Ο σοβιετικός λαός έβαλε τέλος στο τρομερό Ολοκαύτωμα, έσωσε τον κόσμο από τον φασισμό• είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς τι θα συνέβαινε στον κόσμο αν δεν υπήρχε ο Κόκκινος Στρατός» δήλωσε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο πρόεδρος.
  «Ο λαός της ΕΣΣΔ πλήρωσε ένα τρομερό τίμημα για την ελευθερία της Ευρώπης. Το καθήκον μας είναι να θυμόμαστε ότι το βάρος της πάλης ενάντια στον Ναζισμό έπεσε στον σοβιετικό λαό».
  Ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε ότι μόνο από κοινού με τα άλλα κράτη «μπορούμε να προστατεύσουμε τον κόσμο» από νέες, επικίνδυνες απειλές.
  «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη συμβολή των συμμάχων μας στη νίκη... Δεδομένων των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο πλανήτης σήμερα, αισθανόμαστε ιδιαίτερα έντονα αυτές τις μεγαλύτερες αξίες - τον άνθρωπο, τα όνειρά του, τις χαρές, τις ελπίδες του, την ειρηνική, ήρεμη και δημιουργική ζωή Κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι να ενισχυθεί η φιλία, η εμπιστοσύνη μεταξύ των λαών και (η Ρωσία) είναι ανοιχτή για διάλογο και συνεργασία στα πιο πιεστικά ζητήματα της διεθνούς ατζέντας. Περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός κοινού αξιόπιστου συστήματος ασφάλειας, το οποίο χρειάζεται ο κόσμος που αλλάζει με ταχείς ρυθμούς. Μόνο μαζί μπορούμε να προστατεύσουμε τον κόσμο από νέους επικίνδυνους ιούς» δήλωσε ο Β.Πούτιν.
  Η Ημέρα της Νίκης είναι αφιερωμένη στην επέτειο της ήττας της ναζιστικής Γερμανίας από τις σοβιετικές δυνάμεις το 1945.
  Φέτος, η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, που διεξάγεται κάθε χρόνο στις 9 Μαΐου, αναβλήθηκε για σήμερα, 24 Ιουνίου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μόσχα: «Η Άγκυρα μπορεί να παραλάβει νέους S-400 όποτε το επιθυμεί».
   Ολα είναι έτοιμα για να παραλάβει η Τουρκία και δεύτερη παρτίδα ρωσικών S-400.
   Η Ρωσία είναι έτοιμη να υπογράψει νέο συμβόλαιο για την παράδοση στην Άγκυρα αμυντικών αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων S-400, αν οι Τούρκοι εταίροι εκφράσουν σχετική επιθυμία, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Γιούρι Μπορίσοφ.
   «Έχουν αυτή την επιλογή και θα υπογράψουμε τη συμφωνία, αν εκφράσουν την επιθυμία τους», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
 3. Έτσι «στήθηκαν» οι παγκόσμιες ταραχές: Τις χρηματοδοτούν μεγάλες τράπεζες & Τζ.Σόρος.
  Το ακροαριστερό κίνημα του Black Lives Matter το οποίο εδώ και εβδομάδες «καίει» τις ΗΠΑ, αλλά και την Ευρώπη κρύβει εκτός από την εκστρατεία για φυλετική ισότητα, πολύ πιο σκοτεινές ατζέντες θαμμένες καλά, οι οποίες έχουν υπαγορευτεί από τους χρηματοδότες του, οι οποίοι είναι ο Τζωρτζ Σόρος και οι μεγάλες τράπεζες.
  Εκείνοι χρησιμοποιούν τους μαύρους «ακτιβιστές» ως στρατό για να προκαλέσουν παγκόσμια αναταραχή σε μη αρεστά καθεστώτα. Άραγε είναι τυχαίο πως οι διαδηλώσεις και οι ταραχές είναι ιδιαίτερα έντονες μόνο σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο;
  Οι ταραχές που βλέπουμε δεν διαφέρουν σε τίποτα με τις κατευθυνόμενες ταραχές που συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή και τις πρώην ανατολικές χώρες, μόνο που αυτή τη φορά συμβαίνουν σε δυτικά κράτη και τις ίδιες τις ΗΠΑ.
  Ο οργανισμός Black Lives Matter ιδρύθηκε αρχικά το 2013, μετά την απαλλαγή του Τζορτζ Ζίμερμαν για τη δολοφονία του Τράιβον Μάρτιν. Συνιδρυτές είναι οι Αλίσια Γκάρζα, Οπάλ Τομέτι και Πάτρις Κούλορς
  Η Οπάλ είναι μέλος της «Μαύρης Συμμαχίας για τη δίκαιη μετανάστευση», μια οργάνωση που παραδέχεται ανοιχτά ότι είναι ενάντια σε «καταπιεστικά νομοσχέδια για τη μετανάστευση» και υποστηρίζει πιο ανοιχτά σύνορα στη δήλωση αποστολής της.
  Οι κύριοι διοργανωτές τους είναι ένας οργανισμός με έδρα το Ντελαγουέρ που ονομάζεται Black Lives Matter Global Foundation, INC, και είναι πολύ δημοφιλής στα κοινωνικά μέσα. Η Κούλορς είναι ο στρατηγικός σύμβουλός τους, ενώ η Kaliee Scales είναι διευθύνων σύμβουλος. Πρόσφατα προκάλεσε αντιπαράθεση με αφορμή την άρνηση να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τα οικονομικά του οργανισμού.
  Υπάρχει ένα πιο ριζοσπαστικό κίνημα, που είναι το Movement For Black Lives (κίνημα για τις μαύρες ζωές), οι οποίοι είναι πιο ανοιχτά μαρξιστές από τους πιο μετριοπαθείς ομολόγους τους του BLM.
  Το MFBL υποστηρίζει επίσης ανοιχτά την κατάργηση του καπιταλισμού και της αστυνομίας στο σύνολό της, ενώ υποστηρίζει τον μαύρο διαχωρισμό με τις μαύρες μόνο κοινότητες με το δικό τους νόμο.
  Το πρώτο υιοθετήθηκε επίσης από πολλούς στο κίνημα BLM και έγινε σύνθημα των ακτιβιστών. Αυτό συνιστάται επίσης από ομάδες όπως το ισλαμοαφροαμερικανικό Nation Of Islam και παρόμοιες μαύρες εθνικιστικές ομάδες.
  «Υπάρχει ένας μεγάλος συνασπισμός ομάδων που ονομάζεται Κίνημα για Μαύρες Ζωές. ορισμένοι από τους ακτιβιστές των οποίων τα ονόματα μπορεί να αναγνωρίσετε (όπως η Γκάρζα) οδηγούν αυτόν τον συνασπισμό».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ποιος όμως χρηματοδοτεί αυτές τις ομάδες;
   Ένας από τους μεγαλύτερους δωρητές της MFBL είναι η Alliance for Global Justice (Συμμαχία για την Παγκόσμια Δικαιοσύνη), μια σκιώδη αριστερή οργάνωση που χρηματοδοτεί διάφορα δικτατορικά καθεστώτα στην Λατινική Αμερική εκεί και ισχυρίζεται ότι συνδέεται με την Antifa.
   Έχει επίσης υποστηρίξει Ισλαμιστές τρομοκράτες στο παρελθόν όπως η Αλ Κάιντα και τη Χαμάς, ενώ υποστηρίζει την Παλαιστίνη στη σύγκρουση Ισραήλ-Παλαιστίνης, θέλοντας να αφαιρεθεί το συνοριακό τείχος του Ισραήλ με τη Γάζα.
   Η συγκεκριμένη ΜΚΟ (AFGJ) είναι ένα «πλυντήριο» δωρεών, η οποία λαμβάνει χρήματα από διάφορους εταιρικούς δωρητές, όπως το Open Society του Τζ.Σόρος, η εταιρεία παγωτού Ben & Jerry's, το Tides Foundation και το Πανεπιστημιο της Νέας Υόρκης, μεταξύ πολλών άλλων, τα οποία ανακατευθύνει σε σκοπούς με τα οποία δεν θα ήθελαν να συνδεθούν απευθείας τα συγκεκριμένα ιδρύματα κι εταιρίες.
   Ένας από τους αξιοσημείωτους υποστηρικτές των BLM είναι φυσικά το Open Society Foundation, με επικεφαλής τον δισεκατομμυριούχο «φιλάνθρωπο» Τζορτζ Σόρος. Ο Σόρος έχει χρηματοδοτήσει πολλά αριστερά ΜΜΕ κατά τη διάρκεια των ετών, συμπεριλαμβανομένων αυτών των MoveOn.Org και Media Matters.
   Τα τελευταία χρόνια, έχει χρηματοδοτήσει το BLM, την εκστρατεία υπέρ των εκτρώσεων στην Ιρλανδία και τις εκστρατείες δημοψηφίσματος υπέρ της ΕΕ στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ συγχρόνως χρηματοδοτεί έμμεσα το κίνημα Occupy Wall Street.
   Άλλοι εταιρικοί δωρητές περιλαμβάνουν μεγάλες τράπεζες, όπως 10.000 $ από το Bank of America Charitable Foundation, 10.000 $ από το Aetna Foundation, $ 5.000 από το Bank of America Charitable Gift Fund, 119.000 $ από το Fidelity Investments Charitable Gift Fund και 21.100 $ από το Schwab Charitable Fund.
   Η προαναφερθείσα εταιρεία στο Delaware που είναι υπεύθυνη για το κύριο κίνημα BLM εξαρτάται από μια ΜΚΟ που ονομάζεται Thousand Currents όσον αφορά το κομμάτι της χρηματοδότησης και πολλά χρήματα προέρχονται επίσης από πωλήσεις εμπορευμάτων, όπως προβάλλεται στο προφίλ τους στο Twitter.
   Υπάρχει επίσης ένα υποκατάστημα της Καλιφόρνιας που ονομάζεται Black Lives Matter Foundation, με έδρα το Canyon Creek, αλλά δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες εκεί, με μόνο τη φορολογική απόδειξη του το 2017 που είναι διαθέσιμη.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  2. EE: Δίνει άλλα 485 εκατ. στην Τουρκία για το λαθρομεταναστευτικό.
   Η ΕΕ συνεχίζει να χρηματοδοτεί αδρά την Τουρκία, για να... στέλνει παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα.
   To πρώτο «πράσινο φως» έδωσε το Ευρωκοινοβούλιο στην πρόταση της Κομισιόν για εκταμίευση 485 εκ. ευρώ προς την Τουρκία, προκειμένου να διασφαλιστεί η συνέχιση της παροχής επείγουσας ανθρωπιστικής βοήθειας στους πρόσφυγες που βρίσκονται στη χώρα.
   Η επιτροπή Προϋπολογισμών του Ευρωκοινοβουλίου συμφώνησε στους πρόσθετους πόρους για την κρίση στη Συρία, οι οποίοι θα διατεθούν προς όφελος προσφύγων και τοπικών κοινωνιών σε γειτονικές χώρες.
   Το σχέδιο έκθεσης της ευρωβουλευτού εισηγήτριας, Μόνικα Χολμέγιερ (ΕΛΚ - Γερμανία), που προτείνει την έγκριση του σχεδίου διορθωτικού προϋπολογισμού, υιοθετήθηκε με 33 ψήφους υπέρ, τέσσερις κατά και τρεις αποχές.
   Σύμφωνα με το κείμενο, 485 εκ. ευρώ θα διατεθούν για τη συνέχιση των δύο κύριων ανθρωπιστικών δράσεων της Ε.Ε. στην Τουρκία, δηλαδή το Κοινωνικό Δίχτυ Ασφαλείας Έκτακτης Ανάγκης και την Υπό Όρους Μεταφορά Χρημάτων για την Εκπαίδευση.
   Οι τοπικές κοινωνίες και οι πρόσφυγες (τόσο Σύροι όσο και Παλαιστίνιοι από τη Συρία) στην Ιορδανία και στο Λίβανο θα στηριχθούν με συνολικά 100 εκ. ευρώ. Οι πόροι αυτοί θα χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση δράσεων για την πρόσβαση στην εκπαίδευση, την ενίσχυση βιοτικών πόρων και την παροχή υπηρεσιών υγείας, αποχέτευσης, ύδρευσης και διαχείρισης απορριμμάτων, καθώς και για προγράμματα κοινωνικής προστασίας.
   Προκειμένου να δρομολογηθεί, το σχέδιο έκθεσης θα υποβληθεί προς έγκριση σε επερχόμενη σύνοδο της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
 4. Tease me until I’m begging for it Hey, i am looking for an online sexual partner ;) Click on my boobs if you are interested (. )( .)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...