Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ, ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, 119 ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ.Σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για την προμήθεια τυφεκίων ελευθέρου σκοπευτή για τις ΕΔ - Κατατέθηκαν οι προσφορές.Στις 23 Ιουλίου 2020 πραγματοποιήθηκε στη ΓΔΑΕΕ η αποσφράγιση των φακέλων με τα δικαιολογητικά ποιοτικής επιλογής των υποψηφίων του Διαγωνισμού 03/20, στην οποία κατατέθηκαν φάκελοι των εταιρειών όπως παρακάτω:
α. IWI “ISRAEL WEAPON INDUSTRIES” από τον νομίμως εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο Κο Μιχαήλ Μπότσιο.
β. “STEEL CORE DESIGNS” από τον νομίμως εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο Κο Βασίλειο Υφαντή.
γ. “BARRETT FIREARMS MFG” από τον νομίμως εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο Κο Θεοφάνη Ρωμαίο.
δ. “SAKO” από την νομίμως εξουσιοδοτημένη εκπρόσωπο, εταιρεία “ΑΤΕΣΕ”, η οποία δεν παρευρέθηκε.

Σύμφωνα με την ΓΔΑΕΕ αφορά την προμήθεια των τυφεκίων και FOS 7ετούς διάρκειας ενώ το εκτιμώμενο ανώτατο συνολικό ποσό φτάνει τα 6.124.360 ευρώ.
Η προμήθεια αφορά συγκεκριμένο αριθμό 119 τυφεκίων καθώς και 473.025 φυσίγγιων διαμετρήματος 0.338″ με πλήρη σειρά παρελκομένων.

Τέλος, τα 93 από τα 119 τυφέκια (και 369.675 φυσίγγια) προορίζονται για μονάδες του Γενικού Επιτελείου Στρατού, 14 τυφέκια (και 55.650 φυσίγγια) για το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού και 12 τυφέκια (και 47.700 φυσίγγια) για το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...