Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020

Ο "ΠΡΟΦΗΤΗΣ" ΗΛΙΑΣ, ΕΝΑΣ ΣΦΑΓΕΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. «καὶ εἶπεν Ἠλιοὺ πρὸς τὸν λαόν· συλλάβετε τοὺς προφήτας τοῦ Βάαλ, μηδεὶς σωθήτω ἐξ αὐτῶν· καὶ συνέλαβον αὐτούς, καὶ κατάγει αὐτοὺς Ἠλιοὺ εἰς τὸν χειμάῤῥουν Κισσῶν καὶ ἔσφαξεν αὐτοὺς ἐκεῖ». Γ΄ Βασιλειών 18.40.

"Ηλίας ο πυροτεχνουργός προφήτης" Του Μ. Καλόπουλου"ΠΡΟΦΗΤΗΣ"  ΗΛΙΑΣ,  ΕΝΑΣ  ΠΡΟΓΟΝΟΣ  ΤΟΥ  ΣΟΡΟΣ.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Τοιχογραφία στην οποία Ασσύριοι μετρούν και καταγράφουν λεπτομερώς τα κομμένα κεφάλια των αντιπάλων τους. Κάπως έτσι μετρούσε και ο χασάπης προφήτης Ηλίας τα κεφάλια των εχθρών του Ισραήλ, που ο ίδιος έσφαζε.


Προφήτης Ηλίας, (Ηλί-Γιαχ), ο κατακτητής της ορεινής Ελλάδος! Του Μ. Καλόπουλου


 Για "κάποιους"... όσο λιγότερη Ελλάδα τόσο καλύτερα! Η εικόνα ίσως περιέχει: σύννεφο, ουρανός, βουνό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση, κείμενο που λέει "Ταύγετος 2407μ. Προφήτης Ηλίας"

ΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ. Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ.
ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΦΡΙΚΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ.Το όνομα Ηλίας αποτελεί ελληνική μεταφορά του αντίστοιχου εβραϊκού ονόματος Ελιγιαχού (אליהו‎) το οποίο σημαίνει «Ο Θεός μου είναι ο Ιεχωβά» ή «Ο Ιεχωβά είναι Θεός».
 
Όλες οι πανέμορφες ελληνικές κορυφές, βουνών και λόφων, βρωμίζονται από την παρουσία ναών αφιερωμένων στον χασάπη προφήτη Ηλία, που έσφαξε με τα ματωμένα χέρια του, εκατοντάδες αθώους ανθρώπους. 
 
«καὶ εἶπεν Ἠλιοὺ πρὸς τὸν λαόν· συλλάβετε τοὺς προφήτας τοῦ Βάαλ, μηδεὶς σωθήτω ἐξ αὐτῶν· καὶ συνέλαβον αὐτούς, καὶ κατάγει αὐτοὺς Ἠλιοὺ εἰς τὸν χειμάῤῥουν Κισσῶν καὶ ἔσφαξεν αὐτοὺς ἐκεῖ». Γ΄ Βασιλειών 18.40.
«Και είπε ο Ηλίας, πιάσατε τους προφήτες του Βαάλ, μηδείς εξ αυτών ας μη διασωθεί. Και έπιασαν αυτούς και καταβίβασεν αυτούς εις τον χείμαρρον Κισών ΚΑΙ ΕΣΦΑΞΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΕΙ» ! 
 
«καὶ ἔσφαξαν αὐτούς, ἑβδομήκοντα ἄνδρας, καὶ ἔθηκαν τὰς κεφαλὰς αὐτῶν ἐν καρτάλλοις, ἤνεγκαν τὰς κεφαλὰς τῶν υἱῶν τοῦ βασιλέως· καὶ εἶπε· θέτε αὐτὰς βουνοὺς δύο παρὰ τὴν θύραν τῆς πύλης εἰς πρωΐ». Δ΄ Βασιλειών 10.8

«Μετά έσφαξε και τους εβδομήντα γιούς του Αχαάβ και έβαλε τα κεφάλια τους σε καλάθια, και είπε βάλτε τα κομμένα κεφάλια τους σε δύο σωρούς
στην πόρτα το πρωΐ» ! 
 
Ο χασάπης «προφήτης» Ηλίας με πρόσχημα τις θρησκευτικές διαφορές (όπως οι τζιχαντιστές σήμερα), έσφαξε κοντά σε ένα χείμαρρο, στην αρχή 450 δεμένους ανθρώπους, μετά άλλους 400 και μετά άλλους 70. Με τα κομμένα κεφάλια γέμιζε με υπερηφάνεια καλάθια. 

Τώρα αν υποθέσουμε ότι για το σφάξιμο ενός δεμένου αιχμαλώτου και μέχρι οι βοηθοί του να πετάξουν το σφαγμένο ακέφαλο πτώμα στον χείμαρρο Κισών, ο προφήτης έκανε τρία λεπτά, για 450 άτομα ο προφήτης έσφαζε 22 ώρες συνέχεια.

Αυτό και αν είναι θαύμα Κυρίου. Πολύ δύναμη έδωσε στον μακελάρη προφήτη του ο Γιαχβέ.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

4 σχόλια :

 1. ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΕ ΤΖΑΜΙ.
  Με απόφαση της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως ορίστηκε η επιχορήγηση του Ν.Π.Ι.Δ με την επωνυμία “Διοικούσα Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών” από τον κρατικό προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2020 σύμφωνα με τις

  διατάξεις του άρθρου 76 του ν 4170/2013. Η συνολική επιχορήγηση θα ανέλθει στο ποσό των 987.400,00 € και θα βαρύνει τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η Ελλάδα επενδύει πάνω από 50 εκατ. σε τζαμιά και Οθωμανικά μνημεία.
   Η ομολογία προέρχεται από την ίδια την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η οποία ανακοίνωσε ότι η χώρα μας έχει ξοδέψει μέχρι σήμερα πάνω από 50 € εκατ. (και θα συνεχίσει να ξοδεύει…) για την αναστήλωση Οθωμανικών τζαμιών και άλλων μνημείων! Ενώ, βεβαίως, την ίδια στιγμή ο Ερντογάν καταστρέφει τον Χριστιανικό χαρακτήρα της Αγίας Σοφίας και την μετατρέπει με βάναυσο τρόπο σε τζαμί, μέσα σε πανηγυρισμούς και σε προκλητικές φιέστες.
   Η είδηση, από μόνη της, δείχνει πόσο μακριά από την πραγματικότητα βρίσκονται οι Ελληνικές πολιτικές ηγεσίες, οι οποίες συμπεριφέρονται απέναντι στην Τουρκία, όπως επιβάλλουν οι Ευρωπαϊκοί κανόνες, αλλά και ο πολιτισμός και η παράδοση της Ελλάδος, ξεχνώντας ότι ο Ερντογάν γράφει όλα τα σχετικά στα παλαιά του υποδήματα και έχει ως μοναδική του πυξίδα την λογική της ισχύος και την επιδίωξη της επικυριαρχίας της χώρας ου έναντι της Ελλάδος σε όλα τα επίπεδα.
   ADVERTISING
   Γι αυτό, άλλωστε, κάνει ό,τι μπορεί για να κατακλύσει την Ελλάδα με παράτυπους μετανάστες μουσουλμανικού θρησκεύματος και κατηγορεί την Ελλάδα παντού ότι ‘δεν σέβεται τα παλαιά Οθωμανικά τζαμιά και δεν κατασκευάζει καινούργια’, για να έχουν και οι παράτυποι μετανάστες – μουσουλμάνοι τους δικούς τους τόπους λατρείας!
   Το σχετικό ρεπορτάζ, πιό αναλυτικά, έχει ως εξής:
   Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη ανέφερε ότι «όπως έχω δηλώσει η κίνηση αυτή του Ερντογάν είναι μία πρόκληση για όλους, διότι ένα μνημείο παγκόσμιας αξίας με πολύ σοβαρούς, με τεράστιους συμβολισμούς, μετατρέπεται σε ένα ισλαμικό τέμενος για να εξυπηρετήσει τις προσωπικές πολιτικές του Προέδρου της Τουρκίας και με αυτόν τον τρόπο να ικανοποιήσει το εσωτερικό του ακροατήριο».
   Η κ. Μενδώνη, θέλοντας να καταδείξει τη διαφορά του τι σημαίνει σεβασμός στον Πολιτισμό και την Ιστορία ανέφερε πως το «υπουργείο Πολιτισμού από το 2000 μέχρι σήμερα, αυτή την εικοσαετία, έχει επενδύσει περισσότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων της οθωμανικής περιόδου, από τζαμιά, τεκέδες, τεμένη, μαυσωλεία, όλη την γκάμα των μνημείων της περιόδου αυτής, ακριβώς διότι σέβεται με τον ίδιο τρόπο τα μνημεία που ανήκουν στην ελληνική επικράτεια».
   Η υπουργός προχώρησε σε αυτές τις δηλώσεις από το βήμα της Ολομέλειας, απαντώντας σε σχετικές αναφορές του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη που μίλησε για μια «προκλητική και απαράδεκτη απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης να μετατρέψει ένα οικουμενικής αξίας και σημασίας δημιούργημα, του παγκόσμιου πολιτισμού σε τζαμί» σημειώνοντας πως «πέρα την ιστορική και συναισθηματική αξία για μας τους Έλληνες, αλλά και για το σύνολο των χριστιανών σε όλο τον κόσμο, είναι ένα μνημείο που ανήκει σε όλη την ανθρωπότητα, ενταγμένο από το 1985 στον κατάλογο των προστατευόμενων μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO».
   Ζ.Π.


   Διαγραφή
 2. Εντάξει με όλα αυτά που μας κάνανε τα, ταλιμπανια'. Το πως ένας πολιτισμός σαν τον Ελληνικό δεν είδε το τι έρχεται, σίγουρα πολύ είδαν, οπότε αρχαίοι ιερείς πούλησαν τα πάντα κάπου εκεί έχω εντοπίσει το θέμα, πήγε λέει και μιλήσε στους Αθηναίους, τι ήταν, πως που ποτέ γιατί, ο Διονύσης τι ρόλο βαραγε, ..... Αυτά τα λίγα λόγια από έναν ΕΛΛΗΝΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τώρα που γράφω ακούω ραδιόφωνο μιλά ο φραγγος ο Τούρκος' φαγως αυτός ο καλεντεριδις και μια ατελείωτη λίστα είναι απόγονοι ιδεολογική των ταλιμπανεον πάνε λέει να πάρουμε την πόλιν "" εγώ φωνάζω μέσα μου να πάτε να πάτε να πέσετε και με αλεξίπτωτο να κάνετε και παρέλαση με FN Ναι "" θα γίνει λέει 1/3 χριστιανοί + 15 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ο ωω ηλιθιότητα """"""

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...