Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

Προεδρικό Μέγαρο: Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες κυρίες στην μεγάλη γιορτή του Ελληνισμού. Ποιες στιλιστικές επιλογές ξεχώρισαν την καταραμένη μέρα της 24ης Ιουλίου, που το σπαθί του Ισλάμ υψώθηκε στην Αγία Σοφία.

Αγία Σοφία: Ο ανώτατος ιμάμης Αλί Ερμπάς ανέβηκε στον άμβωνα χθες, την καταραμένη μέρα 24 Ιουλίου, με οθωμανικό ξίφος. Το οθωμανικό ξίφος θεωρείται σύμβολο της κατάκτησης.



Η 24η ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ. Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ΕΝΑΣ ΝΑΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΤΖΑΜΙ. ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ 100 ΤΡΕΜΑΜΕΝΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΕΟΛΑΙΑ. ΔΕΙΛΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΑ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΠΕΝΘΙΜΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΙΕΧΩΒΑ ΤΟ ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΟΥΡΑΝΙΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. ΕΤΣΙ Ο ΙΕΧΩΒΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΓΕΙΑΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΡΕΤΗΣ. ΑΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΙΟΥΔΑΙΟ ΘΕΟ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΘΕΝΑΡΑ, ΜΑΧΗΤΙΚΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ. ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ. ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΜΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ, ΚΟΛΛΥΒΑ, ΑΓΡΥΠΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΝΥΧΤΙΕΣ. ΒΥΖΑΝΤΙΟ 1453, ΙΜΙΑ 1996, ΠΡΕΣΠΕΣ 2018. ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΨΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΑΘΙΣΤΟ ΥΜΝΟ.



Το μαύρο, αλλά και το κόκκινο, κυριάρχησαν ως επιλογές στις κυρίες της Βουλής, καθώς και στις συνοδούς των πολιτικών, που... απέσπασαν τα βλέμματα με τις προσεγμένες εμφανίσεις τους
«Μαγνήτισαν» τα βλέμματα οι γυναίκες πολιτικοί, αλλά και οι συνοδοί βουλευτών που έδωσαν το «παρών» στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου για την 46η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

proedrikoparousiews4



5120580



proedrikoparousies6



gianna1

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «Η Άλωση της Πόλης αποτελεί έμπνευση για τη σύγχρονη Τουρκία ώστε για να επιτύχουμε τους στόχους μας εμείς οι Τούρκοι το 2023, το 2053 και το 2071, (δηλαδή να κατακτήσουμε και την υπόλοιπη Ελλάδα). Οι Έλληνες δεν έχουν συμβιβαστεί με την απώλεια της Κωνσταντινούπολης και της Αγίας Σοφίας και θέλουν να τις ξαναπάρουν. Δεν έχουν κλείσει ακόμα οι λογαριασμοί μεταξύ των δύο εθνών».



Οι πρόγονοί μας, ναι, έκαναν λάθος επιλογές. Για 1500 χρόνια πίστεψαν, δυνατά και απόλυτα, σε ένα εισαγόμενο θεό, τον Ιεχωβά, τον καθαρά φυλετικό θεό των Ιουδαίων. Γκρέμισαν τους αρχαίους ναούς τους και έχτισαν τεράστιους ναούς προς τιμή του Ιεχωβά, άλλαξαν τα ονόματά τους, αναδιαμόρφωσαν τα ήθη, τα έθιμα και τον πολιτισμό τους σύμφωνα με τις επιταγές της νέας, εξ Ιουδαίας, θρησκείας.
Μπορούμε να ισχυριστούμε ότι όλα αυτά έγιναν με την βία των Ρωμαίων αυτοκρατόρων. Αυτό είναι εν μέρει αληθές. Η Αντίσταση του Ελληνισμού όμως ποια ήταν; Ο ιουδαιοχριστιανισμός σαν θρησκεία είχε τεράστια τρωτά. Οι ελεύθεροι Έλληνες με την βαθιά και
ανεπανάληπτη κριτική και αναλυτική ικανότητα τι έκαναν; Γιατί δεν είδαν, με καθαρή ματιά και ελάχιστη κριτική διάθεση, αυτά που βλέπουμε σήμερα;
Ένας ερευνητής, ο Μιχάλης Καλόπουλος σήμερα, με ερευνητική εργασία μόλις 15 χρονών, συνέτριψε τις ιδεολογικές βάσεις του Ιουδαιοχριστιανισμού, έχει κυριολεκτικά διαλύσει τα ιερά βιβλία του Ιουδαιοχριστιανισμού, την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη. Που ήταν οι σοφοί πρόγονοί μας από το 100 μέχρι το 500 μ.Χ.;
Οι Βυζαντινοί, ό, τι και να ήταν, ό, τι και και έκαναν, είναι οι γονείς μας. Απ' αυτούς προερχόμαστε. Είμαστε κατευθείαν οι εξ αίματος απόγονοί τους.
Δεν θα απαρνηθούμε τους προγόνους μας επειδή πίστεψαν σε λάθος Θεούς. Και βέβαια ποτέ δεν θα το κάνουμε αυτό επειδή το επιδιώκουν οι εχθροί του Ελληνικού Λαού. Αν θέλουμε να αλλάξουμε πίστη και να αποδιώξουμε ξένες επιρροές και αντιλήψεις, θα το κάνουμε μόνοι μας και με την θέλησή μας. Όχι επειδή το θέλει ο Ερντογάν. Δεν θα απαρνηθούμε τους προγόνους μας και τα πιστεύω τους για χάρη των ξένων.
Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ήταν για 1500 χρόνια η κιβωτός του Ελληνικού Έθνους. Δεν θα την απαρνηθούμε επειδή το θέλουν οι βρωμότουρκοι. Θα την υπερασπιστούμε μέχρι τέλους. Και αν ο Ελληνισμός κάποια ημέρα πει, με την ελεύθερη θέλησή του, ότι πρέπει να γυρίσουμε στην αρχέγονη πατρώα θρησκεία, καλώς να το πράξει.





proedrikoparousies1


proedrikoparousies3


Το μαύρο, αλλά και το κόκκινο, κυριάρχησαν ως επιλογές στις κυρίες της Βουλής, που... απέσπασαν τα βλέμματα με τις προσεγμένες εμφανίσεις τους, αλλά και το λαμπερό χαμόγελό τους.
Ανάμεσα σε άλλες παρουσίες, ξεχώρισαν εκείνη της ηθοποιού Μαρίας Ναυπλιώτου, με την θεατρική της κομψότητα και δωρικότητα, καθώς και της τέως υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου, με ένα κατακόκκινο σύνολο, που κέρδισε τις εντυπώσεις.
Εξίσου θετικά σχόλια απέσπασε και η στιλιστική επιλογή της Γιάννας Αγγελοπούλου.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

3 σχόλια :

 1. ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΖΑΧΟ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ??

  ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΠΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΜΑΣ, ΤΟ ΤΙ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕΣ?

  ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ, ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΕΣ ?

  ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΜΕΝΩ ΑΝΑΥΔΗ .

  ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ........

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΕΤΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητή Αγγελική,
   μην είσθε βιαστική. Αυτό καταλάβατε από το άρθρο;
   Έχω εμπιστοσύνη στην νοημοσύνη σας.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή

 2. ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΖΑΧΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΝΟΗΜΟΣΥΤΝΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ....

  ΝΟΜΙΖΩ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ.

  ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΧΤΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.

  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΕΤΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...