Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΟΛΑΓΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΦΑΓΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΛΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΖΑΜΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ"." "ΝΤΟΜΠΡΟΙ ΗΓΕΤΕΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΟΧΙ FOOLISH ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ".

 ΕΛΕΟΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΝΟΝ». 
1
Σε μια απαράδεκτη δήλωση για την Αγιά Σοφιά προχώρησε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό AvtoRadio.
Ο Πεσκοφ τόνισε πως η μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί από τον Ερντογάν δεν πρόκειται να πλήξει τις σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Ρωσία και σε μια δήλωση – ντροπή είπε πως οι Ρώσοι τουρίστες θα κερδίσουν γιατί θα έχει πλέον δωρεάν είσοδο.


Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥΤΙΝ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΑ ΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Ή ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΙΝΑ. «ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕ ΣΥΝΑΓΩΓΗ».


Ο Πεσκόφ αναφέρθηκε στην απόφαση για την μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί και δήλωσε τα εξής: «Δεν πιστεύω η απόφαση για την Αγία Σοφία να πλήξει τις σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας. Η επίσημη κρατική μας θέση είναι ότι το θέμα αποτελεί εσωτερική υπόθεση της Τουρκίας. Ελπίζουμε ότι οι Τούρκοι εταίροι μας σε οποιαδήποτε απόφαση θα λάβουν υπόψη ότι η Αγία Σοφία είναι ένα κτίριο το οποίο βρίσκεται εκ των προτέρων στον Κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, ελπίζουμε ότι θα λάβουν υπόψη ότι έχει ιερή σημασία για πολλούς χριστιανούς και ορθοδόξους».
Παράλληλα τόνισε πως αυτή η απόφαση δεν θα σταθεί εμπόδιο στο να εισέρχονται χριστιανοί στην Αγιά Σοφιά.

«Η Τουρκία, οι Τούρκοι εταίροι μας ανακοίνωσαν ότι όλα θα διατηρηθούν με τον καλύτερο τρόπο και ότι όποιος θέλει θα μπορεί να επισκεφθεί την Αγία Σοφία. Η είσοδος πλέον θα είναι δωρεάν. Από αυτήν την άποψη θα είναι επικερδής για τους τουρίστες μας», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου κατέληξε πως οι ρωσικές αρχές σέβονται την αρνητική θέση της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. «Σεβόμαστε τη στάση του πατριάρχη μας ως ορθόδοξοι πιστοί», παραδέχθηκε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, ασχέτως εάν αυτή, όπως συμπλήρωσε: «διαφέρει από την κρατική θέση».

ΝΤΟΜΠΡΟΙ  ΗΓΕΤΕΣ  Ο ΠΟΥΤΙΝ  ΚΑΙ  Ο  ΕΡΝΤΟΓΑΝ.  ΟΧΙ  FOOLISH  ΣΑΝ  ΤΟΝ  ΚΟΥΛΗ.

Ακόμη αναφερόμενους στον ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε πως μοιάζουν πολύ μεταξύ τους όσον αφορά τη τήρηση των υποσχέσεων που δίνουν.
«Όταν ο Πούτιν υπόσχεται κάτι το τηρεί αμέσως. Από αυτήν την άποψη ο Ερντογάν και ο Πούτιν μοιάζουν πολύ. Γι’ αυτό τον λόγο καταφέρνουν να βρουν λύσεις σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Όπως στο συριακό», κατέληξε.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  

Με  τις  δηλώσεις  του  αυτές  ο  εκπρόσωπος  του  Πούτιν  έγραψε  στα  παλαιότερα  των υποδημάτων  του  την  λεγόμενη  Ορθοδοξία.  Οι  προφητολάγνοι  Έλληνες  που  περιμένουν  σωτηρία  από  το  "ξανθό  γένος"  των  Ρώσων,  κυριολεκτικά  έπαθαν  σοκ.  Τέρμα  οι  Αγαθαγγελιστές,  οι  Παΐσιοι,  οι  γέροντες,  οι  Λιακόπουλοι.  Δυστυχώς  ή  ευτυχώς  πρέπει  να  στηριχτούμε  μόνο  στους  εαυτούς  μας  και  στα  δικά  μας  μπράτσα.
Η  "προφητεία"  για  το "ξανθό γένος", που θα  νικήσει  τους  Τούρκους,  έχει προκύψει από λάθος στην μετάφραση.  Ο χρησμός λέει ότι το «ξανθόν γένος», θα νικήσει τους Τούρκους  και  θα καταλάβει την Επτάλοφο  (Κωνσταντινούπολη).
Όμως το «ξανθό γένος», ταυτίζεται με τους Ρώσους, από λάθος των αντιγραφέων, που με την προσθήκη ενός μόνο γράμματος, του Κ, μετέβαλαν το «rusij rod» (ξανθό γένος) σε «ruskij rod» (ρωσικό γένος). 
Το Ξανθό γένος λοιπόν είναι Φράγκοι,   δηλαδή...  Γερμανοί και αυτοί θα μας δώσουν  την  Πόλη  και  βέβαια όχι επειδή μας αγαπάνε αλλά από συμφέρον.
Άρα  λάθος  και  η  προφητεία.  Αντί  για  ορθόδοξους  Ρώσους  θα  μας  "σώσουν"  οι  καθολικοί  και  προτεστάντες  ...Γερμανοί.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ    Υ.Γ.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΡΟΥΓΟΣ: «ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ».

Δεν είχαμε αντιδράσεις από τα Υπουργεία Εξωτερικών και θρησκευτικών υποθέσεων του Ισραήλ, καθώς και από πανίσχυρους Εβραϊκούς κύκλους στο εξωτερικό. Εξαιρώ κάποια στελέχη Ελληνικών και Αρμενικών κοινοτήτων στις ΗΠΑ ως και γνωστούς Αμερικανούς γερουσιαστές.
Ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ (ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ -  FOOLISH  -  ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ) ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ».

Όσον αφορά την Αγία Σοφία ο κ.Νίκος Δένδιας αποκάλυψε πως η απόφαση του Ερντογάν για μετατροπή της σε τζαμί δεν θα επηρεάσει τις εργασίες για το τέμενος στο Βοτανικό.
«Είναι απόφαση του πρωθυπουργού να προχωρήσει το τέμενος στον Βοτανικό, ετέθη από τον πρόεδρο Ερντογάν και ο πρωθυπουργός του είπε "δεν θα γίνει επειδή μου το ζητάς εσύ, θα το κάνουμε για να έχουν οι μουσουλμάνοι κάπου να προσεύχονται"»
«Ο πρωθυπουργός δήλωσε πως θα το πραγματοποιήσει επειδή είναι απόφαση της ελληνικής πολιτείας όχι επειδή το ζητάει η Τουρκία», είπε ο Ν.Δένδιας.

Ουσιαστικά το βρωμερό τέκνο της οικογενειοκρατίας, που ρουφάει το αίμα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, είπε: «η Ελλάδα δεν θα γίνει ισλαμική αποικία επειδή το ζητάς εσύ, αλλά επειδή το θέλω εγώ και τα αφεντικά μου».3 σχόλια :

 1. ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ. ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ.

  «Σπείρα λαθρεμπόρων πυρηνικών εξάρθρωσαν οι τουρκικές αρχές σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσίευσε τη Δευτέρα το κανάλι NTV.
  Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι τουρκικές αρχές κατέσχεσαν ποσότητα του επικίνδυνου στοιχείου «καλιφόρνιο» αξίας 70 εκατ. δολαρίων.
  Το «καλιφόρνιο» είναι ένα τεχνητό πυρηνικό στοιχείο που χρησιμοποείται σε ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ και εργοστάσια πυρηνικής ενέργειας με την αξία του να είναι 4 εκατ. δολάρια το γραμμάριο.
  Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο προάστιο Πουρσακλάρ μετά από πληροφορίες που ήρθαν στα χέρια των τουρκικών αρχών.
  Συνολικά έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα, τα οποία φέρονται να είχαν συμφωνήσει σε πώληση του επικίνδυνου υλικού έναντι 72 εκατ. δολαρίων.
  Η έρευνα συνεχίζεται καθώς οι τουρκικές αρχές αναζητούν πληροφορίες για το πού και το πώς έφτασε στην Άγκυρα το επικίνδυνο υλικό καθώς και για την ταυτότητα του αγοραστή.
  Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Daily Sabah οι μόνες χώρες που παράγουν το «καλιφόρνιο» είναι οι ΗΠΑ και η Ρωσία».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΗ ΘΑΥΜΑΤΟΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΟΛΑΓΝΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ. ΣΗΜΕΡΙΝΗ "ΕΙΔΗΣΗ": Οι δύο πασχαλιές «σβήνουν» την Τουρκία – Μέγα δέος με προφητεία του γέροντα Παΐσιου και του Αγίου Κοσμά Του Αιτωλού.
  Οι προφητείες από τα χείλη χαρισματικών και φωτισμένων αγίων σχετικά με τις συγκλονιστικές εξελίξεις που θα επιφέρει στο μέλλον η απόφαση της Τουρκίας, ανατριχιάζουν.
  Από την πρώτη στιγμή που ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε την απόφαση για την Αγία Σοφία, στα αυτιά των πιστών που ακολουθούσαν στενά τον γέροντα Παΐσιο αντηχεί μια φράση του σχετικά με το μέλλον της Κωνσταντινούπολης, η οποία είναι πιο επίκαιρη από ποτέ:
  «Όταν η Αγία Σοφία γίνει τζαμί, θα περάσει σε ελληνικά χέρια» είχε πει ο διορατικός γέροντας, που έφυγε από τη ζωή -διόλου τυχαία- σαν χθες, στις 12 Ιουλίου του 1994, και ανακηρύχτηκε άγιος της Ορθόδοξης Εκκλησίας το 2015!
  «Η ώρα να πάρουμε την Πόλη… δεν θα έχουμε ούτε μια ντουφεκιά. Δεν πρόκειται να γίνει πόλεμος. Την Πόλη θα μας τη δώσουν οι Ρώσοι. Θα την πάρουν σε πόλεμο που θα κάνουν με την Τουρκία και θα τη δώσουν σε εμάς… Οι Τούρκοι θα καταστραφούν. Πραγματικά θα σβήσουν από τον χάρτη, διότι είναι ένα έθνος το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού. Θα σβήσουν ως έθνος και η έκταση ολόκληρης της Τουρκίας θα καταντήσει αχανής έρημος. Επτά ώρες θα περπατάς για να συναντήσεις εκεί άνθρωπο» είχε προφητέψει ο γέροντας.
  Αξίζει να αναφερθεί ότι η αναφορά του στη Ρωσία είναι απόλυτα σωστή και, όπως φαίνεται, καθόλου τυχαία. Η τουρκική πρόκληση με την Αγία Σοφία έχει εξοργίσει πολύ τους Ρώσους, οι οποίοι δηλώνουν εδώ και πολύ καιρό ότι ο ναός θα επιστρέψει στα χέρια των ορθοδόξων. Μήπως, πλέον, γίνονται ορατά τα σημάδια που δείχνουν ότι ωριμάζουν οι συνθήκες γι’ αυτή τη μετάβαση;
  Μιλώντας μια άλλη φορά για τον ρόλο της Ρωσίας ο γέροντας Παΐσιος είχε προφητέψει:
  «Η Κωνσταντινούπολη θα ελευθερωθεί. Και μάλιστα με τη βοήθεια όχι μόνο των Ρώσων και των ιδικών μας δυνάμεων, αλλά και ανθρώπων που κρύβονται πίσω από κάποια ιδιωτικά συμφέροντα, τα οποία βρίσκονται στην Αμερική! Αυτοί, για διαφόρους λόγους, θέλουν τον διαμελισμό της Τουρκίας». Μάλιστα, για τους Ρώσους είχε τονίσει ότι «θα είναι τα μοναδικά αδέλφια μας, οι σύμμαχοί μας ενάντια στους Τούρκους».
  Ο γέροντας είχε πει ότι το «ποθούμενον», δηλαδή η ανάκτηση της Αγίας Σοφίας από τους Ελληνες, και η λειτουργία που θα τελεστεί σε αυτήν, «θά ἔρθη ὅταν θα ‘ρθοῦν δύο Πασχαλιές μαζί».
  Να υπενθυμίσουμε ότι φέτος, για πρώτη φορά εξαιτίας του ιού που οδήγησε στη λήψη μέτρων προστασίας στα οποία συμπεριλαμβανόταν το κλείσιμο των εκκλησιών, έγινε δύο φορές Ανάσταση! Η μία έγινε κανονικά τα ξημερώματα της 18ης Απριλίου και ήταν κεκλεισμένων των θυρών, ενώ η άλλη, την οποία μπορούσαν να παρακολουθήσουν και πιστοί, έγινε στις 26 Μαΐου! Πολλοί, λοιπόν, ήταν εκείνοι που συνέδεσαν τα γεγονότα και αναλογίστηκαν την προφητεία του αγίου Κοσμά του Αιτωλού.
  Ο γέροντας του Γένους είχε αναφερθεί επίσης και σε μια τρομερή μάχη που θα γίνει στην Πόλη, εννοώντας την Κωνσταντινούπολη. «Εκεί θα μαζωχτούν όλα τα κράτη και θα πλέξει (κολυμπήσει) το βουβαλομούσχαρο (μοσχάρι βουβάλας) στο αίμα». Είχε πει, μάλιστα, ότι σε αυτή τη μάχη νικητής θα βγει το ξανθό γένος, το οποίο κατά πολλούς αντιστοιχεί στους Ρώσους.
  Αξίζει να αναφέρουμε ότι όσοι έχουν μελετήσει τις προφητείες που έχουν γίνει από πεφωτισμένους γέροντες και αγίους σχετικά με τις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας γνωρίζουν ότι αναφέρονται σε μια σειρά από γεγονότα που μέλλει να λάβουν χώρα. Ανάμεσα σε αυτά είναι ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας που προαναφέρθηκε, η καταστροφή της Τουρκίας και η εξαφάνισή της από τον χάρτη και η παράδοση στους Ελληνες της Κωνσταντινούπολης και των άλλων «χαμένων πατρίδων».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο δρ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΡΟΥΓΟΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ «ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ» ΠΟΥΤΙΝ.
  «Μια ζωή άθλιοι και τρισάθλιοι αυτοί οι Ρώσοι. Ως Σοβιετολόγος τους έζησα και ως ανθρώπους από μάρμαρο. Επι τρισάθλιου κομμουνισμού…και είχα και μερικούς εδώ πριν 3-4 χρόνια που μου έκαναν κριτική μέσα στην ασχετοσύνη τους και υπάρχουν και κάτι χαϊβάνια που εμφανίζονται σε κάτι τηλεοπτικά και λένε ασυναρτησίες και κάτι «αναλυτές» κουραμπιέδες».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...