Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΘΑΡΑ, ΠΕΝΤΑΚΑΘAΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ. ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Gatestone Institute: «Έτοιμη για πόλεμο η Τουρκία - Στόχος της Τουρκίας η κατάληψη των νησιών του Αιγαίου. Ο Γενίτσαρος Μπακάτογλου θα σας επιτεθεί».

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΕΓΙΝΕ ΤΖΑΜΙ: "ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ".


ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Όλα τα παρακάτω αποτελούν ένα απόλυτα λογικό σενάριο, που μπορεί να ζήσουμε ξαφνικά.


ΚΩΣΤΑΣ  ΓΡΙΒΑΣ,  ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ  ΣΧΟΛΗΣ  ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ:  "ΤΟΝ  ΠΟΛΕΜΟ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΤΟΥΡΚΙΑ  ΔΕΝ  ΘΑ  ΤΟΝ  ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ".

Ζ.Π.  Η  συνειδητοποίηση  της  δημογραφικής  ευρωστίας  έχει  αποτρελάνει  τους  τούρκους.  Ξέρουν  ότι  έχουν  μαζί  τους  τους  νόμους  της  Γεωπολιτικής.  Δεν  είναι  το  ζήτημα  ο  Ερντογάν.  Και  οι  επόμενοι  το  ίδιο  και  χειρότεροι  θα  είναι.
Το  πρόβλημα  δεν  είναι  η  υφαλοκρηπίδα,  η  ΑΟΖ,  τα  νησιά  μας,  η  Κύπρος,  το  Αιγαίο.
Ολόκληρη  η  Ελλάδα  κινδυνεύει.
Όλο  και  περισσότερο  θα  αισθανόμαστε  την  βρωμερή  ανάσα  των  γενίτσαρων  πάνω  μας.
Κάτι  πρέπει  να  γίνει.

ΟΙ  ΝΟΜΟΙ  ΤΗΣ  ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ  ΕΙΝΑΙ  ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ.

Ο  Ζ.Π.  ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ:  Κούλη  και  Δένδια,  σταματήστε  να  διαβάζετε  συνεχώς  το  Ταλμούδ  και  την Μεγάλη  Τεκτονική  Εγκυκλοπαίδεια  (Εγκυκλοπαίδεια Της Ελευθέρας Τεκτονικής  Συγγραφέας: Λάσκαρις Χ. Νέστωρ Αθήνα 1951, Στοά Όμηρος, β' έκδοση, σελ. 798).  Διαβάστε,  έστω  για  λίγο,  την  Επιστήμη  της  Γεωπολιτικής.  Διαβάστε  και  λίγο  τον  Κονδύλη.  


Γεράσιμος Χουντάλας,  Pronews

Με τον τίτλο «Έτοιμη για πόλεμο, η Τουρκία» δημοσιεύεται άρθρο της Τουρκάλας δημοσιογράφου Ουζάι Μπουλούτ, στην ιστοσελίδα του αμερικανικού think tank Gatestone Institute και περιγράφει τα σχέδια του Ρ.Τ.Ερντογάν αλλά και την πρόθεση του να θέσει υπό την τουρκική «ομπρέλα» ελληνικά νησιά.
«Η επιθυμία της Τουρκίας να εισβάλει στην Ελλάδα δεν είναι ακριβώς μυστικό. Από το 2018 τουλάχιστον, τόσο η τουρκική κυβέρνηση όσο και τα κόμματα της αντιπολίτευσης ζητούν ανοιχτά να καταλάβουν τα ελληνικά νησιά στο Αιγαίο, τα οποία ισχυρίζονται ότι ανήκουν στην Τουρκία. Αν συνέβαινε μια τέτοια επίθεση, η Δύση θα εγκαταλείψει την Ελλάδα;» διερωτάται το άρθρο.
Δηλαδή ο στόχος της Τουρκίας, τόσο της κυβέρνησης όσο και της αντιπολίτευσης δεν είναι μόνο ο έλεγχος των ελληνικών ενεργειακών κοιτασμάτων, αλλά και η κατάληψη ή ο έλεγχος των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου. σύμφωνα με τον αρθρογράφο του συντηρητικού αμερικανικού think tank.

Και συνεχίζει: «Η Τουρκία αυτή τη στιγμή εμπλέκεται σε αρκετές διεθνείς στρατιωτικές συγκρούσεις, τόσο εναντίον των γειτόνων της όπως η Ελλάδα, η Αρμενία, το Ιράκ, η Συρία και η Κύπρος, όσο και εναντίον άλλων εθνών όπως η Λιβύη και η Υεμένη.
Αυτές οι ενέργειες της Τουρκίας δείχνουν ότι η εξωτερική πολιτική της χώρας αποσταθεροποιεί όλο και περισσότερο όχι μόνο πολλά έθνη, αλλά και την περιοχή.
Επιπλέον, η κυβέρνηση Erdogan στοχεύει στρατιωτικά τη Συρία και το Ιράκ, στέλνοντας τους Σύρους μισθοφόρους του στη Λιβύη για να καταλάβει το λιβυκό πετρέλαιο και συνεχίζει, όπως συνήθως, να παρενοχλεί την Ελλάδα» αναφέρεται στο άρθρο.
«Ένας από τους βασικούς στόχους της Τουρκίας φαίνεται να είναι η Ελλάδα» επισημαίνεται σε άλλο σημείο του άρθρου όπου γίνεται αναφορά στην πρόσφατη κρίση με το Oruc Reis.
Ως αφορμή της κρίσης της προηγούμενης εβδομάδας περιγράφει τις συνομιλίες Ελλάδος-Αιγύπτου για καθορισμό των ΑΟΖ: «Υπήρξαν ανησυχίες για πιθανή τουρκική επέμβαση στην Ανατολική Μεσόγειο σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί μια συμφωνία για την οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου, που επί του παρόντος απλώς συζητείται μεταξύ αξιωματούχων των δύο χωρών».
Σύμφωνα με τον συντάκτη του άρθρου «Η Τουρκία δεν αφήνει τίποτα στην... τύχη, καθώς ακόμα και τα ονόματα που έχουν δοθεί στα πλοία εξερεύνησης φυσικού αερίου είναι προσεκτικά επιλεγμένα.
Το όνομα του βασικού πλοίου που χρησιμοποιεί η Τουρκία για σεισμικές "έρευνες" στην ελληνική υφαλοκρηπίδα είναι: Oruç Reis. Ο Reis ήταν ναύαρχος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας που συχνά εισέβαλε στις ακτές της Ιταλίας και στα νησιά της Μεσογείου που ελέγχονταν ακόμη από χριστιανικές δυνάμεις.
Άλλα σκάφη εξερεύνησης και γεώτρησης που χρησιμοποιεί ή σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει η Τουρκία στα ελληνικά χωρικά ύδατα πήραν το όνομα τους από Οθωμανούς σουλτάνους που στόχευαν την Κύπρο και την Ελλάδα σε αιματηρές στρατιωτικές εισβολές. Σε αυτά περιλαμβάνονται το γεωτρητικό πλοίο Φατίχ «ο Πορθητής» ή ο Οθωμανός Σουλτάνος Μεχμέτ Β, ο οποίος εισέβαλε στην Κωνσταντινούπολη το 1453.
Το γεωτρητικό πλοίο Yavuz, «Ο Αποφασιστικός», ή ο Σουλτάνος Σελίμ Α΄, ο οποίος ηγήθηκε της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας κατά την εισβολή στην Κύπρο το 1571,
Επίσης είναι και το Kanuni, "ο Νομοθέτης" ή ο Σουλτάνος Σουλεϊμάν, που εισέβαλε σε μέρη της Ανατολικής Ευρώπης καθώς και στο ελληνικό νησί της Ρόδου.ΕΝΑΣ  ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ  «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ».

ΣΥΡΙΖΑ: «Γιατί δεν απαντά ο κ. Μητσοτάκης αν δέσμευσε τρία ελικόπτερα για τις διακοπές του;»


Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε νέα ανακοίνωση που εξέδωσε, ζητά ξανά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πει αν δέσμευσε τρία ελικόπτερα για να πάει στην Αντίπαρο και την Επίδαυρο.
«Γιατί δεν απαντά ο κ. Μητσοτάκης αν δέσμευσε τρία ελικόπτερα για τις διακοπές του;», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.
Και προσθέτει: «Από χθες ο κ. Μητσοτάκης με περίσσια αντιδημοκρατική αλαζονεία δεν απαντά σε ένα απλό ερώτημα: Ισχύει ότι εν μέσω γενικής επιφυλακής στο Αιγαίο δέσμευσε όχι ένα αλλά τρία στρατιωτικά ελικόπτερα για τις διήμερες διακοπές του και τη μετάβαση του από τα μπάνια του στην Αντίπαρο στη θεατρική παράσταση στην Επίδαυρο;
Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να καταλάβει ότι δεν είναι αυτοκράτορας για να απαξιώνει τη δημοκρατική λογοδοσία.

Συνεχίζονται οι καταγγελία για το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Αντίπαρο και Επίδαυρο. 

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο φωτορεπόρτερ ο πρωθυπουργός είχε δεσμεύσει τρία στρατιωτικά ελικόπτερα, εν μέσω κρίσης στο Αιγαίο, ενώ ο ίδιος προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα της Αντιπάρου, για να μην τον φωτογραφίσει. 
Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο φωτορεπόρτερ βρέθηκε κοντά σε μαγαζί στην παραλία, όπου ο πρωθυπουργός έκανε μπάνιο, προσήχθη με εντολή του τελευταίου στο Αστυνομικό Τμήμα Αντιπάρου όπου και κρατήθηκε για περισσότερες από 4 ώρες, για να αφεθεί τελικά ελεύθερος στη συνέχεια. Ο λόγος; Θέλησε απλώς να τραβήξει φωτογραφίες τον πρωθυπουργό και πήγε στην περιοχή χωρίς να κρυφτεί και δίχως να λειτουργήσει ως «παπαράτσι».
Η καταγγελία
«Με πλησίασαν αστυνομικοί της φρουράς του», λέει, «παρ' όλο που εγώ πήγα φανερά, χωρίς να κρυφτώ. Είμαι γνωστός στο νησί για τη δουλειά που κάνω. Έδειξα την ταυτότητά μου και παρ' όλα αυτά μου είπαν ότι θα με προσαγάγουν στο Τμήμα για εξακρίβωση. Στο σημείο βρέθηκε κι άλλος φωτογράφος που είχε παρόμοιο διάλογο με τους αστυνομικούς της φρουράς, οι οποίοι ωστόσο επέμεναν για την προσαγωγή. Τότε ο άλλος φωτογράφος τούς πρότεινε να ρωτήσουν τον πρωθυπουργό. Ο υπεύθυνος της φρουράς το έκανε και γυρίζοντας μας είπε ότι η εντολή του (σ.σ. του πρωθυπουργού) ήταν να προσαχθούμε στο Τμήμα».
Σύμφωνα με τα όσα λέει ο Μιχάλης Αρχοντίδης, η προσαγωγή είχε τον χαρακτήρα της «τιμωρίας» για τον ίδιο, καθώς έμεινε τελικά στο Τμήμα για κάποιες ώρες και απελευθερώθηκε λίγο πριν αναχωρήσει ο πρωθυπουργός με το ελικόπτερο από το νησί. Οπως μας λέει, κατά τη διάρκεια παραμονής στο Τμήμα η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη αμηχανία, καθώς οι ντόπιοι αστυνομικοί τον γνωρίζουν καλά, μιας και ζει κι εργάζεται στο νησί.
Τέλος, ο φωτορεπόρτερ βεβαιώνει ότι στο νησί βρίσκονταν 3 ελικόπτερα του στρατού, αφού, όπως λέει, «τα είδα». Επιβεβαιώνει έτσι το δημοσίευμα που ανέφερε ότι προς χάριν του κ. Μητσοτάκη είχαν «δεσμευτεί» τρία -και όχι ένα- ελικόπτερα.ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

5 σχόλια :

 1. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ. ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΡΑΓΟΠΑΠΕΣ.

  Δεν έχει τέλος ο εμπαιγμός των Ελληνορθόδοξων ανά τον κόσμο. Χθες στην Αγία Σοφία Τραπεζούντας διαβάστηκε το κοράνι, καθώς από το 2013 ο ναός έχει αποχαρακτηριστεί από μουσείο και μετατράπηκε σε τζαμί.
  Την ίδια ημέρα που έγιναν τα «εγκαίνια» της ανανεωμένης Σουμελά, άνοιξε και η Αγία Σοφία Τραπεζούντας. Ο βυζαντινός ναός που οικοδομήθηκε στα χρόνια του Μανουήλ Α΄ Μεγάλου Κομνηνού, στο πρώτο μισό του 13ου αιώνα, είναι κλειστός από τον Δεκέμβριο του 2018. Βέβαια, πλέον αναφέρεται ως «τζαμί της Αγίας Σοφίας», καθώς το 2013 έχασε την ιδιότητα του μουσείου και, παρά τις συνεχείς προσφυγές στην τουρκική Δικαιοσύνη, παραμένει τζαμί.
  Σύμφωνα με το pontos-news.gr χθες στην Αγία Σοφία Τραπεζούντας διαβάστηκαν αποσπάσματα από το κοράνι παρουσία του επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Ιδρυμάτων (Βακουφίων) Μπουρχάν Ερσόι, στη δικαιοδοσία του οποίου πέρασε ο ναός μετά τη μετατροπή του σε τζαμί.
  Να σημειωθεί ότι το άνοιγμα των δύο μνημείων συνέπεσε με την έναρξη του Κουρμπάν Μπαϊράμ, της δεύτερης μεγαλύτερης θρησκευτικής γιορτής των μουσουλμάνων, που φέτος είναι από τις 30 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θα πρέπει να είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει "δανική" θρησκεία, πάρα πολλοί μιλούν για ορθοδοξία με υστερική θρησκοληψία, και αποφεύγουν να συζητούν για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα. Ο ένας βγάζει το μάτι του άλλου με την κομματοκρατία του διαίρει και βασίλευε και δεν βλέπουν εις βάθος το διεφθαρμένο καθεστώς, και διερωτώμαι... μας αξίζουν αυτά; Είμαστε η δεν είμαστε Έλληνες; Πολύ φοβάμαι πως καταντήσαμε ανάξιοι της ονομασίας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεύτερη Αγία Σοφία θα κατασκευάσει ο Άσσαντ στην κεντρική Συρία με την βοήθεια του Πούτιν!
  Η κυβέρνηση της Συρίας ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην κατασκευή μιας νέας Αγίας Σοφίας, όπως αναφέρει η εφημερίδα του Λιβάνου Al-Modon.
  Όπως αναφέρεται, αυτό θα γίνει ως αντίδραση στην μετατροπή του Ορθόδοξου Ναού της Αγίας Σοφίας σε τζαμί στην Κωνσταντινούπολη.
  Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο επικεφαλής της παραστρατιωτικής δύναμης «National Defense Forces» Nabeul Al-Abdullah δήλωσε ότι εξασφάλισε την άδεια του επισκόπου Nicola Baalbaki της Μητρόπολης της Χάμα προκειμένου να κατασκευάσει ο επιβλητικός ιερός Ναός στην επαρχία της Χάμα και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Suqaylabiyah.
  Όπως σημειώνεται περισσότεροι από 17.000 Χριστιανοί Ορθόδοξοι κατοικούν στην πόλη.
  Η Al-Modon, αναφέρει η κατασκευή της εκκλησίας θα χρηματοδοτηθεί από την Ρωσία ως μια έμμεση αντίδραση και αποδοκιμασία για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.
  Ο Ρώσος βουλευτής Vitaly Milonov δήλωσε πως «σε αντίθεση με την Τουρκία η Συρία είναι η μοναδική χώρα στην περιοχή όπου είναι δυνατός και ειρηνικός διάλογος μεταξύ των θρησκειών και οι ορθόδοξοι της Ρωσίας μπορούν να βοηθήσουν την Συρία στην κατασκευή του Ναού».
  Η ιδέα για την κατασκευή μιας νέας Αγίας Σοφίας ξεκίνησε στα μέσα Ιουλίου όταν ο επικεφαλής της NDF Al-Abdullah ανακοίνωσε τη δωρεά μιας μεγάλης έκτασης γης για την κατασκευή του Ναού.
  Στη συνέχεια παρουσίασε την ιδέα του στον Ρώσο διοικητή της βάσης Χμειμίμ όπου και έλαβε την ρωσική υποστήριξη για την κατασκευή.
  Στη συνέχεια Ρώσοι επίσημοι επισκέφθηκαν την περιοχή και είχαν επικοινωνία με τον NDF, ο οποίος εκείνη την περίοδο πολεμούσε του Τουρκόφωνους μισθοφόρους της Άγκυρας!
  Αμέσως μετά μεγάλη ρωσική αντιπροσωπεία από την Χμιεμίμ επισκέφθηκε την al Suqaylabiyah όπου συναντήθηκε με επικεφαλής της Ορθόδοξης κοινότητας.
  Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε Ορθόδοξους ναούς, εξέτασε το σχέδιο και υποσχέθηκε κάθε δυνατή υποστήριξη στην κατασκευή του Ιερού Ναού.
  Από την άλλη πλευρά η αντίδραση της Ελλάδας, ως άμεσα θιγόμενη, στην μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, είναι αφενός τα εγκαίνια του τζαμιού στο Βοτανικό τον Σεπτέμβριο και η ανέγερση μεγαλοπρεπούς... καζίνου στο Ελληνικό.
  Από ότι δείχνουν τα πράγματα η χριστιανική Ελλάδα μουσουλμανοποιείται και η μουσουλμανική Συρία χριστιανοποιείται.
  Σημεία των καιρών.
  Φυσικά για οποιαδήποτε ελληνική βοήθεια στην συριακή κυβέρνηση του «δικτάτορα» Άσσαντ στην κατασκευή του Ναού, ούτε λόγος.

  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αμερικανός αναλυτής: «Πολύ κοντά σε πόλεμο Ελλάδα – Τουρκία μέσα στους προσεχείς μήνες».
  Όσο πλησιάζει η ελληνοτουρκική συνάντηση στην Άγκυρα τόσο αυξάνονται οι πιέσεις…

  «Όσο ποτέ άλλοτε από το 1974 βρισκόμαστε πολύ κοντά σε πόλεμο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας μέσα στους προσεχείς μήνες». Αυτό επισημαίνει ο πολυγραφότατος και εκ των κορυφαίων Αμερικανών διπλωματικο-στρατιωτικών αναλυτών Μάικ Ρούμπιν σε άρθρο του.

  Την πρωτοφανή χειροτέρευση της κατάστασης αποδίδει συνολικά στον ισλαμο-εθνικιστή και αλαζόνα πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που με τις προβληματικές επιλογές και την εμπρηστική του γλώσσα ωθεί τα πράγματα σε κάθετη ρήξη με την Ελλάδα.

  Ο Ρούμπιν σημειώνει ότι τελευταία, εξαιτίας των συνεχών και προκλητικών υπερπτήσεων τουρκικών αεροσκαφών πάνω από το ακριτικό Καστελόριζο, οι τουρίστες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το νησί.

  Όπως αναφέρει, σε περίπτωση που υδρογραφικό-ερευνητικό σκάφος της Τουρκίας εισέλθει στην ελληνική υφαλοκρηπίδα ή στην περιοχή του μνημονίου Ερντογάν-Σάρατζ, η Ελλάδα δεν έχει άλλη επιλογή από το να αντιδράσει.

  Την «ομιχλώδη» διπλωματική πρωτοβουλία της Άνγκελα Μέρκελ τη βλέπει με αρκετό σκεπτικισμό, προφανώς λόγω προεδρίας της Ε.Ε, ενώ τονίζει ότι ο Ερντογάν επιδιώκει δύο πράγματα: Το ένα είναι η πλήρης επαναδιαπραγμάτευση της Συνθήκης της Λωζάνης του 1923 και το δεύτερο να αποκομίσει για τη χώρα του πολλά οφέλη από τους υδρογονάνθρακες της Ανατολικής Μεσογείου.

  Προσθέτει ότι ο Ερντογάν στοχεύει σε γεωγραφικές διασυνοριακές και δημογραφικές ανακατατάξεις με όλες τις χώρες που η Τουρκία έχει σύνορα (Ιράκ-Συρία Ελλάδα-Βουλγαρία).

  Παράλληλα, θέλει να υπερκεράσει το κύρος του Κεμάλ και να μνημονεύεται πιο πολύ από αυτόν.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...