Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΒΑΥΑΡΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΔΙΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΚΡΥΦΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ Α' ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΡΥΦΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑ) ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.


Σημείωση: σήμερα με την γνώση των ελληνικών οικονομικών και των δανείων που έχουμε πάρει και κατασπαταλήσει, μπορούμε να διερωτηθούμε: πού πήγαν και πώς ξοδεύτηκαν άραγε όλα αυτά τα λεφτά από τους αθηναίους κοπρίτες; Άραγε δούλευαν οι Βαυαροί εργάτες για να δίνουν τα χρήματά τους σε αθηναίους αδηφάγους καταχραστές και απατεώνες; Γιατί; Μας είχαν υποχρέωση;

ΠΩΣ  ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ  ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΒΑΥΑΡΙΑ.

 Ο Λουδοβίκος Α΄,  βασιλιάς της Βαυαρίας, ο  πατέρας του  Όθωνα.

 O  μοναδικός  Μονάρχης  της  Ευρώπης,  που  πήρε,  από την ανάρρησή  του στο  θρόνο,  θέση  υπέρ της  Ελληνικής  Επαναστάσεως,  ήταν  Γερμανός,  ο Λουδοβίκος  Α΄ της  Βαυαρίας  (1786 – 1868).

ΤΟ 1848 ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΥΑΡΙΚΟ ΘΡΟΝΟ. ΚΥΡΙΑ (ΚΡΥΦΗ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΣΧΕΔΟΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΟ ΒΑΥΑΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΜΦΑΝΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ.
 
Ο λόγος της παραίτησης ήταν οι καταγγελίες εις βάρος του για ένα υπέρογκο δάνειο (ουσιαστικά δωρεά) της Βαυαρίας υπέρ της Ελλάδας, που είχε γονατίσει τα οικονομικά του μικρού Γερμανικού κρατιδίου.

Τον Μάρτιο του 1848 αναγκάζεται σε παραίτηση υπέρ του γιου του Μαξιμιλιανού του Β’ εξαιτίας της παράνομης ερωτικής του σχέσης με την καλλονή χορεύτρια ισπανικών χορών Λόλα Μοντέζ αλλά και τις καταγγελίες εις βάρος του για τη χορήγηση από το βαυαρικό κρατικό ταμείο, χωρίς την έγκριση της βουλής, της τρίτης δόσης του δανείου ύψους 20.000.000 φράγκων προς ενίσχυση των οικονομικών της Ελλάδας που οι Μεγάλες Δυνάμεις ήταν υποχρεωμένες να δώσουν και είχαν αρνηθεί.


3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Σήμερα, 3 Σεπτεμβρίου, όλος ο Ελληνισμός τιμά την οικογένεια Ρότσιλντ, που πάντα είναι πρόθυμη να μας δανείζει. Τιμήστε έλληνες την οικογένεια Ρότσιλντ. Ζήτω η "επανάσταση" του ελληνικού λαού και του Ρότσιλντ της 3ης Σεπτεμβρίου 1843. Ζήτω οι Ρότσιλντ. Ζήτω η αγγλική πρεσβεία. Ζήτω το "σύνταγμα". ΖΗΤΩ ΚΑΙ Η 3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1974, ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΟ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΒΟΣΤΟΝΗΣ "ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΔΑΥΙΔ", ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΗΡΕ (ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...