Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΖΗΜΕΡΟΣ: "ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΘΩΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ";

 Πρώην Α' αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Παπανικολάου:  «ΓΙΑ   ΗΓΕΤΕΣ  ΤΗΣ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ  ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ  ΟΙ  ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ,  ΟΙ  ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΣΙΤΕΣ,  ΟΙ  ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ  ΚΑΙ  ΜΕΤΑ  ΑΥΤΟΙ  ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ  ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ  ΚΑΙ  ΠΙΕΖΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΑΚΕΡΑΙΟΥΣ  ΔΙΚΑΣΤΕΣ  ΣΕ  ΚΡΙΣΙΜΕΣ  ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ».

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

 Η (τυφλή) Δικαιοσύνη και η γυναίκα του Καίσαρα | Arcadia Portal

 
26 μήνες φυλάκιση στον κτηνοτρόφο που αντιστάθηκε στους Τούρκους εισβολείς χωρίς ελαφρυντικά...
14 μήνες φυλάκιση στους 2 Τούρκους που επιτέθηκαν επί ελληνικού εδάφους στον Έλληνα ακρίτα. 
Οι άλλοι 3 Τούρκοι που εισέβαλαν παράνομα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.
Νόμος Σαμαρά (α/ρ νόμος): αν συμπλακεί Έλληνας με τούρκους, βάζει φυλακή τον Έλληνα και αφήνει ελεύθερους τους εισβολείς.

Πρόεδρος  δικαστών  και  εισαγγελέων:

 "Πρέπει να απαλλαγούμε από τις ιδεαλιστικές αντιλήψεις για μια αιώνια Ιδέα του Δικαίου και της Δικαιοσύνης που τάχα μένει αναλλοίωτη στο χρόνο και είναι ίδια σε κάθε εποχή".

"Στην πρώιμη φάση του σημερινού τρόπου παραγωγής οι δικαστές προέρχονταν αποκλειστικά από την αστική τάξη και ελέγχονταν εύκολα από αυτήν, η σύγχρονη πραγματικότητα και η διόγκωση του κράτους επέφεραν μεγάλη αύξηση του αριθμού των δικαστών, οι οποίοι πλέον προέρχονται από όλες τις κοινωνικές τάξεις και άρα κατά τούτο είναι ανεξέλεγκτοι".  

 

Ανακοίνωση εξέδωσε η «Δημιουργία Ξανά» με αφορμή την καταδίκη από το δικαστήριο του Έλληνα κτηνοτρόφου και εθνοφρουρού στον Έβρο, επειδή προσπάθησε να ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ  ΤΗΝ  ΠΑΤΡΙΔΑ  ΜΑΣ   και  να  εμποδίσει Τούρκους υπηκόους να εισέλθουν στα ελληνικά εδάφη.
Η «Δημιουργία Ξανά» δικαίως ζητάει την πειθαρχική δίωξη της Δικαστίνας,  γιατί κατήργησε τον ποινικό κώδικα στη συγκεκριμένη εκδίκαση της υπόθεσης του κτηνοτρόφου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Το άρθρο 275 (§1) του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας (Νόμος 4620/2019) είναι σαφές. Πιο σαφές δεν γίνεται:
1. Προκειμένου για αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα, οι ανακριτικοί υπάλληλοι του άρθρου 31, καθώς και κάθε αστυνομικό όργανο, έχουν υποχρέωση, ΕΝΩ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, να συλλάβουν τον δράστη, τηρώντας τις διατάξεις του Συντάγματος και του άρθρου 279 του Κώδικα, για την άμεση προσαγωγή του στον Εισαγγελέα.


Άρα, ο κτηνοτρόφος του Έβρου είχε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ, καθώς η παράνομη είσοδος είναι αυτόφωρο αδίκημα, και ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΓΚΛΗΣΗ, να συλλάβει τους δράστες. 

 Πώς ένα άτομο μπορεί να συλλάβει 8 άτομα, εκ των οποίων 5 ενήλικες; Με τον τρόπο που προσπάθησε να το κάνει ο κτηνοτρόφος. Ζητώντας τους, με την απειλή του κυνηγετικού του όπλου, να καθίσουν σε ένα σημείο και ειδοποιώντας την Αστυνομία να έρθει να τους παραλάβει.
Γίνεται αλλιώς; Μπορεί η δικαστίνα, ο Άρειος Πάγος, η Κυβέρνηση, η Ε.Ε., ο ΟΗΕ να μας περιγράψουν άλλον τρόπο; Αν μπορούν, ας το κάνουν, και πρόθυμοι είμαστε να τον εφαρμόσουμε. Όμως, μέχρι τότε, ο τρόπος, με τον οποίον ενήργησε ο ακρίτας κτηνοτρόφος, είναι ο μόνος που ΜΠΟΡΕΙ να έχει αποτέλεσμα.


Είχε; Όχι. Γιατί; Διότι οι εισβολείς τού επιτέθηκαν, εκείνος ΔΕΝ χρησιμοποίησε το όπλο του, και έτσι, του το πήραν, του το έσπασαν, τον έδειραν, και του έκοψαν τον τένοντα του χεριού! Τι προβλέπει ο νόμος, στην περίπτωση που ο πολίτης αντιληφθεί ένα έγκλημα, και προσπαθήσει να κάνει αυτό που ορίζει ο νόμος, αλλά δεχθεί επίθεση από τον εγκληματία; ΤΙΠΟΤΕ! Είναι στο χέρι των δικαστών να κρίνουν αν εφάρμοσε υπερβολική βία, σε σχέση με το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Όταν το αποτέλεσμα δεν έχει επιτευχθεί, είναι προφανές ότι η βία που ασκήθηκε ήταν λιγότερη από αυτή που έπρεπε.


Η δικαστίνα, λοιπόν, του Έβρου κατήργησε το άρθρο 275 του ΠΚ. 

Έχει αυτό το δικαίωμα; ΟΧΙ! Επιπλέον, ενώ στον κτηνοτρόφο, που προστάτεψε και την ίδια, δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, στην επίθεση των εισβολέων κατά του πολίτη της χώρας, όπου εισέβαλαν, αναγνώρισε το ελαφρυντικό πως, για ό,τι έκαναν, δεν είχαν… ταπεινά κίνητρα!
Είχαν κάποιο υψηλότερο ιδανικό, το οποίο εμείς –οι κοινοί θνητοί– αδυνατούμε να εντοπίσουμε, όμως η σοφή δικαστίνα «το έπιασε στον αέρα»! Τι τους πείραζε να μείνουν εκεί ακίνητοι, μέχρι να έρθει η αστυνομία; Φοβήθηκαν, λέει, για τη ζωή τους. Γιατί; Αν ο κτηνοτρόφος ήθελε να τους βλάψει, θα πυροβολούσε στο ψαχνό, αμέσως. Δεν θα τους ζητούσε να μη μετακινηθούν, εν αναμονή της Αστυνομίας. Και γιατί ο φόβος, ο οποιοσδήποτε φόβος ενός παρανομούντος, είναι δικαιολογία για τη διάπραξη και άλλης παρανομίας;


Πρέπει η δικαστίνα, που κατάργησε και τον ΠΚ και τη λογική, να διωχθεί πειθαρχικά; Βεβαίως! 

Αν η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ ήταν κυβέρνηση, ο Υπουργός Δικαιοσύνης θα ξεκινούσε τη διαδικασία «χθες»! Με το ερώτημα της αποβολής της από το Δικαστικό Σώμα

 Με το ίδιο ερώτημα θα πρέπει να διωχθεί και ο/η δικαστικός, που συνέταξε το κατηγορητήριο, το οποίο παρέπεμπε τον ακρίτα κτηνοτρόφο σε δίκη, με το επιβαρυντικό στοιχείο της… ρατσιστικής βίας! 

Πόσο εμπαθής κατά της χώρας του, πόσο διεστραμμένος πρέπει να είναι ένας τέτοιος “εγκέφαλος”, για να το σκεφτεί αυτό και να το υποστηρίξει επίσημα: 

Πόσο ακατάλληλος για να υπηρετεί στη Δικαιοσύνη!


Θα γίνει κάποια ανάκριση εις βάρος τους από την Ηγεσία –υπηρεσιακή και πολιτική– της Δικαιοσύνης; Όχι, και βάζουμε στοίχημα. Κανένας δεν θα κάνει το παραμικρό! 

Ούτε η Δικαιοσύνη, ούτε ο Υπουργός. Ποντάρει κανένας αντίστροφα;


Υ.Γ. Έχουμε τελειώσει. Ως κράτος, ως Έθνος, ως Ελλάδα.
Θα το “γιορτάσουμε” το 2021!

 

 

 

 

ΣΤΗΝ  ΧΙΟ, ΣΤΟ ΝΗΣΙ  ΤΗΣ  ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

Έριξαν 13 χρόνια φυλακή στον 79χρονο που πυροβόλησε Σύρο όταν μπούκαρε στο σπίτι του.

 «Ήταν σε ήρεμη ψυχολογική κατάσταση» είπαν οι ξύπνιοι δικαστές.
Κάθειρξη 13 ετών χωρίς αναστολή επέβαλε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Χίου στον 79χρονο από τη Μόρια, ο οποίος τον Ιούλιο του 2018 είχε πυροβολήσει 15χρονο  (λέμε  τώρα - αν εξετάσει  ιατροδικαστής  τα  δόντια  του  θα  μιλήσει  για  25χρονο), Σύρο λαθρομετανάστη με κυνηγετική καραμπίνα, που είχε μπει μέσα στο σπίτι του, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι και στα κάτω άκρα.
Το δικαστήριο, έκανε δεκτή την πρόταση της εισαγγελέα και καταδίκασε το δράστη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή, απορρίπτοντας τον ισχυρισμό της υπεράσπισης ότι ο κατηγορούμενος βρισκόταν σε άμυνα και ότι το έγκλημα διαπράχθηκε εν βρασμώ ψυχής.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 79χρονος πυροβόλησε το 15χρονο Σύρο μπροστά στα μάτια των γονιών του και του ανήλικου αδελφού του.
Η οικογένεια είχε φύγει από τον καταυλισμό κατά τα επεισόδια που είχαν τότε προηγηθεί ανάμεσα σε αραβόφωνους και Αφγανούς.


ΑΡΑΓΕ ΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ, ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ;.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΓΟΝΟΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.


Άγνωστοι φίμωσαν και λήστεψαν 72χρονη στο Μεσολόγγι.


Πέντε άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους την ακινητοποίησαν, έκαναν άνω -κάτω το σπίτι, άρπαξαν κοσμήματα και 1000 περίπου ευρώ και εξαφανίστηκαν. Τον τρόμο στα χέρια αδίστακτων ληστών έζησε μία 72χρονη γυναίκα χθες την νύχτα στην περιοχή Αγίου Αθανασίου στο Μεσολόγγι. Η ηλικιωμένη γυναίκα κατοικεί μόνη της σε μια μονοκατοικία, κοντά στον Άγιο Αθανάσιο, ενώ λίγο μακρύτερα κατοικούν τα παιδιά της με τις οικογένειές τους. Στις 11 περίπου χθες το βράδυ άγνωστοι δράστες χτύπησαν το κουδούνι της εξώπορτας και προκειμένου να πειστεί η γυναίκα για να ανοίξει ένας εξ αυτών φώναξε «μαμά», παριστάνοντας τον γιό της.

Στο Παγκράτι κακοποίησαν μία 85χρονη με κατάκοιτο άντρα για να την κλέψουν.


Άγρια επίθεση σε αστυνομικούς στη Βούλα.


Αγριο επεισόδιο σημειώθηκε περίπου μισή ώρα μετά τις έξι το απόγευμα στη Βούλα μεταξύ ομάδας νεαρών και αστυνομικών. Η αστυνομία δέχτηκε αρχικά κλήση για την παρουσία ατόμων που κρίθηκε ύποπτη η συμπεριφορά τους επί της οδού Πλαπούτα 10-12 στην Βούλα. Μόλις έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο σημείο ήταν 10-15 νεαροί που άρχισαν να βρίζουν τους αστυνομικούς και μάλιστα ένας επιτέθηκε και χτύπησε στο πρόσωπο έναν αστυνομικό. Eπειτα οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν με ρόπαλα και πέτρες στους αστυνομικούς, τραυματίζοντας, μάλιστα, έναν από αυτούς, ευτυχώς ελαφρά. Οι δράστες φέρονται να είχαν στην κατοχή τους εκτός από τα ρόπαλα, μαχαίρια και γκαζάκια.
Στο σημείο του επεισοδίου έσπευσε και ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος δήλωσε:
«Καμία περιοχή δεν είναι "άκακη". Πολλά από τα άτομα που κινούνται στον χώρο των γνωστών-αγνώστων, είναι γόνοι ευκατάστατων οικογενειών».
Στην έκθεση συμπερασμάτων της Ευρωπαϊκής αστυνομικής υπηρεσίας η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα και ακολουθούν η Ιταλία και η Ισπανία οι οποίες αποτελούν τις μόνες χώρες της ΄Ένωσης που αντιμετωπίζουν φαινόμενα αναρχικής συμπεριφοράς.Οι αναρχικές ομάδες είναι ενισχυμένες και έχουν πρόσβαση σε στρατιωτικού τύπου οπλισμό Το κέντρο της Αθήνας το μετέτρεψαν σε κέντρο ανομίας και αναρχίας.Τα Εξάρχεια καθημερινά μετατρέπονται σε πεδίο μάχης. 

Οι ενέδρες ήταν συνηθισμένο φαινόμενο στα γκέτο της Αμερικής από τις συμμορίες . Παίρναν τηλέφωνο στην Αστυνομία και ανέφεραν κάποιο έγκλημα. Όταν έφταναν οι αστυνομικοί τους χτυπούσαν, μαχαίρωναν ή πυροβολούσαν. Πως αντιμετωπίστηκε; Οι αστυνομικοί σκότωσαν κάμποσους και το θέμα σταμάτησε. Οι ακραίες καταστάσεις απαιτούν ακραία μέτρα.


      


ΟΙ  ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ  ΤΩΝ  ΔΙΚΑΣΤΩΝ  ΚΑΙ  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ

ΠΟΙΟΥΣ  ΨΗΦΙΖΟΥΝ  ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΔΙΚΑΣΤΕΣ  ΚΑΙ  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ  ΠΟΥ  ΜΑΣ  ΔΙΚΑΖΟΥΝ; ΟΙ  ΔΙΚΑΣΤΕΣ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΕΙΝΑΙ  ΠΕΡΙΠΟΥ 3.300.

 

Στις προχθεσινές  εκλογές  τους  ψήφισαν 1961  (59,4%).  Απείχαν  δηλαδή  το  30,6%  (1339  δικαστές).  Στις εκλογές 2018 είχαν ψηφίσει 2.249. 

Ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών της 6ης και 13ης Σεπτεμβρίου 2020 στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Πρώτος στις προτιμήσεις των δικαστών ήρθε ο επί δύο θητείες διατελέσας πρόεδρος της ΕΔΕ Χριστόφορος Σεβαστίδης και δεύτερος ο αδελφός του Χαράλαμπος Σεβαστίδης.

Αναλυτικότερα, τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που εξελέγησαν από τις τελευταίες αρχαιρεσίες είναι τα εξής, κατά σειρά ψήφων:

Α. Τακτικά μέλη

1 ΣΕΒΑΣΤΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Εφέτης Αθηνών Ψήφοι 814

2 ΣΕΒΑΣΤΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνών 754

3 ΜΠΟΡΟΔΗΜΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Πρωτοδίκης Θεσσαλονίκης 689

4 ΣΤΕΝΙΩΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Εφέτης Αθηνών 593

5 ΚΩΣΤΑ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΕΦΗ) Ειρηνοδίκης Θεσσαλονίκης 533

6 ΞΥΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑ Πρόεδρος Πρωτοδικών Καλαβρύτων 527

7 ΝΤΟΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Εφέτης Δωδεκανήσου 502

8 ΤΣΕΦΑΣ ΜΙΧΑΗΛ Πρωτοδίκης Πατρών 491

9 ΜΑΤΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Αντεισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου 475

10 ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνών 453

11 ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) Εφέτης Αθηνών 426

12 ΚΩΝΣΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Εφέτης Λάρισας 388

13 ΦΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνών 388

14 ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) Εφέτης Κέρκυρας 371

15 ΒΕΛΙΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ Ειρηνοδίκης Αθηνών 368

 

Β. Αναπληρωματικά μέλη

16 ΦΩΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ειρηνοδίκης Αθηνών Ψήφοι 329

17 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Ειρηνοδίκης Πειραιά 328

18 ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ Ειρηνοδίκης Πατρών 310

19 ΠΟΡΤΟΚΑΛΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Εφέτης Αθηνών 309

20 ΒΕΡΓΩΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Αντεισαγγελέας Εφετών Αθηνών 309

21 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών 289

22 ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ - ΛΟΥΪΖΑ Πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνών 275

23 ΣΑΛΑΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Πρόεδρος Εφετών Αθηνών 244

24 ΜΠΟΥΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ Πρωτοδίκης Αθηνών 239

25 ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Πρωτοδίκης Θεσσαλονίκης 211

26 ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ Εφέτης Θεσσαλονίκης 208

27 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΩΡΑΙΟΖΗΛΗ Πρωτοδίκης Ηρακλείου 204

28 ΜΠΑΚΑΪΜΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ Εφέτης Αθηνών 174

29 ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ειρηνοδίκης Σερρών 165

30 ΣΑΠΑΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών 160

31 ΚΑΤΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνών 143

32 ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Πρωτοδίκης Σερρών 127

 

ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΣ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

https://autochthonesellhnes.blogspot.com/2018/05/blog-post_2.html?fbclid=IwAR2IylsmQkU7zmWqGGPWAtQ3GO9OAp8wzwqoAS8VRWf0COkqcXskLhjJi0w

 

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: "ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ".

https://autochthonesellhnes.blogspot.com/2018/04/blog-post_17.html?fbclid=IwAR0yqwGbQBlobjOuVKk2gmmIMccI0L3_s-JKKrn2A6c8bntQQ1ItbQE_DQk

 

ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, Η 100Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΙΦ, ΠΑΡΒΟΥΣ, ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΤΡΟΤΣΚΥ. ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ.

 

https://autochthonesellhnes.blogspot.com/2017/11/100.html?fbclid=IwAR3jGoKJlkqTrsIO_DW_Xx1mhhsDDncfnlmpZ8KU5qo_qrdCcor5C-9bSYg

 Η ΗΘΙΚΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ

https://autochthonesellhnes.blogspot.com/2018/07/blog-post_17.html?fbclid=IwAR2t6Z4bwxW14iyPT05-2KVFXT0WZZB62jFCPld4N630oHXDz4hEWyDESnc

 

 814  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΔΙΚΑΣΤΕΣ  ΨΗΦΙΣΑΝ  ΓΙΑ  ΠΡΟΕΔΡΟ  ΤΟΥΣ  ΚΑΠΟΙΟΝ  ΔΙΚΑΣΤΗ  ΣΕΒΑΣΤΙΔΗ.

Ο  ΣΕΒΑΣΤΙΔΗΣ  ΠΟΤΕ  ΔΕΝ  ΕΚΡΥΨΕ  ΤΙΣ  ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ  ΤΟΥ.   

Διαβάστε  προσεκτικά  το  παρακάτω  άρθρο  του.

Στην  ιστοσελίδα  της  Ένωσης  Δικαστών  και  Εισαγγελέων  δημοσιεύθηκε  η  ομιλία  του προέδρου  της  Ένωσης  στην  διεθνή  ημερίδα  για  το  θέμα  της  δικαστικής  ανεξαρτησίας. Η  ομιλία  διαπνέεται  από  πρωτόγονες,  επιδερμικές  και  ξεπερασμένες  ιστορικές,  φιλοσοφικές  και  κοινωνιολογικές  προσεγγίσεις  των  βάσεων  του  Δικαίου,  της  Δικαιοσύνης  και  της  νομικής  επιστήμης,  που  επικρατούσαν  στους  μαρξιστικούς  σιωνιστικούς  κύκλους  στις  αρχές  του  20ού  αιώνα. Διαβάζοντας  την  φρασεολογία  και  τους  στοχασμούς  του  συγκεκριμένου  δικαστή νομίζει  κανείς  ότι  διαβάζει  άρθρο  μυωπικού  εβραίου   μαρξιστή  του  1920,  τύπου  Τρότσκυ,  Κάουτσκυ,  Λούκατς  κλπ. Προσοχή:  ορισμένες  σκέψεις και  διατυπώσεις  από  το  παρακάτω  κείμενο  θα  μπορούσαν  να  βρίσκονται  σε  άρθρα  του  "Ριζοσπάστη",  της  "Αυγής",  ακόμη  και  σε  τσιτάτα  της  "17  Νοέμβρη".  

Δυστυχώς  οι  ελληνικές  νομικές  και  ιστορικοφιλοσοφικές  σχολές  κατάντησαν  φυτώρια  αντεθνικής  προπαγάνδας.  

Ίσως  τους  δικαστές  και  δικηγόρους  μας  θα  έπρεπε  να  τους  στέλνουμε για  επιμόρφωση  στο  Ισραήλ.

 

 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε.Δ.Ε. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΕΒΑΣΤΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 28ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

"Εξοχότατε κ. Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας, 

     Κ. Υπουργέ της Δικαιοσύνης, 

     Κκ Πρόεδροι των Ανωτάτων Δικαστηρίων της Χώρας,

     Κύριοι Βουλευτές και εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων της Χώρας,
     φίλοι δικηγόροι, αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας σας καλωσορίζουν στη σημερινή εκδήλωση. Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται διεθνής επιστημονική Ημερίδα με την σύμπραξη της μεγαλύτερης δικαστικής ένωσης και των πολυπληθέστερων επιστημονικών συλλόγων της Χώρας. Το γεγονός αυτό από μόνο του σηματοδοτεί τη νέα εποχή στην οποία μπαίνουν οι σχέσεις του νομικού κόσμου και την ανάγκη να σφυρηλατηθούν οι σχέσεις αυτές ακόμα περισσότερο με αμοιβαία εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια και σεβασμό στις αντίθετες εκτιμήσεις που είναι απόλυτα κατανοητό να υπάρχουν.  Τα βαριά ονόματα των ομιλητών προδικάζουν το εξαιρετικό ενδιαφέρον της αποψινής ημέρας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εισηγητές (δικαστές, δικηγόρους, πανεπιστημιακούς καθηγητές) που αποδέχτηκαν με πολύ προθυμία την πρόταση  συμμετοχής καθώς επίσης και τον ομ. Καθηγητή κ. Καλαβρό που βοήθησε αποφασιστικά στην διοργάνωση της Ημερίδας. 

      Το θέμα της Ημερίδας, η Δικαστική Ανεξαρτησία ως επιταγή του Κράτους Δικαίου και σκληρός πυρήνας του δικαιώματος σε δίκαιη δίκη, ακουμπάει τους σύγχρονους προβληματισμούς σε διεθνές επίπεδο για το μέλλον και την πορεία των δικαστικών συστημάτων. Αναφέρθηκα και στη Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας τον περασμένο Δεκέμβρη στις ανησυχίες που διατυπώθηκαν από ορισμένες δικαστικές ενώσεις κατά την περσινή σύνοδο της Διεθνούς  Ένωσης Δικαστών και που έχουν να κάνουν με την κάμψη της αρχής της διάκρισης των λειτουργιών και τις απροκάλυπτες παρεμβάσεις της εκτελεστικής εξουσίας στη λειτουργία της δικαστικής. Οι παρεμβάσεις αυτές δεν γίνονται πλέον εξωθεσμικά, παράτυπα, συγκαλυμμένα ή μεμονωμένα αλλά καλύπτονται από έναν νομοθετικό ή και συνταγματικό μανδύα. Δείχνουν επίσης ότι γίνονται συντονισμένα και κινούνται στην ίδια κατεύθυνση. 

 

ΘΑΥΜΑΣΤΕ  ΑΠΟΨΗ  ΕΛΛΗΝΑ  ΔΙΚΑΣΤΗ: 

«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΑΙΩΝΙΑ  ΙΔΕΑ  ΔΙΚΑΙΟΥ  ΚΑΙ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ  ΑΠΗΡΧΑΙΟΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ. ΤΟ  ΔΙΚΑΙΟ  ΕΙΝΑΙ  ΣΧΕΤΙΚΟ.  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ  ΕΙΝΑΙ  ΤΑΞΙΚΗ».

    Για να φτάσουμε στην εξήγηση αυτού του διεθνούς φαινομένου πρέπει να απαλλαγούμε αρχικά από τις ιδεαλιστικές αντιλήψεις για μια αιώνια Ιδέα του Δικαίου και της Δικαιοσύνης που τάχα μένει αναλλοίωτη στο χρόνο και είναι ίδια σε κάθε εποχή.  Η αρχή της διάκρισης των λειτουργιών, βάση της σημερινής δικαστικής ανεξαρτησίας, ανάγεται στην πολιτική σκέψη του Μοντεσκιέ στα μέσα του 18ου αιώνα ως πρότυπο πολιτειακής οργάνωσης. Υιοθετήθηκε με θέρμη από την ανερχόμενη τότε αστική τάξη και υλοποιήθηκε την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης, όταν η νέα τάξη επιζητούσε την χειραφέτησή της από τα δεσμά της φεουδαρχίας. Με το πέρασμα του χρόνου και την εδραίωση της κυριαρχίας της αστικής τάξης η αρχή της διάκρισης των λειτουργιών μετατρέπεται σταδιακά από μηχανισμός απολύτρωσης  σε βαρύ ιστορικό φορτίο. Σήμερα, δυόμιση αιώνες μετά τη Γαλλική Επανάσταση, η δικαστική ανεξαρτησία μέσα στη σχετικότητά της, έχει γίνει τροχοπέδη στους οικονομικο-πολιτικούς σχεδιασμούς.

«ΠΑΛΙΑ  ΟΙ  ΔΙΚΑΣΤΕΣ  ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΑΣΤΙΚΗ  ΤΑΞΗ.  ΣΗΜΕΡΑ  ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ  ΚΑΙ  ΑΠΟ  ΑΛΛΕΣ  ΤΑΞΕΙΣ  ΚΑΙ  ΕΤΣΙ  ΕΙΝΑΙ  ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ  ( ! )».

Ενώ λοιπόν στην πρώιμη φάση του σημερινού τρόπου παραγωγής οι δικαστές προέρχονταν αποκλειστικά από την αστική τάξη και ελέγχονταν εύκολα από αυτήν, η σύγχρονη πραγματικότητα και η διόγκωση του κράτους επέφεραν μεγάλη αύξηση του αριθμού των δικαστών, οι οποίοι πλέον προέρχονται από όλες τις κοινωνικές τάξεις και άρα κατά τούτο είναι ανεξέλεγκτοι.  

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Το  παραπάνω  απόσπασμα  μάλλον  είναι  αυτούσιο  παρμένο  από  το  "Κεφάλαιο"  του  Κεσιλέ Μαρδοχαίου  (κατά  κόσμον  Καρλ Μαρξ).

Ο μόνος ανοιχτός δρόμος που απέμεινε για τις κυβερνήσεις είναι η περιστολή των αρμοδιοτήτων των δικαστών, ο εκφοβισμός τους και η συρρίκνωση της δικαστικής λειτουργίας. Κι’ αυτή η στόχευση επιτυγχάνεται με πολλούς τρόπους. Με τη δημιουργία ελεγχόμενου Συνταγματικού Δικαστηρίου, με τον διορισμό και την ελεύθερη απόλυση των δικαστών από την Κυβέρνηση (περίπτωση της Πολωνίας),  με την τρομοκράτηση όσων εγγράφονται σε δικαστικές ενώσεις (περίπτωση της Βουλγαρίας), με την συκοφάντηση μέσω φιλικών ΜΜΕ όσων αντιστέκονται σε κρατικές αυθαιρεσίες και κάνουν έντιμα τη δουλειά τους, με την ενίσχυση των θεσμών άτυπης δικαιοσύνης νομιμοποιώντας έτσι, σύμφωνα με τον Μάνεση, «τις διάσπαρτες εστίες ιδιωτικής εξουσίας». 

(Σημείωση:  Μάνεσης,  μαρξιστής  καθηγητής  νομικής).

Όλες αυτές οι επιβαρύνσεις της δικαστικής ανεξαρτησίας έρχονται να προστεθούν σε άλλες ήδη συνταγματικά θεσπισμένες σε πολλά κράτη, όπως το αποκλειστικό δικαίωμα των κυβερνήσεων να επιλέγει τους επικεφαλής των ανωτάτων δικαστηρίων. 
Στην Ελλάδα το καθολικό αίτημα του δικαστικού σώματος για αυτοπεριορισμό με την απαγόρευση ανάθεσης δημόσιων καθηκόντων σε συνταξιούχους ή παραιτηθέντες δικαστικούς λειτουργούς για ένα χρονικό διάστημα μετά την αποχώρησή τους, ώστε να μην δημιουργούνται υπόνοιες για αθέμιτη διασταύρωση των εξουσιών, παραμένει αδικαιολόγητα αναπάντητο από τα πολιτικά κόμματα.  

(Σημείωση:  εδώ  ο  δικαστής  πιθανόν  κάνει  αναφορά σε  πολλούς  άλλους  δικαστές  αλλά  ίσως  πιο  ειδικά  στην  κ.  Θάνου, πρώην  πρόεδρο  του  Αρείου  Πάγου  και  συνδικαλίστριας,  προέδρου  της  ένωσης  δικαστών  και  εισαγγελέων,  που  μετά  την  συνταξιοδότησή  της έγινε  σύμβουλος  και  νομική βοηθός  του...Τσίπρα,  αν  είναι  δυνατόν). 

«ΠΟΙΕΣ  ΑΝΑΓΚΕΣ  ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ  Η  ΤΑΞΙΚΗ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»;   

ΕΝΑ  ΣΠΟΥΔΑΙΟ  ΕΡΩΤΗΜΑ,  ΠΟΥ  ΔΕΝ  ΤΙΘΕΤΑΙ,  ΟΠΩΣ  ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ,  ΑΠΟ  ΤΗΝ  "17  ΝΟΕΜΒΡΗ"  ΑΛΛΑ  ΑΠΟ  ΕΠΙΣΗΜΟ  ΕΛΛΗΝΑ  ΔΙΚΑΣΤΗ. 

     Με τα παραπάνω προσπάθησα πολύ σύντομα να κάνω σαφές, πως η δικαστική ανεξαρτησία και η αρχή της διάκρισης των λειτουργιών θα πρέπει να ιδωθούν όχι στατικά αλλά μέσα στην πορεία της ιστορικής τους εξέλιξης. Να γίνει κατανοητό ποιες ανάγκες ικανοποιούσαν τότε και για ποιο λόγο στέκονται τώρα εμπόδιο. Ποιοι βλάπτονται σήμερα από τη δικαστική ανεξαρτησία και γιατί. Μόνο έτσι θα κατανοήσουμε τις πραγματικές αιτίες των αλλαγών που συντελούνται στα δικαστικά συστήματα και θα δούμε καθαρά τι είδους Δικαιοσύνη σχεδιάζεται για το μέλλον. 

"ΤΟ  ΔΙΚΑΙΟ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ  ΑΝΑΓΚΕΣ".     

Άρρηκτα συνδεδεμένο ζήτημα αποτελεί ο χαρακτήρας του δικαίου που εφαρμόζεται, έτσι ώστε να μην έχει κανένα νόημα η δικαστική ανεξαρτησία, όταν οι θεσπισμένοι κανόνες δικαίου βρίσκονται μακριά από τις πραγματικές κοινωνικές ανάγκες. Τι μας λέει άραγε η μόνιμη απαίτηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που υιοθετείται εύκολα από ορισμένους και στην Ελλάδα για στενότερη προσαρμογή της Δικαιοσύνης στις επιχειρηματικές ανάγκες με το πρόσχημα πως η καθυστέρηση στην εκδίκαση οικονομικών διαφορών είναι σημαντικός αποτρεπτικός παράγοντας για τις ξένες επενδύσεις; Την ίδια στιγμή μάλιστα που ενθαρρύνονται νομοθετικές πρωτοβουλίες δραστικής περιστολής εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων και γίνεται ακόμα δυσκολότερη η πρόσβαση των οικονομικά ασθενέστερων στη Δικαιοσύνη. 

     Η σημερινή εκδήλωση με τις πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και τη δική σας ενεργητική παρουσία και τις παρεμβάσεις σας, θα φωτίσει αρκετές πτυχές ενός σύνθετου προβλήματος. 
Σας ευχαριστώ για την σημερινή σας παρουσία. 
Καλή επιτυχία στην Ημερίδα μας".   

 

 

 

Απρίλιος 2019.  Χαιρετισμός του Προέδρου της Ε.Δ.Ε., κ. Χριστόφορου Σεβαστίδη, στο 14o Πανελλήνιο Συνέδριο Δικηγορικών Συλλόγων": 


"Οι δικηγορικοί σύλλογοι σήμερα για να αναγνωριστούν ως αντάξιοι συνεχιστές του βαρύ ιστορικού φορτίου που παρέλαβαν από τους προκατόχους τους, έχουν επιτακτικό καθήκον να αναδεικνύουν με παρεμβάσεις τους σε όλα τα επίπεδα –επιστημονικό, πολιτιστικό, κοινωνικό- τον κίνδυνο που απειλεί τις ευρωπαϊκές δημοκρατίες από την άνοδο του φασισμού, τις αιτίες που τον εξέθρεψαν και τον τρόπο που μπορεί κανείς να τον παλέψει".

 

ΕΛΛΑΔΑ  2017  Η  ΜΟΝΗ  ΧΩΡΑ  ΤΟΥ  ΚΟΣΜΟΥ  ΠΟΥ  ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ  ΤΗΝ  ΕΠΙΒΟΛΗ  ΤΗΣ  ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ  ΣΕ  ΜΙΑ  ΑΛΛΗ  ΧΩΡΑ


Ο Χριστόφορος Σεβαστίδης, πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος,  πρώτη  φάτσα  στον  εορτασμό  της  επιβολής  της  κομμουνιστικής  δικτατορίας.


Η 100η επέτειος από την επανάσταση  των  εβραιοκομμουνιστών  στην  Ρωσία,  γιορτάστηκε μεγαλοπρεπώς στην...Ελλάδα,  στο Μέγαρο του  Λαμπράκη, με την παρουσία του προέδρου της δημοκρατίας και του προέδρου της βουλής (δηλαδή των υπ’ αριθμόν 1 και 3 στην ιεραρχία του συστήματος).  Στην χώρα που έγινε το εβραϊκό πραξικόπημα πέρασε εντελώς απαρατήρητη.  Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι  Πεσκόφ μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε: «Για ποιον λόγο πρέπει να γιορτάσουμε αυτό το γεγονός;»  Ο πρόεδρος Πούτιν επέλεξε να παραστεί την  ίδια  μέρα, στα εγκαίνια ορθοδόξου ναού, προφανώς για λόγους συμβολισμού. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα που έγινε κατά παραγγελία του φθίνοντος Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσίας, το 58% του πληθυσμού δεν γνωρίζει καν για την επέτειο και το εβραϊκό  πραξικόπημα.

Παρόντες στους  εορτασμούς  των  κομμουνιστών  στο  Μέγαρο  Λαμπράκη  (γνωστού  πράκτορα  των  αγγλικών  μυστικών  υπηρεσιών),  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ο Ζ' αντιπρόεδρος της Βουλής, Σπύρος Λυκούδης, η πρέσβειρα του Βιετνάμ, Τραν Θι Χα Φουόνγκ, αντιπροσωπείες από τις πρεσβείες Ρωσίας, Κίνας, Βενεζουέλας και Παλαιστίνης, η Ανδρονίκη Θεοτοκάτου, πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ο Χριστόφορος Σεβαστίδης, πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος, ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, Ιωάννης Καραβοκύρης, η Φωτεινή Τομαή, προϊσταμένη της Υπηρεσίας Διπλωματικού και Ιστορικού Αρχείου του υπουργείου Εξωτερικών, ο Δημήτρης Τομπουλίδης, πρώην δήμαρχος Μελισσίων, ο Θεοχάρης Παπαμάργαρης, οικονομολόγος, ο Κιβωτίδης Σταύρος, από την Οργανωτική Επιτροπή της Ελληνορωσικής Λέσχης «Διάλογος» και άλλοι.

 

 ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΧΘΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΝΟΜΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΦΙΔΙΑ. ΣΤΟΝ, ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΑΡΡΩΣΤΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ» ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, (ΜΕ ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΡΡΩΣΤΗ ΑΝΩΤΕΡΗ «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ» ΤΑΞΗ), ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ» ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.  

 


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Ελλάδα απέμεινε το μόνο περιθωριακό κράτος της υδρογείου που αποθεώνει τον κομμουνισμό. Στην Ελλάδα όλοι αναφέρονται ακόμα στον κομμουνισμό με σχεδόν ερωτική διάθεση. Τα «ελληνικά» κομμουνιστικά κόμματα πήραν συνολικά στις τελευταίες εκλογές το 55% των ψήφων του ελληνικού λαού. Δεν προσθέτουμε εδώ και το περιβόητο μασονικό κόμμα της «Νέας Δημοκρατίας», που ενώ τους σκοτώνουν οι κομμουνιστές (π.χ. Μητσοτάκης, Μπακογιάννης), αυτοί έχουν διακηρύξει επανειλημμένα ότι: «σέβονται και τιμούν τους αγώνες της αριστεράς» και η πλειοψηφία των σημερινών στελεχών της, εκτός από μασόνοι, έχουν θητεύσει στην ΚΝΕ του Μπεναρόγια και του Βεντούρα.

 

«Η Ελλάς είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη, πού ενώ έκλεισε το εργοστάσιο στο εξωτερικό (ΕΣΣΔ), διατηρεί ανοιχτή την αντιπροσωπεία του εδώ (ΚΚΕ)».

Ακόμη  και  στη  Ρουμανία  η  δικαιοσύνη  επεμβαίνει  στην  μαφιόζικη  πολιτική  οικογενειοκρατία.  Η  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ;

Το Κράτος Δικαίου στη Ρουμανία διέταξε προχθές  προκαταρτική εξέταση σε βάρος του Υπουργού Εξωτερικών για κατάχρηση εξουσίας σε σχέση με τον διορισμό του γιού του που είναι διπλωμάτης ως προξένου στο Στρασβούργο. 


 

Πρώην Α' αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Παπανικολάου:  «ΓΙΑ   ΗΓΕΤΕΣ  ΤΗΣ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ  ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ  ΟΙ  ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ,  ΟΙ  ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΣΙΤΕΣ,  ΟΙ  ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ  ΚΑΙ  ΜΕΤΑ  ΑΥΤΟΙ  ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ  ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ  ΚΑΙ  ΠΙΕΖΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΑΚΕΡΑΙΟΥΣ  ΔΙΚΑΣΤΕΣ  ΣΕ  ΚΡΙΣΙΜΕΣ  ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ».

«Απογοητευτικές είναι οι ουκ ολίγες περιπτώσεις δουλικής οσφυοκαμψίας απέναντι στην Εκτελεστική Εξουσία, ιδίως των πλέον ευάλωτων ηγεσιών της (Προέδρων, Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου και αντιπροέδρων) ή των επίδοξων διαδόχων τους.
Είναι γνωστό ότι η Δικαιοσύνη είναι σαν τη γυναίκα του Καίσαρα: Πρέπει και να είναι και να φαίνεται τίμια. Αυτό, όμως δεν συμβαίνει όταν η κύρια μέριμνα ορισμένων ηγεσιών της φαίνεται να είναι είτε η συγκάλυψη πολιτικών ή ποινικών ευθυνών για σκάνδαλα, είτε η εξυπηρέτηση άνομων συμφερόντων επωνύμων και ισχυρών, ιδίως πλουσίων επιχειρηματιών, είτε η άσκηση πιέσεων προς ακέραιους δικαστές, είτε οι συνεχείς και επιτηδευμένες αναβολές κρίσιμων υποθέσεων.

Ο τρόπος και τα κριτήρια επιλογής της ηγεσίας της Δικαιοσύνης στα πλαίσια του πρωθυπουργοκεντρικού συστήματος διακυβέρνησης της χώρας, δηλαδή κατ’ ουσίαν από τον εκάστοτε Πρωθυπουργό και από αυτούς που επηρεάζουν την κρίση του υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου, αποτελεί την πιο πονεμένη ιστορία της Ελληνικής Δικαιοσύνης, έχει εξελιχθεί σε τραγωδία για την ανεξαρτησία της και απαρχή πολλών από τα δεινά της.
Αν κατέγραφα όσα βίωσα, πάνω από σαράντα χρόνια, σχετικά με τις επιλογές αυτές, τα όσα είδα και άκουσα, θα αρκούσαν για να γεμίσουν τις σελίδες ενός βιβλίου, με τον τίτλο «Η μαύρη βίβλος της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Προς το παρόν επιγραμματικά σημειώνω ότι προτιμώνται, σε αρκετές περιπτώσεις, στις επιλογές αυτές όχι οι άριστοι αλλ’ οι αρεστοί στον εκάστοτε Πρωθυπουργό και το περιβάλλον του, οι βολικοί, οι υπάκουοι, οι οσφυοκάμπτες, οι διαπλεκόμενοι, οι συναλλασσόμενοι, οι κομματικά προσκείμενοι, οι δημοσιοσχεσίτες και, βέβαια, οι συνεργαζόμενοι με θρησκευτικές ή παραθρησκευτικές σέκτες ή με συνδικαλιστές του κλάδου ως κομματικοί τοποτηρητές ή οι έχοντες σχέση με υπουργούς ή άλλα πρόσωπα της εκτελεστικής εξουσίας.»

 

 

Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΠ Γιάννης Κοραντής: 

«Ορδές αλλοδαπών δημιουργούν τρίτη μουσουλμανική εστία στη χώρα». 

 Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΞΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΟΡΑΝΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΑΝΤΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ.

Ο Γιάννης Κοραντής σε συνέντευξή του στον Γ. Τράγκα αναφορικά με την αθρόα προσέλευση μεταναστών από τα μουσουλμανικά κράτη στην Ελλάδα επισημαίνοντας τον σοβαρό κίνδυνο που ελοχεύει από την ανεξέλεγκτη και μη ελεγχόμενη παράνομη μετανάστευση ανέφερε τα εξής “Ορδές αλλοδαπών μουσουλμάνων, ανεβαίνουν στον Έβρο, όπου δημιουργείται μια τρίτη εστία μουσουλμάνων, εκτός από τους γειτονικούς νομούς και το επαναλαμβάνω «ορδές», με ότι αυτό συνεπάγεται, για όσους μπορούν να αντιληφθούν το πρόβλημα.
Όσο θα αυξάνονται, οι ανεξέλεγκτες μεταναστευτικές ροές, αυτό θα έχει ένα κόστος πολιτικό και οικονομικό, για την εκάστοτε κυβέρνηση, μέχρις ότου υπάρξει έκρηξη. Εύχομαι να μην συμβεί, αλλά πολύ φοβάμαι, ότι είναι ο πυρήνας καταλυτικών εξελίξεων, πρέπει να σταματήσει αυτό το ανεξέλεγκτο τσουνάμι, διαφορετικά θα έχουμε κακές εξελίξεις.
Είναι θέμα πολιτικής απόφασης, η διαφύλαξη των συνόρων μας, οι ένοπλες δυνάμεις, ξέρουν πολύ καλά, τι μπορούν να κάνουν και σε αυτό το μείζον πρόβλημα. Αν αφεθούν, να επιτελέσουν το καθήκον τους, είναι αστείες οι επικλήσεις, ότι δεν μπορούμε να βάλουμε το πολεμικό ναυτικό, να σταματήσει τις μεταναστευτικές ροές, γιατί θα διεγερθούν οι γείτονες”. 

 

Η  ΝΟΜΙΚΗ  ΚΑΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΠΑΙΔΕΙΑ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΔΙΚΑΣΤΩΝ  ΚΑΙ  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ.  

Η  ΕΜΦΑΝΗΣ  ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ  ΣΤΗΝ  ΜΟΡΦΩΣΗ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΠΑΙΔΕΙΑ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΔΙΚΑΣΤΩΝ.  

Το ελληνικό δικαστικό σύστημα είναι εγκλωβισμένο σε επαρχιωτικούς νομικισμούς και τακτικισμούς χαμηλών προδιαγραφών, μερικές φορές επηρεασμένο από τις μαρξιστικές νομικές ελληνικές σχολές αυτοκαταστροφικού εθνικού τύπου, τις σχολές που σπούδασαν οι δικαστές και εισαγγελείς μας και όπου άκουγαν - αν δεν φώναζαν και αυτοί - άτομα σαν τον Τσίπρα της ταλμουδικής ΚΝΕ να ουρλιάζουν στα αμφιθέατρα: "πάνω απ' την Λαμία, είναι Βουλγαρία". Η νομική και πολιτική παιδεία και συγκρότηση των Ελλήνων δικαστών και εισαγγελέων δεν διαθέτει την κατάλληλη εθνική, πολιτική και νομική κατάρτιση, την ευφυΐα και την θέληση να υποστηρίξει, με νομικά επιχειρήματα, τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, τουτέστιν και τα ουσιαστικά συμφέροντα των ιδίων των δικαστών. Το ελληνικό δικαστικό σύστημα αδυνατεί, για εγγενείς λόγους, να κάνει την υπέρβαση, την υπέρβαση βέβαια που δεν κάνει και ο ίδιος ο λαός. Το ελληνικό δικαστικό σύστημα σύγκειται από άτομα που πηγάζουν από τον λαό. Είναι σαρξ εκ της σαρκός του. Γιατί ο μέσος Έλληνας δικαστής να είναι καλύτερος από τον μέσο Έλληνα πολίτη; Δεν βλέπετε το ανήκουστο, ότι γραμματέας του αγράμματου, αδούλευτου και προδότη εφιάλτη Τσίπρα έγινε μία τέως πρόεδρος του Αρείου Πάγου; Υπάρχει πιο έσχατη κατάπτωση;

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ  Ζ.Π.  Η  συντριπτική πλειοψηφία των  σημερινών ελλήνων  δικαστών  είναι  γυναίκες.  Οι  περισσότερες  μπήκαν  στον  δικαστικό  σώμα  όχι από  καμιά  ιδιαίτερη  αγάπη  για  το δίκαιο και την δικαιοσύνη, αλλά  γιατί  θεώρησαν  την  δικαστική  καριέρα  σαν  μία  καλά  αμειβόμενη  δημοσιοϋπαλληλική  υπηρεσία,  δεδομένου  του  γεγονότος,  ότι  συνήθως  αδυνατούσαν  να  ανταπεξέλθουν  στις πιέσεις  της  ενεργού  δικηγορίας.

Το  αποτέλεσμα:  όπως βλέπουμε και στις εθνικές εκλογές  έτσι  και  στις  συνδικαλιστικές,  οι  γυναίκες  συνήθως  ψηφίζουν  και  αποφασίζουν  (ακόμη  και  στις  δίκες)  με  διαφορετικά  κριτήρια   απ’ αυτά  των  ανδρών. 

Η  γυναικεία  ψυχολογία  αδυνατεί να  εκλογικεύσει   και  να  ορθολογικοποιήσει  σαν  το  αντρικό  μυαλό,  επηρεάζεται  ευκολότερα  από  την  κρατούσα  πολιτική  ορθότητα,  γίνεται  συχνά  περισσότερο  εμπαθής,  η  εικόνα  και  όχι το περιεχόμενο  γοητεύει  και  αγγίζει  πιο  κοντά  την βαθύτερη  ψυχοσύνθεσή  της,  τα  ΜΜΕ  ασκούν  πιο  άμεση  επίδραση  στις  αποφάσεις  της, η  ελαφρολαϊκή   προπαγάνδα,  το  life  style,  μία κοινωνία  τύπου  Big Brothers,  συμβάλουν  καθοριστικά  στην  βιοθεωρία  και  κοσμοθεωρία της.  Ανέχεται  και  δικαιολογεί  πιο εύκολα  αντικοινωνικές  παρεκτροπές  που  θα  εντυπωθούν  σαν  "φυσιολογικές"  από  την  μαζική  προπαγάνδα  στο μυαλό  της, πάσχει  πιο  δυνατά από  καρφωμένες  ιδεοληψίες  και  είναι  πιο  αμείλικτη  σε  παραβάσεις  που ξεφεύγουν  από  τα  στερεότυπα  της εποχής. 

Έτσι  η  νέα  τάξη,  με  την  πληθώρα  των μέσων  και  υποπροϊόντων  της,  μπορεί  να  χειραγωγήσει ευκολότερα  το  μυαλό  των  γυναικών  δικαστών.  Γι  αυτό  και  προωθεί  συνεχώς  γυναίκες  στην Δικαιοσύνη.  Ελέγχονται  ευκολότερα  και  είναι  προβλέψιμες.  Επίσης υπάρχουν  τρόποι  να  τις  πιέσεις και  να  τις  κατευθύνεις  πιο  εύκολα.

Γι  αυτό  φτάσαμε  να  αποφασίζουν  γυναίκες  αρεοπαγίτες  σε  σημαντικά  θέματα  ανάλογα  με  τα  ευρήματα  της  καφεμαντείας.   Γι αυτό  φθάσαμε  σήμερα  η  εισαγγελέας  Χ  να  ξεμαλλιάζεται  δημοσίως  με την  εισαγγελέα  Ψ.

Και η  κατάσταση  θα  χειροτερεύει…

Πρόεδρος  δικαστών  και  εισαγγελέων:

 "Πρέπει να απαλλαγούμε αρχικά από τις ιδεαλιστικές αντιλήψεις για μια αιώνια Ιδέα του Δικαίου και της Δικαιοσύνης που τάχα μένει αναλλοίωτη στο χρόνο και είναι ίδια σε κάθε εποχή".

Άραγε  η  Ελλάδα  σήμερα  απέκτησε  "δικαστές"  που  απονέμουν  "δικαιοσύνη"  με  "ταξική  συνείδηση"; 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

25 σχόλια :

 1. Οι Μακεδόνες στον Μητσοτάκη: «Είσαι φανατικότερος υποστηρικτής της 'Συμφωνίας των Πρεσπών' και από Τσίπρα».
  Νέοι «μύδροι» κατά της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τη στάση που τηρούν έναντι της Συμφωνίας των Πρεσπών, ιδίως μετά την επίσκεψη στην Αθήνα του πρωθυπουργού των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ και τα εγκώμιά του για τις... μάχες που έδωσε ο Κ. Μητσοτάκης για την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας όλες οι παμμακεδονικές οργανώσεις.
  Έτσι μετά την σφοδρή επίθεση της Παμμακεδονικής Ένωση ΗΠΑ και Καναδά όταν δύο ημέρες μετά την συνάντηση του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν ζάεφ και τα θερμά λόγια του τελευταίου για του Έλληνα πρωθυπουργό, είχε δηλώσει «Kυριάκο σε ευχαριστώ, έδωσες μάχες για εμάς και τις Πρέσπες», την σκυτάλη πλέον με πυρ ομαδόν πήραν οι μεγαλύτερες παμμακεδονικές οργανώσεις της Ομογένειας.
  Έτσι σύμφωνα με τις αναφορές που μετάδωσαν αρκετά ΜΜΕ, μετά την Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ, που δήλωνε προδομένη από τον πρωθυπουργό, σειρά παίρνουν και άλλες Παμμακεδονικές Οργανώσεις που «καρφώνουν» τον Κ. Μητσοτάκη.
  «Μας απογοητεύσατε όταν την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020, κατά την διάρκεια της συνάντησής σας με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, εμφανιστήκατε φανατικότερος υποστηρικτής της "Συμφωνίας των Πρεσπών" και από τον ίδιο τον Τσίπρα ο οποίος έφθασε στο σημείο να σας χαρακτηρίσει, περιπαικτικά, "Βορειομακεδονομάχο"» σημειώνουν μεταξύ άλλων.
  Αναλυτικά η ανακοίνωση:
  Προς Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη
  Κύριε Πρόεδρε,
  Εδώ και έναν χρόνο, εκπρόσωποι των Παμμακεδονικών Ενώσεων σε Ελλάδα και ΗΠΑ, ζητούν συνάντηση μαζί σας, αλλά αρνείστε να μας δεχτείτε. Οι απανταχού Μακεδόνες, να μην πούμε η πλειονότητα του ελληνισμού, με αγωνία περίμεναν αυτή την συνάντηση.
  Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε τα αποτελέσματα ημερίδας, καταξιωμένων επιστημόνων, ότι η «Συμφωνία των Πρεσπών» μπορεί να ακυρωθεί, αλλά και το ότι για κάθε προσφυγή ακύρωσής της σε διεθνή δικαστήρια και οργανισμούς απαιτείται κρατική υποστήριξη. Προφανώς δεν μας δέχεστε γιατί δεν θέλετε να την ακυρώσετε και όχι ότι δεν ακυρώνεται.
  Μας απογοητεύσατε με τις δηλώσεις σας, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020, στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ότι η «Συμφωνία των Πρεσπών» «έχει κλείσει» και μένει η «σωστή εφαρμογή της».
  Μας απογοητεύσατε όταν την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020, κατά την διάρκεια της συνάντησής σας με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, εμφανιστήκατε φανατικότερος υποστηρικτής της «Συμφωνίας των Πρεσπών» και από τον ίδιο τον Τσίπρα ο οποίος έφθασε στο σημείο να σας χαρακτηρίσει, περιπαικτικά, «Βορειομακεδονομάχο».
  Δυστυχώς, δεν μπορέσατε να υπερασπιστείτε τα Ελληνικά συμφέροντα, αλλά και τις προεκλογικές σας εξαγγελίες, όπως έκανε ο Βούλγαρος πρωθυπουργός, ο οποίος, για μία ακόμη φορά, αρνήθηκε την ύπαρξη «Μακεδονικής γλώσσας και Εθνότητας».
  Πρέπει να γνωρίζετε ότι για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, σε όλον τον κόσμο, πολύ δε περισσότερο για εμάς τους Μακεδόνες Έλληνες, το θέμα δεν έχει κλείσει και ούτε θα κλείσει εάν δεν καταργηθεί η απαράδεκτη αυτή «συμφωνία».
  Η παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία στους Σλάβους των Σκοπίων και η προσπάθεια σλαβοποίησης του σύγχρονου Μακεδονικού Ελληνισμού είναι εντελώς ανιστόρητα και προσβλητικά για εμάς. Για αυτό κατακριτέος είναι όχι μόνον όποιος υπέγραψε και ψήφισε την «Συμφωνία των Πρεσπών» αλλά και όποιος την εφαρμόζει παριστάνοντας τον δήθεν πατριώτη.
  Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ
  Πρόεδρος: Δημήτρης Φιλιππίδης
  Παμμακεδονική Ομοσπονδία Αυστραλίας
  Συντονιστής: Γεώργιος Κοσμίδης
  Παμμακεδονική Ένωση Καναδά
  Πρόεδρος: Χρήστος Καράτζιος
  Παμμακεδονική Ένωση Αφρικής
  Πρόεδρος: Αμύντας Παπαθανασίου
  Παμμακεδονική Ομοσπονδία Οντάριο
  Πρόεδρος: Γεώργιος Παπαδάκης
  Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (Ελλάδα)
  Πρόεδρος: Δημήτριος Γιουματζίδης
  Ζ.Π.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όσο μεγαλύτερη επιρροή έχουν οι γυναίκες σε μία κοινωνία, τόσο περισσότερο σε αυτή την κοινωνία θα έχουν μεγαλύτερη επιρροή οι μειονότητες και το αντίστροφο. O φεμινισμός και η τριτοκοσμικοποίηση δουλεύουνε μαζί. Η πλειοψηφία αυτών που ψηφίζουν υπέρ της «διαφορετικότητας», της πολυπολιτισμικότητας και των αριστερών κομμάτων είναι γυναίκες. Για παράδειγμα, μόνο το ένα τρίτο των ψηφοφόρων των Σουηδών Δημοκρατών ή των Γερμανών ψηφοφόρων του AFD είναι γυναίκες.
  Στην Αμερική, ο Ομπάμα τράβηξε πάνω από το 70 τοις εκατό των ψήφων των ανύπαντρων γυναικών. Το σχέδιο είναι το ίδιο στην Ευρώπη.
  Oι σύγχρονες νεαρές γυναίκες, είναι αποσυνδεδεμένες από το φυσικό τους ρόλο ως σύζυγοι και μητέρες, ψηφίζουν συνήθως αριστερά, και ιδού το αποτέλεσμα: όχλοι βάρβαρων πλιατσικολόγων να σέρνονται πάνω από ένα άγονο και σάπιο πολιτισμό που ξεψυχάει.
  Αν και θα έπρεπε οι γυναίκες να στηρίζουν «με τα χίλια» υποψηφίους που έχουν αυστηρό πρόγραμμα για τους τριτοκοσμικούς «μετανάστες» και υπόσχονται μεγαλύτερη ασφάλεια, συμβάλουν στην καταστροφή της Ευρώπης και δείχνουν να είναι πιο "ξενόφιλες" από τους άνδρες, προφανώς εξαιτίας του συναισθηματισμού τους και για αυτό υπερεκπροσωπούνται στις τάξεις των φιλανθρωπικών οργανώσεων και ομάδων που βοηθάνε τους «πρόσφυγες» και τα παρόμοια. Οι γυναίκες που είναι τοποθετημένες σε θέσεις εξουσίας (βλ. Μέρκελ), πανηγυρίζουν δημόσια το γεγονός της καταστροφής που φέρνουν στον δικό τους λαό και ανοικτά μιλάνε εναντίων εκείνων που θέλουν να κρατήσουν την παράδοση και τον πολιτισμό τους από τον αφανισμό.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε μια σπουδαία μελέτη της πολιτισμικής παρακμής , ο Joseph Daniel Unwin (1895-1936), ένας βρετανός εθνολόγος και ανθρωπολόγος στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και στο Κέιμπριτζ, αξιώνει στο βιβλίο του "sex and culture" (γράφτηκε το 1934) ότι, η βασική κινητήρια δύναμη για την άνοδο του πολιτισμού, είναι ο βαθμός της συνολικής πολιτισμικής αγνότητας των γυναικών.
   Ο Unwin, μελέτησε 86 διαφορετικές κουλτούρες, σε βάθος 5 χιλιετιών ιστορίας και βρήκε θετική συσχέτιση μεταξύ των πολιτιστικών επιτευγμάτων ενός λαού και της σεξουαλικής χαλιναγώγησης που παρατηρείται.
   Το έργο του Unwin ήτανε να δοκιμάσει την φροϋδική θεωρία, πως η πολιτισμική πρόοδος ήταν το προϊόν της καταπιεσμένης σεξουαλικότητας. Βρήκε ότι η πειθαρχία είναι ζήτημα σεξουαλικό που καθόριζε την κοινωνική ενέργεια για περισσότερη πολιτισμική ακμή. Είναι πολύ πολύπλοκο, αλλά για τον Unwin το φάσμα της κοινωνίας είχε να κάνει κυρίως με την χαλιναγώγηση της σεξουαλικότητας.
   Σύμφωνα με τον Unwin, όταν ένα έθνος γίνεται υπερβολικά απελευθερωμένο (όσων αφορά την σεξουαλική του ηθική), χάνει την συνοχή του που εμποδίζει τον σκοπό του έθνους.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  2. Μισός αιώνας πειραματισμών και πολιτικής χειραφέτησης των γυναικών, έληξε με καταστροφή για την Δύση. Όταν αρχίσετε να ενώνετε τα γεγονότα, θα συνειδητοποιήσετε, πώς από τότε που δόθηκε το δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες, το κέντρο βάρους της πολιτικής και της δυτικής κοινωνίας, μετατοπίστηκε προς τα Αριστερά. Η πολιτική χειραφέτηση των γυναικών έχει χρησιμοποιηθεί περαιτέρω για να προκαλέσει επιπρόσθετες ταμπέλες: Απελευθέρωση γυναικών, κοινωνική απελευθέρωση, οικονομική απελευθέρωση, Απελευθέρωση από την οικογένεια, Απελευθέρωση από την μητρότητα (εκτρώσεις), την Απελευθέρωση από το θρησκευτικό δόγμα και το σημαντικότερο, η σεξουαλική Απελευθέρωση. Με το που δόθηκε το δικαίωμα στις γυναίκες να συμμετέχουν ισότιμα στην σφαίρα της πολιτικής, ήταν απλά θέμα χρόνου να παρασυρθεί ο πολιτισμός μας από τον ορίζοντα των εξελίξεων της δικιάς μας καταστροφής.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  3. Οι μελέτες που έχουν γίνει σ’ αυτό το αντικείμενο (όπως το Πανεπιστήμιο Columbia), όλοι ανεξαιρέτως σημειώνουν ότι, όταν οι γυναίκες χειραφετούνται από τα γενετικά τους γνωρίσματα, η παρακμή της οικογένειας επιταχύνεται συνεχώς, με αποτέλεσμα η οικογένεια να διαλύεται και έτσι οι γυναίκες κινούνται (πολιτικά) συνεχώς προς τα Αριστερά στις εκλογές. Τότε πολλές αρχίζουν να χρησιμοποιούν το κράτος ως πηγή, αντί να έχουν σύζυγο και παροχέα (σε θέματα ασφάλειας, πρόνοιας, φροντίδας κ.α.). Έτσι η γυναίκα απελευθερώνεται ακόμη περισσότερο από τον παραδοσιακό της ρόλο εντός της οικογένειας και περαιτέρω της κοινωνίας.
   Oι γυναίκες δεν ανησυχούν πολύ για την εξαφάνιση της Φυλής, του Έθνους ή του πολιτισμού τους και είναι στην φύση της γυναίκας να μην το κάνει. Οι γυναίκες είναι βιολογικά όντα, όπως όλοι μας και προσβλέπουν στην μεγιστοποίηση των πιθανοτήτων τους για βιώσιμους απογόνους.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  4. Ο άντρας Μετροσέξουαλ: η λέξη Metropolitan + sexual, επινοήθηκε το 1994 περιγράφοντας τον άνδρα (ιδιαίτερα κάποιον που ζει σε αστικό κέντρο, μεταβιομηχανικός, καπιταλιστικός πολιτισμός), ο όποιος είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στην φροντίδα και την εμφάνιση του, κατά κανόνα ξοδεύει σημαντικό χρόνο και χρήμα στα ψώνια, ο τζέντελμαν με τα τέλεια περιποιημένα νύχια...κτλ.
   Η εκθηλυκοποίηση των ανδρών στη Δύση με επαναλαμβανόμενες διαφημίσεις και δεκαετίες συνεχούς υβριστικής ρητορικής που δυσφημούν οτιδήποτε, για τις περισσότερες γυναίκες η αρρενωπότητα πιθανού συντρόφου, πλέον δεν είναι ελκυστική, ιδιαίτερα για τις γυναίκες στην κρίσιμη ακμάζουσα παιδική ηλικία
   Η κουλτούρα του ευαίσθητου, συναισθηματικού, συμπονετικού άντρα είναι αντίθετο με ότι η γυναίκα είναι βιολογικά προδιατεθειμένη να επιθυμεί.
   Ακόμη και σήμερα η γυναίκα αναζητά τον επιθετικό άνδρα, συνειδητά ή μη. Όπως φαίνεται αυτή η ψυχολογική κατάσταση έχει τις βάσεις μέσα στην γυναίκα μέσα από τα τόσα χρόνια της εξέλιξης του είδους. Αυτό σημαίνει πως εγκληματίες, συμμορίτες και δολοφόνοι θα είναι πάντοτε πιο ποθητοί στις γυναίκες από τους σκληρά εργαζόμενους ειλικρινείς άνδρες. Σκεφτείτε πόσες γυναίκες έλκονται από τους εμπόρους ναρκωτικών παρά από έναν καθηγητή μαθηματικών. Η σεξουαλική έλξη είναι βασισμένη σε αυτή τη πραγματικότητα για πολλές γυναίκες, άσχετα αν το παραδέχονται ή όχι.
   Είναι τόσο μεγάλη η λαχτάρα των γυναικών να θέλουν τον αλήτη, το κάθαρμα, κι αυτό προέρχεται από τα βάθη του DNA τους
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  5. Σύμφωνα με τον Unwin, όταν ένα έθνος γίνεται υπερβολικά απελευθερωμένο (όσων αφορά την σεξουαλική του ηθική), χάνει την συνοχή του που εμποδίζει τον σκοπό του έθνους. Τώρα αν συγκρίνουμε τον Δυτικό κόσμο με το Ισλάμ, θα δείτε επακριβώς τις προβλέψεις της θεωρίας του Unwin. Η Ισλαμική κουλτούρα είναι αυτή που επεκτείνεται στη Δύση και ήταν μόλις πρόσφατα όταν η Δύση ήταν σε θέση να κυριαρχήσει όλων των άλλων πολιτισμών του πλανήτη. Τελικά ο κάθε πολιτισμός έγινε λιγότερο συνεκτικός, λιγότερο επιθετικός και λιγότερο αποφασιστικός. Οι πολιτισμοί σ’αυτό το μεταβατικό στάδιο καταρρεουν είτε από α)εσωτερικές ταραχές από αναρχικά στοιχεία, είτε από β)κατακτητή με μεγαλύτερη κοινωνική ενέργεια
   Τρομακτικό είναι και το γεγονός (και οι γυναίκες επίσης πρέπει να το γνωρίζουν), ότι δεν υπάρχει επιστροφή σε καμία περίπτωση, σε οποιαδήποτε από τις μελέτες που έχουν γίνει, όπου πολιτισμικά μπορεί να διαχειριστεί η επαναφορά της σεξουαλικής ελευθερίας των γυναικών, άπαξ χαθεί. Η φεμινιστική κοινωνία και το μέλλον της είναι σχήμα οξύμωρο, μιας και δεν έχει τις αντοχές για τέτοιο εγχείρημα. Με αφετηρία από μια τελειωμένη ιστορία. Η κουλτούρα που τις υποδέχονται με ανοιχτές τις αγκάλες θα διαλυθεί εν ρίπη οφθαλμού. Εξ άλλου, για αυτό δεν έχουμε δει ποτέ φεμινιστική κουλτούρα (εκτός από μερικές αναλαμπές) προς το τέλος των μεγάλων αυτοκρατοριών.
   Οι δυτικοί άνδρες έδωσαν στις δυτικές γυναίκες την ελευθερία της βούλησης και της επιλογής στην δική τους κοινωνία ... και η δυτική γυναίκα είναι τώρα που θα αποφασίσει, ποιός θα της την πάρει.
   Δαλάι Λάμα: «ίσως είναι αδύνατο να σώσουμε την Δύση».
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  6. Η διαδικασία είναι μη αναστρέψιμη και ο μόνος τρόπος για να γίνει αναστρέψιμη είναι ο περιορισμός της σεξουαλικής απελευθέρωσης των δυτικών γυναικών και η επιστροφή σε μια πιο πατριαρχική δομή της κοινωνίας και όπως έχουν τα πράγματα αυτό είναι μάλλον αδύνατον. Έτσι, αντί να τα έχουν όλα, η δυτική γυναίκα ρισκάρει να τα χάσει όλα.
   Τί θα κάνει μια φιλελεύθερη (liberal) φεμινίστρια, όταν βρεθεί αντιμέτωπη με συμμορίες επιθετικών μεταναστών συνηθησμένους στις ληστείες και την σεξουαλική βία; Θα κάψει τον στηθόδεσμό της ή μήπως θα τους πετάξει στα μούτρα το βιβλίο «cunt: declaration of independence» (https://en.wikipedia.org/wiki/Cunt:_A_Declaration_of_Independence) σε έκδοση τσέπης;
   Η βία τώρα κατευθύνεται στις ίδιες τις χώρες μέσω των δυτικών γυναικών, αναμφισβήτητη απόδειξη της κατάρρευσης των ουτοπικών αριστερών ιδεών για την κοινωνία. Τα εκατομμύρια των μεταναστών, που έχουν ήδη φτάσει με χίλιους δυο τρόπους, έχουν καταλάβει πλέον, πώς η Δύση είναι χωρίς δόντια και πλέον ώριμη για ... σπορά.

   Ενώ οι δυτικές γυναίκες μπορεί να είναι αυτές που υποστηρίζουν, είτε το γνωρίζουν είτε όχι, την καταστροφή της Δύσης μέσω εσφαλμένης αλληλεγγύης και υπερ-ευαισθησίας τους, το σφάλμα είναι των δυτικών ανδρών. Δίνοντας την επιλογή και επιτρέποντας στην γυναίκα, να τους υπαγορεύσει ποιές θα είναι οι πολιτισμικές μας αξίες και τελικά πως θα είναι (και πως θα πρέπει να είναι) το μέλλον μας.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  7. Διαβάστε αναλυτικότερα και http://redskywarning.blogspot.com/2016/05/blog-post_25.html και το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=UxpVwBzFAkw
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  8. Οι Ευρωπαίοι άνδρες είναι ανίκανοι να εκπληρώσουν τον βασικό τους ρόλο και να υπερασπιστούν τις γυναίκες. Οι πολιτικοί μας είναι πολύ soft. Χρειαζόμαστε μια «αντρική επανάσταση»! Πρέπει να επιστρέψουμε στις παλιές αντρικές αξίες, αλλιώς θα πεθάνουμε..

   Αυτά και άλλα λέει με αξιοθαύμαστο θάρρος η Δανέζα δημοσιογράφος Iben Thranholm, σε συνέντευξή της στο Russia Today. Δείτε το παρακάτω βίντεο (https://youtu.be/fYOORimbpUs) και ακούστε καλά την γυναίκα αυτή να μιλάει έξω από τα δόντια για αυτό που θεωρεί ως την «καρδιά του προβλήματος» της σημερινής παραπαίσουσας ευρωπαικής κοινωνίας και μετά διαβάστε το άρθρο της που ακολουθεί.
   Η ανεπάρκεια του ανδρισμού του ευρωπαϊκού πολιτισμού τον καθιστά ανίκανο να αντιμετωπίσει το πολιτικό και πολιτιστικό χάος που έχει κλιμακωθεί σε συνδυασμό με την αυξανόμενη μετανάστευση.
   Μια πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη από το Κέντρο Ερευνών Pew δείχνει ότι ο αριθμός των νέων ανδρών στις ΗΠΑ που θέλουν να παντρευτούν έχει πέσει στο χαμηλότερο επίπεδο που έχει καταγραφεί ποτέ.

   Η αμερικανίδα συγγραφέας Suzanne Venker ισχυρίζεται ότι η κυρίαρχη πολιτιστική επιρροή του φεμινισμού είναι η αιτία για αυτό. Η Venker αναφέρει ότι οι άνδρες εξηγούν την έλλειψη επιθυμίας να παντρευτούν με την αιτιολογία ότι «οι γυναίκες δεν είναι πλέον γυναίκες» Ο φεμινισμός έχει προγραμματίσει τις γυναίκες να βλέπουν τους άνδρες ως εχθρό. Ως αποτέλεσμα, οι άντρες έχουν γίνει περιττοί στην μεταμοντέρνα δυτική κουλτούρα. Οι γυναίκες δεν χρειάζονται πια τον άνδρα ως πάροχο, προστάτη ή πατέρα των παιδιών τους. Ένας ανώνυμος δωρητής σπέρματος μπορεί να κάνει τη δουλειά του δημιουργώντας ένα μωρό, αν μια γυναίκα το επιθυμεί.

   Από το 1960, οι μοντέρνες μητέρες μεγαλώνουν τους γιους τους να είναι γυναίκες, εμβαπτίζοντάς τους σε γυναικείες αξίες όπως η αποδοχή της ευθύνης για τις δουλειές του σπιτιού, να είναι στοργικοί, κατανοητικοί και εξυπηρετικοί και να υποχωρούν σε κάθε επιθυμία της γυναίκας. Αυτό έχει δημιουργήσει μια γενιά soft, μαλακών, ανασφαλών ανδρών, οι οποίοι έχουν χάσει κάθε επαφή με την ανδρική φύση, την ταυτότητα και τη δύναμή τους.

   Σήμερα, πολλά αγόρια μεγαλώνουν χωρίς πατέρα στο σπίτι και δεν έχουν να δουν αντρικά πρότυπα. Ο μέσος σύγχρονος δυτικός αρσενικός έχει θηλυκοποιηθεί, χωρίς να έχει τη γνώση ή τη συνήθεια των ανδρικών αρετών όπως το θάρρος, η αποφασιστικότητα, η αυτοθυσία, η δικαιοσύνη, η εγκράτεια, η αυτοδυναμία, η αυτοπειθαρχία και η τιμή. Δεν έχει καμία αίσθηση της αληθινής έκφρασης της λεβεντιάς. Ο φεμινισμός περιφρονεί και απορρίπτει αυτές τις αρετές, και αυτό είχε βαθιά αρνητικές επιπτώσεις σε μια ευρωπαϊκή κουλτούρα, την «κακοποιημένη γυναίκα» μιας αδύναμης ηπείρου.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  9. Η μαζική θηλυκοποίηση του πολιτισμού είχε σημαντικό αντίκτυπο στην πολιτική. Η κυρίαρχη ιδεολογία της δυτικής φιλελεύθερης δημοκρατίας είναι ο κοσμικός ανθρωπισμός, ο οποίος είναι ιδιαίτερα θηλυκού χαρακτήρα. Η πολιτική, ειδικά όπως εφαρμόζεται στους μετανάστες, είναι μια «μητρική αγκαλιά καλοσύνης» και καταθλιπτικής επιείκειας. Κάποιος θα μπορούσε επίσης να την ερμηνεύσει ως αφέλεια, αδυναμία και συμβιβασμό. Καθώς η προσφυγική κρίση ξέσπασε και συγκλονίζει την Ευρώπη, οι πολιτικοί ηγέτες της - με αιχμή του δόρατος τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ - ενήργησαν ως άτολμες μητέρες κότες, όχι σαν ισχυροί άνδρες υπεύθυνοι για τη φύλαξη της χώρας τους από την εισβολή. Πράγματι, βλέπαμε Δανούς αστυνομικούς να παίζουν με τα παιδιά των προσφύγων σε αυτοκινητοδρόμους αντί να κάνουν τη δουλειά τους, που είναι η επιβολή του νόμου. Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τους επαινούσαν σαν ήρωες. Ενήργησαν σαν γυναίκες με μαλακή καρδιά και όχι σαν άνδρες που είναι επιφορτισμένοι με την υπεράσπιση της χώρας τους και του κράτους δικαίου.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  10. Η Αμερικανίδα συγγραφέας Camille Pagilla, η αυτοαποκαλούμενη «αντιφρονούσα φεμινίστρια», μιλώντας για την απώλεια των αντρικών αξιών, το έθεσε ως εξής στην Daily Mail: «Ολόκληρη η ελίτ τάξη τώρα, στην οικονομία, στην πολιτική και ούτω καθεξής, κανένας από αυτούς δεν έχει κάνει στρατιωτική θητεία - σχεδόν κανείς, υπάρχουν μερικοί. Αλλά δεν υπάρχει κανένα κύρος που να συνδέεται με αυτό πια. Αυτή είναι μια συνταγή για καταστροφή ... Αυτοί οι άνθρωποι δεν σκέφτονται με στρατιωτικό τρόπο, έτσι υπάρχει αυτή η ψευδαίσθηση στον κόσμο έξω ότι οι άνθρωποι είναι βασικά ωραίοι, οι άνθρωποι είναι βασικά καλοί, και αν εμείς απλά είμαστε καλοί και φιλάνθρωποι σε όλους, θα είναι και αυτοί καλοί. Κυριολεκτικά δεν έχουν καμία αίσθηση του κακού ή της εγκληματικότητας». Σύμφωνα με την Paglia, όλοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα στην εν εξελίξει δυσλειτουργία στην Ουάσιγκτον, όπου στους πολιτικούς υπάρχει «έλλειψη των πρακτικών δεξιοτήτων της ανάλυσης και της κατασκευής ».

   Το ακριβές πρόβλημα είναι ότι οι πολιτικοί ηγέτες της Ευρώπης δεν έχουν κανένα στρατιωτικό παρελθόν, σε αντίθεση με τους ηγέτες του παρελθόντος, όπως για παράδειγμα ο Ρούσβελτ, ο Ντε Γκωλ και ο Τσόρτσιλ. Για το λόγο αυτό, στερούνται της βασικής κατανόησης για την υπεράσπιση του πολιτισμού τους*, της χώρας τους και των αξιών της. Αποδοκιμάζουν τον εαυτό τους και είναι απολογητικοί, αφελείς και ‘στοργικοί’ σε σημείο που οι πολιτικές τους να ζημιώνουν σοβαρά τους πληθυσμούς που υποτίθεται ότι προστατεύουν.

   Η θηλυκή προσέγγιση απειλεί να ρίξει την κοινωνία στο χάος και την ολοκληρωτική κατάρρευση, επειδή ο νόμος και η εφαρμογή του, υποχωρούν μπροστά στις προτεραιότητες της φροντίδας, της κατανόησης και της «ένταξης». Η έλλειψη αρσενικών αρετών επηρεάζει την κοινωνία και το πολιτικό σύστημα. Η έλλειψη αρσενικών αρετών είναι η βασική αιτία των προβλημάτων από την μετανάστευση.

   Η παρούσα σύγκρουση με το Ισλάμ, το οποίο οδηγείται είναι από μια κυρίαρχη αρσενική κουλτούρα, αποκαλύπτει τις θλιβερές ελλείψεις της μεταμοντέρνας φεμινιστικής κουλτούρας, η οποία δεν έχει τη δύναμη να αμυνθεί εναντίον μιας ανδροκρατούμενης κοινωνίας. Οι κατάφωρες παραβιάσεις κατά των γυναικών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία προσφέρουν μια ανατριχιαστική υπενθύμιση της αντίθεσης. Η ανδρική επιθετικότητα έχει πατήσει πόδι και οι θηλυκές αξίες είναι ανήμπορες να αντισταθούν.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  11. Αυτή τη στιγμή, η Ευρώπη μοιάζει με μια γυναίκα που επιτρέπει στον εαυτό της να ξυλοφορτώνεται και να κακοποιείται από τον άντρα της. Όπως κάνουν πολλές κακοποιημένες γυναίκες, προσπαθεί να καλύψει τις βιαιότητες του συντρόφου της, τον δικαιολογεί και επιστρέφει σ’ αυτόν ξανά και ξανά.

   Την ίδια στιγμή, η μετανάστευση είναι αναπόφευκτη σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο. Αν η Ευρώπη θέλει να επιβιώσει στην εποχή της μαζικής μετανάστευσης, πρέπει να υπάρχει μια αρσενική επανάσταση. Αυτή η επανάσταση θα είναι τόσο σημαντική όσο και ο αγώνας για τα δικαιώματα των γυναικών στη δεκαετία του 1960. Είναι ζωτικής σημασίας οι Δυτικοί άνδρες να αναγνωρίσουν αυτή την ανάγκη και να αρχίσουν την οικοδόμηση του κοινωνικού, πολιτιστικού και πολιτικού κεφαλαίου με βάση αρσενικές αρετές για να υπερασπιστούν τις αξίες πάνω στις οποίες στηρίζεται η Ευρώπη.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  12. Το γυναικείο φύλο έχει μια ροπή προς την «ισότητα», ενώ στους άνδρες είναι (ή θα έπρεπε να είναι) πιο έντονο το ενδιαφέρον για δύναμη, επικράτηση του ισχυρότερου, διατήρηση της παράδοσης, υπεράσπιση της οικογένειας και των πατρογονικών εδαφών και επιβίωση του έθνους.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
 3. ΕΝΑΣ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ: 91% δεν ενδιαφέρεται για ανεργία - 89% δε νοιάζεται γα τα εθνικά θέματα - 93% αδιαφορεί για προσφυγικό! Metron Analysis.
  Μεγάλος προβληματισμός γεννάται εκ νέου για την ορθή αποτύπωση των προθέσεων της κοινής γνώμης από τις δημοσκοπικές έρευνες και τον τρόπο που διεξάγονται οι έρευνες αυτές, μετά την δημοσιοποίηση της χθεσινής δημοσκόπησης της εταιρείας Metron Analysis όπου στους τομείς που «καίνε» τους πολίτες, αίφνης οι ερωτώμενοι παρουσιάζονται τελείως αδιάφοροι για αυτά τα προβλήματα.
  Απίστευτό; Κι όμως, ιδού τα νούμερα.
  Το 11% απαντά ότι σημαντικότερο πρόβλημα της χώρας είναι η εξωτερική πολιτική, το 9% η ανεργία και μόλις το 7% το Προσφυγικό/Μεταναστευτικό.
  Άρα 91% δεν ενδιαφέρεται για την ανεργία, το 89% δε νοιάζεται γα τα εθνικά θέματα και το 93% αδιαφορεί για το προσφυγικό!
  Δηλαδή σε οποιοδήποτε ζήτημα «καίει» τους πολίτες, όπως το μεταναστευτικό, η οικονομία και τα εθνικά θέματα, οι πολίτες παρουσιάζονται σα να μην τους ενδιαφέρει ποσώς ή σα να μην ζουν εδώ αλλά στη Νέα Ζηλανδία.
  Αρκεί να προσθέσουμε ότι, πώς γίνεται να θεωρεί το 9% σημαντικότερο πρόβλημα την ανεργία όταν το 22-25% του ενεργού πληθυσμού είναι άνεργο;
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Νέο κύμα λαθρομετανάστευσης
  πλήττει την Ελληνική Θράκη. Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης, Komotini press
  Το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης στην Ελληνική Θράκη γνωρίζει νέες απροσδόκητες διαστάσεις κάτι που επιβεβαιώνεται και σε μικροκλίμακα από τις αναφορές στο αστυνομικό δελτίο.
  Ωστόσο,η καθημερινότητα φαίνεται ότι επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα μεγάλες ομάδες λαθρομεταναστών κινούνται οργανωμένα και απειλητικά στην περιοχή ακολουθώντας 3 βασικά δρομολόγια.
  Σε καθημερινή βάση οι ντόπιοι κάτοικοι στα Πομακοχώρια του Έβρου αλλά και κατά μήκος της οροσειράς της Ροδόπης έρχονται αντιμέτωποι με λαθρομετανάστες που ενεργούν αυθαίρετα: κλοπες, διαρρήξεις , σφαγές, στήσιμο μικρών καταυλισμών δημιουργούν πρωτόγνωρες καταστάσεις στην περιοχή.
  Οι τελευταίες μεγάλες πυρκαγιές που κατέκαψαν τον Έβρο, όπως και η σημερινή στην Λευκίμμη, αποδίδονται σε εμπρησμούς που σχετίζονται με την δραστηριότητα των λαθρομεταναστών στην περιοχη.
  Όλες οι πυρκαγιές συνδέονται με περάσματα και δρομολόγια διακινητών ενώ δεν αποκλείεται να βρισκόμαστε αντιμετωποι με συντονισμένο σχέδιο υποκινούμενο από εχθρικές δυνάμεις.
  Ομάδες λαθρομεταναστών που εισέρχονται παράνομα στην Χώρα από Τρίγωνο, Διδυμότειχο, Σουφλί καταλήγουν στην ενδοχώρα, ενώ καθημερινό φαινόμενο είναι οι καταδιώξεις ακόμη και εντός οικισμών.
  https://youtu.be/YwJvnm-aBws
  Χαρακτηριστικά προ διημέρου υπήρχαν αναφορές για συγκέντρωση ευάριθμων ομάδων λαθρομεταναστών στο χωριό Λύρα.
  Να υπενθυμίσουμε ότι εκτός απο το βάρος της λαθρομετανάστευσης που σηκώνει ο Έβρος, έχουμε καθημερινά και συμβάντα ,όπως αυτό της Πέμπτης με με την προσπάθεια πάνω από 200 παράτυπων μεταναστών να μπουν στη χώρα, αλλά με την επέμβαση του στρατού πέρασαν μόνο 13 άτομα.
  Στην περιοχή της Ροδόπης έχουμε συχνές αναφορές για την παρουσία λαθρομεταναστών ενώ πεζή διέρχονται και μέσα απο χωριά όπως η Πάνδροσος και πέριξ της Κομοτηνής, ενώ η ΕΛ.ΑΣ.καταδιώκει λαθρομετανάστες, στην Μαρώνεια και την Ξυλαγανή.
  Τα οργανωμένα δίκτυα λαθροδιακινητών δρουν συντονισμένα, έχουν χαρτογραφήσει λεπτομερώς την περιοχή ενώ σε κατασχεθέντα κινητά λαθρομεταναστών προκαλεί έκπληξη η λεπτομερής καταγραφή τοποθεσιών και στιγμάτων.
  Η ΕΛ.ΑΣ. με τον στόλο οχημάτων που διαθέτει προσπαθεί να αντιμετωπίσει οχήματα μεγάλου κυβισμού που σε συνθήκες καταδίωξης έχουν συγκριτικό πλεονέκτημα.
  Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι σε μεγάλο αριθμό λαθρομεταναστών έχει διαγνωσθεί ότι νοσούν από Covid19.
  Ο Ελληνικός Στρατός στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες να ανταποκριθεί επιχειρησιακά στην αποστολή του ενώ ερωτηματικά προκαλεί η πρόσφατη κοινοβουλευτική παρέμβαση της Ελληνικής Λύσης για την κατάργηση του ειδικού στρατιωτικού κλιμακίου που ήταν επιφορτισμένο με την δίωξη και τη σύλληψη των λαθρομεταναστών στον ορεινό όγκο του Σουφλίου.
  Η συγκεκριμένη ερώτηση βασίζεται σε στοιχεία ενημερωτικής ιστοσελίδας του Έβρου, evros-news
  9833-ΑΠ-21-09-2020-Ανεξήγητη κατάργηση κομβικής σημασίας ειδικού στρατιωτικού κλιμακίου στον Έβρο για τη φύλαξη των συνόρων της χώρας
  Στα παραπάνω πρέπει να προστεθεί και η ανησυχία των κατοίκων του Τυχερού για το ενδεχόμενο να κλείσει η 7η Ταξιαρχία στο Τυχερό.
  Τα παραπάνω , δημιουργούν ένα βασικό έλλειμμα ασφαλείας στην περιοχή , που σε συνδυασμό με την πολυεπίπεδη υγειονομική κρίση και τις οικονομικές συνέπειες που αυτή επιφέρει, αλλά και την ένταση που υπάρχει στης ελληνοτουρκικές σχέσεις, δημιουργούν έντονη ανησυχία στους Θρακιώτες.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πακιστανοί τεμάχισαν και πέταξαν στα σκουπίδια μάνα και κόρη στα Πετράλωνα - Συνέλαβαν τους αλλοδαπούς δολοφόνους 13 χρόνια μετά!
   «Φως» στην περίεργη εξαφάνιση δύο γυναικών από την Γεωργία των οποίων τα ίχνη είχαν χαθεί το 2007, μετά από 13 χρόνια, με τη σύλληψη δύο Πακιστανών για το ανατριχιαστικό έγκλημα.
   Ως εξαφανισμένες θεωρούσαν οι αρχές για 13 ολόκληρα χρόνια μία μητέρα και τη κόρη της, για να αποκαλυφθεί τόσα χρόνια μετά ότι οι δυο γυναίκες είχαν πέσει θύματα στυγερής δολοφονίας και μάλιστα συνελήφθησαν και οι δράστες.
   Όπως μάλιστα έδειξε η έρευνα των αστυνομικών, οι δολοφόνοι έπνιξαν με σχοινί μέσα στο σπίτι τους στα Άνω Πετράλωνα τις δύο γυναίκες, και αμέσως μετά τις τεμάχισαν, τις έβαλαν σε σακούλες σκουπιδιών και πέταξαν τα μέλη τους σε διαφόρους κάδους απορριμμάτων της Αττική.
   Όλα αυτά τα χρόνια οι αρχές αλλά και οι συγγενείς των θυμάτων πίστευαν πως είχαν να κάνουν με μία απλή εξαφάνιση, όμως πριν από λίγες ημέρες μία ανώνυμη πληροφορία στη Διεύθυνση Αναζητήσεων έδωσε νέα τροπή στα πράγματα.
   Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών άρχισαν να αναζητούν τρεις Πακιστανούς, όπου μάλιστα ο ένας από αυτούς διατηρούσε δύο καταστήματα στην Αθήνα, και όταν τους εντόπισαν εκείνοι ομολόγησαν την εμπλοκή τους στη δολοφονία.
   Οι δύο περιέγραψαν πώς σκότωσαν και τεμάχισαν τις δύο γυναίκες, ενώ ο τρίτος πώς βοήθησε να εξαφανίσουν τα τεμαχισμένα σώματα μητέρας και κόρης.
   Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες και σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι ίδιοι οι δράστες, γνώριζαν τις δύο γυναίκες από τη Γεωργία και μία διένεξη που είχαν για προσωπικά θέματα ήταν το κίνητρο της δολοφονίας.
   Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν με εντάλματα και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ ο τρίτος κατηγορείται για πλημμέλημα.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
 5. Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΝΚΟΠΟΥΛΟ.
  Στη θεραπεία με τα μονοκλωνικά αντισώματα της Regeneron Pharmaceuticals και του έλληνα επιστήμονα Γιώργου Γιανκόπουλου, υποβάλλεται ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. Την έλαβε αμέσως μετά τη διάγνωσή του με κορωνοϊό, καθώς έχει τεράστια σημασία η έγκαιρη χορήγησή της.
  Σε “ελληνικά χέρια” βρίσκεται η ταχεία ανάρρωση από τον κορωνοϊό, του αμερικανού προέδρου Τραμπ. Λαμβάνει τη νέα πειραματική θεραπεία με το κοκτέιλ αντισωμάτων Covid-19 της εταιρείας Regeneron Pharmaceuticals, πρόεδρος και ιδρυτής της οποίας είναι ο Έλληνας επιστήμονας από την Καστοριά, Γιώργος Γιακνόπουλος.
  Ποιος είναι ο δαιμόνιος επιστήμονας και επιχειρηματίας Γιώργος Γιανκόπουλος
  Είναι 60 ετών, περιλαμβάνεται στη λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο και δηλώνει περήφανος για την ελληνική καταγωγή του. Ο καστοριανός μεγιστάνας ομογενής δεύτερης γενιάς Γιώργος Γιανκόπουλος κρύβεται πίσω από πολλές ακόμη σημαντικές θεραπευτικές ανακαλύψεις.
  Το 2014 είχε βρει μαζί με τους συνεργάτες του μια αποτελεσματική θεραπεία για τον ιό Έμπολα, η οποία βελτίωσε σημαντικά το ποσοστό επιβίωσης ασθενών που είχαν προσβληθεί σε χώρες της κεντρικής Αφρικής. Επίσης, η Regeneron έχει δημιουργήσει ένα είδος θεραπείας για το αναπνευστικό σύνδρομο της Mέσης Aνατολής (MERS).
  Η περιέργειά του για το πως οι οργανισμοί αναγεννούν ορισμένα μέρη τους, τον είχε οδηγήσει από παιδί να επιλέξει για σχολείο το Λύκειο των Επιστημών του Μπρονξ, με στόχευση μια μέρα να γίνει επιστήμονας. Ο πατέρας του -μετανάστης στις ΗΠΑ και βιοπαλαιστής- ήθελε να δει τον γιό του γιατρό, καθώς πίστευε ότι οι ακαδημαϊκοί ερευνητές δεν αμείβονται επαρκώς.
  Μέντοράς του στις επιστήμες ήταν ο έλληνας επιστήμονας και θρύλος της φαρμακοβιομηχανίας Ρόι Βάγγελος, που εκείνη την εποχή μεσουρανούσε στη φαρμακευτική – κολοσσό Merck. Ήταν ο άνθρωπος που τον συμβούλευσε να παραμείνει προσηλωμένος στον στόχο του.
  Κάποια χρόνια αργότερα ο Γιανκόπουλος ήρθε σε επαφή με τον Leonard Schleifer, με τον οποίο δημιούργησε μια start-up που θα είχε στόχευση την έρευνα στους νευρώνες και τις πιθανές ανωμαλίες που προκαλούνται στο Αλτσχάιμερ και το Πάρκινσον. Η εταιρεία αυτή αργότερα εξελίχθηκε στην Regeneron Pharmaceuticals.
  Παρά τους φόβους του πατέρα του, πάντως, σύμφωνα με στοιχεία της Regeneron για το 2007, ο Γιανκόπουλος έλαβε συνολικά για μισθούς και μπόνους 1.14 εκατομμύρια δολάρια, και κατείχε 563,094 μετοχές της εταιρείας, αξίας 12 εκατομμυρίων δολαρίων.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η Εισαγγελία καλεί πολίτες γιατί βοήθησαν αστυνομία και στρατό να σταματήσουν την εισβολή παράνομων μεταναστών στον Έβρο.
  Καταγγελίες κατά των κατοίκων του Έβρου για την στάση τους τον περασμένο Μάρτιο διερευνά η Εισαγγελία Ορεστιάδας καθώς με βάση και ανώνυμη μήνυση καλεί διαφόρους πολίτες για κατάθεση γιατί βοήθησαν τις αστυνομικές και ένοπλες δυνάμεις να αποτρέψουν την μαζική εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών απ’ την Τουρκία.
  Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Evros-news.gr, ήδη από την Εισαγγελία Ορεστιάδας έχουν κληθεί να καταθέσουν ως μάρτυρες για τα γεγονότα που συνέβησαν στις περιοχές δίπλα στον ποταμό Έβρο και κυρίως στην ευρύτερη περιοχή των Φερών. Η καταγγελία έγινε από εκπαιδευτικό, κάτοικο της Ορεστιάδας, με βάση όσα έγραψε δημοσιογράφος των Αθηνών, ο οποίος σε ρεπορτάζ που είχε δημοσιεύσει εκείνο το χρονικό διάστημα, τον περασμένο Μάρτιο δηλαδή, σε αθηναϊκή ιστοσελίδα με την οποία συνεργάζεται.
  Σε αυτό υποστήριξε ότι βρέθηκε μπροστά σε σύλληψη λαθρομεταναστών από αγρότες της περιοχής των Φερών και μάλιστα όταν αντιλήφθηκαν και τον ίδιο, τον προπηλάκισαν, του πήραν το κινητό και τον χτύπησαν, ενώ το ίδιο είχαν κάνει και με λαθρομετανάστες που είχαν “συλλάβει”.
  Υπήρξε επίσης καταγγελία και μήνυση από τον κάτοικο Αθηνών Παναγιώτη Δημητρά, γνωστό για την ενασχόληση του με διάφορες ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται με θέματα υποστήριξης λαθρομεταναστών και μηνύει τους πάντες (έφτασε να το κάνει μέχρι και για την “Κιβωτό του Κόσμου”). Μια από αυτές είναι και «Παρατηρητήριο Ρατσιστικών Εγκλημάτων», που καταγγέλει και μηνύει συχνά διάφορους, για παράνομες επαναπροωθήσεις.
  Έτσι η Εισαγγελία Ορεστιάδας ξεκίνησε να καλεί για καταθέσεις διάφορους Εβρίτες, προκειμένου να αποφασιστεί στην συνέχεια αν ασκηθεί ποινική δίωξη και σε ποιους, γιατί η μήνυση είναι αόριστη.
  Ήδη κατέθεσαν ως μάρτυρες (και όχι κατηγορούμενοι) για την υπόθεση, ο γνωστός νομικός της Αλεξανδρούπολης Πάρης Παπαδάκης, Πρόεδρος του Συλλόγου “Αινήσιο Δέλτα”, των καλυβιέρηδων ψαράδων και κυνηγών στο Δέλτα του Έβρου, οι οποίοι στις κρίσιμες στιγμές… έβαλαν πλάτη και βοήθησαν στην αποτροπή εισβολής των ορδών που εξαπέλυσαν ως ασύμμετρη απειλή ο Ερντογάν και η Τουρκία, όπως άλλωστε κατήγγειλε ακόμα και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
  Κατάθεση ως μάρτυρας έδωσε και ο πρώην Πρόεδρος του συγκεκριμένου Συλλόγου Χρήστος Πασχαλάκης, που είναι ένας από τους ανθρώπους οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο Δέλτα του Έβρου.
  Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μάρτυρας υπέρ της καταγγελίας που έγινε για την στάση των Εβριτών τον περασμένο Μάρτιο, κατέθεσε και γνωστός δημοσιογράφος του νομού μας, ο οποίος έχει πολλές φορές αρθρογραφήσει εναντίον των καλυβιέρηδων του Δέλτα και έχει έρθει σε σφοδρή αντιπαράθεση μαζί τους.
  Θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον ποια θα είναι η εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης. Γιατί όπως συνέβη και στην περίπτωση της καταδικαστικής απόφασης του νεαρού κτηνοτρόφου απ’ τις Φέρες με φυλάκιση 26 μηνών με αναστολή για την συμπλοκή με τους παράνομα εισελθόντες στο ελληνικό έδαφος Τούρκους, κάποιοι δεν μπορούν με τίποτα να χωνέψουν ότι οι Εβρίτες αντιστάθηκαν και βοήθησαν αστυνομία και στρατό να αποτρέψουν παραβίαση των συνόρων της χώρας μας.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Α. Ἔστι δίκης ὀφθαλμός ὅς τὰ πάνθ' ὁρᾶ. Γράφει ο Ηλίας Κασιδιάρης
  Στις 10 Δεκεμβρίου του 2014 – όντας προφυλακισμένος παράνομα στις φυλακές Κορυδαλλού – μεταφέρθηκα στη βουλή με χειροπέδες, συνοδεία αστυνομικών με αυτόματα. Ο λόγος πρωτοφανής: να γίνει νέα άρση ασυλίας μου για κάποιο ανύπαρκτο αδίκημα, για το οποίο αθωώθηκα πανηγυρικά λίγα χρόνια αργότερα στις δικαστικές αίθουσες. Η ημέρα εκείνη μπορεί να χαρακτηριστεί ιστορική, καθώς για πρώτη φορά στα χρονικά της ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής, δόθηκε στη δημοσιότητα ηχητικό ντοκουμέντο με εντολές πρωθυπουργού προς δικαστικό να φυλακίσει παράνομα πολιτικούς του αντιπάλους.
  Πρόκειται για το περιβόητο ηχητικό Σαμαρά με τη χυδαία και παράνομη εντολή προς τον εισαγγελέα Ντογιάκο («ψηλό παναθηναϊκάκια»), με βάση την οποία οδηγήθηκαν στις φυλακές - χωρίς στοιχεία - εν ενεργεία βουλευτές.
  Το μέγεθος του εγκλήματος τεράστιο. Κατάχρηση εξουσίας σε βαθμό κακουργήματος. Κατάργηση της διάκρισης των εξουσιών. Κατάλυση του Συντάγματος και Εσχάτη Προδοσία. Ολόκληρο το πολιτικό σύστημα την ημέρα εκείνη απέδειξε την άθλια και εγκληματική του φύση. Όλοι οι συνένοχοι του Σαμαρά, από άκρα δεξιά μέχρι άκρα αριστερά, έσπευσαν με αγωνία να καλύψουν το τρομερό έγκλημα που είχε μόλις αποκαλυφθεί. Προσπάθησαν να θάψουν τα συγκλονιστικά στοιχεία. Ο Μητσοτάκης – μέγας εσωκομματικός εχθρός του Σαμαρά – ξέχασε τη θανάσιμη εχθρότητα που τους χώριζε και έβαλε πλάτη στον εγκληματία πρωθυπουργό. Ο Τσίπρας, που εποφθαλμιούσε και επιθυμούσε διακαώς την εξουσία, συγκάλυψε και αυτός τα κακουργήματα και στήριξε τον αρχισκευωρό της ΝΔ. Για το Πασόκ και το Κκε δε χρειάζεται να πούμε λέξη, καθώς πρόκειται για διαχρονικά, θλιβερά δεκανίκια της εξουσίας.
  Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών όμως, είχε εντελώς διαφορετική άποψη από τους εθνομηδενιστές πολιτικούς. Μελέτησε εις βάθος τα επίμαχα στοιχεία και τα βαρυσήμαντα ντοκουμέντα, που μαζί με το βίντεο Μπαλτάκου, τεκμηριώνουν την σκευωρία, καταδικάζουν τους εγκληματίες πολιτικούς της ΝΔ (Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου) και αθωώνουν πανηγυρικά όλους τους κατηγορούμενους της παράνομης δίωξης. Έτσι, λίγο καιρό αργότερα, έρχεται στη βουλή αίτημα για ποινική δίωξη του Σαμαρά για το αδίκημα της προτροπής σε τέλεση εγκλήματος (για την παράνομη εντολή που έδωσε στον Ντογιάκο). Ο Μητσοτάκης για μία ακόμα φορά υποστήριξε τον μισητό του αντίπαλο, ενώ ο Τσίπρας (ως πρωθυπουργός πλέον) έθαψε στο συρτάρι του το αίτημα του Εισαγγελέα και ο Σαμαράς κρύφτηκε πίσω από το άθλιο πλαίσιο του «νόμου περί ευθύνης υπουργού». Όλα τα κόμματα της βουλής συναίνεσαν στην συγκάλυψη, επομένως φέρουν άπαντες ευθύνη για το έγκλημα.
  Το περασμένο Σάββατο, όλοι οι συνένοχοι στα βαρύτατα κακουργήματα που προανέφερα, είχαν το θράσος να δημοσιεύσουν μία σειρά άρθρων, που αποτελούν ευθεία και άμεση παρέμβαση στη Δικαιοσύνη.
  Μητσοτάκης, Τσίπρας και λοιποί αρχηγίσκοι παραβίασαν το τεκμήριο της αθωότητας και άσκησαν παράνομη πίεση σε δικαστικούς λειτουργούς, αποδεικνύοντας πως για το πολιτικό σύστημα δεν υπάρχει Διάκριση Εξουσιών, δεν υπάρχει Σύνταγμα, δεν υπάρχουν Δικαστές και Εισαγγελείς, παρά μόνο ένα βρώμικο κατεστημένο που υπηρετεί ξένα και άνομα συμφέροντα.
  Είναι αδιανόητο και πασίδηλα παράνομο, όλοι οι επικεφαλής της πολιτικής εξουσίας, λίγες ημέρες πριν την έκδοση δικαστικής απόφασης να προβαίνουν σε τόσο ευθεία παρέμβαση στη δικαστική εξουσία. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης θα είχε ταρακουνηθεί το σύμπαν για την προσβολή και την παραβίαση των θεσμών και της νομιμότητας. Στην Ελλάδα είναι Δευτέρα και όλο το βρώμικο σύστημα συνεχίζει να παραβιάζει αδιακρίτως το τεκμήριο της αθωότητας, τις πλέον θεμελιώδεις αρχές του Συντάγματος και μία σειρά άρθρων του ποινικού κώδικα. Η.Κ. – 5.10.2020 Ellhnes,net
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις

  1. Β. Ἔστι δίκης ὀφθαλμός ὅς τὰ πάνθ' ὁρᾶ. Γράφει ο Ηλίας Κασιδιάρης
   Για την δικαστική απόφαση της 7ης Οκτωβρίου θα πω μόνο τα εξής: η παραπομπή των κατηγορουμένων σε δίκη έγινε με οριακή πλειοψηφία στο Δικαστικό Συμβούλιο και με τον Εφέτη – Εισηγητή να τεκμηριώνει με εισήγηση εκατό περίπου σελίδων, γιατί οι κατηγορούμενοι βουλευτές ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΗ.
   Η Πρόεδρος Εφετών, που με την ψήφο της (και χωρίς καμία σοβαρή αιτιολόγηση) προκάλεσε την παραπομπή των κατηγορουμένων σε δίκη, τελικά εκδιώχθηκε από το Δικαστικό Σώμα, γιατί κρατούσε κλειδωμένους στο συρτάρι της φακέλους για μείζονες ποινικές υποθέσεις!
   Τέτοια διεφθαρμένα πρόσωπα μεταχειρίστηκε το Σύστημα για να προωθήσει τα βρώμικα πολιτικά του σχέδια. Μετά από μία πολυετή ακροαματική διαδικασία, η Εισαγγελέας της Έδρας πρότεινε την ΑΘΩΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ για το αδίκημα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης. Το σκεπτικό της εισαγγελικής πρότασης αναπτύχθηκε και τεκμηριώθηκε επιστημονικά επί οκτώ και πλέον ώρες. Βασίστηκε σε αδιάσειστα στοιχεία και ντοκουμέντα, που καθιστούν την βαρύτητα και την νομική του επιχειρηματολογία αξεπέραστες. Με βάση τα παραπάνω επαναλαμβάνω όσα είπα και κατά την απολογία μου: πιστεύω ακράδαντα πως το κατασκευασμένο κατηγορητήριο περί δήθεν «εγκληματικής οργάνωσης» θα καταπέσει και η Αλήθεια θα λάμψει. Η.Κ. – 5.10.2020
   Ellhnes,net
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
 8. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΙΛΗΣΕ. ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΙΚΗΣΕ» Αυτό είπε μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης για την «Χρυσή Αυγή» ο αρχηγός της εκτελεστικής εξουσίας Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος του πολυμελούς συνδέσμου των μαφιόζικων οικογενειών που κυβερνούν στο όνομα του εβραϊκού λαού την Ελλάδα.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  2. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΛΑΟΥ.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  3. ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΧΑΡΑ ΧΘΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ». Μόλις η ομοιάζουσα με εξαγριωμένο θηλυκό ιπποπόταμο Λεπενιώτη ανακοίνωσε την απόφαση, χιλιάδες λαού χοροπηδούσαν στους δρόμους από ενθουσιασμό. Δεξιοί και αριστεροί, αναρχικοί, κομμουνιστές, σοσιαλιστές, φιλελεύθεροι, φυλακισμένοι και ελεύθεροι τρομοκράτες, δολοφόνοι, κλέφτες και απατεώνες, το ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ, ο Τσοχατζόπουλος και ο Παπαντωνίου στις φυλακές, όλοι οι μασόνοι στις στοές με τα άμφια και τις ποδιές τους, ο αρχιεπίσκοπος με τους χρυσοκεντημένους δεσποτάδες, ο Παυλόπουλος και η Σακελλαροπούλου, λαθρομετανάστες, εβραίοι και ισλαμιστές, ο Δαυίδ Χάρις, ο Τραμπ και οι Κλίντον, ο Πούτιν και η Μέρκελ, βουλευτές και υπουργοί, πράκτορες ξένων πρεσβειών και κατάσκοποι, η ΚΝΕ των ιουδαίων Μπεναρόγια και Βεντούρα, τα παιδιά του Μπεναρόγια στις ΗΠΑ, τα 4 ακροδεξιά κόμματα του Ισραήλ που συγκεντρώνουν το 30% του εβραϊκού λαού, άνθρωποι του τρίτου και του τέταρτου φύλου, αρεοπαγίτες, δικαστές, εισαγγελείς και δικηγόροι, νέοι και νέες, γέροι και γριές, ο Σόρος, ο Ρότσιλντ και οι τοκογλύφοι, επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες ΜΜΕ, ο παναθηναϊκάκιας, ο Δένδιας και ο Σαμαράς, ακροδεξιοί όπως ο Άδωνις, ο Βορίδης και Βελόπουλος, εργάτες, αγρότες, φοιτητές, μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, δάσκαλοι και καθηγητές, τσιφλικάδες, υπάλληλοι, μπετατζήδες στις σκαλωσιές, συνταξιούχοι και άνεργοι, προύχοντες, προεστοί και κοτσαμπάσηδες, σκοπιανοί, αλβανοί, βούλγαροι και τούρκοι, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ, όλοι αγκαλιασμένοι, χωρίς προστασία από τον κορωνοϊό, φιλούσαν και ξαναφιλούσαν ο ένας τον άλλο για την σπουδαία και νομικά σωστή απόφαση της Λεπενιώτη.
   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΕΙ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...