Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

ΕΛΛΗΝΕΣ «ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ» ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ: ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ «ΥΠΕΡΜΙΝΤΙΟΠΟΙΗΣΗ». ΑΡΑΓΕ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ - ΜΑΪΝΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ.

 Didier Raoult, France's Dr Data, claims new coronavirus strain is 'less  dangerous' | World | The Sunday Times

Τι  συμβαίνει  με  τους  «ειδικούς  λοιμωξιολόγους»  και σία;
Είναι αξιόπιστοι ή σπέρνουν αδικαιολόγητο πανικό για λόγους προσωπικού ναρκισσισμού;  Πάσχουν  από «κλινικό  πανικό»  όπως  τους  κατηγόρησε  ο  καθηγητής  Ιωαννίδης;
Πάρτε παράδειγμα αυτόν τον καθηγητή Σύψα.
Ο άνθρωπος έχει χάσει το μέτρο των εμφανίσεων στα κανάλια.
Πως βρίσκουν το χρόνο σοβαροί επιστήμονες να δαπανούν τόσες ώρες από τη καθημερινότητά τους καλωδιωμένοι για μερικές δόσεις δημοσιότητας;

Tελικά μήπως οι Σύψηδες τρομοκρατούν τον κόσμο για να δώσουν νόημα στη ζωή τους μέσα από τις εμφανίσεις στα τουρκοκάναλα;


ΣΤΗΝ  ΓΑΛΛΙΑ  ΔΙΩΚΕΤΑΙ  ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ «ΥΠΕΡΜΙΝΤΙΟΠΟΙΗΣΗ».

ΑΡΑΓΕ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ - ΜΑΪΝΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ.


Ο καθηγητής Λοιμωξιολόγος ερευνητής Didier Raoult Διευθυντής του l’Infectiopole (IHU) της Μασσαλίας κλήθηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο για Πειθαρχική δίωξη κατηγορούμενος για μια σειρά από παραβάσεις του κώδικα δεοντολογίας : καταπάτηση της συναδελφικότητας, λανθασμένη πληροφόρηση του κοινού, αδικαιολόγητη έκθεση ασθενών  σε κίνδυνο,  ακόμη και για τσαρλατανισμό…
Η διαδικασία κινήθηκε μετά από ένα σερί καταγγελιών και μια μήνυση  στον Ιατρικό Σύλλογο του Bouches-du-Rhône.   Ένας μαθηματικός καθηγητής  που δουλεύει στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση  του  ασκεί κριτική στην έλλειψη αξιοπιστίας της κλινικής δοκιμής που έγινε στο IHU της Marseille.   Επίσης μια ομάδα 5 νοσοκομειακών γιατρών  τον καταγγέλλουν  για « υπερμιντιοποίηση », κι εκτιμούν πως « αντιτίθεται στα  επιστημονικά δεδομένα και αποτελέσματα». Κι ότι ο Didier Raoult έφθασε «μέχρι να εκθειάσει και να συνταγογραφήσει θεραπείες κια φάρμακα αναπόδεικτα κατά το minimum αναποτελεσματικά, και στη χειρότερη επικίνδυνα».   (σημείωση:  την  χλωροκίνη).

  Τελικά τον Ιούλιο η Εταιρία Παθολογία  Λοιμώξων της γαλλικής γλώσσας (SPILF), μια ένωση με 700 μέλη, κατά πλειοψηφία γιατροί,  κατέθεσε μήνυση κατά του μικροβιολόγου στον Ιατρικό Σύλλογο της περιοχής Bouches-du-Rhône.  Του προσάπτουν ότι παραβίασε τουλάχιστον 9 άρθρα του κώδικα ιατρικής δεοντολογίας.  Μεταξύ άλλων του προσάπτουν ότι πρότεινε αναπόδεικτα ως αντίδοτο την χλωροκίνη.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ  Ζ.Π.:   πολύ υποπτευόμαστε ότι μάλλον ο συγκεκριμένος  καθηγητής δεν στέκει στα καλά του,  όπως  συμβαίνει  και  με  μερικούς  άλλους.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

1 σχόλιο :

  1. Άλλη μία "μεγάλη" προσωπικότης της επιτροπής λοιμωξιωλόγων, η καθηγήτρια Αθηνά Λινού: «Δεν είναι βέβαιη η μετάδοση με τη Θεία Κοινωνία, δεν έχει γίνει πείραμα»
    Μόλις ολοκληρωθούν τα πειράματα με την θεία κοινωνία, τα αποτελέσματα πρέπει να δημοσιευθούν στο Lancet για να μάθουμε και εμείς επιτέλους αν τα χριστιανικά μυστήρια είναι ανθεκτικά στον κορωνοϊό.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...