Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

                               Ηλίας Κασιδιάρης - Βικιπαίδεια

Η  εφημερίδα «Ελεύθερη  Ώρα»  δημοσίευσε  άρθρο  του κ. Ηλία Κασιδιάρη, μέσα  από  τις φυλακές Δομοκού.

Γράφει ο Ηλίας Κασιδιάρης

Στις 7 Οκτωβρίου 2020, ολόκληρο το ανθελληνικό κατεστημένο από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μέχρι ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, ενώθηκε και οδήγησε στο μεγαλύτερο δικαστικό έγκλημα της σύγχρονης πολιτικής μας ιστορίας. Έκτοτε είμαι κρατούμενος στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Δομοκού. 

 

 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θεωρώντας ότι πλέον δεν έχει αντίπαλο, προέβη σε σωρεία ανθελληνικών ενεργειών. Σφράγισε με αλυσίδες τα γραφεία της παράταξής μου στο Δήμο Αθηναίων, τέλεσε την πρώτη επίσημη ισλαμική προσευχή μετά την τουρκοκρατία στο τέμενος που έκτισε στην Αθήνα, διέλυσε τη βάση της οικονομίας μας, δηλαδή τη μικρομεσαία επιχείρηση, με το lockdown που ευνόησε σκανδαλωδώς το καρτέλ των σούπερ-μάρκετ και το αμαρτωλό τραπεζικό σύστημα. Άφησε τον Ερντογάν ανενόχλητο να κάνει έρευνες στη Ρόδο και το Καστελόριζο. 

 

Έχοντας μοιράσει 42 εκατομμύρια ευρώ στα διαπλεκόμενα κανάλια, ο Μητσοτάκης νομίζει πως αυτές οι αθλιότητες αποκρύπτονται από τον Ελληνικό λαό. Νομίζει πως όσο παραμένω στη φυλακή, θα πάψει να ηχεί η φωνή της εθνικής αντίστασης και θα καλύπτεται από τις καρικατούρες που προβάλλουν ολημερίς τα ΜΜΕ (Άδωνις, Βελόπουλος κλπ.). 

Πλανάται πλάνην οικτράν. 

 

Από την ημέρα της παράνομης φυλάκισής μου, πάνω από 1.000 Έλληνες ενεγράφησαν μέλη στο κόμμα μας, τους Έλληνες για την Πατρίδα. Ανάλογη αύξηση σημειώθηκε και στο κανάλι μου στο youtube, όπου κάθε παρέμβασή μου μέσα απ’ τη φυλακή κάνει εκατοντάδες χιλιάδες θεάσεις. Την εποχή που όλοι οι Έλληνες είναι φυλακισμένοι, η μόνη φωνή που εκφράζει την αντίσταση ενάντια στο σύστημα της διαφθοράς, μπορεί να προέρχεται μόνο μέσα από μία φυλακή. Ο λαός αναζητά μία πραγματική αντισυστημική δύναμη για να πολεμήσει τις αδικίες και το ρατσισμό που υφίσταται. Και η φωνή αυτή είναι οι Έλληνες για την Πατρίδα. Δημιουργείται ήδη η πλήρης οργανωτική δομή του κόμματός μας σε όλη την επικράτεια. Εκατοντάδες νέα στελέχη αναδεικνύονται, άνθρωποι που ξεχωρίζουν στις τοπικές κοινωνίες για την ακεραιότητα και την επιτυχημένη τους πορεία. 

Μας έχει εκπλήξει ευχάριστα η όρεξη για συμμετοχή στην προσπάθειά μας εκατοντάδων γιατρών, δικηγόρων, καθηγητών, αξιωματικών και άλλων εκλεκτών συμπολιτών μας. Τελικά η παράνομη φυλάκισή μου όχι μόνο δεν πτόησε τους συνέλληνες, όχι μόνο δεν τους τρομοκράτησε, αντιθέτως τους πείσμωσε και προκάλεσε την πιο ενεργή συμμετοχή τους στον πολιτικό τους αγώνα. 

 

Στόχος μας στις επόμενες εκλογές, που υπολογίζω ότι θα γίνουν μέσα στον επόμενο 1,5 χρόνο, να ριχτούμε στη μάχη με πληρέστατα ψηφοδέλτια σε όλη τη χώρα και να εισέλθουμε δυναμικά στη Βουλή. Ο Μητσοτάκης νόμισε πως φυλακίζοντάς με θα περιορίσει την άνοδό μας. Τα έως τώρα δεδομένα αποδεικνύουν το εντελώς αντίθετο. Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε είναι σαφέστατες. Ακόμα και οι συστημικές εταιρείες δημοσκοπήσεων θεωρούν βέβαιη την είσοδό μας στη Βουλή. Γι’ αυτό και η κυβέρνηση σχεδιάζει να εμποδίσει την απρόσκοπτη συμμετοχή μας στην εκλογική διαδικασία μέσω ενός ακόμα αντισυνταγματικού νομοθετήματος. Όμως, έχουν γνώση οι φύλακες και κάθε τέτοια απόπειρα εκτροπής, θα αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά.

Θα μιλήσω στους αγαπητούς συνέλληνες όχι ως πολιτικός, αλλά ως άνθρωπος που στερείται την ελευθερία του με τον πλέον άθλιο και παράνομο τρόπο. 

 

Δεν έχω τη δυνατότητα να δω ούτε την οικογένειά μου ούτε τα αγαπημένα μου πρόσωπα καθώς έχουν απαγορεύσει ακόμα και τα επισκεπτήρια στις φυλακές. Οι απώλειες αυτές είναι τρομερές και εξοντωτικές για κάθε άνθρωπο, ιδίως όταν πηγάζουν από την εκδικητική μανία των κλεφτών και των απατεώνων του πολιτικού συστήματος. 

 

Ουδόλως διαμαρτύρομαι ούτε δυσανασχετώ για αυτή τη βάρβαρη αντιμετώπιση. Όταν ξεσκέπασα τα σκάνδαλα στη Βουλή και στο Δήμο Αθηναίων, όταν ανέκρινα με την πρέπουσα αυστηρότητα τους κλέφτες πολιτικούς, τραπεζίτες και καναλάρχες, ήξερα πως όλοι αυτοί θα αναζητήσουν απεγνωσμένα και με κάθε τρόπο εκδίκηση. Σήμερα πληρώνω την μάχη που δίνω απέναντι σε έναν εσμό απατεώνων που πλουτίζουν σε βάρος των Ελλήνων και καταστρέφουν με σχέδιο την πατρίδα. Το ηθικό μου παραμένει υψηλό γιατί υπηρετώ την Ελλάδα και το δίκαιο. Ενισχύεται ακόμη περισσότερο από την έμπρακτη υποστήριξη εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων. Αυτό ακριβώς φοβάται το σύστημα. Ότι παρά την ασταμάτητη προπαγάνδα, τα ψέματα και την πολεμική, ο πατριωτισμός των Ελλήνων παραμένει ακμαίος και διαθέτει ισχυρή πολιτική εκπροσώπηση. Οι Έλληνες για την Πατρίδα συνεχίζουν να ενισχύονται. Θα εκλεγώ και πάλι Βουλευτής ακόμα και μέσα από τη φυλακή. Το σχέδιο αφελληνισμού, ισλαμοποίησης και στοχοποίησης των Ελλήνων δεν θα περάσει. Ο αγώνας για εθνική ελευθερία συνεχίζεται.

Ηλίας Κασιδιάρης

Φυλακές υψίστης ασφαλείας Δομοκού

28 Νοεμβρίου 2020Υ.Γ. Κυκλοφορεί το ημερολόγιο 2021 του κόμματός μας Έλληνες για την Πατρίδα, το οποίο μπορείτε να παραγγείλλετε στα τηλέφωνα 6947300351 (viber) και 6942295795, e-mail μας: ellhnes@yahoo.com (τιμή 6 ευρώ προς ενίσχυση του κόμματος). Προσεχώς εκδίδεται το νέο βιβλίο μου με τίτλο «Μέλαν Όναρ». Πρόκειται για μια πρωτότυπη συλλογή διηγημάτων που συνταιριάζουν αρμονικά την ελληνική ιστορία, τη λαογραφία και τη μεταφυσική.

Ellhnes.Net

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ.

2 σχόλια :

 1. Ερώτηση Γιάννη Λαγού για τη ραγδαία μισθολογική επιδείνωση
  των εργαζομένων Ελλήνων

  Ερώτηση κατέθεσε στην Κομισιόν ο Γιάννης Λαγός για τον μισθολογικό και εργασιακό Μεσαίωνα που βιώνουν οι Έλληνες εργαζόμενοι.

  Ραγδαία μισθολογική επιδείνωση των εργαζομένων Ελλήνων

  Τη δραματική αύξηση όσων ζουν με μισθούς κάτω από τα όρια της φτώχειας αλλά και την επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου των εργαζομένων καταγράφει ετήσια έκθεση της ΓΣΕΕ για την ελληνική οικονομία και την απασχόληση.

  Σύμφωνα με την έκθεση ο μέσος μηνιαίος μισθό μειώθηκε από 885 ευρώ το δεύτερο τρίμηνο του 2019 σε 802 ευρώ το δεύτερο τρίμηνο του 2020, δηλαδή μειώθηκε περίπου 10%.

  Επιπλέον 3 στους 10 λαμβάνουν αποδοχές μικρότερες από τον κατώτατο μισθό, το ύψος του οποίου – παρά την αύξηση του 2019 – βρίσκεται κάτω από το όριο φτώχειας και 7 στους 10 έχουν μισθούς κάτω από 1.000 ευρώ. Το ποσοστό των απασχολουμένων που λάμβανε από 0 έως 200 ευρώ δωδεκαπλασιάστηκε, καθώς αυξήθηκε από 1% σε περίπου 12%.

  Ταυτόχρονα, τα άτομα που λάμβαναν αποδοχές μεταξύ 200 και 1.200 ευρώ μειώθηκαν κατά 11,3 ποσοστιαίες μονάδες.

  Ερωτάται η Επιτροπή:

  Σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί για την εργοδοτική αυθαιρεσία, την κατακρήμνιση των μισθών και τον κατακερματισμό των εργασιακών δικαιωμάτων στην Ελλάδα;

  ΕΛΑΣΥΝ
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το Ισραήλ παραδέχθηκε εμμέσως ότι εκτέλεσε τον πυρηνικό επιστήμονα: «Θα πρέπει να μας ευχαριστείτε».
  Η δολοφονία του κορυφαίου Ιρανού επιστήμονα, Μοχσέν Φαχριζαντέχ, στην Τεχεράνη, έχει δημιουργήσει ένταση ανάμεσα σε Ιράν και Ισραήλ.
  Την άποψη ότι ο κόσμος θα πρέπει να ευχαριστεί το Ισραήλ για τη δολοφονία του Μοχσέν Φαχριζαντέχ, εξέφρασε μιλώντας στους New York Times, ένας αξιωματούχος της χώρας, ο οποίος φέρεται να είχε εμπλακεί στην παρακολούθηση του Ιρανού πυρηνικού επιστήμονα.
  Ο Μοχσέν Φαχριζαντέχ, ο οποίος σύμφωνα με το Τελ Αβίβ, είναι ο επικεφαλής του κρυφού προγράμματος πυρηνικών όπλων του Ιράν, έχασε τη ζωή του στις 27 Νοεμβρίου σε επίθεση με πυροβολισμούς και εκρήξεις στη μικρή πόλη Αμπσάρντ.
  Και μπορεί καμία χώρα να μην έχει αναλάβει την ευθύνη για τη δολοφονία του, ωστόσο υψηλόβαθμοι Ιρανοί αξιωματούχοι κατηγόρησαν ευθέως για την επίθεση το Ισραήλ.
  «Θα πρέπει να ευχαριστείτε το Ισραήλ για τη δολοφονία του», φέρεται να ισχυρίστηκε στους NYT ο Ισραηλινός αξιωματούχος, για τον οποίο ο Φαχριζαντέχ συνιστούσε σημαντική «απειλή» για τη διεθνή κοινότητα.
  Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ο αξιωματούχος κατέστησε σαφές πως το Ισραήλ θα συνεχίσει «να ενεργεί εναντίον του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος όπως απαιτείται».
  O Πρόεδρος του Ιράν, Χασάν Ρουχανί, έχει κατηγορήσει πάντως το Ισραήλ για τη δολοφονία του επιφανούς επιστήμονα.
  «Ο λαός μας είναι σοφότερος από το να πέσει στην παγίδα του σιωνιστικού καθεστώτος (Ισραήλ)... Το Ιράν σίγουρα θα απαντήσει στο μαρτύριο του επιστήμονα μας την κατάλληλη στιγμή», δήλωσε ο Ρουχανί σε τηλεοπτική συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.
  «Για άλλη μια φορά, τα σατανικά χέρια της Παγκόσμιας Αλαζονείας και οι Σιωνιστές (Ισραηλινοί) μισθοφόροι βάφτηκαν με το αίμα ενός γιου του Ιράν», συμπλήρωσε ο Ρουχανί, προσθέτοντας ότι ο θάνατος του Φαχριζαντέχ, δεν θα επιβραδύνει το πυρηνικό έργο του Ιράν.
  Το Ιράν απειλεί με αποφασιστική απάντηση
  Η δολοφονία του Φαχριζαντέχ έχει εγείρει φόβους για κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή, με την Τεχεράνη να ορκίζεται εκδίκηση.
  Ο υπουργός Εξωτερικών, Μοχάμεντ Τζαράφ Ζαρίφ, έκανε λόγο για «πράξη δειλίας με σοβαρές ενδείξεις για εμπλοκή του Ισραήλ» στη δολοφονία, ενώ ο Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν,Αλί Χαμενεΐ, ορκίστηκε εκδίκηση, ζητώντας από τις συναρμόδιες Αρχές να κάνουν το παν για να συνεχιστεί το έργο του «μάρτυρα», όπως χαρακτήρισε τον Φακχριζαντέχ.
  «Το Ιράν θα δώσει μια αποφασιστική απάντηση στη δολοφονία του κορυφαίου πυρηνικού επιστήμονα», δήλωσε από την πλευρά του ένας κορυφαίος σύμβουλος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, ενώ μια εφημερίδα πρότεινε η εκδίκηση της Τεχεράνης να περιλαμβάνει επίθεση στην ισραηλινή πόλη Χάιφα.
  «Αναμφίβολα, το Ιράν θα δώσει μια αποφασιστική απάντηση στους εγκληματίες που στέρησαν τον μάρτυρα Μοχσέν Φαχριζαντέχ από το ιρανικό έθνος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Kamal Kharrazi, επικεφαλής του Στρατηγικού Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων του Ιράν.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...